Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Zaterdag avond deel III - 5108 keer gelezen

Gelukkig nemen ze voor dat pilsje deze keer niet zoveel tijd als aan 't begin van deze avond. "Eens proberen of we wat spanning op de tieten van ons sletje kunnen krijgen," hoor ik M. zeggen. O jé, ze gaan m'n tieten opbinden, dit gaat niet altijd even makkelijk, omdat ze niet zo groot zijn, glijdt het touw er vaak vanaf.

M2 maakt me los van het kruis, nu krijg ik heel even de tijd mijn armen en vooral ook mijn schoudergewrichten te bewegen, deze zijn een beetje stijf geworden doordat ze zo lang vast hebben gezeten, Ook verwijdert hij de knevel, de blinddoek blijft zitten. "Voorover buigen, handen op het tafeltje" roept M. Omdat ik nog steeds geblinddoekt ben, weet ik niet welke kant ik op moet om bij het tafeltje komen. M2 helpt me even door me aan m'n tepels de goede kant op te trekken. Zodra ik bij 't tafeltje ben, zet ik mijn handen erop en buig daarbij wat voorover. Al snel voel ik dat M aan mijn tieten zit en al even snel schiet er iets om heen. Heel even vraag ik mij af wat dit is, maar mijn meester vertelt al vlug aan M2 wat hij doet en waarom.

"Kijk" zegt hij, " omdat ze van de kleine tieten heeft, glijdt een touw er steeds af, maar als ik haar iets voorover laat buigen en in plaats van touw grote elastieken gebruik, kan ik deze goed om haar tieten doen, en moet je het resultaat zien, dat kan toch niet mooier en sneller. Probeer het maar bij die andere tiet." Al snel voel ik ook aan de andere kant een elastiek om mijn tiet gaan. Dit gaat inderdaad veel sneller dan met touw, en na nog twee elastieken dubbel om elke tiet te hebben gedaan, heb ik het gevoel alsof ze bijna knappen, zo strak gespannen zijn ze nu. Ik mag nu rechtop gaan staan en voel even aan mijn borsten, ze zijn echt keihard!!!! Alsof dit niet genoeg is voor mijn borsten, voel ik gefriemel aan mijn tepels, M heeft 'n dun touwtje gepakt en dat maakt hij met een lusje vast aan beide tepels, waarna ik het touwtje tussen mijn tanden vast moet houden. Hierdoor trek ik m'n eigen tieten omhoog.

"Ga op je rug op 't tafeltje liggen, voeten naast je kont en armen omhoog" gebied M2. Hij maakt nu mijn handen boven m'n hoofd vast en m'n voeten maakt hij vast aan de poten van het tafeltje, nadat hij m'n kont zover mogelijk tussen mijn voeten op de rand van het tafeltje heeft getrokken. Nu is mijn kutje wel heel erg kwetsbaar opengesteld en al snel voel ik een paar vingers erin glijden, maar ik weet niet van wie. "Deze doos is wel erg nat, daar past veel meer dan deze twee vingers, roept M2 verrast naar M. Prompt voel ik er een paar vingers bij glijden. "Zelfs vier vingers geven geen problemen, ik stop er nog meer bij." Nu voel ik hoe hij zijn hele hand naar binnen probeert te duwen, maar bij het dikke deel van zijn hand moet hij toch even stoppen, dat lukt niet in een keer. Ondertussen kreun en steun ik dat het een lieve lust is, dit is zo geweldig lekker, maar tegelijkertijd ook heel gevoelig, zijn handen zijn 'n flink stuk groter dan die van mijn eigen meester. Ondertussen heb ik het touwtje dat m'n tieten omhoog houdt, uit m'n mond laten vallen.

Maar met 'n beetje (heel klein beetje hoor) geduld weet M2 toch zijn hand naar binnen te krijgen. "Dit is pas goed gevuld zijn," roep ik in extase, "in ieder geval aan de voorkant." "Oh, dus jij wilt ook aan de achterkant volgestopt worden?" vraagt M. "Als 't mag en als 't even kan graag" roep ik terug. "Dat kan, maar ik wil dan geen commentaar en gemekker horen, je accepteert alles wat we doen!" Daar voel ik al iets tegen mijn kontgaatje aanduwen. Au, dat doet pijn, maar omdat ik niks mag zeggen, bijt ik maar flink op m'n tanden, al kan ik 't niet tegenhouden als ik in 'n reflexbeweging m'n kont terugtrek, voor zover dat nog mogelijk is. Blijkbaar vindt M dat 't teveel mogelijk is, want nadat hij de buttplug doorgeduwd heeft, - dit terwijl M2 met zijn hand rustig verder gaat en mij al 'n orgasme heeft bezorgd - bindt hij mij met 'n touw rond mijn middel nog steviger vast op de tafel.

De buttplug blijkt opblaasbaar te zijn. M2 pompt meer lucht in de plug, ik kan nu toch wat gekreun niet helemaal meer tegenhouden. Ik krijg nu toch wel de neiging om die plug eruit te persen. Maar M houdt hem tegen. Wel haalt M2 nu zijn hand eruit, wat 'n leegte laat die achter, jammer, 't was juist zo lekker. Nu laat M toch ook de plug leeglopen en met een beetje hulp van mijn kant is die zo uit m'n kontje verdwenen. "Oké, dan nu de grote finale voor vanavond," zegt M, "we maken er een lekkere sandwich van!" Alle touwen worden verwijderd, ook de elastieken worden van mijn tieten gehaald, het bloed kan er nu weer doorheen stromen, dit prikt en kriebelt, maar voelt toch ook wel heel prettig. Ik moet opstaan van het tafeltje en wordt dan direct door M2 opgetild. Nu blijkt dat M ondertussen snel op het tafeltje is gaan liggen, want M2 zegt dat ik m'n benen moet spreiden en laat mij zakken. In één keer zet hij mij zo over de lul van mijn meester. Hij zit meteen helemaal tot aan zijn ballen in mijn kutje, dit is lekker!!!! Maar ik voel nu ook iets tegen mijn kontgaatje aan duwen, heel even doet M2 heel voorzichtig en dan stoot hij in één keer zijn lul naar binnen.

Dit is een al lang gekoesterde wens van mij en eindelijk gaat hij dan echt in vervulling, bruut genomen worden van voor en achter tegelijk. Beide meesters neuken op hun eigen tempo, ik kan zo geen stoot proberen op te vangen, ik doe er ook m'n best niet meer voor maar probeer er nu zoveel mogelijk van te genieten. Al snel voel ik 'n orgasme opkomen zetten. Ook M2 voel ik verstijven als teken dat hij gaat spuiten. Als ik hem inderdaad mijn kontje vol voel spuiten, kom ik met veel kabaal klaar, dit is ook zo geweldig verschrikkelijk lekker. Ondertussen voel ik in mijn kutje de lul van mijn meester verstijven en ook hij spuit mij vol. Ook hij lijkt wel heviger te spuiten als dat hij ooit gedaan heeft.

Moe maar voldaan blijven we een poosje op elkaar liggen om bij te komen. Na enige tijd krijgt mijn meester het toch wel een beetje benauwd. Hij is de lichtste van ons drie maar ligt wel onderop. We staan op, fatsoeneren ons zelf een beetje en onder het genot van een drankje - deze keer mag ik ook meedoen - praten we nog wat na over deze geweldige avond.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners