Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Werken in cafe deel 2 - 8692 keer gelezen

Ik deed mijn tong uit de mond en probeerde geil over te komen. "Stel je eens voor dat je mijn gezicht helemaal onderspuit…" Ik trok met mijn handen aan mijn piercing en vervolgde de zin" "…terwijl je met je stevige handen in mijn borsten knijpt".

Mijn tactiek werkte, want ik zag weer een dikke bult in zijn broek komen. Hij was botergeil geworden en besloot me los te maken van het paard. 'Kom van dat paard af, jij geilbeest van me!" Ik wachtte geen seconde en deed 1 been over het paard. Hij stak 2 handen omhoog om mij op te vangen. Ik sprong in zijn armen, die me vervolgens uit de lucht plukte. Deze gespierde armen tilde me als een veertje op. Ik besloot het spelletje mee te spelen door hem vrij spel te geven. Ik legde mijn armen in de nek, terwijl hij mijn benen met zijn armen pakte. Ik was zo net een babyaap die bij zijn moeder op visite kwam. Het enigste voordeel bij deze houding was dat ik het weer wat warmer kreeg. Ik trok mijn lichaam nog wat steviger tegen zijn lichaam en fluisterde hem in het oor "Baas, we kunnen alleen gaan neuken als je het touw losmaakt". Hij knikte en zei dat ik hem moest loslaten. Daarna zei hij dat ik naar achteren moest leunen. Ik had totaal geen idee wat hij met mij van plan was. Toch gehoorzaamde ik, want als ik zijn instructies opvolg, kan ik eindelijk van dit touw afkomen.

Steeds verder leunde ik achterover, totdat ik bijna op de kop stond. "Goed zo, steek nu je handen zo ver mogelijk na beneden". Het begon me steeds meer duidelijker te worden wat hij wilde en het werd helemaal duidelijk toen we naar een boom liepen. Hij liep extra vol op tegen de boom aan. Met andere woorden, mijn kut werd tegen de boom geramd. Ik hield me in. Hij pakte mijn benen stevig vast en liet me zachtjes naar de grond zakken. Toen ik de grond met mijn handen kon raken, moest ik met mijn handen naar de boom 'lopen'. Ik stond namelijk scheef. Op zich geen moeilijke taak, maar wel als je ruim een minuut op je kop stond. Ik voelde de eerste zweetdruppel de grond naderen…

Toen ook mijn borsten de korst van de boom raakte, zei ik dat ik recht stond. Dit had ik beter niet kunnen
zeggen, want hij liet mijn benen gewoon tegen de boom aanvallen. Gelukkig kon ik het evenwicht houden. Daar
stond ik dan op de kop, met tussen mijn benen in een boom! Het ademen ging steeds moeilijker en ik begon
overal kleine insecten op mijn lichaam te voelen. Ik keek snel naar de boom en zag daar allemaal mieren
oplopen. Eindelijk begon de vriend actie te ondernemen. Hij had ergens een schaar vanaf getoverd, maar deze
toverde hij weer snel weg. "Eerst een foto maken, want anders geloven de andere vrienden dit nooit!" Van elke
hoek maakte hij een foto. Ik stond op het punt om me gewoon te laten vallen, maar dit deed ik toch maar niet
want er lagen overal takken; das niet het ideale vangnetje om je bloot lichaam op te laten vallen. Dankzij mijn
uiterste concentratie hield ik mijn evenwicht. Ik keek naar mijn borsten. Minimaal 5 mieren waren deze bergen
aan het beklimmen. Elke mier leek op een familielid van me. "Zal ik de ballen er ook uit halen?" Ik schrok
wakker uit mijn droom. Het touw was al verwijderd. Natuurlijk wilde ik nog de ballen er uit hebben, maar ik moest me koel houden, want anders kwamen deze ballen er nooit uit. "Als je me nog wilt neuken, dan wel!". Hij pakte mijn benen vast en trok ze naar hem toe. "We gaan je lichaam even draaien". Net op het moment dat ik wilde gaan vragen hoe ik me ooit kon omdraaien, tilde hij me op, draaide me en zette me weer tegen de boom. Nu leunde ik met mijn billen tegen de boom. "Trek je benen naar achteren, zodat de boom er weer tussen kan". Ik deed dit. Nu kon hij mooi bij mijn grotje en peuterde zonder al te veel moeite de ballen eruit. Ik schrok bij de gedachte dat het zo gemakkelijk ging; is mijn kutje niet meer strak?

Na ongeveer 7 minuten op de kop te hebben gestaan verloor ik de controle over mijn lichaam. Ik voelde hoe
warm water naar onder droop; ik zat me gewoon zelf onder te pissen! Hoe ik het ook probeerde, ik kon mezelf
niet inhouden. Liters pis dropen er naar onder. Als laatste hoorde ik de vriend hard lachen "Pis je maar lekker
onder, krijg je het warm van!". Toen raakte ik bewusteloos…

Ongeveer een kwartier later werd ik wakker. Ik voelde koud water over mijn lichaam stromen. Het was verdomme 3 graden Celsius en terwijl ik nog steeds naakt op de grond lag, zat hij koud water over me heen te gieten. Ik begon pogingen te ondernemen om op te staan. "Ben je nu eindelijk wakker?" Ik begon weer wat gevoel in mijn lichaam te krijgen. Ik tilde mezelf van de grond af en ging recht opstaan."Wat dacht je, ik ga maar gewoon even slapen?" Ik probeerde me te oriënteren. Ik stond ergens midden in een bos, tegenover een vriend die nog steeds niet met mij was uitgespeeld. "Geef antwoord op mijn vraag!" "Ja ik ben wakker en ik heb het nog steeds koud", zei ik eerlijk. Het was even stil en toen had hij weer wat bedacht: "Een warme straal sperma van het paard zal het hoertje goed doen!" Hij pakte mijn arm beet en trok me mee naar het paard. "Ga op je knieën zitten en grijp naar de lul van het paard!" Ik ging onder het paard op mijn knieën zitten en stak een hand uit naar de kleine lul van het paard. Ik pakte de lul in mijn hand en begon er zacht aan te trekken. Het paard bleef gewoon staan en het leek alsof hij het de normaalste zaak van de wereld vond. Langzaam werd de lul dikker en groter. Nu kon ik de penis met 2 handen vasthouden. Dit deed ik ook en ik begon steeds harder te rukken. De lul bleef groeien en was al ongeveer 30 cm lang. "Nu wordt het wel onderhand tijd om hem in je mond te nemen." Ik deed mijn mond ver open en trok nog eens flink aan de lul, die al tegen de 40 cm zat. Toen duwde ik langzaam de lul in mijn mond. Met mijn tong streelde ik zijn lul, die een vreemde smaak had. "Handen op je rug!" Ik gehoorzaamde. Nu had ik nog alleen maar een lul tussen mijn lippen. Snel bewoog ik mijn hoofd heen en weer. Des te sneller het beest klaarkwam, des te eerder ik eraf was. Na een paar minuten gepijpt te hebben, begon de lul ineens te schokken. "Laat het sperma in je mond komen, maar slik het niet door. Laat het maar lekker over je zwart huidje glijden."

De lul begon te schokken en het eerste sperma naderde mijn mond. Niet snel daarna kwamen de andere klodders sperma, die binnen de kortste keren mijn mondje vulde. Het overtollige sperma droop uit mijn mond op mijn borsten. Het paard had een flinke blaas, want zonder al te veel moeite spoot hij klodders sperma in mijn mond. Toen hij eenmaal was uitgespoten, moest ik met mijn hoofd naar achteren leunen (de paardenlul gleed uit mijn mond). "Doe je mond dicht en slik het sperma door!" Met tegenzin slikte ik het 'vieze' sperma door. Ik had net geslikt toen hij weer verder zei: "Goed zo sletje, spreidt nu met je handen het sperma over je lichaam uit!" Ik zag slierten sperma op mijn lichaam. Met mijn handen zorgde ik ervoor dat heel mijn lichaam vol sperma zat: mijn buik, mijn borsten, mijn benen, mijn kont en mijn kut. Het sperma voelde plakkerig aan en na een tijdje wrijven zat het overal.

Op een gegeven moment begon de vriend weer te zaniken: "de baas zei dat ik een foto moest maken waarbij het paard je aan het neuken is, met andere woorden waarin de paardenlul in je geile spleet zit. Aangezien je je al zat voor mij hebt gedaan, zal ik je matsen: pijp me klaar en we maken een 'nep'-foto!". Ik wist dat ik geen keus had, maar ik wilde liever hem pijpen dan een paardenlul in mijn kut. Ik liep naar hem toe en wilde hem als dank omhelzen. "Waag het eens om mijn kleren vies te maken met paardensperma!" "Sorry!" "Geen sorry, ga op je knieën zitten en doe je mond open, zwartje!" Een dikke lul (wat uiteraard niks was als je dit vergeleek met de paardenlul) ramde naar binnen. Ik deed mijn lippen op elkaar en begon te zuigen. Tijdens het zuigen, keek ik naar boven. Ik zag de forse man staan, die de mond al open had staan. Met zijn hand streelde hij in mijn haar. Daarna pakte hij mijn wang vast en trok eraan. 'Das wel lekker hè, zo'n lul in je" Ik besloot om gewoon door te zuigen. Aangezien de man niet meer zo stevig in zijn schoenen stond (zat te wiebelen), verwachte ik elk moment een straal sperma. De man pakte zijn lul en begon er aan te trekken. 'Doe je mond open en ogen dicht!'. Terwijl hij zich aan het aftrekken was, begon hij met zijn lul over mijn gezicht te strelen. En nu was het maar wachten.

Ik hoorde hem steeds dieper ademhalen. Ik kneep mijn ogen nog verder dicht. En ja hoor daar kwam de eerste lading, die tegen mijn voorhoofd uiteen spatte. De volgende straal kwam tegen mijn wang aan. En zo werd systematisch mijn heel gezicht onder het sperma gespoten. Nadat hij was uitgespoten, moest ik zijn lul schoon likken. Toen ik de lul in mijn bek had, wreef hij met mijn paardenstaarten over mijn gezicht. Hierdoor werd het sperma over mijn gezicht verder uitgewreven. Ik lieg niet als ik van top tot teen onder het sperma zat. Bij elke beweging die ik maakte, voelde ik het sperma plakken. Ik was toe aan een douche…

"Nu die foto nog voor de baas en dan mag je de rest weer gaan vermaken!" Het maakte me allemaal niks meer uit. Koud had ik het immers niet meer en als ik nu hier werd vernederd of in het café, het kwam allemaal op hetzelfde neer. "Ga op je knieën zitten onder het paard" Hij toverde weer het fototoestel te voorschijn en ging verder "Buig je voorover en sta langzaam op. Ga net zolang naar boven totdat je met je rug tegen de buik van het paard aankomt." Langzaam stond ik op onder het paard en ik stopte toen ik de buik van het paard voelde. Ik stond gespannen voorover gebogen. "Pak met je rechterhand de paardenlul en stop deze in je natte poes!" Ik keek tussen mijn benen door om zo de paardenlul te zien. Deze hing onschuldig onder het paard. Met mijn rechterhand trok ik er een paar keer eraan en begeleide toen de penis naar mijn kut (met mijn linkerhand deed ik mijn schaamlippen uit elkaar). Zonder al te veel moeite slikte de kut de paardenlul in. De vriend begon foto's te knippen. "Doe 3 stappen naar achteren!" Met tegenzin zette ik 3 kleine stappen naar achteren. De lul gleed soepel in mijn kut. "Stop! Kijk naar voren en doe je handen naar achteren zodat je het paard vasthoudt". Hij ging voor het paard staan en deed alsof hij een foto wilde maken. Toen ik de gewenste houding had, begon hij de neus van het paard te strelen. Blijkbaar hadden ze het paard aangeleerd om dan een paar stappen naar voren te zetten, zodat de penis in de kut werd gelanceerd. Ik verwachte dit echter niet en ik schrok me kapot toen de dikke lul ver in mijn gaatje werd geboord. Door de 'klap' viel ik naar de grond. Tijdens het vallen voelde ik gewoon hoe de lul uit mijn kut gleed. Doordat ik met mijn armen het paard nog steeds vasthad, kon ik mezelf niet opvangen. En zo raakte ik volop de grond. Het gevolg was dat mijn piercings flink in mijn borsten geduwd werden, die weer op zijn beurt tegen mijn lichaam aankwamen. Ik beet op mijn lippen van de pijn.

"Sta op, we moeten voor het donker terug zijn!" Ik had echt geen krachten meer om op te staan. 'Sta op, sletje!" Ik bleef als een dooie vis liggen. Even was het stil, maar op een gegeven moment werd mijn kontje onder vuur genomen: hij had een tak gevonden, waarmee hij mij aan het bewerken was. De 2e klap raakte mijn rug. 'Wacht ik sta op." Hij ging gewoon door met slaan. "Wachten doe je maar in je vrije tijd!" Met moeite stond ik op. Het zand bleef aan het sperma kleven. Hij stapte op het paard en nam de teugels in zijn handen. "Pak met je linkerhand de lul van het paard vast." Ik gehoorzaamde en zo liep ik langs het paard richting het café. Wat zou daar nog te wachten staan?

Na een hele tijd gelopen te hebben (met een erectie in m'n linkerhand), kwamen we eindelijk weer aan bij het café. De vrienden stonden al buiten te wachten. "Zo te zien heb je nog steeds niet genoeg gehad" schreeuwde er eentje, en hij wees naar mijn linkerhand. De andere begonnen hard te lachen. Ik besloot om gewoon niet te reageren en ik hield de pik stevig in mijn hand. Zo kon ik zeker niet gestraft worden.

Het paard werd vastgebonden aan een boom. Hij stapte van het paard af en liep met grote stappen naar de baas. "Ik kom even een vrachtje afleveren. Ze heeft zich goed gedragen als een slavin." De baas was blij om dat te horen en keek trots naar mijn kant. Ik keek hem recht in de ogen. Na 5 minuten elkaar zo aan te hebben gekeken, moest ik me bij hem melden. Hij vertelde me het goede nieuws dat ik als beloning van het goede gedrag een kwartiertje mocht badderen.

Een vrouw begeleide me naar de badkamer. "Zoals de baas zei heb je 15 minuten om je op te frissen, gebruik ze goed. Ik zal buiten op je wachten" Ze verliet de kamer en deed de deur op slot. Eindelijk was ik alleen. Ik stond er van te kijken, dat in het oude gebouw een mooie badkamer was. De badkamer was zelfs betegeld met witte tegels. Snel stapte ik in bad en zette allebei de kranen wijd open. Temperatuurgevoel had ik niet (meer), dus ik kon dit best doen. Ik wilde zo snel mogelijk verlost zijn van het sperma op mijn lichaam. OOOo, wat was dat heerlijk. Met een washandje streelde ik heel mijn lichaam schoon. Mijn gezicht, mijn nek, mijn borsten en piercing, buik en ook mijn gevoelig plekje vergat ik niet. Het sperma bleef drijven in het water. Snel deed ik mijn haar los, zodat ik die ook even snel kon wassen. Gelukkig was er ook een douchekop aanwezig, die hoog boven het bad hing. Snel ging ik onder de douchekop staan en zette de kraan aan. Nadat deze ook zo goed als mogelijk waren gewassen, ging ik in bad liggen. Jammer genoeg kon ik niet helemaal plat liggen, omdat aan de schuine zijde van het bad ijzeren ringen zaten die gemeen in mijn nek pikten. Net op het moment dat ik relax in bad lag, kwam de baas binnen. "Sta op en doe je benen wijd". Ik gehoorzaamde. Het water druppelde van mijn lichaam. "Zo te zien ben je weer helemaal de oude" en hij streelde met zijn hand tussen mijn benen. Hij deed dit nogmaals en haalde de schaamlippen met zijn vingers een beetje uit elkaar. "Ben je nu geil?" vroeg hij serieus. Ik ontkende wat ik achteraf beter niet had kunnen zeggen. "Draai je om en steek je handen ver omhoog, vieze hoer!" Tranen kwamen weer te voorschijn. Mijn handen werden met een handboei aan de ijzeren stang van de douche vastgemaakt. "Ik zal je wel eens lekker geil maken." De warme kraan werd opengedraaid.

Warme stralen stroomde over mijn lichaam. Ik probeerde het warme water zo goed als mogelijk te ontwijken door me stevig tegen de witte tegels aan te drukken. Dit was echter niet toegestaan wat me kenbaar werd gemaakt door een platte hand op mijn billen te tikken. De baas bleef me net zolang slaan totdat ik weer helemaal in de warme straal ging staan. Er was voor mij geen andere keuze om weer onder de warme straal te gaan staan. De begeleidster werd er weer bijgehaald. Ik zag hoe ze kleine 2 ijzeren kettingen aan de ringen in het bad klikte. De baas vroeg nog eens of ik geil was. Zonder te twijfelen schreeuwde ik ja. De baas knikte en bevrijde me van de warme straal. "Ga op je knieën in bad zitten". Snel deed ik dit. Buig je voorover, zodat de kettingen aan je piercings kunnen worden vast geklikt. De begeleidster stond met de 2 kettingen in haar hand te wachten. volgens de baas handelde ik te traag en als straf zette hij de warme kraan weer open. De warme straal raakte mijn benen. Van de schrik liet ik me voorover vallen en voordat ik er erg in had waren mijn piercings al vastgeketend aan de 2 kettingen. De kraan werd weer uitgezet en het was nu maar weer wachten op de volgende vernedering.

Ik werd geblinddoekt. Daarna hoorde ik iemand in bad stappen en niet veel later voelde ik al een dikke lul in mijn gleuf schuiven. Ik schrok van de kracht en wilde recht op gaan zitten, maar de kettingen hielde me stevig op de plaats. Steeds harder werd de pik erin geschoven. De pik schuurde ruw tegen mijn binnenwanden aan. Ondertussen werd er flink in mijn borsten geknepen. Ik voelde mijn tepels harder worden. Soms werd ik bij mijn zij omhoog getrokken, waardoor mijn tepels verder werden uitgerekt. Op een gegeven moment voelde ik iets scherps mijn darmkanaal betreden. Het voelde als een vinger, die lange nagels had! Toen pas kwam ik tot het besef dat ik geneukt werd door een vrouw!

Ik begon te schreeuwen, maar mijn begeleidster die mij aan het berijden was ging gewoon verder met haar taak. Om nog meer kracht bij te zetten leunde ze voorover, zodat ze met 1 hand de kraan kon vastpakken en de andere hand de rand van het bad. Met grote stoten begon ze geil in mijn grotje te kweken. Ik kon dit niet verhinderen. Steeds voelde ik haar spitse borsten op mijn rug stuiteren. Ik begon harder te ademen. Mijn kut was flink nat geworden. Blijkbaar had ze dit door, want ze stopte. Ze leunde met haar volle gewicht voorover en greep met haar 2 handen naar mijn kut. Met 1 hand deed ze de schaamlippen nog verder uit elkaar (en probeerde haar lul nog verder er in te stoppen), terwijl ze met de andere hand met mijn clitoris begon te spelen. Ze wist goed mijn gevoelige plek te vinden en binnen de kortste keren kwam ik met een kreun klaar. Ze stapte uit bad en liet haar lul in mijn kut achter. De blinddoek werd verwijderd en ik moest met mijn linkerhand de neplul op z'n plaats houden. "Loop maar voorop naar de zaal, de vrienden staan daar op je te wachten.."

De vrienden begonnen hard te klappen, toen ze mij zagen met de knalgele lul in mijn kut. De baas nam weer het initiatief in zijn hand: "Ons hoertje heeft me net verteld dat ze lesbies is. Daarom stel ik voor dat ze eens met een andere slavin wil neuken!" Ik keek om me heen en zag in de hoek mijn ex staan. Hij gebaarde me met een duim dat ik hier wel goed aandeed. Snel keek ik naar de andere kant waar een kleine vrouw naar me toe kwam. Het verbaasde me niks dat ze naakt was. Ze ging voor me staan. Ze was ongeveer het tegenovergestelde van mij: slank, klein (1.65), donkerblond, blauwe ogen, kleine borsten en een streepje schaamhaar. De enigste overeenkomst was dat ze ook piercings in haar tieten had. "Ga tegen elkaar aanstaan en doe je handen op je rug!." De vrienden gingen in een kring rondom ons staan. Ze keek me bang aan. Snel duwde ik mijn lichaam tegen die van haar om zo te voorkomen dat we allebei straf kregen. In haar oren fluisterde ik haar moed in. Ze zei echter niks terug. Waarschijnlijk was ze nog jonger dan mij.

Een vriend bond onze piercings aan elkaar vast. Om verscheuring te voorkomen, ging ik nog dichter tegen haar lichaam aanstaan. Om de één of andere reden kreeg ze kippenvel. "Doe allebei een halve stap naar achteren!" Terwijl zij gewoon bleef staan, deed ik een stap naar achteren. Er kwam een spanning tussen onze borsten te staan. Zij had 2 waarschuwingen en 10 zweepslagen nodig om de stap te zetten. Het gevolg hiervan was dat zowel mijn als haar borsten kaarsrecht naar voren wees. Ik moest mijn linkerbeen optillen en met mijn knie hard tegen haar kut aandrukken. Hierdoor werd mijn kut weer zichtbaar voor iedereen. "Leg je handen op de schouders van de andere neer!" Ik strekte mijn arm uit. Ondertussen voelde ik dat de knalgele lul uit mijn kut werd verwijderd. Daarvoor in de plaats begon iemand aan mijn grotje te likken. Er lag een vriend tussen mijn benen. Hij had in elk hand een bil vast, die hij wreed bewerkte. Mijn hele lichaam trilde. Met z'n vingers deed hij mijn schaamlippen uit elkaar, zodat mijn klitje te voorschijn kwam. Hij begon er hard aan te zuigen.

Ondertussen gingen er twee vrienden op de grond liggen. Beiden waren ze naakt. "Loop allebei naar de vrienden en laat je maar lekker zakken". Snel liet ik mijn been zakken, die nog steeds in de richting van haar kut wees. Terwijl ik een poging maakte om naar de vrienden te lopen, bleef zij staan. Aangezien onze tepelpiercings nog steeds aan elkaar vast zaten, kon ik niet vooruit. Ik keek haar aan en trok haar met mijn armen mee naar de vrienden. Deed ik dit niet dan werden we zeker gestraft. Ik liep achterste voren naar de dichtst bijzijnde vriend. Snel liet ik me zakken en zij gehoorzaamde ook. De baas maakte de piercings los, zodat we allebei op een aparte vriend konden gaan zitten.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners