Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Douchen - 15342 keer gelezen
Nee he, de verwarming doet het niet ! Mijn vrouw wilde net gaan douchen en het warme water deed het niet.
Ik kijk wel even zei ik, en dacht dat ik het water in de ketel bij moest vullen. Helaas zag ik dat deze gewoon op peil was en dat dit dus niet de oorzaak was van het probleem.
Mijn vrouw stond inmiddels met een handdoek naast me en keek niet vrolijk.

Vraag anders of je even bij de buren mag douchen stelde ik voor maar dat vond ze niks.
Wacht maar ik vraag het wel even, en weg was ik.
De buren vonden het geen probleem en omdat zij toch weg moesten had mijn vrouw het rijk voor haar alleen.
Ik kreeg de sleutel en mijn vrouw liep in haar joggingpak snel bij de buren naar binnen.

Eenmaal onder de douche genoot zij van de heerlijke warme stralen en begon zich in te smeren met douchegel.
Wat een geluk dat ik alleen ben dacht ze nog. Ze zou het niet prettig vinden om de buurman tegen het lijf te lopen.
Eenmaal klaar deed zij de douche uit en kreeg plotseling de schrik van haar leven. Ze hoorde de deur opengaan en er klonken stemmen.
Ohhhh shit wat nu dacht ze en bleef achter de douchedeur staan.

Ze herkende de stem opeens, het was de zoon van de buren met waarschijnlijk een vriendje.
Ze luisterde goed en hoorde de zoon de voordeur dicht doen.
Snel stapte ze uit de douche en begon zich af te drogen, hierdoor had zij niet in de gaten dat er voetstappen op de trap klonken.

Net op tijd had ze haar handdoek voor haar borsten toen zij in de ogen van de vijftien jarige zoon keek.
Wat, waarom bent u hier vroeg hij.
Mijn vrouw kleurde en stamelde dat zij gebruik mocht maken van de douche.
De handdoek die zij voor zich hield was niet erg groot en de zoon van de buren keek via de spiegel naar de billen van mijn vrouw.

Nu kleurde de jongen ook en stamelde dat hij een mooi uitzicht had. Mijn vrouw keek over haar schouder en liet van schrik de handdoek een stukje zakken waardoor haar borsten zichtbaar werden.
Hmmmm zei de knul, mag er wezen hoor. Schaam je maar niet ik zie mijn moeder zo vaak bloot dat ik een vrouwenlichaam kan uittekenen .

Mijn vrouw moest een beetje lachen om de hele situatie en zei dat hij nu maar even naar zijn kamer moest gaan zodat zij zich verder aan kon kleden. De jonge knaap lachte ondeugend en liep langzaam naar zijn kamer.
Mijn vrouw begon zich nu goed af te drogen en stond met haar rug naar de deur toe.
Ze had niet door dat deze langzaam geopend werd en plotseling voelde ze een naakt lichaam tegen haar aan.Jezus ,zei ze wat doe je!!!
Ik gun je ook een kijkje op mijn blote pik zei de jongen en mijn vrouw keek naar beneden waar een behoorlijke grote en dikke pik tussen zijn benen fierl overeind stond.

Dit kan echt niet hoor stamelde mijn vrouw maar de jongen bleef haar aankijken en pakte zijn pik vast. Vind je hem niet mooi?
Mijn vrouw wist niet wat ze meemaakte en keek naar de jongen. Ze hield nog steeds de handdoek voor haar borsten maar door de lengte van de handdoek was haar poes zichtbaar voor de buurjongen.
Ze zag dat hij haar bekeek en voelde een lichte shock daar haar lichaam gaan.
Dit kan toch niet dacht ze, maar het gebeurde wel en op de een of andere manier voelde ze zich opeens een mooie aantrekkelijk vrouw die door een jongen van vijftien aantrekkelijk gevonden werd.

De buurjongen stak zijn arm uit naar haar handdoek en gaf er een ruk aan. Hierdoor viel de handdoek op de grond en stond mijn vrouw helemaal bloot voor hem.
Ik ben veel te oud voor je zei ze nog maar voor ze het wist had de knul haar omgedraaid en ging tegen haar aan staan. Mijn vrouw voelde zijn pik tegen haar blote billen aandrukken en kon het niet laten om even te zuchten van genot.
De jongen pakte haar beiden borsten vast en begon deze te kneden. Ohhh wat zijn ze lekker groot zei hij en mijn vrouw kreeg steeds meer zin in een heerlijke beurt.
De jongen wist wonderlijk genoeg wat hij moest doen om een vrouw te plezieren ,want na het masseren van haar borsten kneep hij nu in haar tepels op een heerlijke manier. Niet te hard niet te zacht.

Hoe, hoe weet je dit allemaal zuchtte mijn vrouw? De jongen draaide haar om en begon haar te zoenen. Ik heb alles geleerd van mijn moeder vertelde hij.
Mijn vrouw wist niet wat ze hoorde maar was inmiddels zo geil dat het haar allemaal niets kon schelen.
De handen van de buurjongen gleden over haar lichaam en betaste haar warme kutje die inmiddels behoorlijk nat aan het worden was.
Twee vingers verdwenen in haar en mijn vrouw smeekte om meer.
Drie vingers, vier vingers en de buurjongen zei dat hij haar wilde neuken.
Nee, vinger me schreeuwde mijn vrouw en de jongen deed zijn best om zijn hand in de kut van mijn vrouw te persen.

Kom zei hij en hij trok mijn vrouw mee de slaapkamer in van zijn ouders. Nu lag mijn vrouw op haar rug en haar benen waren wijd gespreid voor de buurjongen.
Nu ga ik je neuken riep hij en zijn stijve pik hield hij voor de kut van mijn vrouw
.
Ahhhhhhh wat een heerlijke pik heb je riep mijn vrouw en de buurjongen stootte diep in haar kut.
Moet ik je niet even pijpen vroeg ze nog maar de buurjongen ging zo op in het neuken dat hij dit niet meekreeg.
Vol overgave stootte hij door en voelde zijn zaad komen.
Ahhhhhhhhh ik kom riep hij en mijn vrouw voelde zijn warme zaad in haar warme kut komen. Ohhh wat lekker was dit zei mijn vrouw en ging met haar hand naar haar kut waar zij het zaad opving en naar haar mond bracht .

Wooh dat is geil zei de knul en lachte ondeugend naar mijn vrouw. Nogmaals ging de hand van mijn vrouw naar haar kut en weer voelde ze het zaad wat zij nu niet naar haar mond maar over haar borsten uitsmeerde.

Oh oh nou moet ik weer douchen knipoogde ze naar de buurjongen en deze kon alleen maar zeggen dat hij het heerlijk had gevonden en graag met haar samen zou willen douchen.

Daar kan ik geen nee tegen, zeggen zei mijn vrouw en gaf hem een hand waarna zij samen naar de douche vertrokken. In de douche is zij heerlijk gewassen door de buurjongen, die geen plekje oversloeg .
Mijn vrouw zag dat hij alweer een erectie had en dacht nog wat heerlijk die jonge knullen die te pas en te onpas een erectie kunnen krijgen.
Ze knelde voor hem neer en voelde de warme stralen over haar rug, haar mond was gevuld met de pik van de buurjongen die zij nu hevig aan het zuigen was.
Met haar handen verwende zij zijn ballen en hij maakte een neuk berging zodat zijn pik diep in haar keel zat.
Plots voelde ze een warme straal in haar mond en slikte alles door ...zoals het hoort.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners