Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Introductie week - 9883 keer gelezen
Het was de weer tijd voor de introductieweek. Als tweedejaars had ik het allemaal al eens eerder meegemaakt en dat maakte het nog eens veel leuker.

Voor wie mij nog niet kennen, ik ben Melissa en ben 20 jaar.

Ik had 'm al even gespot, de onschuldige jongen die dit jaar zou beginnen aan de uni. Hij was, gokte ik, nog maar 18. Hij was gespierd en in z'n korte broek en t-shirt zag hij er best wel sexy uit. Toen hij mij eenmaal gespot had in de kroeg was hij makkelijk naar me toe te krijgen. Zo na de zomervakantie had ik wel eens zin gekregen in een lekkere jongen en deze zou ik van mij maken deze nacht. Hij stond nog niet bij me of ik sloeg mijn armen om z'n nek en vroeg of hij zin had om de nacht ergens anders te vervolgen. Ik had zo'n idee dat hij in eerste instantie niet door had wat ik nou bedoelde maar het belletje begon al vrij snel te rinkelen.

10 minuutjes later liepen we richting mijn huis. Hij had geen kamer dus leek het me logisch dat hij met mij mee zou komen. Ons gesprek kwam al snel op het onderwerp vriendin uit en wist uit hem te krijgen dat hij nog maar 1 keer een vriendin gehad had. Dat viel mee, dacht ik. Hoef ik 'm in ieder geval niet uit te leggen hoe hij me moet verwennen.

Even later kwamen we bij mijn huis en ik nam hem mee naar mijn kamer. Ik liep voor hem uit en ging bewust mijn rokje zo houden dat hij mooi zicht had terwijl we de trap op liepen. Eenmaal boven sloot ik de deur achter hem en ging tegen 'm aan staan. Zoals verwacht voelde ik al iets hard worden in zijn broek.

Ik drukte hem tegen de deur en bracht mijn lippen naar de zijne. Hij beantwoorde de kus en al snel ging het over in een heerlijke tongzoen. Ik voelde zijn handen van mijn rug langzaam naar mijn kontje afdalen. Ik liet hem z'n gang gaan, vooral benieuwd hoe lang het zou duren voordat z'n handen mijn rokje omhoog zou tillen. Hij kneep in m'n billen en begon ze wat te kneden. En ja hoor, daar ging het stof al omhoog en voelde ik zijn warme handen mijn koude billen aanraken. Een kort rokje is wellicht sexy, maar zo eind augustus is het 's nachts al wel best koud natuurlijk.Zijn handen voelden heerlijk, en al snel warmen mijn billen op. Ik stond inmiddels behoorlijk tegen hem aan en voelde zijn piemel tegen mijn buikje drukken. Met zijn lengte, minstens 185, was mijn lengte (164) een aardig verschil. Dat maakt het voor mij wel makkelijker wat ik nu ging doen. Ik nam wat afstand van hem en keek hem sexy aan. Hij keek mij verlangend aan en ik hem. Ik verplaatst mijn handen richting zijn broek om z'n knoop los te maken. Daarna zijn rits naar beneden en toen ging mijn hand zijn broek in om z'n boxer naar beneden te drukken. Dit ging vrij gemakkelijk en zijn piemel sprong tegen mijn buik aan. Ik ging op mijn knieŽn en trok zijn broek en boxer in een beweging naar beneden. Zijn piemel stond keihard omhoog en ik pakte 'm vast met beide handen. Ik trok er aan en had al snel de behoefte om 'm in mijn mond te stoppen. Hij was groot maar niet de grootste die ik had gehad (zie mijn andere verhaal in het studentenhuis). Ik nam zijn ontblootte eikel helemaal in mijn mond en zoog er aan. Het was heerlijk! Het eerste voorvocht liep er al uit en ik likte het heerlijk weg. Hij had inmiddels zelf zijn t-shirt al uitgetrokken en stond dus al helemaal naakt voor me terwijl ik nog altijd al mijn kleding aan had.

Ik keek geil omhoog en nam z'n piemel weer in mijn mond. Hij pakte mijn paardenstaart vast en hielp me mijn op en neer beweging te maken. Ik voelde mijn kutje helemaal nat worden en vond het tijd dat we de rollen gingen omdraaien. Ik liet z'n piemel, voor nu, weer even gaan en ging weer staan. Ik trok mijn shirtje uit en duwde mijn rokje richting mijn enkels. Ik stapte er uit en liep weer op hem af. Terwijl hij mijn b-cup borstjes bevrijden uit de bh hield ik zijn piemel vast in mijn linker hand. Mijn BH eenmaal uit stapte ik weer naar achteren en ging op het bed liggen. Hij kroop over me heen en trok mijn slipje uit waardoor ik nu ook helemaal naakt op bed lag. Ik gebaarde hem op z'n rug te liggen en ik positioneerde mijn kutje precies boven z'n hoofd. Terwijl hij met zijn tong diep in mijn kutje likte boog ik voorover om zijn piemel weer diep in mijn mond te nemen. Deze houding was perfect waardoor ik intens kon genieten van zijn gelik. Bovendien was de richting hoe de piemel richtte precies zo dat hij zo in mijn mond past en dieper als ooit tevoren zat er een piemel in mijn keel.

Ik had de smaak te pakken maar wilde niet nu al klaar zijn. Ik draaide me om en gaf hem een kus, ondertussen verdween zijn vinger in mijn kutje. Ik schrok er van maar hij wist precies wat ie deed. Achter me pakte ik zijn piemel vast en voelde een straaltje er uit lopen. Het gleed over mijn vinger die ik vervolgens naar mijn mond bracht en het er weer af likte.

Ik kon niet langer meer wachten en pakte zijn piemel weer vast en bracht 'm tussen mijn benen. Ik liet me naar beneden glijden en voelde hoe de keiharde piemel diep in me gleed. Ik was zo nat dat de hele piemel moeiteloos in me verdween.

De daaropvolgende 10 minuten was een intense sessie aan harde seks. Hij kon het heel lang volhouden en wist mij meermaals naar een orgasme te brengen. Toen hij close was gleed hij per ongeluk even uit me waarop ik een dikke straal over mijn billen voelde spuiten. Ik nam hem weer in me en voelde nog een aantal flinke spuiten in me verdwijnen.

Ik klapte naast hem op bed neer en gaf 'm nog een kus, waarop ik in slaap viel. De volgende ochtend verdween hij weer en bleef ik achter. Dat was mijn beste one night stand ooit. En ik wist bijna niets van de persoon met wie ik het had. Wellicht zag ik hem nog wel eens voorbij komen in de stad.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners