Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

De studiebegeleider - 6309 keer gelezen
Laat ik me eerste voorstellen mijn naam is Giek en ik ben 16 jaar oud ik heb een C cup en een strak kontje. Dit verhaal gebeurde 1 jaar geleden en ik word er nog steeds geil van als ik eraan terugdenk.

Mijn punten waren op school niet zo goed dus mijn ouders besloten om een studiebegeleider voor mij te zoeken. Uiteindelijk hebben ze er een gevonden. Zijn naam was Jackob en hij was 22 jaar oud en hij had een mooi gespierde lichaamsbouw. De eerste keer dat hij langskwam raakten we elkaar altijd "per ongeluk" aan en waren we elkaar altijd aan het opgeilen. Na een paar keer zo verder te gaan ging ik een stap verder en begon zijn penis te kneden, ik ben een slechte schatter maar volgens mij was zijn penis ongeveer 25 cm groot en 5 cm dik op hetzelfde moment begon hij mijn kutje te vingeren. Zo ging het nog een tijdje door, totdat mijn ouders 1 keer weg gingen en zeiden dat ze 3 uur weg gingen blijven. Nadat ze weg waren kwam Jackob aan en gingen we aan tafel zitten waar ik direct zijn penis begon te kneden en vertelde dat mijn ouders weg waren. Daarna stond ik op en kleedje mij uit terwijl ik naar hem keek ik twijfelde ff bij mijn string maar trok het toch uit, met een hangend lid was hij in 2 stappen bij me en greep met beide handen naar mijn borsten, woog ze, kneedde het flexibele vlees en rolde de tepels tussen duimen en wijsvingers. Hij boog zich voorover en zette zijn lippen aan een tepel. Likte erlangs en zoog eraan met volle overtuiging. Een hand greep de mijne en vouwde mijn vingers rond zijn lul en door mijn hand op en neer te bewegen maakte hij mij duidelijk dat hij wilde dat ik hem aftrok. Een hand kriebelde door mijn schaamhaar en stopte tussen mijn benen, hij deed eerst 1, dan 2 en uiteindelijk 3 vingers bij mij naar binnen. Zoals het hoorde zette ik mijn benen iets uit elkaar om hem meer ruimte te geven. Zijn vingers maakte een soppend geluid in mijn vagina en telkens als zijn vingers langs mijn klitje vreven streef ik naar hem op. Na enkele minuten zo te staan kwam ik daverend klaar en moest ik me vastgrijpen aan zijn schouders om niet om te vallen. Voordat mijn orgasme gedaan was legde hij me op tafel en zette zijn paarse eikel tegen mijn lippen daarna ramde hij zijn lid in 1 keer in mijn vagina hij trok terug en ramden hem er weer in, forceerde zijn lul nog dieper in mijn gefolterde vagina. Ik jankte van de pijn terwijl de dikke, stijve pik in mijn onderbuik stak, mijn poesje oprekte en bijna scheurde, het wijder maakte, het mogelijk maakte de grote omvang te kunnen bergen.
Nadat ik zijn stoten steeds makkelijker kon opvangen stootte hij heel diep en verankerde zijn lid in mijn onderbuik, hij hefte mij op en ik sloeg mijn armen en benen rond hem, terwijl ik probeerde niet mijn volle gewicht te laten rusten op zijn penis liep hij de kamer uit en bracht me naar boven, naar mijn kamer, hij deed de deur toe en pinde mij tegen de deur en begon als een wilde mij te neuken terwijl hij dat deed betaste hij mij overal en ik liet hem begaan. Na een tijdje legde hij mij op bed en neukte mij in een aantal posities die ik kende een een groot aantal posities die ik niet kende.
Na enkele minuten begon hij te kreunen en zij dat hij klaarging komen, terwijl dat ik al ontelbare keren ben klaargekomen kon hij zich inhouden tot zijn climax en samen door zijn woorden en zijn lid die 2 keer zo groot werd bereikten we samen een heerlijk orgasme. Nadat we ons terug hadden aangekleed en terug aan tafel zaten kwamen mijn ouders terug en was het tijd voor Jackob om door te gaan, terwijl ik hem naar buiten bracht gaf hij mij nog een kleine tongzoen en zei dat hij niet kon wachten tot volgende week. Nadat ik nog even in zijn kruis heb geknepen vertrok hij.

Als je wilt weten wat er de volgende week gebeurt is, schrijf een mailtje.

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners