Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

De tweeling - 14471 keer gelezen
Ik ben Kathy, blond haar en blauwe ogen, 1m69 groot en ik heb lange benen! Volgens mijn mama komt dat vooral doordat ik meestal erg korte rokjes of kleedjes aan heb. Ze foetert daar regelmatig over, want ik loop met mijn kontje bijna bloot loop zegt ze. Wat ze blijkbaar vergeten is, is dat ik de aard heb naar haar! Ik heb er veel bekijks mee bij de jongens en dat vind ik wel lekker. Bijna alle meisjes lopen alle dagen op school in lange broeken, maar dat zou ik echt niet kunnen en dat is ook veel te warm. Mijn poesje moet lucht krijgen daaronder en de stof irriteert alleen maar mijn benen. Trouwens, in de zomer draag ik zelden een bh, want ook daar wil ik het luchtig en losjes. Mijn tweeling formaat C wil vrijheid van bewegen, daar worden ze stevig van! En, eerlijk gezegd, het windt me wel wat op als die wiebelen als ik stap en de jongens zich een ongeluk gapen! Ja: een ongeluk, want soms lopen ze dan knal ergens tegenaan ook. Grappig.Iedereen wil wel met me aanpappen, maar ik ben erg kieskeurig en houd de boot af. Ze worden anders zo bezitterig en daar houd ik niet van. Vrijheid, blijheid. Maar ik heb dus wel heel veel fans op onze middelbare school en dat is leuk en heel handig als je met iets hulp nodig hebt ofzo! Ze staan gewoon te dringen om te mogen helpen, ze zouden hun jas voor me in een plas leggen denk ik, als ze daardoor mijn aandacht konden trekken. Er is wel n probleempje, dat is als ik een trap op moet in de school. Dan staan ze te drummen om achter mij naar boven te kunnen volgen. Ik heb geen idee wat er te zien is aan mijn slipje, maar het is dan een geduw van jewelste achter mij. Colateral damage is dan wel dat m'n slipje er nat van wordt, daarom heb ik altijd reserve slipjes bij! Zo'n ding neemt toch praktisch geen plaats in, en een string zeker niet.

Als onze school uit is loop ik langs de technische school, die vijf minuten later stopt dan wij! Er zijn enkele klaslokalen beneden langs de straat en in de zomer is het leuk om zien hoeveel hoofden naar buiten draaien als ik voorbij kom, want een technische school is toch nog vooral een jongensbastion. Zal ook wel leuk zijn voor die leraars, als alle aandacht elders naartoe gaat!
Het is zomer, sommige vensters staan open en terwijl ik kom aangestapt, komt er plots een jonge man de bordveger door het venster uitkloppen! OMG, wat een kerel zeg, het lijkt wel een jonge germaanse god of een viking! Hij heeft een leuk shirtje aan zonder mouwen, waardoor zijn armen en schouders ook te zien zijn! Wat een spieren man, ik krijg er slappe knien van, zo een stoere gast met een knappe kop erop. Mijn benen worden helemaal rubberachtig als hij lief naar me lacht, knipoogt en 'Bjorn' fluistert. Hij lijkt me wel een stuk ouder, maar ik ben helemaal week en wou dat ik in zijn armen gevangen zat. Als ik met mijn knikkende blote benen heel onbevallig voorbij gestrompeld ben, fluit hij zachtjes achter me. Ik kijk nog eens om en glimlach naar hem. Lieve help, ik denk dat ik verliefd ben .. en mijn broekje nat!

Ik ben vastbesloten om Bjorn terug te zien en wacht de volgende dag tot de technische school uit is. Pas dan loop ik er langzaam langs in de hoop Bjorn te treffen. En ja hoor, ik zie hem een eindje voor mij lopen, dus ik vlug er achteraan. Als ik vlak bij hem ben zeg ik heel lief 'hey Bjorn' en ik lach naar hem. Hij kijkt verrast opzij, terwijl enkele jongens lachen. "Hey pop", zegt hij, bekijkt me eens goed van kop tot teen maar loopt dan glimlachend verder. "Ken je mij niet meer van gisteren? Toen had je wel meer interesse dacht ik?" Hij kijkt nog eens en zegt dan: "Ja, nu je het zegt, sorry, was er even met mijn gedachten niet bij! Natuurlijk herinner ik me zo'n knap kind wel. Hoe heet jij trouwens?"
Mensenlief, mijn hart bonkt er bijna uit als hij me met zijn prachtige ogen helemaal opneemt, met een lange blik op mijn bloesje en m'n benen. "Amaaai meid, jij hebt wel een kort rokje aan he! Toch wel een slipje aan zeker, anders tocht het te hard daaronder!" Zijn makkers zijn verder gelopen en hij loopt nu naast me. Ik heb een kleur als een tomaat vrees ik en ik mompel stilletjes 'ja hoor'. M'n broekje is al helemaal de vernieling in en ik voel wat druppen! Ik loop hier naast een halfgod en die zegt me dan zulke stoute dingen! Heel mijn hoofd slaat door en ik geil als gek, met de meest bizarre gedachtenkronkels.

"Hey poppetje, ik weet een rustig plekje achter een leegstaand huis waar we wat beter kunnen kennismaken! Vind je dat goed?" Man, op 't ogenblik ben ik zo van slag en opgewonden dat ik alles goed vind. "Ja, is goed, ik volg wel." Hij draait ergens een gangetje tussen twee huizen in en we komen op een koertje achter het verlaten huis. Hij draait zich onverwacht om, slaat zijn arm om me heen en kust me vol op de mond. Gewoon goddellijk. Ik voel ook een hand op een tiet die erg stevig geknepen wordt en me zalige rillingen bezorgt. "Jij bent me wel een lekker geil meisje denk ik, eens verder verkennen!" Hij kust me onbeschrijfelijk lekker terwijl zijn hand afzakt en onder mijn rokje verdwijnt. Mijn billen worden ook eerst stevig gekneed, maar dan pakt hij me vol op mijn poesje. "Maar kind toch, jij bent al zo nat, hoe komt dat nu?"
Ja, hoe zou dat komen, wat een vraag. Wordt ik hier goddellijk gekust en terwijl zit ie heerlijk aan mijn speelgoed te frunniken, je zou van minder heet lopen. Zijn hand is ondertussen al uitgebreid mijn kutje aan 't verkennen, waardoor ik helemaal als was word in zijn handen. Hij prutst wat aan mijn lipjes, trekt eraan en verkent heel de lengte van mijn gleuf. Mijn adem stokt als er een vinger diep in mijn natte pruim verdwijnt en hij me stevig vingert. Ik sta op de toppen van mijn tenen te dansen van die vinger diep in mijn grotje. Heerlijk zoals hij die ronddraait en me gek maakt van genot.
"Sorry meid", zegt hij plots, "maar ik zie dat ik me moet haasten om mijn bus te halen, ik zie je nog wel eens!" en weg is hij. Ik sta er gloeiend heet bij en plots heel eenzaam en verlaten. Met een broekje vol goesting loop ik wat ontredderd terug naar de straat, dromend van mijn jonge god. Mijn kutje sopt bij elke stap, 'k moet dringend een droog broekje aandoen.

De volgende dag sta ik te popelen tegen dat de school uit is en wandel ik traag om Bjorn te vinden. Onverwacht krijg ik een pets op mijn poep en als ik me omdraai kijk ik recht in de felle kijkers van Bjorn. "Ik dacht het al toen ik je hier zag staan treuzelen dat je mij opwachtte, dus heb ik je stiekem beslopen." Mijn hartje bonkt als gek als ik hem mijn lippen aanbied, die hij eerst aarzelend, maar dan fel kust. "Wow meid, jij gaat er ook snel voor, maar dat vind ik wel lekker." Wat is dat nu weer een uitleg ... na die akties van hem gisteren! Maar het zal me worst wezen, hij zoent goddellijk en ik zie hem naar mijn tieten kijken die al stevig tegen mijn bloesje prikken. Mijn tepels zijn al stijf van die lekkere zoen en van hem zo dicht bij me te voelen. Moet je die armen zien, die heft me daarmee moeiteloos helemaal op!"Moet jij ook die richting uit, dan lopen we even samen. Zin om hier dat steegje in te gaan om wat nader kennis te maken?" Hoe, daar zijn we gisteren ook in geweest en nu doet ie of het de eerste keer is! Maar hij heeft me al bij een hand gepakt en trekt me gewoon achter zich aan. Wat een lijf heeft die jonge man, een echte krijger. Achter het huis trekt hij me voor zich, ritst zonder omwegen de drukknoppen van mijn bloesje open en begint op een tepel te zuigen, terwijl hij de andere blote tiet stevig knijpt en masseert. "Dat vind je wel lekker he popje, zo eens goed onder handen genomen te worden. Ik durf wedden dat je al wat nat bent", en gelijk gaat zijn hand onder mijn rokje. Ik voel dat ik zo lek ben als een zeef van al dat macho gedoe en zijn verkennede vingers maken dat er niet minder op. "Maar meid, jij bent helemaal lek denk ik, dat is hier kletsnat, dat is niet gezond hoor!" In een wip heeft hij m'n rokje omhoog en mijn broekje uitgetrokken, dat hij ergens in een hoekje zwiert.

Ik sta er nu zo goed als bloot bij, wat hij met zijn prachtige ogen staat te bewonderen. "God, wat ben jij mooi popje! Mooie dikke tieten en een lekkere pruim, zo heb ik ze graag, daar kan ik wel wat mee!" Hij petst me om beurten onder elke tiet zodat die opwippen, trekt ze aan mijn tepels omhoog en draait er dan rondjes mee. "Heb je zin om zaterdag af te spreken om wat te spelen?" Nou moe: 'spelen'! Hij staat daar gewoon met m'n blote tieten te draaien en terwijl vingert hij me bijna de hemel in, wie zou er dan niet graag 'spelen' met zo'n halfgod? Ik hijg alsof ik de maraton gelopen heb en daver op mijn benen van opwinding. Zijn vingers gaan onbarmhartig diep mijn dampende mossel in en laten me dansen van genot. Ik ben bloedheet en vlieg bijna in brand van al die heerlijke martelingen.

"Oh boy, ik moet me haasten om mijn bus te halen, maar nog even mijn gsm-nummer geven!" Hij grabbelt ergens uit een zak een viltstift en schrijft zijn nummer op m'n blote tetters. "Hoe dat lekker kutje warm voor me he meid, dan doen we zaterdag verder", en weg is hij. Hier sta ik weer, botergeil, praktisch bloot en helemaal alleen. Wat mankeert die jongen zeg om me telkens bloedheet te maken en dan te verdwijnen. Maar ik moet toegeven dat ik zo heet sta dat ik nu eender wat zou doen om aan mijn trekken te komen en blijkbaar zou dat zaterdag wel kunnen lukken. Hee, maar dat is morgen dus al, joepie. Vol verwachting breng ik m'n kledij in orde, doe een droog broekje aan en stop het natte in een zakje in mijn tas. Met rubberen benen ga ik terug naar de bewoonde wereld en naar huis.

Ik heb met Bjorn al afgesproken om 9u 's morgens, want dan zijn z'n ouders weg en hebben we alle ruimte voor ons! Met wild bonzend hartje bel ik aan, meer dan een kwartier te vroeg, want ik verlang naar hem. Ik kan me wel ongeveer voorstellen wat zo'n halfgod met een meisje allemaal wil doen, dat was al duidelijk toen ik met hem achter dat verlaten huis was. Ik heb me alleszins goed gewassen, zodat ik overal goed proper en fris ruik. Ik heb enkel een luchtig zomerkleedje, een slipje en mijn sandaaltjes aan, want het is best wel warm buiten.

Eindelijk hoor ik stappen achter de deur en dan gaat die open. Ik kijk mijn ogen uit, want voor mij staat een soort kopie van Bjorn, maar dan een stuk jonger, ongeveer even oud als ik denk ik. De kopie glimlacht naar me, neemt me van kop tot teen op en zegt: "Wow, wat een lekker popje, zo'n sexy ding mag hier elke dag wel aanbellen. Hoe kom jij hier terecht?" Kompleet van mijn melk sta ik te gapen naar de knappe verschijning en stamel "met mijn fiets natuurlijk!" Jongens toch, zo n halfgod was al opwindend, maar deze jongen maakt me ook al half gek van de goesting. Hij is dan wel iets minder groot en breed dan zijn broer, maar nog best imposant en superknap.
"Ik veronderstel dan maar dat je door mijn broer bent uitgenodigd, maar ik wil je ook wel leren kennen." Ja, maar dat 'kennismaken' bij jullie gaat er direct nogal onstuimig aan toe bedenk ik, dat heb ik al ondervonden. Maar eigenlijk heb ik er niets op tegen dat hij mij ook wat nader wil leren kennen.

Hij heeft me meegenomen naar de living en vraagt vriendelijk of ik iets fris wil drinken, "want ik denk dat het zweet wel op je tepels staat als je fietst in zo'n hitte buiten!" Die is ook niet direct bescheiden in zijn opmerkingen en mijn temperatuur stijgt nog een stukje. Terwijl hij me een glas aanrijkt met zijn ene hand, haakt hij met een vinger van de andere achter de bovenkant van mijn kleedje en trekt dat open en omlaag. Ongegeneerd kijkt hij naar mijn blote tweeling en fluit bewonderend. "Ik dacht al wel dat daar iets leuks inzat toen je daarjuist zo'n blos kreeg toen ik iets zei van je tepels. Je tieten wiebelen ook wel lekker als je stapt, zeker al een C-cup schat ik, maar daarvoor moet ik eerst even de maat nemen." Totaal verbouwereerd sta ik er perplex bij en laat willoos toe dat hij een tiet los door de dunne stof heen grijpt en ze stevig kneed. "Jaja, zoals ik dacht, goed materiaal, m'n broer weet ze wel te kiezen. En dan nog lekker kort dat kleedje, je hebt echt wel prachtige benen. Heb je een broekje aan of ben je gelijk gereed voor een interventie?"

Jezus mina, die weet ook wel van aanpakken zeg. Hij kent me amper vijf minuten, heeft m'n tieten al gezien, eraan gevoeld en nu begint hij al over de rest van mijn speeltuintje. Ik sta al zo heet als lava en eigenlijk kwam ik daarvoor naar Bjorn. Een beetje ontwijkend zeg ik "Heu, ik ben Kathy, hoe heet jij eigenlijk?" Toch even proberen om een beetje in evenwicht te geraken en wat afstand te scheppen. Maar wil ik dat eigenlijk wel, want hij ziet er ook geweldig lekker en stevig uit, die mag ook best even 'kennismaken'!

Hij komt naast me zitten in de brede zetel, legt zijn hand op mijn blote been en schuift dan nog wat extra omhoog, zodat hij op amper een handbreedte van mijn stomende kutje zit. "Mijn naam is Thore en ik vind je knap 'van vore', maar te zien aan je mondje, heb je ook een lekker kontje". My goodness, hij ziet er dan wel uit als een rijmende germaanse god, maar die denkt blijkbaar ook aan niks anders dan sex. Niet dat ik dat zo erg vind, maar hij is wel direct en vrijpostig. Ik ben zowat in alle staten en mijn broekje zal ik ook al wel kunnen uitwringen. Waar ben ik terecht gekomen?
Zijn hand is intussen tot op mijn broekje geraakt en daar begint hij mijn handeltje te verkennen. Plots duwt hij me opzij tot ik op mijn knietjes in de zetel zit, trekt mijn kleedje omhoog en mijn broekje omlaag. 'Jeetje pop, wat een lekker sneetje heb jij! Zet je benen eens uit elkaar zodat ik je pruim goed kan zien." Ik ben zo hopeloos heet dat ik willoos doe wat hij me beveelt. Hij peutert aan mijn lipjes, wrijft wat kutsap aan mijn sterretje en blaast er dan op. Om gek te worden is dat.

Plots gaat er ergens een deur open en horen we stappen naderen. Ik wriemel mijn broekje op zijn plaats, spring recht en zeg vlug "Hoi Bjorn, daar ben je dan!" Zowel Thore als Bjorn kijken me vragend aan, bekijken dan elkaar en na een korte aarzeling krijg ik "hey, hallo, leuk dat je hier bent. Je hebt al kennis gemaakt met mijn broertje zie ik. Tof dat je even langskomt."
Ben ik nu zot aan het worden of nemen ze me in de maling, want die doet of hij me helemaal niet uitgenodigd heeft. En Thore keek ook al zo raar op, of schrok die omdat hij aan m'n kutje zat toen zijn broer binnenkwam. "Kom", zegt Bjorn, "want met die belhamel erbij hebben we toch geen minuut rust. We gaan even naar mijn kamer, dan worden we niet gestoord." Als ik achter hem aan ga, knijpt Thore nog vlug stiekem in mijn kontje. "Leuk je te hebben leren kennen pop".Ik ben door die 'intro' al zo heet als wat en nu ga ik achter een halfgod mee naar zijn slaapkamer. Duidelijker kan de wenk niet zijn, maar ik ben er meer als klaar voor. Ik ben al zo geil dat ik te vinden ben voor eender wat hij met me van zin is. Heel mijn lijf tintelt al en mijn hoofd zit vol met allerlei heel stoute verzinsels en verwachtingen. Ik voel mijn tepels stijf tegen m'n dunne kleedje aanprikken, waardoor ik met twee kegeltjes vooruit loop. En dat is dan ook het eerste wat hij ziet als hij zich op zijn ruime kamer omdraait. "God meid, je tepels springen seffens nog stuk, zo stijf dat die al staan. Heeft m'n broertje jou zo heet gemaakt of ben je gewoon blij me terug te zien?"

Die windt er ook geen doekjes om, zoals ik al ondervond, maar toch vind ik dat hij telkens zo raar reageert, alsof hij wat voordien gebeurd is al vergeten is. Zou dat een nadelig gevolg zijn van zo knap te zijn, een genetisch missertje ofzo? En die broer was ook even verrast, al wist die voor de rest ook wel goed van aanpakken. Even flirt ik met de gedachte dat die hier seffens ook staat en 'zijn deel van de buit' wil. Ja, ik heb ergens gelezen hoe de vikings te keer gingen als ze een dorp veroverd hadden. Die lieten ook geen gaatje ongebruikt van de meisjes en vrouwen die ze te pakken konden krijgen. Zou dat in hun genen zitten? Dat beloofd.

Ik ben nog niet helemaal uitgesuft of mijn kleedje wordt zonder vragen ruw over mijn hoofd uitgetrokken. "Dat is veel te warm nu popje, je zweet je anders allicht te pletter en ik wil al jouw lekkers eens uitgebreid bewonderen. Nou moe, waar heb ik zulke lekkere tetjes nog gezien, daar kan ik wel wat mee!" Ik heb zelfs de tijd niet om met te verzetten of te verwonderen, want zijn mond zit al op een tiet en de andere knijpt hij alsof hij er melk uit wil hebben. "God, jij bent lekker meisje, als je kutje ook zo lekker is!" Hij maakt zijn zin niet verder af, maar wisselt van tet en kneed me half lam. "Goed dat je langs gekomen bent, dit is toch comfortabeler dan op dat koertje!" Oh, dat herinnert hij zich dan toch nog. Ik hoop alleen dat hij me nu ook niet laat staan barsten met een op springen staande pruim.

Als een echte viking wipt hij me over zijn schouder en bijt zachtjes in de bil tegen zijn wang. Hij loopt tot voor een spiegel, trekt mijn slipje wat omlaag en mijn billen uiteen en fluit bewonderend als hij mijn kontje en kutje ziet. "Je pruim ziet er al goed nat uit he heet ding, daar is precies al aan gewerkt door broertje. Eens voelen of het daarbinnen ook zo nat is", en gelijk duwt hij een vinger naar binnen en begint me te vingeren. Ik lig oncomfortabel over zijn schouder te schokken door zijn ruige aanpak.
Hij gaat naar zijn bed, werpt me er op mijn rug op, trekt mijn slipje helemaal uit en stort zich met zijn hoofd tussen mijn benen. Hij trekt mijn lipjes ver open en kijkt nu vast tot tegen m'n baarmoeder. Ik snak naar adem van al dat lekkere geweld en voel blij verrast hoe hij m'n hele handeltje in zijn mond zuigt. Hij kleppert met zijn tong over mijn kittelaar en zuigt die dan ook op. Ik ben zo over mijn theewater van alle gebeurtenisen beneden en hier, dat ik binnen de minuut kronkelend en daverend klaar kom. "Dat was lekker meisje, nu mag jij me eens lekker pijpen!" Hij trekt me recht, duwt me voor hem op mijn knien op de grond en ritst zijn gulp open. Hij haalt een paal van jewelste boven en zwaait ermee voor mijn neus. "Denk je dat je die aankan meid?"

Nou, gesproken van 'met je mond vol zitten'! Hij heeft een knoert om U tegen te zeggen en duwt die ook in de volle lengte bij me naar binnen, zodat ik begin te kokhalzen. "Is hij te groot meisje, zuig dan maar even alleen op het voorste stuk, dan bewaar ik de rest voor je kutje". Oef, dat was inderdaad wel wat teveel van het goede, maar nu zuig ik dapper aan zijn gezwollen eikel en ik kneed zachtjes zijn warme ballen. Geloof het of niet, dat ding wordt nog dikker in mijn mondje, dus denk ik dat hij zalig geniet. Ik wissel zuigen af met een rondje van mijn tong en zachtjes knabbelen. Plots pakt hij me op en draait me op mijn knien op het bed. "Kontje omhoog en benen wijd, ik ga je natte pruim even prikken pop, mijn paal is er klaar voor!"

Hij is heel brutaal en ruw, maar op een of andere manier past dat bij een viking vind ik, het windt me ook enorm op. Hij heeft er de kracht en het figuur voor en het voelt leuk aan om zo helemaal bloot zijn willoos teefje te zijn. Hij neemt gewoon zonder vragen waar hij zin in heeft en dat maakt me wel heet. Hij gaat met zijn duim door m'n open spleet, kneed mijn lipjes, rekt ze uit en schuift dan zijn duim diep naar binnen. Heerlijk zoals hij m'n kutje helemaal verkent en die duim in alle hoekjes laat komen.
Maar dan verdwijnt alles en steekt hij zijn vleespen genadeloos helemaal in mijn soppende mossel en naait me diep en krachtig. Ik heb het gevoel of ik open gespleten word door die dikke eikel en verbijt de pijn die er even is. Maar dan wordt het lekker en vlamt mijn hele bekken van de heerlijke stoten die hij me verkoopt. Ik voel hoe hij met zijn duim zalig mijn klitje masseert, maar ik gil het uit als hij die duim plots helemaal in mijn nauwe kontje ploft. Mama mia, dit heb ik nog nooit meegemaakt, ik schaam me dood terwijl m'n kontje probeert om de indringer te verwerken. Heel mijn kleinste gaatje wordt uitgerokken en hij spaart me voor geen centimeter. "Spannend he wijfje, zo'n duim in je kontje, knijp maar lekker hard hoor, ik haal hem er toch niet uit!" Zou hij dan echt het bloed en de gewoonten van een viking hebben?

"Hey Bjorn, kom je me helpen met dat lekker teefje hier, ze staat al goed heet!" Ik schrik me een ongeluk en weet niet waar ik het heb. Waarom zegt hij 'Bjorn' tegen iemand anders en wie is me dan aan het neuken? "Wat zit jij daar mijn date te naaien Jelle? Ik ben maar even te laat thuis en broerlief zit er al op!"
Als ik omkijk, zie ik tot mijn grote verrassing een tweede Bjorn staan. Of is dat dan de echte Bjorn en zit zijn kopie nog steeds onverdroten in mijn kutje te boren. Oh ja, hij noemde mijn stoere naaier zojuist Jelle! My God, dat zijn identieke tweelingen! Daarom al die rare reacties enzo, die wisten van elkaar dus niet, en ikzelf al zeker niet, dat ze wat met mij hadden! Ik heb dus in een keer twee binken leren kennen, en hoe! Man man man, waar ben ik terecht gekomen? Zo'n twee knappe gasten en ik zit hier in mijn blootje met een stang van jewelste in mijn kutje."Zeg broer, je hebt die al wel ferm opgenaaid man, ze zit hier met een kop als een tomaat te geilen. En moet je die slingerende uiers zien, die vragen om gemolken te worden. Vind je het erg als ik mijn date vraag om me te pijpen, want dit is toch wel een leuk en opwindend uitzicht! Ik had haar voor mij alleen in gedachten, maar dit is ook wel leuk. "Steek je paal gerust in haar mondje, maar niet te ver, ze krijgt hem niet in haar keel of ze begint te kokken!" Die jongens spreken over mij alsof ze het over een handschoen hebben: gewoon erin steken die handel blijkbaar! Bjorn heeft uiteraard ook en joekel zoals zijn broer, trekt me aan mijn tepels en duwt zijn boor zonder vragen gewoon in mijn mondje. Ik voel me net een kip aan 't spit en word nu boven en onder genaaid. En halfgod maakt me al botergeil, maar zo'n twee stuks in m'n lijf, ik loop gloeiend heet.

"Man, dat kind kan zuigen zeg, ik wil hem er toch eens helemaal in hebben zitten." Hij pakt me bij m'n lange haren en trekt me resoluut helemaal over zijn stang. Die glijdt tot diep in mijn keel, die hij stevig neukt, zodat ik geen kans krijg om te kokhalzen. Als hij hem er even uit trekt snak ik naar adem, terwijl de tranen uit m'n ogen rollen. Maar dan pakt hij me terug bij mijn tetjes en trekt me met mijn mond half over zijn neukpaal, terwijl Jelle mijn kutje diep uitboort. Zo is het best lekker en ik geil me te pletter tussen de twee stoere neukers. De duim in m'n kontje ben ik al wat gewoon, alhoewel ik het wel heel vernederend vind.

"Jelle, mijn wapen is helemaal op oorlogssterkte, nu wil haar wel eens naaien in dat lekker kutje", zegt Bjorn en hij gaat op bed liggen. Jelle trekt zijn fluit uit mijn pruim en plant me boven op de stijve joekel van zijn broer. Mijn kutje staat zo ver open dat ik vlot over de paal van Bjorn schuif, die direct van katoen geeft. "He Bjorn, stop eens even", hoor ik achter mij zeggen, en voor ik er erg in heb steekt Jelle zijn boor ongevraagd in mijn open gevingerd kontje. Jezusssssss, die is nog dikker dan zijn duim, moederrrrrrr! Maar ze laten zich niet kennen ze naaien beiden als gek mijn kutje n mijn kontje. Hun stijve latten gaan genadeloos diep en ik zinder van de felle stoten. Dit overtreft zelfs mijn stoutste dromen ooit en ze maken me zo wild als een krolse kat.
Ik had daarstraks wel wat wilde fantasietjes, maar nu is het werkelijkheid geworden, ik word hier genadeloos gesandwisht. Bjorn onder mij melkt terwijl stevig mijn uiertjes, terwijl Jelle me petsen op mijn kontje geeft. Ik weet niet meer waar ik het heb, want overal gebeurd er wat met mijn blote lijf. Ben ik nog normaal, maar ik vind het allemaal super lekker, al doet m'n kontje toch wel wat pijn.

"Lieve broers van mij, is er nog een gaatje vrij?", hoor ik plots vragen. God nee, staat die Thore daar met een bult in zijn broek in de deuropening te gapen. Die was ik rats vergeten, maar hij mij blijkbaar niet. "Kom er maar bij jongen en laat je maar eens lekker pijpen door dat wicht, ik denk dat ze daar al van gedoomt heeft, is het niet heet ding?" Ik schaam me bijna dood zoals ik er hier bij zit, bekeken en behandeld word. Ik zie mezelf in de spiegel op mijn knietjes op Bjorn zijn paal zitten en Jelle neukt me achterlangs in mijn kontje. Die jongens gebruiken mij gewoon en ik stom kieken vind dat nog geil ook. Thore laat zich niet kennen, haalt zijn wapen boven, trekt me bij mijn haar over over zijn stijve fluit en zo zitten er drie halfgoden met hun stampers overal in me te pompen.

Ik word loeiheet van al dat heerlijke geweld aan mijn uiertjes, mijn billen en in mijn drie gaatjes. Ik word langs alle kanten genaaid, gemolken, gepetst en mijn mondje zit vol worst. Ik voel een beuk van een orgasme opkomen en begin te trappelen, kronkelen en kermen van geilheid. Dat maakt de jongens ook enorm wild en de een na de ander begint zijn kruit af te vuren, diep in mij. Dat is zo overweldigend dat ik gillend ook klaarkom in een zee van vlammend genot. Heel mijn hoofd zit vol flitsen, mijn bekken lijkt te koken, mijn tieten en billen gloeien heerlijk en mijn bekken schokt als gek.

Een voor een vallen na de storm hun slappe pikken uit me en zak ik als een zalig trillende pudding in elkaar.
Na zo'n tien minuten puffen en hijgen hoor ik zeggen: "Zo broertjes, zullen we allemaal n gaatje opschuiven?"

Wat waren die Vikings? Noormannen? Vast een schrijffout, zouden beter Boormannen heten!Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners