Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Daghitje in toneelstuk - 7330 keer gelezen
Op school hadden we met de klas een toneelstuk gespeeld en dat was me goed bevallen. Ik vond het leuk en toen ik viavia vernam dat ze in een buurdorp een jong meisje zochten voor een toneelstuk, was ik direct geÔnteresseerd. Ik mailde naar het contactadres en vroeg om informatie.
Ik kreeg een mailtje terug waarin me verteld werd dat ze een mooi jong meisje zochten, die als sexy dienstertje in een gezin met een inwonende opa zou werken. Die opa word helemaal gek door haar wulps gedrag en zou uiteindelijk zelfs tekenles willen gaan volgen om haar dan als naaktmodel te kunnen vragen. Of ik dat zag zitten om sexy gekleed die opa het hoofd op hol te brengen!? Zo ja, dan konden we eens afspreken om er dieper op in te gaan.
Nou moe, die vroegen wel meer dan gewoon wat toneel spelen, alhoewel het idee me wel opwond om voor een zaal zo wat frivool te moeten rondhuppelen op een podium. Mooi en sexy was ik wel en goed gedraaid ook ... zeggen de jongens toch altijd, en ik liep ook graag altijd kort gerokt en wat uitdagend rond. Mmmm, dat leek me wel iets voor mij, maar eerst toch maar eens afspreken en horen wat ze precies van mij verwachten.

Een week en een hoop zenuwen later mag ik voor een auditie naar de voorzitter van die toneelgroep komen. De regisseur en die opa zullen er ook zijn, schreef hij. Woepsie, al direct met drie mannen opgezadeld, maar ja, dat hoorde er allicht wel bij. Er was me in die mail gevraagd om sexy gekleed te komen, want dat hoorde bij die rol en was dus essentieel. Ze wilden geen kat in een zak kopen, dus daarom.
Precies op het afgesproken uur zet ik mijn fiets tegen de gevel van een deftig herenhuis en bel ik met gemengde gevoelens aan. Toch nog wat anders om op een 'keuring' te moeten komen dan gewoon wat luchtig gekleed over straat te lopen!
Een man van ergens in de vijftig doet open, stelt zich voor als Jan de voorzitter en vraagt me binnen te komen. Hij neemt me direct op van kop tot teen en ik zie al een tevreden blik op zijn gezicht komen. In de living wachten een erg oude man die opa wel zal zijn en een iets jongere man, die dus de regisseur is. Als die me de hand schud, doet hij dat zo stevig dat mijn tieten ervan wiebelen. Het is zomer, erg warm en ik draag dan zelden een bh, dus zit alles losjes in de bloes. Een kort plooirokje bedekt maar een stukje van mijn bovenbenen en geeft me daardoor erg lange stelten.
Ik word met goedkeurende blikken bewonderd door de drie oude mannen, maar dat zal dan wel zo horen voor die rol. Het is wel opwindend om zo in het middelpunt van de aandacht te staan met weinig om het lijf. Mijn buikje kriebelt al leuk."Zo meisje, jij bent dus Kitty en komt je aanbieden voor die rol van daghitje in ons toneelstuk. Mij ken je al, dat is opa Frits en daar is regisseur John. Je zal in het stuk en de repetities vooral te maken hebben met hen, dus die heb ik ook uitgenodigd om even met jou kennis te maken. Ik las dat je al wat ervaring met toneel opdeed op school, dat is dus een pluspunt. Hier is het nu wel een erg pikante rol als daghitje, dus willen we weten of jij dat ziet zitten en ook effectief durft. Het uiterlijk en je kleding wijzen alvast in de goede richting, dus zal de regisseur je even vertellen wat er van jou verwacht wordt in het stuk!"
John vertelt me dat ik er steeds kort gerokt en heel sexy hoor bij te lopen, maar ziet dat ik dat nu ook al doe. "Opa zal echter in de loop van het stuk steeds meer 'verliefd' op jou worden, althans op je mooie lijfje. Hij zal je langs alle kanten begluren en proberen onder je rokje te kijken en in je bloesje. Maar gaandeweg zal hij ook handtastelijk worden en niet van je af kunnen blijven. Denk je dat je dat aankan en voelt dat okee voor jou?"
Ze bekijken me nu alle drie aandachtig en zijn benieuwd naar mijn reactie.

Ik heb het al wat warm gekregen in mijn slipje, als ik bedenk waartoe dit allemaal zal leiden. Ik heb zo'n vermoeden dat ze nog niet alles vertelden, want er was in de mail die ik kreeg toch sprake van opa's tekenles en ik dan zijn naaktmodel? Ik zeg hen dat ik het tot hier toe wel te doen vind, maar vraag hen of er ook meer verwacht word van mij. "Je schreef dat opa mij als naaktmodel wou voor zijn tekenlessen. Moet ik dan helemaal in m'n blootje op het podium?" Ik heb rode oortjes bij de gedachte alleen al, maar ik weet niet of ik dat wel echt wil.
"Nu je er toch zelf over begint, kan ik je wel vertellen dat de schrijver van het stuk die mogelijkheid wel aangeeft ja. Maar opa zal je daarvoor ook al stiekem begluren, onder andere als jij je nogal nonchalant en ongegeneerd omkleed aan de wasmachine. Maar daar zijn verschillende mogelijkheden voorzien, afhankelijk van jouw medewerking en bereidheid hierin."
Ik slik droog, zeker als ik zie hoe goed opa al in zijn rol zit en me bijna uit de kleren kijkt. Ook de voorzitter heeft meer dan gewone interesse en likt zich onbewust de lippen. Die mannen zien het allicht in gedachten al gebeuren en ik krijg nog meer kriebels. Ik zit hier wel op glad ijs, want dit zijn dingen die ik in gedachten best wel wil meemaken. Maar durf ik het ook in het echt aan?

"Weet je wat Kitty, we kunnen het heel praktisch en direct maken: zullen we enkele wat pikantere stukjes even proberen te spelen! Dan krijg jij een idee of het jou bevalt en zien wij of je geschikt bent voor de rol." De voorzitter hakt er zo wel meteen in en ik zie de twee andere mannen ijverig knikken.
"Ok, ik wil wel een stukje spelen, zeg maar wat ik moet doen", zeg ik gemaakt dapper.
"In het stuk ben jij aan het poetsen en afstoffen en komt opa stiekem onder je rokje kijken als je op een stoel staat om de luster af te stoffen. Als je van het schrikken bijna valt, vangt hij je op ... met ťťn hand op een tiet. Hij draagt je even in zijn armen, waarbij hij je met je blote broekje zichtbaar naar het publiek draait. Kunnen jullie dat even in beeld brengen?" Ongelooflijk hoe snel opa recht springt om eraan te beginnen, die droomt hier allicht al langer over.
Ik begin te poetsen en stap maar gelijk op een stoel en rek me naar de luster. Mijn toch al korte rokje geeft opa alle mogelijkheden en ik zie hem rijkelijk naar m'n kontje kijken. Als ik zogezegd schrik en daardoor val, mislukt het wel een beetje, althans volgens het script dan toch. Ik val ruggelings tegen opa Frits aan, die me direct stevig vastgrijpt onder mijn armen door ... recht op mijn beide tetters. Verbeeld ik me dat nu of begint hij ze ook nog te kneden? Daar was toch niks over gezegd! "Tja, daar moet duidelijk nog wat op geoefend worden, dat ging niet helemaal zoals bedoeld was", zegt de regisseur laconiek. Ik sta er ondertussen bij met stijve tepels van deze toch wel prettige ervaring.

"Misschien moeten we het anders doen! Opa, jij gaat naar Kitty als ze op de stoel staat en zegt dat je haar wel even vasthoudt zodat ze niet valt. Daarbij schuift je hand langs de publiekskant onder haar rokje en je andere leg je op haar buik. Ondertussen bestudeer je natuurlijk heel opvallend haar lekkere kontje vlak voor je neus. Kunnen jullie dat eens uitproberen?"
Oh ja, met zijn hand ťn zijn neus onder mijn rokje. Maar ja, ze hebben me wel verwittigd dat het een 'pittige' rol zou zijn. Dus kan ik er maar beter gewoon van genieten. Opa ziet het duidelijk ook wel zitten en bekijkt me met twinkelende oogjes. Die heeft zijn dagje wel.
Ik sta nog maar net op de stoel of opa's hand glijdt al langs de binnenkant van m'n been omhoog en geeft me heerlijke rillingen. Dat van zijn hand op mijn buik interpreteert hij nogal laag, zodat ze gewoon op m'n kutje zit. Zijn andere hand is ondertussen vrolijk mijn billen aan 't masseren, wat me ook wel een vrije invulling lijkt van de opdracht. Lekker is het wel allemaal en de mannen genieten ook van wat ze zien gebeuren.
"Okee Kitty, nu draai je om terwijl je valt, zodat je opa rond zijn nek kan vasthouden en hij je bij je benen kan pakken. En zo kan hij dan perfect je kontje aan de zaal tonen. Daarna legt hij je in de zetel en voelt of je hart nog klopt. Met een brede grijns gaat hij echter wel je tiet te betasten. Lukt dat?"
Als we dat stukje nog een keer gedaan hebben, lukt het wat beter allemaal ... maar begin ik wel een nat broekje te krijgen. Mmmmmmm.

"Ergens een eind verder in het stuk zit opa verstopt onder de tafel en het tafelkleed. Hij begluurt je terwijl je aan de wasmachine staat. Aangezien jij denkt dat je alleen bent, wil je vlug van kleding wisselen en jouw kleren bij de was steken. Je staat dan wel achteraan op het podium en we kunnen het licht daar wat dimmen. Zie je dat zitten meid?"
"Oepsie, de bedoeling is dus blijkbaar dat ik me daar even in m'n blootje zet, zomaar te kijk voor iedereen! Dat weet ik toch nog niet zo zeker, dat is toch wel wat veel gevraagd!" Ik heb er wel een rooie kop van gekregen en zie gefronste wenkbrauwen bij de drie mannen. Die dachten toch niet zeker dat ik zomaar even ging strippen!?
"Helpt het Kitty als je alleen je bloesje en je rokje uitdoet en je slipje aanhoud? Dat is dan niet zo bloot meer!" Jaja, leg het zo maar uit, maar jij moet het niet doen he regisseur. Maar mijn hormonen dansen al zalig rond bij de gedachte mezelf hier bloot te moeten tonen, dus is het alternatief misschien wel aanvaardbaar en leuk! Maar zou dat echt allemaal wel zo in dat script staan of verzinnen die maar wat?
"Kunnen we die klerenwissel eens proberen, waarbij opa vanonder de tafel komt gluren, natuurlijk alleen zichtbaar voor het publiek."Ach ja, waarom ook niet en ik blijf met mijn rug naar de zaal staan, dan valt het wel mee. Terwijl ik me uitkleed hoor ik geschuifel achter me, en net als ik in mijn slipje sta, loopt opa tot bij mij en draait me gewoon om. Hij pakt me bij m'n blote tieten en terwijl hij met me richting publiek loopt begint hij ze stevig te kneden. "Hier heb ik al altijd van gedoomd sinds je hier werkt kindje. Heerlijk om jouw blote tetjes in mijn handen te hebben!"
"Hela, hela, daar was niks van gezegd he opa. Staat dat wel in het script?" Mijn tepels piepen gezwollen tussen zijn knijpende vingers door en zowel Jan als John genieten van het uitzicht. "Tja meisje, zo'n opa is niet altijd even berekenbaar zoals je ziet en voelt. Maar zo erg vind je het blijkbaar toch ook niet, misschien wou je toch liever zonder broekje hier staan?" Ik ben zo verbouwereerd en opgewonden, dat ik sprakeloos ben. "Zullen we dat dan maar even uitproberen?" Voor ik er erg in heb trekt John m'n broekje omlaag en sta ik in mijn blote pruim voor hen te blinken. Ik word knalrood en krijg slappe knieŽn van geilheid. Die ouwe rakkers maken me hier botergeil en ze beseffen wel degelijk dat ik dat nog leuk vind ook. Mijn kutje wordt lekker nat.

"Je bent misschien geschikt voor deze rol meid, je doet het prima. Zullen we het hierbij even laten als eerste kennismaking, we wachten even af hoe de andere kandidates zijn! We hebben nu een idee over jou, maar we sturen wel een mailtje als we meer weten. Bedankt voor je komst, je mag je weer aankleden!"
Paf, dat weten we dan ook weer, maar ondertussen sta ik daar poedelnaakt voor hen, ik met een rode kop maar zo heet als lava, zij met ogen als schoteltjesnaar m'n blote kutje kijkend. Net als het erg leuk gaat worden stoppen ze ermee. Helemaal in de war kleed ik me aan en word ik buiten gelaten. Als ik op mijn zadel zit, gloeit mijn kutje stevig op en fiets ik me een vluchtig orgasme. Dat had heel wat beter gekund en wie weet hoor ik nog wel ooit iets van die toneelgroep. Ik begin me af te vragen of dat toneelstuk wel echt bestaat.

Anderhalf week en veel frustratie later krijg ik eindelijk een mailtje. Hun keuze is blijkbaar toch op mij gevallen, maar nu hebben ze een probleem met de pastoor. Die vindt het te erotisch en wil er niet van weten. Om zijn verzet kracht bij te zetten heeft hij de kerkraad erbij geroepen. Die moet nu beoordelen of het wel of niet kan opgevoerd worden en daarom moet ik opnieuw auditie doen met hen erbij! Dus nog meer oude knarren bijeen die mij willen bezig zien? Nu begin ik echt wel te twijfelen of dit allemaal wel over toneel gaat of dat ze me gewoon bloot willen zien. Maar ja, 't was vorige keer best wel opwindend en hoe meer kijkende zielen, hoe spannender voor mij.
Keurig op tijd bel ik in de juiste outfit weer aan bij de voorzitter. De regisseur en opa zijn er ook al en zowaar, mijnheer pastoor zit er ook. Die oude gluurder wil dus ook zijn deel van de pret en ik zie hem alvast diep in m'n bloesje gluren als hij me de hand schud. Jaja man, dat is wat anders dan communicantjes vanalles wijsmaken he, en die hebben nog zo geen lekkere tetjes zeker?
De regisseur drukt me stilletjes op het hart dat alles nu wel van mij zal afhangen of ze het stuk mogen opvoeren of niet. Ik moet de kerkraad op hun kant krijgen, zodat de pastoor geen bezwaar meer kan maken. Of ik die heren zeker terwille kan zijn, zodat ze positief reageren.

Met de nodige vertraging en drukdoend arriveren de twee heren van de kerkraad. Uiteraard zijn het oude knollen die me met een ernstig gezicht monsteren. Ik probeer me zo fatsoenlijk mogelijk te gedragen en bewegen, zodat ze niet nu al hun veto stellen. Als ik even later vrolijk rondhuppel over 'het podium' en wulps met mijn korte rokje flaneer, fronsen ze hun wenkbrauwen en begint de pastoor druk te protesteren. Ze wijzen hem echter terecht en zeggen dat je dit dagelijks op straat ook kan zien.
Bij de scene waarbij ik op een stoel de luster afpoets, kijken de twee heren al wat intenser wat er precies gebeurd. Opa gaat met zijn hand onder mijn rokje en legt zijn andere gewoon op mijn buikje. Tiens, dat heb ik al anders meegemaakt, maar ja. Net als ik denk dat het hier maar droog gaat worden, kan hij niet nalaten om m'n billen te masseren en als ik val zet hij me met mijn blote broekje bijna bij de kerkvaders op schoot. Maar ook daar hebben ze niet direct een afkeurende reactie op.
Ik ben eens benieuwd wat de wasmachine-scene zal opleveren, want daar komt letterlijk wel wat meer bloot vlees bij kijken. Opa kruipt onder het tafellaken en ik ga iets naar achter op het neppodium. Ik doe om hen te plagen eerst m'n rokje uit en sta dan wat te lummelen, zogezegd met het wasgoed. Wanneer ik traag en pseudo moeizaam mijn bloesje uittrek, hoor ik de mannen letterlijk de adem inhouden. Ik draai me tijdig met mijn rug naar hen, zodat mijn blote tweeling onzichtbaar voor hen blijft.

De regisseur verwittigd me dat ik 'naar het publiek' moet spelen en dat zit de andere kant op! Met een 'sorry' draai ik me om terwijl ik mijn paardenstaart terug wat schik. Nu sta ik met mijn blote tetjes recht naar hen toe, met mijn armen omhoog achter mijn hoofd. "Is het zo beter John", vraag ik de regisseur. "Ja, nu nog je slipje uitdoen en in de machine steken en dan kan je andere kleren aandoen!"
Ik geniet van de aandacht die ik krijg van zes paar geilende mannenogen. Dodelijk langzaam laat ik mijn broekje zakken terwijl ik in profiel sta. Dan draai ik m'n blote billen naar hen, buig wat voorover en veeg even met mijn broekje over m'n natte pruim. Ik hoor hun stoelen kraken van het geschuifel en m'n tepels worden stijf van de opwinding. Ik vermoed dat ze niet de enige stijve lichaamsdelen zijn in dit vertrek. De pastoor slaat een kruis en valt bijna van zijn stoel als ik me omdraai en m'n kutje in alle glorie te zien is. Met overslaande stem komt de pastoor naar me toe gelopen en houdt zijn hand op m'n blote kutje en de andere op m'n tieten. "Dit is toch niet iets dat je op een podium gaat vertonen, dit kan niet, dit mag niet!" Onderwijl is hij me stiekem zowat aan 't vingeren en kneed hij m'n tetjes bijna tot moes. Nou, die man weet me ook wel warm te krijgen, ik zal misschien toch eens privť te biechten moeten gaan! Wie weet wat geeft hij me voor penitentie!?
"Hela pastoor, nu moest ik optreden, jij verprutst heel het stuk zo!" roept opa boos.

De heren van de kerkraad genieten duidelijk van mijn naaktheid, wel grotendeels verstopt in de pastoor zijn gretige handen. "Meneer pastoor, mijne heren, dit stukje was toch wel erg bloot! Wij weten niet of dit nog onder 'kunst' valt of onder 'erotica'. Om dat onderscheid te kunnen maken zullen we de juffrouw even moeten 'checken', indien zij hieraan haar vrijwillige medewerking wil verlenen!" Ze kijken me vragend aan en de voorzitter knikt heimelijk naar mij dat ik moet instemmen.
Wat is dat nu weer voor zever en wat houd dat checken dan in, vraag ik me af. Die pastoor staat me al heel de tijd te checken, zodat mijn kutje al behoorlijk nat is. En al die opgewonden blikken op mij maken me ook niet direct rustiger. Zes oudere mannen staan hier te geilen als gek, ik had het zelf nooit zo durven dromen, maar het is wel lekker in mijn buikje, ondanks de schaamte.
"Kijk pop, wij moeten je vagina controleren en vaststellen of jij opgewonden bent of niet door jouw rol. Zo kunnen wij bepalen of het stuk wel mag gespeeld worden!"
Allee mannen, dat meen je toch niet? Die pastoor staat me hier zowat openlijk te vingeren en dan willen jullie nog effe komen voelen of ik opgewonden ben! De natuur kan je niet tegenhouden hoor en die pastoor blijkbaar ook niet. Volgens mij doet hij het ervoor, wetend dat ze me zouden controleren op sapproductie. Of was het hem er toch alleen maar om te doen om me eens lekker te kunnen bepotelen? Dat is hem dan in beide gevallen wel goed gelukt ... en nog lekker ook.

"Juffrouw, sta jij ons vrijwillig toe dat we aan je vagina komen voelen of jij nat bent van heel dat gebeuren?" De ernst en waardigheid waarmee de oudste dat vraagt is bijna lachwekkend. "Als de pastoor me ooit nog los wil laten, dan mag je dat doen. Maar ik kan je zo ook al wel zeggen dat ik behoorlijk nat ben door de handen van die man. Dat had trouwens niks met het stuk te maken, maar met zijn tussenkomst! Als dat het criterium is voor jullie beslissing, dan kan je beter hem verbieden om nog op te treden."
Ik zie de drie mannen van het toneel stiekem grijnzen door mijn reactie, maar ze vragen toch of ik aub zou willen meewerken. Vooruit dan maar, vooral omdat ik benieuwd ben wat ze nu gaan doen.
"Wil de juffrouw hier ruggelings voor ons komen staan en voorover buigen met de benen wijd, zodat wij haar vulva kunnen onderzoeken!" Jezus mina, gaan ze me nog achterlangs vingeren ook en dan verrast vaststellen dat ik kletsnat word zeker? Is dit allemaal echt voor het toneel en de kerkraad of zijn die gewoon een heet spelletje met mij aan 't spelen? Wie weet is dit hier een clubje gepensioneerden die onder het mom van een toneelstuk jonge meisjes in hun blootje laten paraderen. En nu nog vingeren ook, het kan niet meer op. Maar ach, ik vind het wel lekker allemaal en zij kunnen er ook maar van genieten.
Ik zet me zoals gevraagd, doe zelfs mijn handen achter mijn hoofd en zeg: "Vooruit mannen, laat jullie maar eens helemaal gaan en'check' me maar eens grondig, het is voor het goede doel!" Ik lul er maar wat op los, want ik daver zowat op mijn benen van geilheid."Juffrouw, ik ga je nu aanraken en checken, schrik niet van mijn hand!" Hij duwt zijn vingers tussen mijn benen door om dan achterlangs mijn hete pruim te voelen. Volgens mij is die zijn hand gevoelloos, want hij kotert zo lang en diep in mijn pruim, dat ik begin te kreunen van opwinding. Ik ben in alle staten en botergeil tegen dat hij zijn onderzoek beŽindigt. Ik hoor hem zijn collega zeggen dat hij ook best even controleert, zodat ze hun bevindingen zodadelijk aan elkaar kunnen toetsen.
Man man, die tweede kerel maakt zo heet dat ik sta te trappelen en op een beuk van een orgasme afsteven. Maar net voor dat ik daar geraak, trekt hij zijn vingers terug en zegt lakoniek dat ik wel erg nat ben, wat zijn collega bevestigd. Ik zie ze vliegen van hetigheid en dan staan die twee te lullen over iets dat niet meer als evident is door hun gezamenlijk pookwerk en al het voorgaande. "Mijne heren, het toneelstuk zal niet kunnen doorgaan, want dit kunnen wij geen 'kunst' meer noemen. Dat kind is duidelijk botergeil en zoiets kan echt niet op een podium vertoond worden."
Komaan zeg mannen, dit alles heeft toch niks meer met dat toneelstuk en mijn rol daarin te maken, als daar al iets van waar is. Maar ze stellen met een doodernstig gezicht hun veto, wat voor de drie toneelmannen erg ontgoochelend is.

"Is er dan geen mogelijkheid heren om dispensatie te krijgen?", vraagt de voorzitter vertwijfelt. Wat is dat nu weer 'dispensatie'? Is dat een pilletje tegen de koppijn of tegen een kutje dat bijna in brand staat?
"Als de juffrouw bereid is de kerkelijke straf te ondergaan voor dit vergrijp, dan kan ons oordeel heroverwogen worden!" Wat gaan die nog allemaal uitvinden, want dit kan toch allemaal niet echt bestaan he? Alhoewel, als ik denk aan de middeleeuwen en de inquisitie, die kerkvaders deden toen ook rare dingen met vrouwen! Maar dat zal nu toch niet meer bestaan zeker?
"Kitty, aub, wil je ons aan een toelating helpen door in te stemmen met een straf van hen? Je zou er ons een heel groot plezier mee doen." Jaja, dat geloof ik zeker, plezier hebben ze al wel gehad aan mij. Met wat gaan ze nu nog afkomen en wil ik dat wel?
"Volgens het kerkelijk strafwetboek moet een vrouw die zich losbandig gedragen heeft haar lichaam overgeven aan de mannen die ze verleidt heeft. Elk van hen mag zelf bepalen waaruit die straf zal bestaan. Gezien de aard van het vergrijp, dient de vrouw die straf volledig naakt te ondergaan." De wroede kerkvader zei die tekst alsof hij uit een zeer oud boek kwam, met een echte grafkelderstem. "Juffrouw, ben jij bereid je straf te ondergaan?"

Ik moet op handen en knieŽn voor hen op de tafel gaan zitten, benen gespreid. Opa komt direct naast me staan, doet zijn tanden uit, draait aijn hoofd onder mij en hapt mijn rechter tiet op. Zijn tandeloze mond voelt als een kindersnuitje en laat me heerlijk genieten. Regisseur John grijpt m'n ander bungelend tetje en begint dat lekker zacht te kneden en te melken. De beide kerkvaders beginnen elk de binnenkant van mijn benen vanaf mijn knie omhoog te kneden, strelen en knijpen, steeds hoger tot aan mijn blote blozende billen, die elk mepjes krijgen waardoor ik begin te rillen. Dan begint die heerlijke marteling terug van onderaan, wat me eindeloos laat genieten.
Meneer pastoor trekt mijn billen uiteen en begint een preek met zijn lippen tegen mijn sterretje, terwijl zijn tong tussendoor even stevig likt. De regisseur ziet mijn spleet wijd open staan en steekt een duim in mijn pruim, terwijl zijn hand mijn lipjes kneed en masseert. Zijn middenvinger komt net tot tegen m'n kittelaar, die overijverig opzwelt van dat bezoek.
Simultaan zijn ze me zo heet aan 't stoken dat ik beef en daver op mijn armen en benen. Ik word loeiheet van al die lekkere 'straf' tot de regisseur de pastoor wegduwt, zijn duim uit mijn pruim trekt en dan komt die dikke rakker recht in mijn strakke kakker! Twee vingers dringen mijn lege hete mossel binnen en allen samen beuken ze me pompend de neukhemel in terwijl m'n tetters zalig suf gemolken worden. Ik word langs alle kanten zo heerlijk gestraft dat ik botergeil doorsmelt en alle stoppen tegelijk doorslaan.
Gillend, bevend en kreunend breekt de opgehoopte geilheid los en ik ga denderend door een beuk van een orgasme. Hete energiebanen vlammen door mijn lichaam en huilend brand ik me door de gigantische storm die door me heen raast. Alles in mij gloeit en ik geniet van die overheerlijke gevoelens die door me heen schieten. Minutenlang kronkel ik van het intense genot en ik heb een schokkerige nabrander als iemand nog even lekker met m'n sneetje speelt.

"Wanneer mag ik weer eens auditie aub!", vraag ik nagenietend, terwijl er een stoute vinger in mijn kontje peutert en iemand met een tetje speelt.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners