Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Het Park - 10229 keer gelezen
Het was weer zo ver, dinsdag avond stap avond. Na een drukke schoolweek vol met tentamens was het eindelijk tijd voor wat ontspanning. Samen met mijn vriendinnen had ik afgesproken om eerst bij mij thuis wat te drinken en later de stad in te gaan. De tentamenweek was voorbij en om dat te vieren, had ik mezelf op een nieuw rood jurkje getrakteerd. Normaal ben ik niet zo van de kleur rood, maar wat verandering in mijn kleur kleding kon geen kwaad. Doorgaans droeg ik vooral basic kleuren qua kleding.

Het jurkje had een diepe v-hals en was niet te lang, maar ook zeker niet te kort. Om de outfit compleet te maken, had ik me bedacht om er zwarte enkellaarzen met een hak eronder te dragen. Hierin kwamen mijn lange benen goed uit. Daarna had ik nog de nodige lekkere inkopen gedaan, omdat ik wist dat mijn vriendinnen die ook allemaal studeerden een drukke week hadden gehad.

Onze traditie, die al sinds dat we studeren meegaat, is om aan het einde van de tentamenweek een avond goed los te gaan. Even alle tentamenstof en school vergeten en zorgeloos genieten van een avond vol plezier met elkaar. Ik voelde alleen dat deze avond anders zou verlopen dan voorgaande avonden die we met z’n allen hadden georganiseerd. Ik wist alleen niet waar dit gevoel vandaan kwam..Klokslag negen uur kwamen de eerste vriendinnen binnen en om half tien was de groep compleet. Nadat we het even over de gemaakte tentamens hadden gehad, veranderde het onderwerp al snel in relaties en scharrels voor degene zonder relatie. Twee meisjes van de vriendinnengroep waren vrijgezel en de andere drie vriendinnen hadden een relatie. Nadat we de avontuurtjes van de afgelopen weken doorgesproken hadden en de nodige flessen droge witte wijn soldaat hadden gemaakt, werd het tijd om richting de stad te gaan.

Eenmaal in de stad aangekomen, was het mede dankzij de genuttigde wijn eerder op de avond als snel één groot feest. Onze groep kreeg genoeg aandacht van het mannelijk schoon in de kroegen en omdat de avond nog jong was, waren we erg enthousiast en niet van plan om deze avond vroegtijdig te onderbreken voor een avondje rust.

Na een tijd viel het me op dat ik in de gaten gehouden werd door iemand. Doordat de kroeg niet goed verlicht werd en de jongen op een afstand stond, kon ik niet goed zien wie het was. Ondanks dat ik het erg naar mijn zin had met mijn vriendinnen, was ik toch nieuwsgierig naar deze geheimzinnige verschijning aan de andere kant van de kroeg. Ik besloot om op hem af te stappen. Hoe dichter ik bij hem in de buurt kwam, hoe meer herkenning ik zag in deze jongen. Ineens wist ik het! Dit was helemaal geen onbekende voor me, jaren terug had ik met hem gezoend in het café, waar ik destijds iedere vrijdagmiddag met mijn vriendinnen naartoe ging.

Hij zag dat ik op hem afliep en begon te glimlachen. Nu wist ik het zeker, dit was de jongen die ik vroeger uit het oog was verloren. Wat grappig, dat ik hem nu zoveel jaar later ineens weer zag staan. ‘ Anna, wat leuk om jou weer eens te ontmoeten.’ Zei hij. Wauw hij was nog steeds even knap en aantrekkelijk als zoveel jaar geleden. ‘ Daan, wat grappig dat ik je hier tegen kom.’ Zei ik.

Nadat we het hadden gehad over onze eerste ontmoeting en onze gevoelens daarbij, was het al snel duidelijk. Ik moest erachter komen, waar hij na deze ontmoeting naartoe zou gaan. Omdat ik niet te lang weg kon blijven, omdat mijn vriendinnen anders misschien weg zouden zijn, besloot ik om hem mijn nummer te geven. ‘ Hier heb je mijn nummer, laat maar horen waar het schip later op de avond zal stranden.’ Zei ik. Ik gaf hem een snelle kus in zijn nek en draaide me om. Ik voelde zijn ogen in mijn rug prikken en wist zeker dat dit nog een interessante nacht kon gaan worden.

Toen ik terugkeerde bij mijn vriendinnen, hadden ze niets in de gaten. De meeste waren al een beetje dronken en vonden het tijd worden om huiswaarts te gaan. Ik wilde niet alleen in het café achterblijven, dus ik besloot om mee te gaan.

Ik woonde als enige een paar minuten buiten het centrum, dus moest een stuk alleen naar huis fietsen. Terwijl ik aan het fietsen was dacht ik constant aan de ontmoeting met Daan. Ik was teleurgesteld, omdat ik geen bericht meer van hem had ontvangen. Had ik nou maar wat meer aandacht geschonken aan de andere jongens die zichtbaar wel interesse in me hadden in de kroeg.

Op het moment dat ik me bedacht dat het stom was geweest om mijn nummer aan Daan te geven, piepte mijn telefoon. ‘ Om 03.30 onder de klok van de kerk?’ Stond er. Mijn hart ging sneller kloppen. Wat was hij van plan? En waarom stuurde hij me nu pas een bericht? Het was inmiddels 03:15 en ik zou binnen een kwartier terug in de stad kunnen zijn. Moest ik dit wel doen? Iedereen lag waarschijnlijk al te slapen en ik wist niet of ik deze jongen wel kon vertrouwen.Met enige twijfel draaide ik mijn fiets om en besloot ik om terug naar de stad te fietsen. Het leek op dat moment de juiste beslissing. Hoe dichter ik bij de kerk kwam, hoe zenuwachtiger ik werd. Wat kon er eigenlijk mis gaan? Misschien kwam het door mijn voorgevoel van de avond, dat ik zo twijfelde. Ik liet me niet kennen en fietste stug door.

Bij de kerk aangekomen, zag ik hem staan. Hij liep naar me toe en zei ‘Ik was al bang dat je niet meer zou komen.’ Ik stapte af en liep met mijn fiets aan mijn hand naar hem toe. ‘Ik weet niet wat het is, maar ik moest je gewoon nog even zien’ . Zei ik. Ik parkeerde mijn fiets tegen de kerk en draaide hem op slot. Er liep nog veel uitgaanspubliek rond. Hij vroeg me of ik het oké vond als we een rustigere plek zouden opzoeken. Ik vond dit goed en liep met hem mee. We liepen richting het park. Eigenlijk verafschuwde ik deze plek, zodra het buiten donkerder werd..

Hij zag aan me dat er iets was. ‘ Wat is er?’ zei hij. ‘Niets met jou hoor, het park bevalt me alleen niet ’s nachts.’ Zei ik. ‘Ik ben bij je, dus maak je maar niet druk.’ Zei hij. We liepen verder het park in en hij leidde me naar een plek. Ik wilde hem duizend vragen stellen, maar op de een of andere manier lukte dat niet. Hij keek me aan met dezelfde verleidelijke blik als zoveel jaar geleden.

Wat moest ik hier nou mee? Ik wist inmiddels dat het onmogelijk was om te denken aan eventuele date plannen, omdat hij geen vriendin wilde. Dat wilde hij toen al niet en hij was duidelijk na al die jaren nog niet van mening verandert. Moest ik mezelf ondanks deze wetenschap gewoon maar laten gaan en hier in het park sex met hem hebben? Hij pakte me bij mijn middel en ik zei ‘Ik vind je leuk’.De woorden waren eruit voordat ik er erg in had. Aiii ik merkte meteen dat ik dit niet had moeten zeggen. Hij keek me aan en zei op een strenge toon ‘Ik ben niet leuk en ik ben geen goede jongen voor je’.
Door deze uitspraak werd hij alleen nog maar interessanter en interessanter voor me.

Wat moet ik nou met zo’n uitspraak?’ Zei ik. Hij negeerde mijn vraag en begon me ruw uit te kleden. Mijn verstand zei dat ik hem moest stoppen, maar mijn gevoel wilde meer omdat hij me opgewonden had gemaakt. Ik liet het toe en nadat hij mij bijna helemaal had uitgekleed, deed ik hetzelfde bij hem. Daarna duwde ik hem op het gras en ging op hem zitten. Ik voelde dat hij een harde had en werd er zelf nog geiler van. ‘ Ik wil je’. Fluisterde hij in mijn oor. Hij trok mijn string uit en ik stak zijn harde lul in me. Nog voordat we flink te keer konden gaan, schrok ik me dood.

Felle autolichten schenen in mijn ogen. ‘ WTF, is dit’. Zei ik in paniek tegen Daan. Omdat hij onderop lag had hij nog niets in de gaten. De felle autolichten bleken van een busje af te komen. Het busje kwam snel dichterbij en we lagen versteend van de plotselinge onderbreking op het gras.

‘Meneer en mevrouw, jullie weten dat dit niet is toegestaan is in het park?’. Vroeg de man aan ons. Aan de symbolen op de bus te zien, bleek het een politiebus te zijn. Shit er stond serieus gewoon een politiebus voor ons en we lagen naakt op de grond. Voordat Daan of ik antwoord konden geven zei de man in de bus. ‘Jullie worden geacht je onmiddellijk aan te kleden en het park te verlaten’. Het raampje van de politieman in de bus werd snel dichtgedraaid en voordat we het wisten was de politiebus weer verdwenen.

Zonder erbij na te denken, zochten we snel onze kleren bij elkaar en trokken ze aan. We waren allebei erg geschrokken en toen we alles weer aan hadden liepen we snel naar de uitgang van het park. Enkele seconden later barstten we allebei in lachen uit. Wat een grap dat nou juist vanavond de politie ons in het park betrapt had. Ondanks dat we het allebei een grappige situatie vonden was de sfeer verpest en het enige wat ik nog wilde, was zo snel mogelijk naar huis gaan.

‘Misschien was het gewoon niet voorbestemd.’ Zei ik. Daan keek me aan en zei niks. ‘Ik ga maar eens naar huis.’ Zei ik met pijn in mijn hart. Ondanks dat ik niet in het lot geloofde, moest dit wel een slecht voorteken zijn. Eenmaal bij de kerk aangekomen waar ik mijn fiets had neergezet, gaf ik hem nog een kus op zijn wang. Ik zei ‘tot ooit’ en zonder blikken of blozen stapte ik op mijn fiets en fietste weg in de donkere nacht..Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners