Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

De camping 2 - 9137 keer gelezen
Dag lieve schatten! Hier is het volgende deel van Noors heerlijke vakantie op de camping! Wie deel 1 heeft gemist, zeker lezen want deel 2 gaat gewoon verder waar we zijn gestopt!

Is dit de eerste keer dat je een verhaal van Noor leest, dan is het misschien leuk als je de voorgaande verhalen ook leest. Je kan dit verhaal (deel 1 en 2) gerust op zichzelf lezen, maar je mist zo toch een aantal dingen waar dit verhaal naar verwijst. Mijn verhalen staan chronologisch hier op de site, dus als je begint bij het oudste verhaal, dan weet je alles over Noor en haar heerlijke ontdekking naar zichzelf, liefde en sex!
En nu wens ik jullie veel leesplezier en genot bij dit tweede deel van het nieuwe verhaal!
Dikke kus en knuffel van Noor X

“We zijn er bijna hoor!” riep Cynthia en met haar Uggs aan haar voeten stapte ze verder over het hobbelige pad dat dwars door de camping liep. Ik bleef het raar vinden, maar Cynthia voelde zich duidelijk goed met haar Uggs in de warme zomerzon. Ze liep samen met Tess voorop en had een handdoek over de schouder hangen. Haar lange haren wapperden in het briesje dat af en toe langs ons heen woei. Ze was van kop tot teen al mooi gebruind door de zon, ze liep dus niet alleen hier op vakantie naakt rond. Dat dit voor ons wel de eerste keer was, was ook heel duidelijk want allemaal hadden we een prachtig witte kont die haast schitterde in het licht van de hete zon. Onderweg naar het zwembad kwamen we verschillende mensen tegen die ook op de camping verbleven en allemaal liepen ze naakt rond! Veelal wat oudere mensen die er niet meer zo strak uitzagen maar zich daar duidelijk niets van aantrokken. Ook heel wat jonge gezinnen waarvan de kleine kids naakt rond de tent renden. Die dachten er niet eens bij na dat ze geen kleren droegen, ze genoten gewoon van hun vrijheid en speelden samen in de zon. En gelukkig zagen we toch ook wat jongens en meisjes die ongeveer onze leeftijd hadden. De meesten waren net als Cynthia egaal gebruind door de zon en dus ervaren naaktlopers maar hier en daar zag je toch ook wat blekere billen en borsten rondlopen.Toen Cynthia ons was komen halen had ik toch maar een klein hartje gehad. Zo helemaal naakt rondlopen was niet iets dat ik gewoon was te doen! En ook Alex had nog steeds haar bedenkingen gehad maar we namen elkaar bij de hand en stapten dapper mee met de rest. Na een tijdje voelde het echter steeds natuurlijker en uiteindelijk liepen we gewoon mee zonder ons nog zorgen te maken. Natuurlijk hielp het ook wel dat je nergens het gevoel had dat je bekeken werd zoals op een andere camping of op het strand. Niemand was hier je uiterlijk aan het keuren, of had opmerkingen over je kleren of haarstijl. Nee, hier was iedereen gelijk, ook al waren er toch wel duidelijke verschillen. Maar door je open te stellen naar anderen toe, viel die last van uiterlijk vertoon volledig weg. Het was een ontdekking voor mij en ik was nu echt blij dat we hier bleven.

“Ze is wel knap hé!” mompelde Alex plots tegen mij, haar blik strak op Cynthia gericht. Ik moest haar gelijk geven. Cynthia was 25 jaar, een volwassen vrouw dus, en had een prachtlijf! Ze had net als Tess lang blond haar tot net boven haar billen, een strak afgetraind lichaam dat toch heel vrouwelijk van vorm was en ze was net iets groter dan haar jongere zusje. Haar stevige borsten waren volgens mij ook iets groter dan de mijne, dus een ruime C of een kleine D cup en hadden kleine, lichtroze tepels in een bijna onzichtbaar tepelhof. Haar billen, die gestreeld werden door de puntjes van haar lange haar, waren vol maar stevig en bewogen mooi tijdens het wandelen. Het was ook heel duidelijk dat Cynthia en Tess zussen waren! Behalve hun overduidelijke uiterlijke gelijkenissen hadden ze ook hetzelfde karakter. Ze waren allebei heel open en direct, dachten niet na voor ze iets zeiden en keken verwonderd als anderen daar een probleem mee hadden. Dat was volgens Cynthia dan ook de reden geweest dat Jeroen en zij uit elkaar waren gegaan. Jeroen was haar vriend, nu ja, ex-vriend! Ze waren samen naar hier gekomen om hun vakantie door te brengen maar na de zoveelste kletterende ruzie over wat Cynthia een onnozele prul noemde, was hij kwaad vertrokken en ze had niets meer van hem gehoord. En eigenlijk was dat best oké vertelde ze tijdens de wandeling. Ze genoot ervan om weer single te zijn en hier op de camping waren er wel een paar leuke kerels met wie ze al wat had geflirt zei ze met een twinkeling in haar ogen.
Even later kwamen we aan bij het zwembad en waren ex-liefjes alweer snel vergeten. In het water zaten nog meer jongeren van onze leeftijd en Silvy, Alex en ik doken onmiddellijk het water in. We werden enthousiast ontvangen en na een eerste kennismaking deden we al snel mee met de waterspelletjes die door het animatieteam werden georganiseerd. De vakantie was nu echt begonnen!

De zon zakte steeds verder weg achter de horizon maar het bleef nog aangenaam warm waardoor het een heerlijke avond was. We zaten allemaal samen rond een vuurkorf die Tim tussen de twee stacaravans had neergezet en genoten van de zacht knetterende vlammen. Het was een super namiddag geweest in het zwembad en daarna waren we lekker gaan eten in het restaurant. Voor onze eerste avond op de camping hadden we besloten om samen bij de caravans te blijven en het daar gezellig te maken. Het was een vermoeiende reis geweest en we waren allemaal wel aan een beetje rust toe. Cynthia bracht een paar flesjes bier voor Tim en een grote fles cava voor haar en Tess naar buiten. Voor ons, de kinderen, was er ondanks groot protest enkel cola en limonade.
Tim en Tess zaten in een campingstoel en Cynthia had een mega grote zitzak uit haar caravan gehaald waar ze heerlijk relaxed in wegzakte. Silvy, Alex en ik lagen samen op een groot deken voor de vuurkorf en waren het ondertussen al heel gewoon om de hele tijd in ons blootje te zijn. Tess en Cynthia waren aan het bijpraten over wat ze allemaal hadden gedaan sinds ze elkaar hadden gezien en Tim dronk rustig zijn biertje. Ik luisterde maar half naar het gesprek en genoot van de warmte van de vuurkorf. Loom lagen we alle drie tegen elkaar aan, blij met de rust en genietend van elkaar. Alex lag links van mij, haar hoofd op mijn buik, en streelde zachtjes over mijn been. Zelf kriebelde ik door Silvy's krullen terwijl zij naar de sterrenhemel keek. De avond ging langzaam over in nacht en Tim lag ondertussen al te snurken in zijn stoeltje. Het bier en de lange reis waren teveel geweest voor de arme schat.Zelf was ik ook wel moe en wou net gaan slapen toen ik Cynthia zachtjes tegen Tess hoorde zeggen “Je hebt wel drie knappe schatjes meegebracht zusje! Ze zullen heel wat aandacht krijgen van de jongens hier op de camping. Ik heb daarstraks in het zwembad al heel wat piemels zien groeien toen die meiden gingen meedoen. Maar euh…. hebben die jongens een kans of euh…. zijn ze meer in elkaar geïnteresseerd?” Tess grinnikte en keek even naar ons. “Ik denk dat ze misschien wel in zijn voor een avontuurtje met die jongens maar je hebt wel gelijk dat ze toch meer voor elkaar kiezen! Silvy en Noor zijn een koppeltje, die twee zijn stapelverliefd op elkaar maar dat neemt niet weg dat ze ook met Alex vrijen, die dan weer verliefd was op Noor maar nu gewoon hun beste vriendin is…. Het is allemaal nogal…. ingewikkeld met die meiden! Maar ze genieten van het leven en ze delen dat graag!”
“Dat klinkt alsof je meer te vertellen hebt?!”
Ik gluurde tussen mijn wimpers even naar Tess en Cynthia en zag Tess met een dromerige glimlach naar haar zus kijken. “Ja…. Dat kan je wel zeggen.”
“Komaan Tess, vertel!”
“Och, je weet dat ik, net als jij, evenveel geniet van seks met een vrouw als met een man. Dus toen ik de kans kreeg om die jonge, strakke lijfjes wat beter te leren kennen heb ik niet nee gezegd. De eerste keer was het met hun allebei samen aan de rand van het zwembad bij Silvy’s thuis en een tijdje later heb ik nog eens met ieder apart in de slaapkamer genoten. Ze zijn allebei zo lief en enthousiast en vooral Silvy is totaal ongeremd! Ze deed me aan jou denken, zoals het vroeger was toen je nog thuis woonde en we samen elkaars gevoelige plekjes leerden kennen.”
“Ja, daar hebben we vroeger veel tijd aan besteed hé lieverd!” antwoordde Cynthia met een knipoog. Ze boog wat naar Tess toe en gaf haar een zoen op de lippen terwijl haar hand heel even over een volle borst streelde waardoor de tepel meteen hard werd. Op dat moment bewoog Tim zich in zijn slaap en knorde even iets onverstaanbaars waarop Tess en Cynthia begonnen te lachen.

“Weet hij er van?” vroeg Cynthia even later, met haar hoofd wijzend naar Tim.
“Van mijn bi zijn? Ja…. en tot nu heeft het nog geen problemen gegeven.”
“En je avontuurtje met zijn zus en haar liefje? Weet hij dat ook?”
Tess lachte zachtjes. “Ja, ook dat weet hij. Ze hebben het hem zelf verteld!”
“En? Hoe reageerde hij? Het blijft uiteindelijk toch zijn kleine zusje….”
“Veel kon hij er niet van zeggen! Hij heeft zelf liggen vrijen met die twee deugnieten! Hij heeft toen Noor ontmaagd bij hun thuis op een manier waar de meeste meisjes alleen maar van kunnen dromen.”
Met grote ogen keek Cynthia haar zus aan. “Hij heeft liggen vrijen met zijn eigen zusje en haar liefje?! Waaw! Dat had ik niet zien aankomen.”
“Geloof me, ik had het ook nooit verwacht!” antwoordde Tess. “Maar hij is echt wel een lieve schat en net zoals ons heel ruimdenkend als het over seks en verlangen gaat. En zijn zusje dus ook!”
Cynthia dronk van haar glas en bekeek ons drietjes opnieuw. “Ik had niet kunnen dromen dat je zo'n geile meiden mee naar hier zou brengen zusje, maar ik ben wel blij dat je het gedaan hebt. Het schept…. mogelijkheden! En ik sta altijd open voor een nieuwe ervaring, zeker als het met zo’n knappe meiden is! Het zou hier wel eens een héél leuke vakantie te worden!” Een genietende glimlach verscheen op haar mond en mijn grotje trilde even toen ik de geile blik in haar ogen zag verschijnen. Dan dronk ze haar glas leeg en stond op. “Ik ga maar eens slapen. Tot morgen zusje!” zei ze en gaf Tess een lange zoen op de lippen waarna ze in haar caravan verdween. Niet veel later ging het vuur in de vuurkorf uit en hielp ik Tess om de half slapende Tim naar binnen te brengen. Silvy en Alex volgden ook en waren al in dromenland toen ik tussen hen in ging liggen. Ik nestelde mij tegen Silvy aan en viel snel in slaap, dromend van de knappe Cynthia met haar geile blik en haar heerlijke lichaam, een prachtige vrouw die wel zin had in een avontuurtje!

De volgende ochtend werd ik wakker met twee zachte lippen die me zachtjes zoenden. Ik hield mijn ogen dicht en genoot stilletjes terwijl de rillingen van opwinding doorheen mijn lijfje liepen en zoende dan plots de kriebelende lippen terug. Het leek wel of ze schrokken van mijn reactie en even verdwenen die zachte, warme lippen maar al snel daalden ze weer neer en zoenden verder. Vaag had ik het idee dat ze nu plots anders proefden maar er was geen tijd om daar langer over na te denken want de zoenen werden passioneler en het vuur diep in mijn buikje laaide op. Verlangend opende ik mijn mond en liet het puntje van mijn tong naar buiten glippen. Zacht strelend over de lippen die mij zoenden ging ik op zoek naar een opening. Die vond ik al snel en na nog een paar strelingen weken de lippen helemaal van elkaar zodat mijn tong naar binnen kon glippen. Onze lippen vonden elkaar weer en terwijl ze zich naadloos op elkaar aansloten zocht mijn tong die van mijn zoener waarop we begonnen aan een langzame en heerlijk opwindende tongzoen, terwijl ik nog steeds niet wist wie mij zo liet genieten.
Ik wou mijn ogen openen maar een hand streelde ze weer dicht en een fluisterstem klonk naast me. “Niet doen Noor…. gewoon genieten….”
De stem klonk zo zwoel en opgewonden dat er opnieuw een rilling doorheen mijn hele lijfje ging. Ik kon niet anders dan luisteren naar die zoete, verleidelijke stem en liet het genot de bovenhand nemen. Langzaam maar ongelooflijk intens ging onze tongzoen verder toen plots een tweede paar warme lippen zich rond een tepel sloot en er zachtjes aan likte waarop die onmiddellijk veranderde in een hard knobbeltje. Ik kon mij niet langer bedwingen, deed mijn ogen open en keek recht in de stralende ogen van een heerlijk genietende Alex! Zij was het die mij zo verleidelijk zoende en ik sloeg mijn armen rond haar hals om haar nog dichter tegen me aan te trekken. Onze tongzoen eindigde even zacht als ze begonnen was en we glimlachten naar elkaar.

“Goeiemorgen liefje….” fluisterde Silvy naast me en ik draaide mijn hoofd naar haar toe. “Morgen schat!” mompelde ik terug en zoende haar heel even. “Op deze manier wil ik wel elke ochtend wakker worden!”
Alex en Silvy grinnikten even. “Tja,” zei Alex, “je bleef maar slapen en we wisten niet zo goed hoe je wakker te maken, dus stelde ik voor om de ‘prinses’ wakker te zoenen.” Ik schoot ook in de lach en keek naar mijn twee knappe vriendinnen die naast me op het bed lagen. Silvy haar tepeltjes stonden heerlijk opgesteven, net zo hard als die van mij en Alex, en alle drie hadden we een lekker opgewonden blik in de ogen. Ik gaf Silvy een plagende zoen, draaide me naar Alex, legde mijn hand op haar borst en begon die rustig te masseren. Alex kreunde even en beet op haar lip, haar ogen schitterden van verlangen! Ik rolde verder en ging bovenop haar liggen, met mijn spleetje op haar rechterbeen en het mijne op dat van haar. Met elke beweging die we maakten schuurde onze lipjes over elkaars benen en zo werden onze klitjes voortdurend gestimuleerd wat de ene na de andere golf van puur genot door ons heen liet gaan. Binnen de kortste keren waren we allebei zo heerlijk opgewonden dat onze grotjes hun sappen naar buiten lieten stromen en dat maakte dat heel ons gleufje super glad werd en nog gevoeliger voor iedere beweging. Steeds heen en weer schuivend smeerde ik mijn sappen uit over Alex haar bovenbeen.
Silvy kwam nu ook naast ons liggen, streelde eerst wat met haar hand over mijn strakke billen en boog dan naar Alex toe om op haar tepels te zuigen. Die extra verwennerij maakte dat Alex steeds harder zuchtte en ze trilde helemaal toen het aanstormende orgasme zich over haar uitstortte en voor een intens moment lang was Alex helemaal van de kaart. Ze klemde mijn been tegen haar spleetje waar de sappen bleven uit stromen en met krampachtige, ongecontroleerde bewegingen schuurde ze met haar kletsnatte lippen over mijn been tot ze uiteindelijk totaal uitgeput slapjes bleef liggen tussen de kussens.Silvy en ik gingen naast Alex liggen en knuffelden haar een beetje, rustig en teder tot ze weer wat bijgekomen was van haar intense orgasme. Met stralende ogen keek ze ons aan, streelde zachtjes door ons haar en zuchtte “Dat was zalig!” Silvy trok een lip en zei met een gemaakt verdrietig stemmetje “En ik? Jullie hebben allebei zo mogen genieten maar ik heb ook zin hoor!” Alex en ik keken haar aan en zagen de ondeugende twinkeling in haar ogen. Ze was opgewonden en zonder iets te moeten zeggen wist ik waar ze zin in had! Zachtjes duwde ik Alex tegen haar aan en die begon Silvy meteen te zoenen. Lippen proefden elkaar, hongerig naar meer en al snel was Silvy heerlijk aan het tongen met Alex. Ik streelde over hun ruggen en liet een spoor van rillingen achter, zo gevoelig waren ze allebei voor de minste aanraking. Silvy liet haar handen over Alex’ lijfje dwalen en streelde haar zo weer zo geil als wat! Stilletjes kreunend kroop ze dichter tegen Silvy aan, strelend door de dieprode krullen van Silvy. Haar natte spleetje stond alweer te druppen en bij de eerste aanraking van Silvy's hand klonk een harde kreun uit Alex’ mond. Zelf kroop ik van het bed af en liep stilletjes naar de kast waar al onze spullen in lagen. Even rommelde ik tussen de kleren en andere dingen die we in de kast hadden opgeborgen maar dan vond ik waar ik naar zocht en liep terug naar het bed. Daar had Silvy zich ondertussen op haar rug gelegd en nu waren het Alex haar slanke vingers die door het spleetje van mijn schat gleden. Silvy genoot er duidelijk van want ze lag te kreunen en kneep zachtjes in haar tepels. Toen Alex dat zag boog ze over Silvy heen, zoog één tepel tussen haar lippen en beet er even op. Een schokje ging door Silvy's lijfje en ze liet een verlangde zucht horen. Alex’ vingers waren ondertussen helemaal nat van Silvy's lekkere sappen en ze stopte even met strelen om van die heerlijke nectar te proeven. Silvy masseerde ondertussen haar eigen borsten verder en leek zich niet bewust van mij. Alex had me wel gezien en toen ze zag wat ik in mijn handen had trok ze grote ogen. Ik knipoogde even naar haar en nam dan plaats tussen Silvy's benen. Haar lipjes stonden al uitnodigend open en snel likte ik even over haar vochtige opening. Het resultaat was een luide kreun en een golf nieuwe sappen die ik genietend oplikte. Dan ging ik zo liggen dat ik goed bij haar spleetje kon en duwde zachtjes mijn verrassing tegen haar super gevoelige spleetje.

“Ooooooh…..” kreunde Silvy toen ze haar eigen vibrator voelde trillen tegen haar grotje en lipjes. Ze kwam wat omhoog en keek mij met een wilde blik vol verlangen aan. Ik had gisteren haar mooie roze virbrator in de kast gevonden en had toen al zitten bedenken wanneer we die konden gebruiken. En nu was Silvy er helemaal klaar voor. Haar hele lijfje kromde zich om toch maar meer van de trillende staaf te voelen en telkens wanneer hij over haar klitje trilde hapte ze naar adem. Alex keek naar de vibrator en dan weer naar Silvy, streelde zachtjes Silvy’s borsten met één hand en met de andere ging ze over haar eigen spleetje.
Al snel was de trillende roze staaf helemaal nat van Silvy’s sappen en ik plaatste het topje tegen haar opening. Plagend langzaam duwde ik hem wat dieper, de lipjes opzij duwend en de vibraties gingen steeds dieper door Silvy’s grotje. Haar ademhaling werd zwaarder en ik zag haar spieren zich opspannen rond de dikke roze schacht, hem bijna fijn knijpend van verlangen. Dieper en dieper duwde ik de vibrator tot hij helemaal in het kletsnatte spleetje van mijn lieve schat was verdwenen. Alex lag nu ook achterover met haar benen wijd open en streelde steeds sneller over haar klitje, zichzelf opnieuw naar een hoogtepunt brengend. Ik ging een beetje anders zitten zodat mijn hand tot bij haar spleetje kon en duwde een vinger tussen haar lipjes naar binnen. Haar ogen schoten open en ze keek aan, woordeloos smekend om verder te gaan. Ik duwde nu gelijktijdig de vibrator in Silvy’s natte grotje en mijn vinger in dat van Alex. Allebei lagen ze woordeloos te kreunen en aan hun knijpende spieren voelde ik dat ze niet ver van een heerlijk orgasme waren. Het tempo steeds opdrijvend bleef ik de lieve schatten verwennen totdat eerst Silvy met een langgerekte kreun klaar kwam. Alex had nog wat meer nodig maar ik vingerde haar verder met ondertussen drie vingers in haar pompende grotje. Dan plaatste ik mijn duim op haar klitje en maakte draaibewegingen op dat gevoelige knobbeltje waardoor de tintelingen die door Alex haar lijfje gingen wel honderd keer intenser werden. Na een paar minuten spande elk spiertje in Alex haar strakke lijfje zich op en kneep haar grotje mijn vingers bijna plat terwijl de sappen in golven naar buiten liepen. Een trillende zucht ontsnapte aan haar lippen en dan verslapte haar hele lijfje en lag ze snakkend naar adem bij te komen van wat misschien wel de beste ochtend van ons leven was!

En dat was deel 2 van Noors kampeerverhaal! Ik hoop dat jullie ervan genoten hebben! Het volgende deel moet ik nog schrijven, dus het zal wel even duren voordat het online staat. Laat gerust je mening over dit verhaal hier achter of stuur me een mailtje. Nog een dikke knuffel voor iedereen!Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners