Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

De band met mijn stiefzus - 16026 keer gelezen


Hoi, mijn naam is Tim en ik ben 16 jaar ik ben 180 cm weeg 59 kilo. Enkele jaren na het overlijden van mijn moeder is mijn vader hertrouwd met Judith. Judith werkt voor het bedrijf van mijn vader. Ze heeft n dochter Amber en is net als ik 16 jaar. Amber kende ik al van school. Ze is namelijk het mooiste meisje van de school. Lang blond haar, blauwe ogen, 1,70 een 50 kg en een mooie C-cup. Haast elke jongen loopt achter haar. Toen onze ouders trouwde was ze razend. Maar uiteindelijk is ze toch overstag gegaan. Buiten voor mij dan we waren kat en hond. Ze wou niets met mij te maken. Iedereen op school van de jongens was jaloers op mij. En hoorde me honderduit over hoe het was zo een knappe stiefzuster te hebben. Zelf zag ik er niets leuks aan. Tot deze zomer

Het was iets na negen ''s morgens toen ik wakker werd. Het was de eerste dag van de zomer vakantie. Maar buiten aan het weer was dit niet te merken. In huis was nog alles stil. Paps en Judith waren al vroeg naar het bedrijf zoals gewoonlijk. Ik nam het boek dat naast mij bed lag en begon er zoals gewoonlijk in te lezen voor een uur. Het was en is mijn vaste ochtend ritueel in de vakanties. Amber noemde me boek wormpie. Zelf vond ik het niet grappig maar paps zag er geen kwaad in. Hij vond het zelf fijn dat Amber mij een bijnaam had gegeven. Na een uurtje moest ik echt heel dringend naar toilet en liep ik mijn korte pyjama naar de grote badkamer in de gang. Normaal gebruikte ik mijn eigen badkamer. Ze was niet groot maar had alle comfort die ik nodig had tijdens het school jaar. Een lavabo, douche en WC. Amber en ik hadden ze gekregen door de vele ruzies ''s morgens over het gebruik van de badkamer. Maar als het kon maakte ik toch liefst gebruik van de grote badkamer met luxe open douche, bubbel bad, luxe lavabo''s, . En daar ik alleen was met Amber en deze nog sliep. Zag ik mijn kans om is uitgebreid gebruik te maken van deze luxe.

Ik moest zo nodig naar het toilet dat ik vergat de deur dicht te doen. Ook wanneer ik had doorgespoeld en me uitkleedde dacht ik er niet aan. Het warme water van douche liet ik nu heerlijk op mij komen. En het gevoel van ruimte in de open douche was toch totaal iets anders dan die op mijn kamer. Het warme water en de stralen van de douche zorgde ervoor dat mijn piemel half stijf werd. Met mijn ogen gesloten leunde ik nu met mijn hoofd achterover om het water over mijn haar te laten gaan. Plots werd de stilte doorbroken door een gil. Verschrikt keek ik op en zag ik Amber voor mij staan. Ze had een korte blauwe pyjama broek en witte pyjama shirt aan. Haar blonde haar hing los over haar schouders. Mijn piemel reageerde gelijk op haar en voelde ik in snel tempo helemaal stijf worden. Gelijk deed ik mijn handen voor mijn kruis maar Amber keek me gebiologeerd aan. En er verscheen zelf een lach op haar gezicht. ''Jij hebt daar iets mooi rechtstaan.'' Ik siste dat ze moest buiten gaan maar ze bleef gewoon staan. Met mijn handen voor mijn kruis liep ik nu naar haar toe. En herhaalde dat ze moest buitengaan. Ze keek even naar beneden en ik voelde mijn piemel die nog nooit zo hard was geweest.Twee handen van Amber namen mijn hoofd vast en ik voelde haar zachte lippen tegen de mijne drukken. Haar tong drukte zachtjes tegen mijn mond die ik voorzichtig open deed. Al snel vonden onze tongen elkaar. Voor het eerst tongde ik sinds lag zo heerlijk met een meisje. Haar handen zakten nu van mijn hoofd naar mijn schouders en rug. Mijn handen haalde ik weg voorbij mijn kruis en gingen nu achter haar. Voorzichtig trok ik haar dichter tegen mij aan. Zo begon ik zachtjes haar rug te strelen. Mijn stijve piemel drukte nu stevig tegen haar aan. Haar handen begonnen nu ook mijn billen te strelen. Wanneer we stopte met kussen keek ze me met zachte ogen aan. In plaats van de harde ogen die ik altijd van haar gewoon was geweest. ''Zullen we samen douchen'' en liet me los. ''Ja is goed.'' In plaats van haar ook los te laten trok ik haar voorzichtig mee onder de douche. Door het water werd nu haar witte pyjama shirt helemaal nat en doorzichtig. Onder douche kuste ik haar weer die ze intens beantwoorde. Haar borsten waren nu helemaal zichtbaar door de natte shirt. Met enige moeite trok ze hem uit. Dit keer keek ik gebiologeerd naar haar borsten.

Ze nam mijn hand vast en liet me haar borsten strelen. Ze voelde zo zacht aan en haar tepeltjes waren helemaal stijf. Mijn vingers liet ik er dan ook even mee spelen. Haar handen voelde ik nu rond mijn piemel en balzak komen. Mijn voorhuid trok ze iets naar achteren en nam mijn eikel tussen twee vingers. Voorzichtig liet ik nu mijn handen naar haar pyjama broek glijden. Vragend keek ik haar aan en haar ogen bevestigde dat ik het mocht uitdoen. Heel traag deed ik nu haar pyjamabroek uit. Eronder droeg ze een lichte groen slipje. Mijn hand liet ik nu tussen haar benen komen en ze deed wat uit elkaar. Mijn vinger liet ik met de stof er tussen haar schaamlipjes strelen. Lichtjes hoorbaar hoorde ik haar nu kreunen. Wanneer we terug begonnen te tongen. Streelde ik nog altijd haar schaamlipjes en zij mijn piemel.

''Hoe groot is hij?'' zei ze met een plagende toon. ''ik weet het niet'' zei ik lichtend beschamend. ''Hij is echt groot. Wat als we hem nu is meten'' met een schaamrode blik liet ze me achter en liep met haar kletsnatte slipje de badkamer uit. Even later kwam ze terug met een lint meter. ''Laat mij is zien hoe lang hij is'' zonder nog iets te zeggen ging ze op haar knien voor mij zitten. ''19 cm en 7,5 cm dik'' haar gezicht was nu helemaal rood en haar mond nam nu mijn piemel in haar. Haar tong streelde nu mijn eikel onwennig. Het leek precies haar eerste keer. Niet lang erna haalde ze hem uit haar mond. ''Je bent de eerste die me daar kust?'' ze ik met trillende stem. ''Jij bent ook de eerste jongen die ik pijp'' Zei ze tot mijn verbazing. ''doe ik het een beetje goed?'' met een knalrood hoofd knikte ik ja. Haar mond ging weer rond mijn piemel terwijl ik haar hoofd streelde. Met lood in mijn voeten vroeg ik haar of ik haar spleetje mocht kussen.

Meteen kwam ze recht en deed haar slipje uit. Ze had een gladgeschoren spleetje. Ze zei me dat ik op mijn rug moest gaan liggen. Nadien ging ze met haar spleetje boven mijn hoofd hangen. Onwennig begon ik haar spleetje te kussen en te strelen met mijn tong. Terwijl ze mij pijpte, proefde ik haar spleetjes sappen. Zo lagen we een tijdje op de grond. Op de duur werd deze te hard. Ze stopte met pijpen en stelde voor om naar haar kamer te gaan. Het voelde zalig om van die harde ondergrond te komen.

Naakt liepen we naar Amber haar kamer. Waar we ons op het bed neerplofte. Beide zaten we daar nu onwennig beide bang voor de eerste stap te zetten. ''Heb jij condooms?'' Doorbrak ik de stilte? ''Ik ben al jaren aan de pil'' Mijn hart klopte nu in mijn keel en ik streelde haar borsten. Zonder en woord te zeggen veranderde ze haar houding en ging liggen op bed. Ook ik ging liggen en begon haar te strelen. Aan haar spleetje voelde ik hoe opgewonden ze was. Met n vinger vingerde ik nu haar. Weer begon ze aan mijn piemel te trekken en we begonnen weer te tongzoenen. Ik was zo opgewonden dat ik nu op haar ging liggen. ''ik wil je paal in mijn grotje'' fluisterde ze in mijn oor. Voorzichtig zakte ik wat naar onder en liet mijn eikel haar schaamlipjes strelen. Toen ik hem erin duwde verschoot ze precies van de grote van mijn piemel. Ze kreunde maar vroeg me toch om door te gaan. Bij haar maagdenvlies gekomen duwde ik krachtig door ze liet een gil en ging nu verder in haar. Ik kwam weer uit haar en duwde nu ineens vol in haar. Ze kreunde ongestoord en voorzichtig begon ik in haar te bewegen. Ze wou dat ik haar hard nam en ik begon nu sneller te bewegen. ''je pie...mel... vul...t heel mijnnnnnn... grotje'' kreunde ze. Zelf was ik nu ook helemaal opgewonden en liet me gewoon gaan in haar. Het duurde niet lang of ik voelde dat ik ging klaarkomen. ''Ik ga komen'' kreunde ik. Ze nam mijn billen vast en leek me dieper in haar te duwen. Vol overtuiging en met de meeste opgewonden blik die ik ooit had gezien. Vroeg ze of in haar te komen. Mijn ballen spanden samen en bij mijn zaad-lozing voelde ik haar warme sappen. Uitgeteld lag ik nu op haar en ik voelde haar hart kloppen.

Uitgeteld lagen we naast elkaar in haar bed. We zeiden niet veel maar kuste elkaar even af en toe. Door haar handen die met mijn piemel speelde voelde ik niet veel later dat ik terug een stijve kreeg. Ook mijn handen maar vooral mijn vingers zaten nu weer tussen haar spleetje. Ze was helemaal nat en ik liet me naar onder gaan en begon haar nu heerlijk te kussen daar. Met mijn tong probeerde ik haar zoveel mogelijk te verwennen daar. Ik trok met mijn vingers haar schaamlipjes uiteen en kuste en likte haar vol er tussen. Hoorbaar en zichtbaar genoot ze er van. Haar adem werd zwaarder en zwaarder en haar lichaam schokte toen ze klaar kwam. Over haar hele lichaam gingen er nog rillingen over haar heen wanneer ik terug naast haar kwam liggen. Zo gauw mijn mond dicht bij haar was tongzoende we heviger dan daarstraks.

Tot ik beneden een geluid. Naakt kwam ik uit bed en ging even horen aan de deur. Het was niets en ik draaide me terug naar het bed. Waar Amber ondertussen was recht gekomen en op de rand van het bed zat. Ik wilde terug in bed gaan liggen maar ze hield me tegen. Gelijk nam ze mijn piemel en begon me ongelofelijk zalig te pijpen. Precies of ze er al jaren ervaring mee had. Zo ver ze kon nam ze nu mijn piemel in haar mond. Mijn handen streelden nu haar haren. Een zaad-lozing ging niet lang uitblijven en toe ik zei dat ik ging komen nam ze me nog dieper. Ik wist niet of ze wilde dat ik in haar mond ging komen en weer herhaalde ik het. Maar ik kon het niet langer in houden en kwam met 5 heftige stralen klaar. Ze slikte alles in.

Het was al ondertussen n uur en we besloten dit keer samen te douchen terug. Terwijl zij mij waste, waste ik haar. Weer werd mijn piemel stijf en dit keer deden we het onder de douche rechtstaand. Dit keer kwam ze sneller klaar dan ik. Haar gezicht was vuurrood en toen ik klaarkwam in haar voelde ik ze kort erop ook klaarkomen. Samen ruimden we naakt de badkamer op. Haar natte pyjama en slipje deden we in de was machine. Wanneer ik een complimentje gaf over haar slipje dat ik het wel mooi vond. Nam ze me naar haar kamer en mocht ik kiezen welk slipje ze vandaag zou aandoen. Ook maakte ze de belofte dat ik het morgenvroeg zou mogen uitdoen.

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners