Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

zuidplein - 7685 keer gelezen
Het is al een tijdje dat ik me bezig houdt met bdsm, ik heb er ook zo mijn fantasieen bij.
Een vriendin van me weet dat ik hele geile ideeen heb, welke ik haar verteld had.
Ik probeerde haar mijn kant uit te krijgen, steeds vaker spraken we elkaar en de discussies,
Over onze sexuele uitspattingen werden ook steeds heftiger.
Op een moment zei ik nu is het gedaan met gepraat ik wil dat er wat gaat gebeuren.
Ze vertelde me over een vriendin die hele geile verlangens had maar meer gedomineerd wilde worden.
Ok zei ik, we gaan haar ons slavinnetje maken, na een kort msn contact hadden we haar zo ver dat ze alles zou doen wat we maar zouden vragen.
De afspraak was dat ik haar opdrachten zou sms’en,

Opdracht 1.

Mijn bericht: kom naar de parkeer garage maandag morgen zuidplein, datum ........tijd......

Kleding halsband en een lange leren jas, kousen jarretelle maar geen string of slip.
Geen BH en hoge hakken.
Natuurlijk was ik kort daarvoor de locatie wezen bekijken en onderzoeken wat er zoal mogelijk was.
Ze arriveerde ik zag haar maar zij mij niet.

Mijn bericht: stap uit de auto en loop naar het trappen huis en neem de trap naar omhoog.
Klim de kleine ladder hoog en open de deur naar het dak en blijf op het dak wachten.Daar liep ze dan afwachtend wat er komen ging, ik kon zien dat ze gespannen was, want ze wist dat ik haar kon zien , een aantal auto’s passeerde haar.
Zo liep ze richting trappenhuis, ze was beeldschoon.

Heel stilletjes was ik haar gevolgt en zag dat ze bezig was het stalen laddertje naar het dak toe te beklimmen, wat niet erg makkelijk ging met deze hakken, ook viel haar jas bij het klimmen een beetje open zodat ik nog net een glimp opving van haar mooie benen gehuld in witte kousen. Nadat ze op het dak was moest ze dus wachten.

Mijn bericht: loop naar de rand van het dak rechts en houdt beide handen aan de railing en je mag beslist niet om kijken.

Ik klom naar het dak en daar stond ze dan, handen gespreidt aan de railing haar benen een beetje gespreidt. Een heel mooi plaatje.
Haar hart gaat te keer als een bezetene ze had mij nog nooit gezien, en dan nog de vraag of ik het ook wel was die daar stond.
Ze hoorde mijn voetstappen naderen haar ogen had ze gesloten, ik zei doe je ogen open.
Ik stond echt pal achter haar, ze moet mij bijna kunnen voelen..
Ik liet haar jas van haar schouders vallen, en zo gaf ze haar mooie lichaam over aan het uitzicht vanaf het dak, als iemand zou opletten zou je het zo kunnen zien, open en bloot stond ze daar ,
Ik maakte haar handen vast aan de railing met handboeien ze kon nu werkelijk geen kant meer op. Ze keek vooruit en zag beneden de aut0’s rijden mensen passeren haar enige gedachte was laat niemand mij zien.
Spreidt je benen zei ik ze luisterde, verder zei ik, op het uiterste van haar kunnen spreide ze haar benen, heel even raakte ik haar aan. Een streling over haar borsten een streling tussen haar benen. Toen stapte ik weer weg en liet haar daar maar staan.
Opeens vroeg ze hoelang nog, en ik zei, dat bepaal ik.zijn we ongeduldig of moet je soms ergens naar toe, want dat kun je wel vergeten.

Ik deed net als of ik weg liep naar de deur naar beneden liet de deur in het slot vallen. En bleef naar haar kijken om een hoekje.
Ze dacht nu werkelijk dat ik weg was en ze begon om haar heen te kijken en probeerde los te komen. De boeien weer hielden haar daar van. Ik zag dat ze begon te huilen, en wist dat ik weer wat moest doen,
Ze hoorde me weer aan komen en spreide meteen weer haar benen en keek weer recht vooruit.
Ik gaf haar een flinke pets op haar billen, en kneep even heel gemeen in haar tepels waardoor ik een klein kreuntje hoorde.
Ik ging achter haar staan en knede haar borsten haar tepels waren hard geworden van de koude wind die langs haar lichaam streelde.
Mijn andere hand verdween richting kruis, ze was nu bloedje geil. Bij de minste aan raking zou ze bijna komen, ik maakte 2 vingers nat in haar natte spleet deze verwenen daarna in haar kont 2 andere vingers deden haar natte gleuf bespelen.
Ik voelde dat de spanning groter en groter werd. En stopte net op het moment dat ze klaar zou komen. Gemeen he, wel heel geil.

Ik maakte haar handen weer los en deed haar handen op haar rug vast. En ik liet haar knielen
Haar bijna blote knieen op het split grind wat op het dak lag, kerfde in haar knieen,ze zat daar zo verschrikkelijk ongemakkelijk ik opende mijn broek en ik liet me heerlijk pijpen haar hoofd had ik met beide handen vast en ik begon haar mond en keel serieus te neuken, kokhalzende geluiden van verstikking hoorde ik. Haar hoofd rood aangelopen. Even liet ik haar naar lucht happen en weer pompte ik hard achter in haar keel. Toen ik klaar kwam hield ik haar hoofd goed vast en spoot mijn zaad zo direkt in haar slokdarm.
Ik liet haar los en dwong haar ook geen druppel verloren te laten gaan. Ze zoog echt tot de laatste druppel, waauw zei ik, geile slet. Maak dat je weg komt.en ik maakte haar handen weer los.
Ze greep haar jas en klom weer ongemakkelijk het trapje af. Ze ging onbevredigd terug naar haar autotje.
Net dat ze bij haar autotje aan kwam;

Mijn bericht, blijf staan doe je jas wijdt open, en spreidt je benen.

Daar stond ze dan open en bloot in de donkere parkeer garage waar iedereen haar zo zag staan, die daar langs zou lopen.
Net toen ik naar haar toe liep kwam er net een vrouwtje haar auto halen direkt naast haar.
Met een rood hoofd stapte ze in en reed weg. Ik liep naar haar toe greep haar in het kruis en pookte met mijn vingers in haar druipende kut, ik had bijna mijn hele hand erin en stompte haar zo klaar een zware kreet kwam uit haar keel, dat duide erop dat ze van het diepst uit het haar lichaam klaar kwam.

Daarna namen we afscheidt en ik zei tot de volgende opdracht.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners