Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Hete Renate - 8170 keer gelezen
Al een paar weken hadden Andre en Renate nu een relatie, Renate zat een paar klassen lager dan Andre en op een schoolfeest hadden ze elkaar leren kennen.
Die avond was Renate al mee gegaan met Andre naar zijn kamer en ze wist wat daar ging gebeuren, en dat vond ze prima.
Ondanks haar jonge leeftijd was het meisje al heel ervaren en steeds daagde ze zelf jongens uit.
Meestal was ze ook uitdagend gekleed en als jongens haar niet meevroegen nam ze meestal zelf wel het initiatief
Het mollige meisje droeg meestal veel korte rokjes, haar stevige borsten waren goed te zien in haar doorschijnende blouse, haar donkere haar droeg ze los en bijna kwam tot bijna op haar billen.
Bij Andre thuis zat zijn vader op de bank en die riep lachend; zo Andre, weer ééntje meegelokt?, moet ik soms helpen?
Lachend gingen Andre en Renate naar boven en hadden die avond samen heerlijke seks.
Bijna iedere avond was Renate daarna bij Andre op zijn kamer te vinden en alle standjes, alle gaatjes, en alle manieren deden ze.
Regelmatig probeerde de vader van Andre lachend Renate ook te verleiden en natuurlijk lukte dat niet omdat Andre er steeds bij was, maar stiekem droomde Renate om ook eens een nacht met deze oudere ervaren man mee te maken, maar dat durfde ze niet tegen Andre te zeggen……nog niet.
Andre was zeventien en Renate was pas zestien, en glimlachend wist Andre dat het meisje nu al onverzadigbaar was, ze wilde op alle manieren seks, ze wilde het op vreemde plaatsen, en ze had zelf al een paar keer voorgesteld om er een keer een andere jongen of meisje bij te betrekken.
Diana was het vriendinnetje van Renate, en ze leek totaal niet op haar vriendin, maar Renate ging met Diana om omdat ze het meisje een beetje zielig en eenzaam vond.
Diana was nog iets jonger als Renate, haar half lange blonde haar droeg ze meestal op een staartje en ze was erg slank.
Verbaast keek Diana hoe haar vriendin met jongens opging en zeker met Andre, en het onzekere meisje bloosde als Andre en Renate openlijk tongde waar ze bij was, en ook als Renate openlijk haar hand over de broek van Andre haalde, precies op de plek waar zijn plasser moest zitten.
Het blonde meisje was nog helemaal ongerept en had zelfs nog nooit gezoend, en glimlachend zagen Andre en Renate het meisje huiveren als ze elkaar uitdagend tongde.
Op een zwoele dag zaten Andre, Renate, en Diana op een bankje in het park, en Renate was duidelijk erg opgewonden.
Een paar keer had ze die avond Andre al getongd, een paar keer had ze opzichtig over zijn kruis gewreven, en Andre en Renate zagen glimlachend het blonde onervaren meisje blozen.
Plagend wreef ze over de harde pik van Andre en keek glimlachend hoe het meisje bloosde, en de sfeer ademde seks.Het was schemering toen Renate weer opzichtig over het kruis van haar vriendje wreef en hees zei; ga je mee lieverd?, ik heb zin!, kom!!!
Goed schatje, lachte Andre terwijl hij weer uitdagend naar Diana keek, ik heb hem ook al weer hard tussen mijn benen!
Diana hoorde dit en zei teleurgesteld; nee hé, ben ik wéér alleen!
Even keken Andre en Renate verbaast naar Diana en tot verbazing van Renate en Diana zei de oudere jongen plagend; dan ga toch óók mee schatje?, dan ga je toch ook mee een hete wilde geile nacht in!
Diana huiverde, dit had ze nooit verwacht, nooit had het naïeve meisje verwacht dat deze ervaren knappe minnaar van haar vriendin zou vragen of ze meeging….mee naar zijn huis…..samen met Renate……samen naar zijn kamer…..dit moest dan wel misgaan!!
Verbaast keek Diana naar Renate en zag dat ook Renate verrast was, maar toen zei ook dit meisje; van mij mag je wel meedoen liefje!
Natuurlijk wist Diana niet dat Renate al een poosje wilde dat er een keer een jongen of meisje met Andre en haar meespeelde, en nu gaf Andre haar de kans; Andre vond het goed als dit jonge onervaren meisje met hun meeging!
Renate ging voor haar vriendinnetje staan en streelde haar gezicht, zacht fluisterde ze; ga je mee schatje?, Andre en ik zullen erg lief voor je zijn!
Het blonde meisje stond in tweestrijd, ze wilde graag wat ervaring, maar ze durfde niet goed, en bevend voelde ze nu hoe Andre achter haar kwam staan.
De ervaren jongen masseerde haar smalle schouders en fluisterde; doe eens gek schatje!, laat je eens gaan!, ga lekker met ons mee en laat je verwennen, we zullen heel lief en voorzichtig met je zijn!
Weer keer Diane blozend van Renate naar Andre en terug en rilde, en toen zei ze hees; goed……ik ga mee!
Andre en Renate keken elkaar geil aan en giechelend zei Renate tegen haar vriend; kan je dat aan schat?, kan je twee meisjes in één nacht gelukkig maken?
Opgewonden keek Andre naar de twee meisjes en zei; kom….dan gaan we dat proberen!, en ze liepen richting het huis van Andre.
De jongen liep in het midden en legde tevreden zijn armen strelend om de schouders van de twee meisjes, en huiverend voelde Diana de strelende hand op haar schouder komen.
Met een brok in haar keel dacht ze: waar begin ik aan, waarom ga ik mee?, waarom laat ik Andre aan me zitten, en toch liep ze verder mee met dit ervaren stel.
Andre deed de deur open en liet galant de meisjes binnen, en als eerste stapte Renate naar binnen, gevolgd door Diana.
De meisjes zagen de vader van Andre op de bank zitten en lachend zei de oudere man; zo Andre, twéé meisjes?, zullen we delen?
Adrem zei Renate snel; volgende keer meneer!, en aan haar stem hoorde Andre en zijn vader dat het meisje het meende!De drie liepen naar boven en op de trap zei Andre verbaast; waarom zei je dat mijn vader de volgende keer een kans had?, nu blijft hij zeuren!
Hij blijft niet zeuren liefje, lachte Renate geheimzinnig, jij mag nu met twee meisjes spelen en ik wil wel eens met twee mannen spelen!, met jou…. en je vader!, of durf je dat niet?
Andre was totaal verbaast en ook Diana wist niet wat ze hoorde, en zo liepen ze de slaapkamer van Andre in.
Meende je dat liefje?, vroeg Andre nog, en geil glimlachend zei het meisje; ja schat, nu gaan we een hete nacht met Diana beleven en binnenkort wil ik een nacht met jou en je vader, of durf je niet want dan speel ik alleen met je vader!
Andre besefte nu dat zijn vriendin het meende en zuchtte, en hij keek naar Diana.
Renate nam weer de leiding en ging voor Diana staan en vroeg zacht; heb je weleens getongd liefje?
Nee!, zei het blonde slanke meisje aarzelend, en ze besefte dat het spel begonnen was.
Dan gaan we je dat eerst leren liefje, fluisterde het mollige meisje, en ze legde haar handen op de schouders van haar vriendin.
Verdoofd voelde Diana de lippen van haar vriendin op haar mond komen en hoe Andre achter haar ging staan.
De tong van Renate gleed uitdagend over de lippen van het onervaren meisje en langzaam gleed de tong tussen haar lippen door.
Verbaast merkte Diana dat ze zelf gewillig haar mond een stukje opendeed en de tong van haar vriendin gleed verder.
Aarzelend beantwoorde het prille meisje de ervaren tongzoen en voelde hoe Andre zijn handen op haar heupen legde.
Zijn sterke handen gleden onder haar shirt en vonden haar buik, en langzaam streelde de jongen haar blote buik.
Renate legde nu haar hand tegen het achterhoofd van Diana en fluisterde snel; laat je maar gaan liefje, laat hij je lijfje maar vast verkennen, laat hij maar met je spelen, hij kan het fantastisch!
Direct liet Renate haar tong weer wild in haar mond glijden en begon ophitsend te tongen, en met een zucht tongde Diana weer terug.
Al tongend voelde ze de handen van Andre steeds hoger over haar buik glijden en al snel gleden zijn handen over haar bh, je.
Een vlam van genot schoot door haar lijfje en willoos liet ze zich betasten, en minutenlang stonden de drie zo te genieten.

Renate was de eerste die het heerlijke moment verstoorde en zei; nu wisselen!
Voor Diana kon reageren werd ze omgedraaid en stond nu met haar buik tegen Andre aan en voelde Renate achter haar staan.
Direct voelde ze de hand van Andre tegen haar achterhoofd komen en zijn tong over haar lippen dwalen, en verlegen deed ze haar mond weer een stukje open.
De ervaren tong gleed in haar mond en langzaam begon Andre te tongen, en met haar ogen dicht tongde het maagdelijke meisje terug.
Achter haar gleden de vingers van Renate onder haar shirt over haar rug, en trillend voelde Diana hoe de snelle vingers de sluiting van haar bh, je zochten.
Met een snelle beweging klikte de sluiting los en nu gleden de handen van Renate naar haar buik.
Moeiteloos vonden de handen van het mollige meisje de naakte kleine tietjes van haar vriendin en ze speelde met haargevoelige tepeltjes.
Ooooooo……kreunde Diana van genot, en liet haar prille borstjes bevoelen, en ze wist dat dit pas het begin was van een lange wilde nacht.
Help eens!, fluisterde Renate zacht tegen haar vriend, en samen trokken ze het shirt van Diana omhoog, steeds hoger!, haar buik werd zichtbaar, haar kleine tietjes, en vanzelf deed het jonge meisje haar armen omhoog.
Het shirt viel op de grond gevolgd door haar bh, je, en met haar bovenlijfje naakt stond ze tussen deze twee minnaars in.
Ook Renate deed haar shirt uit en ook haar bh, en de stevige borsten van het donkerharige meisje waren nu ook bloot.
Opgewonden gleden de handen van Andre over de lolitaborstjes van Diana en de volle borsten van Renate en hij wist dat dit een onvergetelijke nacht ging worden.
Heb je weleens een pik gevoeld liefje, fluisterde Renate nu zacht in het oor van haar vriendin, en geschrokken blozend schudde het meisje haar hoofd.
Ga eens op bed liggen!, zei Renate tegen haar vriend, en gehoorzaam ging de jongen op zijn rug op het bed liggen.
Renate ging aan de éne kant van het bed staan en Diana aan de andere, en uitdagend keek Renate haar vriendin aan.
Langzaam liet ze haar hand over zijn broek glijden en zei opwindend; voel maar liefje, zo voelt een stijve pik!
Aarzelend liet Diana nu ook haar hand over de bobbel glijden en voelde duidelijk iets hards onder haar hand zitten.Zullen we hem eens opzoeken?, zei Renate daarna met een knipoog, en tevreden zag ze haar vriendin geschokt naar haar kijken.
Handig maakte Renate het knoopje los van de stugge spijkerbroek van de jongen en keek haar vriendin lang en geil aan.
Nu moet jij het ritsje naar beneden trekken schatje, probeerde Renate, en glimlachend zagen Renate en Andre hoe het onervaren meisje bevend het ritsje naar beneden trok.
Goed zo!, riep Renate, nu trekken we samen zijn broek en slip naar beneden, ik deze kant en jij jouw kant!
Even aarzelde Diana maar ze kon niet meer terug, en samen met haar vriendin begon ze de spijkerbroek van Andre naar beneden te trekken.
Ineens schoot de broek een stuk naar beneden en met een hoog gilletje zag Diana de harde pik van Andre.
Met een wilde ruk trok Renate de broek en de slip van Andre helemaal naar beneden en gooide die op het bloesje van Diana, daarbij keek ze tevreden naar haar ademloos kijkende vriendin.
Wat een lekkere stijve grote pik hé!, lachte Renate uitdagend, daar gaan we de hele nacht samen mee spelen!, die pik gaat straks jou vliesje doorboren!
Diana zag de hand van haar vriendin die de dikke paal beetpakte en langzaam ging haar hand op en neer.
Ademloos keek het ongerepte meisje naar de stompe glimmende eikel, naar de dikke lange schacht, naar de volle behaarde ballen, en haar mond werd droog van angst.
Andre trok zelf zijn hemd uit en helemaal naakt keek de jongen liggend naar de twee halfnaakte meisjes.
Met één hand speelde hij met de volle borsten van zijn vriendin en met zijn andere hand verkende hij de kleine prille borstjes van Diana.
Met zijn vinger gleed hij over haar tepeltje, speels kneep hij in haar gevoelige speentje, en hij voelde het meisje huiveren.
Allebei de meisjes zaten aan hun kant op hun knieën voor het bed en de harde pik was tussen hun in, de hand van Renate bewerkte ritmisch de pik van haar vriend en hun gezichten waren dichtbij de harde lul.
Nu jij!, zei Renate ineens, nu moet jij hem even verwennen, pak hem maar eens vast!
Trillend stak Diana haar hand uit en voelde het warme vlees, aarzelend bewoog ze haar hand en hoorde Andre kreunen, en ze was zich ineens bewust dat zij bepaalde hoeveel genot de jongen had.
Langzaam en bijna ongemerkt werd ze steeds heter en de warme pik gleed door haar hand, en ademloos keek ze wat haar hand deed.

Blijf hem vasthouden!, kreunde Renate, blijf trekken, en haar gezicht ging steeds dichterbij de trekkende hand.
Diana voelde de dikke paal duidelijk in haar hand en verbaast keek ze naar haar vriendin, steeds dichter kwam het gezicht van Renata bij de stompe eikel en nu stak het mollige meisje haar tong uit.
Ademloos keek Diana hoe de tong van Renate aan de glimmende eikel likte, aan de dikke stam, en zelf de trekkende vingers van Diana werden gelikt.
De lippen van Renate sloten om de stompe eikel en terwijl ze begon te pijpen bleef ze strak naar Diana kijken.
Steeds raakte de pijpende mond van Renate de trekkende hand van Diana en al snel liet het blonde meisje de pik los, en ademloos keek ze hoe bijna heel de pik in de mond van Renate verdween.
Ineens voelde Diana de hand van Andre in haar nek en langzaam duwde de jongen de mond van het onervaren meisje naar zijn pik.
Renate zag wat er gebeurde en liet de pik uit haar mond glippen en hield die met één hand richting de mond van Diana.
Jouw beurt schat!, kreunde Renate geil, en samen met Andre stuurde ze de pik naar de mond van het verbaasde meisje.
Hulpeloos zag het arme meisje de glimmende eikel steeds dichterbij komen en ze hield haar mond dicht, ze durfde niet, en ze voelde hoe Renate gemeen in haar tepeltje kneep.
Wel meewerken sletje!, hoorde Diana in haar oor zeggen en even gilde ze van pijn.
Meer had Andre niet nodig, met een snelle beweging duwde hij zijn stompe eikel in de mond van het slanke meisje en de hele mond van Diana was nu gevuld met warm mannenvlees.
Langzaam bewoog de paal in haar mond en aan het kreunen merkte het onervaren meisje dat de jongen het lekker vond.
Om de beurt liefje, hijgde Renate naast haar, en om de beurt lieten ze hun lippen om het stijve ding glijden.
Om de beurt pijpte ze, om de beurt likte ze zijn ballen, soms bewogen hun monden tegen elkaar om de eikel en ze hoorde Andre steeds harder kreunen.
Ik kom bijna!, hijgde Andre ineens en Renate trok wild het gezicht van Diana naast haar gezicht.
De gezichten van de meisjes waren tegen elkaar en Renate hield het hoofd van Diana stevig vast, en Andre ging trekkend voor hun staan.
Mondje open sletjes!, kreunde Andre en gewillig deed Renate haar mond ver open.
Diana durfde niet en hoorde de geile jongen zeggen; moet ik weer in je tepeltje knijpen?
Verward besefte Diana dat ze niet anders kon en ook zij deed haar mond ver open.
Ademloos keek ze naar de trekkende hand net voor haar en naar de dikke pik, en ze wist dat Andre klaar zou komen.
Ooooo liefjes, ik kom!!!...ik spuit jullie mondjes vol…..oooooo en de meisjes zagen het sperma op hun af komen.
Het zaad kwam in hun monden, tegen hun ogen, op hun kin, en langzaam droop het witte sperma naar beneden.
Trots keken Renate en Diana elkaar aan en geil likte Renate het zaad van het gezicht van haar vriendin.
Ook Diana likte nu het sperma van het gezicht van Renate en opgewonden keek Andre hoe de meisjes zijn zaad verdeelde.De pik van Andre was al weer hard en opgewonden kreunde hij; Diana, probeer ook eens heel mijn pik in je mondje te nemen!
Ik doe het voor!, lachte Renate en haar lippen gingen weer om de dikke eikel.
Bijna heel de paal verdween in haar mond en het schaamhaar van de jongen raakte haar gezicht, en trots liet ze de pik weer uit haar mond glippen.
Nu jij!, gilde ze opgewonden, en de lippen van Diana gingen weer om de dikke pik.
Even moest Diana wennen maar al snel wist ze hoe ze haar hoofd moest houden en de hele pik verdween ook in haar mond.
Goed zo sletje, kreunde Andre en drukte haar hoofd nog iets verder, wild bewoog Diana haar hoofd en pijpte de jongen opwindend.
Renate likte ondertussen met zijn ballen en weer kwam Andre bijna klaar.
Stevig hield hij het hoofd van het meisje vast en kreunde; jjjjaaaaaaa……..ooooooo………ik kommmmm!!!...ik kom weer!!!
Diep in de mond van Diana spatte het sperma tegen haar keel en de pik gleed weer uit haar mond, weer drukte Renate snel haar mond op de mond van haar vriendinnetje en hun tongen speelde in het verse zaad.
Door die lesbische tongzoen in het zaad werd Andre weer geil en weer werd zijn pik hard, even keek hij naar de meisjes en kreunde; nu moet ik Diana neuken anders lukt het niet meer, vier keer is echt te veel!
En ik dan?, zei Renate teleurgesteld, en troostend zei haar vriendje; jij mag de volgende keer weer schat.
Samen legde Andre en Renate het blonde ongerepte meisje op haar rug en Andre ging op zijn knieën tussen haar benen zitten.
Renate pakte zijn pik vast en kreunde geil; ik stuur hem wel tegen haar kutje!
Andre ging op het angstige meisje liggen en Renate stuurde de eikel van haar vriendje tegen het maagdelijke grotje van Diana en lachte; ja!, neuk haar!, ontmaagd dat sletje!
De stompe eikel duwde zonder aarzelen de lipjes uit elkaar en het kutje van Diana was al nat, moeiteloos schoof de pik verder en even vertrok het gezicht van het blonde meisje, ze was geen maagd meer!
Heel de dikke pik schoof in haar en langzaam begon Andre het net ontmaagde meisje te neuken.
Vingerend zat Renate toe te kijken en kreunde; ik wil ook nog!...ik ben zo geil!
Al heel snel kwam Diana met een hoge hese gil klaar en schokkend lag ze onder de grote jongen, en ook Andre kon zich niet meer houden; kreunend spoot hij zijn derde lading sperma diep in de kut van Diana.

Slap lagen Diana en Andre half bewusteloos van genot naast elkaar en balend riep Renate; ik wil ook nog!...ik ben zo geil!...ik wil neuken!
Dat gaat echt niet meer schatje, hijgde Andre, drie keer is echt het maximum!
Dan ga ik naar je vader!, riep Renate boos en voor Andre of Diana kon reageren was Renate de kamer al uit.
Dat durft ze toch niet!, lachte Andre en hij streelde het magere meisje naast hem, doe je morgen weer mee?, vroeg de jongen hoopvol, en Diana knikte dat hij op haar kon rekenen.
Ondertussen liep Renate boos en teleurgesteld naakt naar beneden en zag dat de vader van Andre al naar bed was, verdrietig liep ze weer naar boven en zag een andere deur, zou dat de slaapkamer van Andre, s vader zijn?
Langzaam deed ze de deur open en zag een groot bed, en daarop zag ze de slapende vader van Andre.
Het kon haar nu niets meer schelen, haar grotje stond in brand en dat brandje moest geblust worden!, en aarzelend kroop ze onder het dekbed naast de vader van Andre.
Verbaast werd de man wakker en keek haar verbaast aan, en Renate besefte direct dat ze nu echt niet meer terug kon, en stotterend zei ze; het lukt Andre niet meer en ik ben nog zo opgewonden, wilt u me helpen?
De man draaide zich om en Renate voelde dat de man naakt was, en met zijn diepe stem zei de man; pijp hem maar even wakker schat, dan zal ik wel van je kriebels afhelpen.
Wild gooide de man het dekbed weg en Renate zag zijn half slappe pik, en ze vroeg zich verward af waar ze aan begonnen was.
Haar hoofd ging richting de half slappe pik en haar lippen gingen eromheen, aarzelend begon ze te pijpen en direct voelde ze de pik harder worden.
Al snel was hij hard en verbaast merkte Renate dat deze pik nog groter was dan de pik van zijn zoon!
Waarmee wil je beginnen sletje?, lachte de man opgewonden; op je rug?, op je knieën?, zittend op mijn buik?, of lekker in je kontje?
Ooooo….aarzelde Renate….ik……ik wil zitten op uw buik.
Neem plaats sletje!, lachte de man weer en aarzelend keek Renate naar deze enorme pik, hij was echt dikker dan de pik van Andre!
Opgewonden ging ze op het bed staan boven de man en zag dat de man zijn harde paal al vast had, soepel ging ze door de knieën en de vader van haar vriendje stuurde zijn eikel tegen haar lipjes.
Nu kon het Renate echt niets meer schelen, zonder aarzelen liet ze zich zakken en voelde heel die enorme paal in haar glijden, en ritmisch begon ze te bewegen.
Uit haar ooghoeken zag ze dat Andre en Diana verbaast in de deuropening stonden te kijken en dat maakte haar alleen maar geiler.Wild bewoog het geile ervaren meisje uitdagend haar lijfje en soppend schoof de dikke stijve lul door haar natte kutje.
Papa, riep Andre, wat doe je nu?, en lachend riep de oudere man; wat jou niet meer lukt zoon!
Alle vier moesten hierom lachen en lokkend bewoog Renate wild over de harde paal van de oudere man.
Ademloos keken Andre en Diana naar het mollige lichaam van Renate die zo openlijk de pik van Andre, s vader bereed, en langzaam werd de lul van Andre van het zien van dit geile spel weer hard.
Oooo Andre, kreunde Renate geil….je pik wordt weer hard….oooo….Diana….houd hem hard….ik wil straks ook die lul in me……of…….allebei!!!
Dit kan niet!, riep Andre verbaast, hij wordt voor de vierde keer hard!
Hij voelde de hand van Diana om zijn pik komen en de jongen liet nu alle remmen varen, hij tilde Diana op alsof ze niets woog en legde haar op het bed, zonder aarzelen ging hij op haar liggen en duwde zijn pik weer diep in het slanke meisje.
Zijn vader zag het en tilde Renate van zijn lul en legde haar naast Diana, en ook hij ging op het meisje liggen en stootte zijn pik diep in haar.
Vader en zoon neukte naast elkaar de twee meisjes en keken elkaar opgewonden aan, en lachend zei de oudere man; dat is nog eens wakker worden!
Nog even bewogen vader en zoon ritmisch op de twee meisjes en toen vroeg de oudere man; ruilen?
Goed!, riep Andre direct en de mannen wisselde van plaats, Andre neukte nu weer zijn vriendinnetje en zijn vader duwde zijn dikke pik diep in het net ontmaagde jonge en erg slanke meisje.
Trillend voelde Diana de pik van de man in haar glijden en dacht; een paar uur geleden was ik nog maagd en wist ik niets, en nu heb ik getrokken, gepijpt, en heb ik de tweede paal al diep in me!
Kreunend, hijgend, zwetend, en steunend neukte vader en zoon de twee gewillige sletjes en hoorde de vriendinnen zuchten.
Als eerste kwam Diana klaar, met een hese hoge gil begon ze te sidderen en duwde haar nagels diep in de rug van de man, en hoog krijste ze; jjjaaaa….ikkommm…neuk me….snellerrrr….jaaa…ooooo…..ga door……heerlijk!!!
Schokkend lag ze onder de man en voelde zich slap worden, en verbaast hoorde Diana, Andre, en zijn vader Renate zeggen; jij ben lekker klaargekomen liefje?, dan wil ik nu echt genieten, ik wil de pik van Andre en van zijn vader in me en jij moet dan mijn tietjes likken.

Hoe wil je dat liefje?, vroeg Andre verbaast, en een beetje dwingend riep Renate; jij gaat op je rug liggen schat, ik kruip op je lekkere pik en je vader mag dan mijn kontje proberen, en Diana moet dan mijn tietje likken!
Andre en zijn vader keken elkaar verbaast aan en haalde hun schouders op, en glimlachend ging Andre op zijn rug op het bed van zijn vader liggen.
Zonder aarzelen kroop Renate op haar vriendje en met één hand stuurde ze zijn pik in haar natte kut, ze zag de vader van Andre aarzelend staan en kreunde; kom….kom maar….kom maar pappie van Andre…kom maar schoonpappie!
De man wachtte nu niet langer en ging achter het meisje zitten, hij zag de pik van zijn zoon door haar kutje glijden en hij zag haar sterretje, en zette zijn eikel ertegen.
Ooooooo……gilde Renate,….. ik voel hem…..jaaa…..dieper!!!...jaaaa, en ze was nu gevuld met het vlees van vader en zoon.
Diana keek even verbaast en zette toen haar lippen op de tepeltjes van haar vriendin, en voelde een onbekende hand aan haar kutje voelen.
Wat een ontmaagding!, dacht ze, wat een eerste keer!, en twee vingers gleden in haar kutje.
Jammerend, hijgend, kreunend, en kwijlend lag Renate geklemd tussen vader en zoon en voelde heel haar onderlijfje gevuld met vlees, en ze wist; dit gaat meer gebeuren!
Als eerste kwam de oudere man klaar en hij spoot zijn sperma diep in het kontje van het mollige meisje, en daarna kwamen Andre en Renate bijna tegelijk ook klaar.
Uitgeput lagen de drie op het brede bed en sliepen over elkaar al snel in slaap, en alle vier besefte; dit is het begin van veel geile nachten!

Paul M

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners