Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

zoals ze het wilden - 8832 keer gelezen
Na lange tijd had ik de moed verzameld, en een advertentie geplaast, waarin ik me aanbood als slaaf. 2 dagen later een reactie in de mailbox, van een dominant echtpaar. Ze waren op zoek naar iemand die vernederd wilde worden, die pijn wilde voelen, die opdrachten wilde ondergaan en nog veel meer.

De eerste opdracht was om de welbekende sublijst op te sturen, als ze dat beviel, zou er wel eens een irl ontmoeting kunnen plaatsvinden. Kennelijk was deze goed, want de dag erna lag er een uitnodiging in de bus.

We verwachten je zaterdag om 11 uur, je zorgt dat je geschoren bent, en vanaf nu mag je niet meer masturberen, verder moet je er rekening mee houden, dat je tot zondagavond 12 uur onder ons bevel staat.
Vanaf het moment dat je hier binnenkomt, ben je onze slaaf, en is er geen weg terug, dus denk goed na, je kunt nu nog terug.

Zaterdag, 11 uur belde ik dus aan, en werd binnengelaten, er volgde een voorstelrondje, koffie en broodjes, en al snel was de sfeer gebroken, ze wilden wel eens een keuring met mij doen, eerlijk vertelden ze , dat ze het liefst een slavin hadden, maar bij gebrek aan beter mij gekozen te hebben. Wat dus wel inhoud dat we een slavinnetje van je gaan maken!Begin maar met je te douchen, dan leggen we wat spullen voor je klaar, die trek ja aan, en dan wacht je op de gang, handen in je nek .

Snel gedaan natuurlijk, en even later zat ik daar, eerst kwam de meesteres naar me toe, greep me bij mijn tepels, kneep er stevig in, wat me een kreun ontlokte, pets, klap in mijn gezicht, en de opmerking doe niet zo kleinzerig, je zult wel meer te verdragen krijgen vandaag.

Even later kwam de meester er ook aan , hij had een leren broek aan, en een paar ouwe soldatenkistjes, die hun beste tijd hadden gehad, dacht ik.

Helaas, ik moest deze maar eens even gaan likken, zodat er weer een beetje kleur in zou komen, al snel zat ik dus geknield met mijn benen wijd, deze te likken.

Dit ontlokte een opmerking aan de meesteres, dat ik er helemaal klaar voor was, ik dacht nog voor wat?

Haar naaldhak dus, die ze eerst gemeen in mijn ballen plante, om hem vervolgens langzaam mijn gaatje in te duwen, en die hoge hak was toch wel een cm of 11.

Ik had wel eens leukere dingen meegemaakt, maar ja, ik had me nu overgegeven aan hun macht, , wilde ook niet meer terug, en zat te groeien in mijn rol als hun slaaf. Likkend aan de schoenen van meneer kwam de volgende opdracht, je zult wel een droge tong hebben, die moet maar een s natter worden, doe je snollebek open, en alles doorslikken.

Nee he, maar ja dus, de meester kwam voor me staan, deed zijn gulp open, zo, je weet wel wat je daar mee doen moet, en ik nam hem in mijn mond, eerst een paar druppels, toen iets meer, en al snel een hele straal, goed zo was het kompliment, en alles doorslikken, iedere druppel die je mist , levert straf op.

De meesteres haalde ondertussen haar naaldhak terug, maar de opmerking dat ook deze maar eens gelikt moesten worden , brachten geen grijns op mijn gezicht, helaas, ze meende het wel, en even later lag ik ze dus schoon te likken, bah

Totzover waren ze tevreden, je doet goed je best, je mag je aankleden , en dan gaan we eerst eens wat spulletjes voor je kopen. Spulletjes, dacht ik nog?

Gezellig dus , even de stad in, en eerst naar livera, hier moest ik een t string passen, hierna naar de zeeman, en daar werd een voordeelverpakking strings gekocht, echt van die geile rooie slipjes, die er zo goedkoop uitzien, en ook een kort rokje, pantys, en een pak wasknijpers, was in de aanbieding, dus die werd ook meegenomen. Daarna was blokker aan de beurt, shit, kaarsen in de aanbieding, en ook deze werden aangeschaft.

Hierna naar een sportzaak, daar mocht ik zelf een zweepje uitzoeken, met de smoes dat deze voor paardrijden bestemd was.
Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners