Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Susanna 2 -Blote tienerclub - 89841 keer gelezen


2014. Deel 2: Blote tienerclub

Bijna een jaar geleden heb ik dit allemaal opgeschreven. We zijn nu net van vakantie terug, pappa, mamma, broertje, Robert en ik hebben zes weken geen kledingstuk aan gehad op een naturistencamping in een natuurgebied. We hebben genoten van bloot te zijn en naar veel ander bloot te kijken, jong en oud, kleine kinderen zijn beeldschoon en oudere mensen soms aandoenlijk, en zelf waren we vooral trots om gezien te worden. Over twee weken word ik achttien, ik ben de laatste van de Blote Bond die meerderjarig wordt.

Op mijn zeventiende verjaardag had pappa mij meegedeeld dat ik als cadeau mijn rijbewijs mocht gaan halen. Ik sprong op de tafel van blijdschap, draaide een pirouette en drukte met mijn handen zijn gezicht tegen mijn kruis. Onbedoeld verdween zijn neus in mijn spleet, terwijl Robert toekeek. “Laat nou je andere neus maar eens zien”, zei ik, want in slappe toestand kende ik die natuurlijk wel. Pappa trok zijn broek uit en ja hoor, een prachtige lange neus veerde met klapje tegen zijn buik omhoog. Robert had het er ook benauwd van gekregen en deed hetzelfde, en ook die had een veelbelovende afmeting. Wij hielden ons echter in, maar mamma tilde haar rok op en ging wijdbeens bij pappa op schoot zitten. Ook mijn goed voorgelichte broertje kreeg nu aanschouwelijk onderwijs, want ik hielp haar de rok over haar hoofd te trekken. Mijn broertje filmde het festijn gelijk en zette het op het net. Want wij bleven met zijn allen agressieve naturisten, en boven de 18 is sex ook natuur. Onder de 18 natuurlijk ook maar wij beheersten onze driften met het oog op iets groters. We hadden nog een jaar om dat voor te bereiden.

Ik ben dus de jongste van de Blote Bondgroep, en achtereenvolgens werd iedereen 18. Dat betekende dat het taboe op gefilmde sex successievelijk verdween. Alle 26 vonden telkens, dat dat gevierd moest worden, en iedereen zorgde voor een partner om in de Boterklont ontgroend te worden. Wat de stelletjes betreft was het natuurlijk niet gegarandeerd, dat zij nu echt de eerste keer en voor publiek neukten, maar sommigen waren zo onbeholpen dat het wel de eerste keer moest zijn. Zij werden geïnstrueerd en aangemoedigd door de meer ervaren leden van de Bond. Ook masseerden wij ze om ze op te winden, waarbij we zorgden dat alleen de 18-jarigen in beeld kwamen. Ik deed daar dus wel vlijtig aan mee.

Van de zes jongens was er één homo en gelukkig voor hem één bi. Dat was de oudste van de twee, dus die had al ervaring met een meisje. Voor de rest van ons was zijn 18-de verjaardag de eerste kennismaking met anale en homosex. Om beurten namen zij elkaar, nieuwsgierig bekeken door de meiden en een beetje griezelend door de hetero-jongens, die overigens niet te beroerd waren om de jongste lekker in de billen te knijpen. De bi-jongen mocht als beloning een andere 18-jarige in de kut neuken, wat hij enthousiast deed, en toen waren zijn ballen ook wel even leeg. Eén van de andere jongens wilde ook wel in zijn gat worden geneukt, zodat ook de jarige twee keer aan zijn trekken kwam. Na elke ontgroening werd er links en rechts op los geneukt, waarbij de jongeren natuurlijk alleen mochten toekijken.

Omdat ik bovendien de club heb opgericht, organiseren we een groots blootfeest. Dat vergt nogal wat voorbereiding, dus over twee weken en een paar dagen ga ik dit verhaal afmaken.

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners