Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Konijntjes - 51995 keer gelezen
Het is zomer en erg mooi weer, warm en droog en Jaak, een jongen van onze klas, heeft mij op woensdagnamiddag uitgenodigd thuis op het boerderijtje waar hij woont. Ik ben Kitty en ben de enige van de klas die altijd rokjes of kleedjes aan heeft en die zijn nooit erg lang. Ik vind dat leuk en de jongens natuurlijk ook wel, waarbij mijn tietjes natuurlijk ook meetellen. De andere meisjes hebben er regelmatig hun commentaar op, maar dat raakt me niet echt, dat is alleen maar jaloezie voor de aandacht die ik krijg.
Jaak heeft wat dieren op hun klein opgeknapt boerderijtje en de konijnen hebben een nest jongskes, heel schattige pluche bolletjes. Doordat hij erover vertelde wilde ik die wel eens zien en zodoende kwam er een afspraakje.

Die woensdag rijd ik na schooltijd met de fiets de bossen en weiden in, want natuurlijk ligt een boerderij niet midden in het dorp. Ik zie bij aankomst een wat afgelegen schattig en mooi opgemaakt gebouw, met daarachter een soort grotere schuur en wat bijgebouwtjes. Er lopen zelfs enkele geitjes in een weitje die vrolijk rondrennen en mekkeren.
Jaak staat me al op te wachten met een glas frisdrank in zijn handen en er komt een oude man naar buiten met een glas voor mij. "Hier meisje, dat zal je met deze warmte wel kunnen gebruiken. Gelukkig ben je er wel luchtig op gekleed, dat scheelt al! Laat het je smaken en als je meer wil, we hebben nog genoeg in huis. Oh ja, ik ben de opa van Jaak, maar zeg gerust John." En weg is hij weer, nadat hij me goed van kop tot teen bekeken heeft. Tja, 't is dan wel een oude man, maar die zal dat ook nog wel mooi en leuk vinden zo te horen. Ook Jaak bekijkt me glunderend, zeker als hij merkt dat ik geen bh aanheb onder mijn luchtig kleedje. Door de frisse wind van het fietsen prikkken mijn tietjes hard tegen de stof. Leuk om zoveel aandacht te krijgen!
Ik drink mijn glas leeg en voel een zalige rust over me komen. Zo iets fris met deze warmte doet blijkbaar meer deugd dan verwacht en ik voel me helemaal ontspannen worden.

"Zullen we dan maar eens gaan kijken naar die wollebollekes in hun nestje?" Ja, daar ben ik helemaal mee akkoord en volg hem naar een bijgebouwtje. Moeder konijn heeft een groot hok dat op pootjes staat op de harde vloer. Als Jaak het hok open doet moet ik diep buigen om erin te kunnen kijken. Net als ik bedenk dat ik zo waarschijnlijk wel met mijn kontje bijna bloot zal staan door mijn kort kleedje, zie ik dat opa John achter ons staat te kijken. Ik voel een soort gebrek aan wilskracht om me te onttrekken aan zijn uitzicht. Plots valt het me op dat Jaak niet in het hok kijkt, maar wel probeert in mijn los kleedje te gluren. God mensenlief, ik sta hier misschien ook met mijn konijntjes zowat te koop. Ik weet niet waarom, maar ik blijf gewoon zo staan. Ik besef dat ik met mijn melkerijtje bijna bloot sta en mijn broekje geviseerd wordt, maar het ontbreekt me aan daadkracht om er iets aan te veranderen. Vreemd dat ik me daar zo ontspannen bij voel, terwijl ik me eigenlijk wel schaam en dit niet echt wil. Of toch? Raar.Als Kitty aangereden komt, sta ik ze buiten op te wachten. Lieve deugd, wat is ze mooi en sexy in haar luchtig kort kleedje. Zo op de fiets en door het rijden, zit ze zowat met haar slipje bloot en ik zie ook de stof van haar kleedje stevig tegen haar tieten aandrukken. Die heeft zo te zien geen bh aan, dat is natuurlijk ook leuk en spannend.
Ik ben blij dat ons Bella een nest jongskes heeft, zodat ik een reden had om Kitty uit te nodigen, wetend dat ze dat absoluut wilde zien. Terwijl ik geniet van het opwindende uitzicht en van mijn glas drink, komt opa al naar buiten met een extra glas fris voor haar. Eigenlijk hoop ik stiekem dat hij er weer een of ander geheim kruid heeft ingedaan, waardoor diegene die het drinkt heel gewillig wordt en bijna alles leuk vindt. Tja, met die meid vind ik dat geen probleem, die is wel erg appetijtelijk.

Maar goed, als we onze glazen uitgedronken hebben, gaan we eens naar het doel van haar bezoek kijken. Ik maak het hok open dat laag bij de grond staat, waardoor ze diep moet bukken om erin te kunnen kijken. Ze is helemaal weg van die donzen bolletjes en ik van de puntige tweeling van Kitty die bijna zichtbaar is. En in de deuropening staat opa te genieten van het uitzicht onder het korte kleedje van het gebogen staande meisje. Ik durf te wedden dat ze zo ongeveer met haar billetjes bloot staat.
Ik zie dat Kitty gezien heeft dat ik in haar kleedje probeer te kijken, maar ze geeft geen krimp en lijkt een beetje suf. Dat kan nog een opwindende namiddag worden. Dankuwel opa voor je speciale drankje!
"Zeg meisje, het is zo warm dat je vast graag hebt dat we je slipje uitdoen, dan is dat lekker fris daaronder!", zegt opa luchtig. Hij geeft haar, met een veelbetekenende knipoog naar mij, nog een tweede glas fris dat ze gretig uitdrinkt. "Houdt die nest jonge konijntjes maar wat in het oog, dat is het enige dat jij je straks zal herinneren." Blijkbaar heeft hij nog wat anders toegevoegd, wat eigenlijk geen slecht idee is met wat hij net voorstelde.

Ik voel me zo vreemd en weet nog amper wat ik daarjuist aan het doen was. En nu vraagt die gekke opa van Jaak of hij mijn broekje niet beter uitdoet, want dat het zo warm is! Maar dat wil ik eigenlijk niet, maar toch laat ik toe dat hij mijn kleedje omhoog slaat en mijn slipje uittrekt. Ik schaam me een ongeluk, want John kijkt nu allicht tegen mijn blote billen en sneetje aan. Op zich is dat wel opwindend, maar wel helemaal zonder mijn toestemming, al kan ik me precies niet verzetten tegen wat er met me gebeurd. Ik voel hoe John mijn voeten uit elkaar zet en dan mijn open spleetje controleert. "Hey Jaak, die pop wordt al nat aan haar pruim, ze geniet er blijkbaar stiekem wel van dat ik met haar kutje speel."

Ondanks de vernedering en de onmacht voel ik me inderdaad nat en opgewonden worden, zoals die opa me daar achterlangs in mijn kutje zit te peuteren. Dat is toch niet normaal dat ik dat zomaar toelaat. Ik was toch gekomen voor die nest jonge konijntjes, maar niet voor dit!?
"Als ik jou was jongen, dan ging ik met dat lekker ding naar de hooischuur, daar heb je veel mogelijkheden om met haar te spelen!" Ja John, stook die kleinzoon nog maar wat op, ik weet nu al niet wat me overkomt, dat mag toch niet zomaar?
Het drankje van opa lijkt goed te werken, want ze liet hem willoos haar slipje uittrekken en zelfs vingeren. Ze staat er wat verdwaasd bij, maar dat is niet erg als ze alles goed vindt. Ik heb Kitty altijd al wel eens wat beter willen leren kennen en dat is nu het moment wel. Ik geef haar een mep op haar kontje en neem haar mee naar de hooischuur, waar we meer ruimte hebben dan bij de konijntjes. Gedwee trippelt ze voor me uit."He Kitty, is je pruim echt al zo nat als opa zegt? Laat me die dan maar eens bekijken, dat lijkt me wel interessant om te onderzoeken!" Het kind staat er verbaasd bij te kijken dat ik haar zoiets zomaar vraag. "Vond je het lekker dat opa je achterlangs vingerde of heb je dat liever niet?" Omdat ze niet antwoord, duw ik haar voorover op een hooibaal, doe haar kleedje omhoog en mep haar op haar blote billen tot die mooi rood zien. "Weet je het antwoord al of wil je meer petsen op je kontje? Graag gedaan hoor!"
"Heu, ik vond het wel lekker, maar dat hoort toch niet, dat is toch heel stout allemaal!" Ze zegt het met een onzeker stemmetje en maakt zich heel klein, allicht doodsbeschaamd door wat haar allemaal overkomt. Tja, dat begrijp ik wel, maar ik vind het allemaal wel heel leuk en zij blijkbaar toch ook een beetje lekker, of niet?

"Komaan Jaak, aan dat kind is nog veel werk als ze niet vlot antwoord en niet doet wat je haar vraagt! Maak hier die stang van de hooi-katrol maar eens vast aan haar enkels, dan gaat het vast wat beter." Kitty ligt nog steeds voorover op de hooibaal en we maken haar enkels degelijk vast aan de uiteinden van een stang van ongeveer 1m breed, waardoor haar benen wagenwijd open komen. Wanneer opa de elektrische lier inschakelt, wordt ze ondersteboven omhoog getrokken, wat haar wild doet spartelen! Daar heeft die lier geen last van, maar wel haar kleedje dat door haar gewriemel én de zwaartekracht helemaal afzakt naar haar hoofd ... waardoor ze helemaal bloot komt te hangen.

God, wat heeft Kitty mooie tetjes, klein maar zoooo schattig. Ze zijn ongeveer zo groot als een forse peer, met daarop roze stijve knopjes. Ze doet verwoede pogingen om haar kleedje terug op z'n plaats te krijgen, maar opa trekt het vlug helemaal uit, waardoor ze poedelnaakt tentoon hangt. Ze probeert haar tieten en kutje met haar handen te bedekken, maar opa legt een stenen buis onder Kitty op de grond, doet er een touw door en maakt haar polsen vast aan de uiteinden. "Zo, dan zitten haar handjes uit de weg en als ik haar nu nog wat omhoog trek, dan hangt ze mooi gestrekt met dat gewicht er aan!"

"En jongen, wat vind je van dat bloot schatje, is het geen prachtlijfje dat ze heeft. Kijk eens wat lekkere tetjes, die steken stijf vooruit met dikke knoppen erop. Het lijken wel de uiertjes van onze geitjes als ze dringend moeten gemolken worden, dan steken die ook zo. En dan nog die mooie rode billetjes en een klein donzig kutje, om van te watertanden!" Ik zie dat Kitty knalrood ziet van schaamte, maar opa heeft gelijk, ze is ongelooflijk knap zo bloot en hulpeloos.
Ik ben bijna dood van schaamte, dat ik dit allemaal zo willoos en gelaten onderga. Ik ben niet preuts, maar zo vernederd en bloot heb ik nog nooit meegemaakt. Hier hang ik nu in mijn blote flikker voor een klasgenootje en zijn opa, totaal machteloos én met rode billen van die meppen. En het ergste is dat ik het stiekem nog opwindend vind ook, ik werd er zo nat van als wat. Ik heb zelfs ooit al gedroomd van zulke dingen, en dan liep ik de daarop volgende dag zo heet als een vulkaan. Erg he, als je zo'n stoute dingen droomt en er stiekem ook naar verlangd. En nu overkomt me dat allemaal zomaar en kan ik er zelfs niks tegen doen, ik kan me er met de beste wil niet tegen verzetten. Zou dat komen omdat ik het eigenlijk toch wel leuk vind of wat? Ik betrap me erop dat ik me afvraag wat ze nog allemaal met me gaan doen, dat is toch niet normaal meer, dat hoort toch niet!?

Ik zie hoe ze m'n blote lichaam staan te bewonderen en ergens ben ik wel fier dat ze mij zo mooi vinden. Al heb ik dan nog geen grote borsten, ze mogen toch best gezien worden en Jaak en John genieten van het uitzicht. Misschien gaan ze er seffens petsen op geven en dan lekker aan zuigen ofzo. Mmmmm, ik geniet al bij de gedachte alleen.
Foei Kitty, ben je nu helemaal getikt meid? Maar ja, ik hang er hier zo hulpeloos en opgespannen bij, ik kan me niet verdedigen of afweren.
Als ik haar zo zie hangen in haar blootje en met rode oortjes én kontje, dan geeft haar snuitje toch het idee dat ze er stiekem van geniet. Ik weet wel dat het drankje van opa goed helpt, maar toch zie ik een stralende blik in haar ogen die niet past bij haar vernederende situatie.
"Jaak, ga in de tuin eens een stevige wortel halen, maar doe het loof er niet af. Maak hem wel wat proper onder de kraan, zodat het zand eraf is. Dan kunnen we daarmee haar gaatjes eens vullen en als ze niet vlot meewerkt dan kan het loof dienen als flogger!" Ik zie dat ze verschrikt kijkt bij de woorden van opa maar onbewust toch de lippen likt.
"Mmm, wel een goed idee opa, dan kunnen we eens testen of die gaatjes goed open willen gaan en anders de billen rood zetten ... of andere plaatsen. Misschien is het ook goed voor haar tetjes als we die eens goed geselen met dat loof, want groenten zijn toch gezond voor de groei! Dat wordt nog leuk hier, vlug even halen." Opa knikt goedkeurend terwijl Kitty begint te zweten.

Zie je wel, ik had dat niet mogen denken he, want nu gaan ze blijkbaar nog meer doen dan ik fantaseerde. Ik weet niet of het is omdat ik ondersteboven hang, maar mijn suffe hoofd van daarstraks is zo goed als weg en ik kan weer helder denken. Tja ... helder, voor zover ik weer geen idiote ideetjes krijg die helemaal niet passen voor een braaf meisje! Gelukkig weten ze niet wat ik allemaal denk, want ik heb de wildste fantasietjes. Die Jaak ziet het wel zitten, zoals die enthousiast was over die wortel."Zeg jongen, heb jij al wel eens een lekker kutje geproeft? Het is nu het moment om daar eens van te genieten, ze hangt er ideaal voor, je kan overal makkelijk bij zo!" Ik geef de wortel aan opa en ga naar Kitty. Ze heeft een schat van een pruimpje, met alleen nog maar wat lichte dons errond en een beetje openstaand door haar gespreide benen. Ik knijp haar lipjes samen en rek ze een beetje, waarbij ik haar precies zachtjes hoor kreunen. Als ik haar lipjes vastpak en open trek, kijk ik in een mooi fuchsia interieur met allerlei hobbels. Ietsje verder knipoogt haar sterretje naar mij en maakt me nieuwsgierig. Ik ga met een vinger door haar natte gleuf en smeer dat sap op het sterretje dat ze prompt helemaal dichtknijpt. He, das grappig, nog eens proberen en mijn vinger is al onderweg, maar door het gewriemel van Kitty schuift hij in zijn volle lengte in haar open pruim. Kitty wipt wild op en snuift van anticipatie op die lekkere indringer. Man, dat kind is een echte sexpop, die geniet hier duidelijk van, had ik dat maar eerder geweten. Als ik mijn vinger in en uit haar kutje glibber kreunt ze van opwinding, tot ik hem plots onverwacht recht in haar kakkertje duw. Ze gilt even en probeert weg te trekken, maar dat lukt natuurlijk niet. Tof zeg dat ze zo goed meespeelt, al vindt ze een vinger in haar kontje precies niet zo leuk. Ik draai en keer mijn vinger een paar keer in alle richtingen, wat haar heerlijk doet spartelen en gilletjes laat slaken.

"Kom meid, ik zal je melkerijtje terwijl eens goed kneden, want die uiertjes staan wel goed gespannen, maar ze mogen best nog wat groeien. Je tepels zijn al goed ontwikkeld, daar heb je allicht al heel wat zelf mee gespeeld!" Kitty kijkt heel verlegen en betrapt bij opa's uitleg, maar geniet zichtbaar van zijn grove knuisten op haar speelgoed. Als hij zo voort doet, dan geeft ze vandaag nog melk denk ik.
Maar tijd nu om dat lekker pruimpje te proeven. Ik trek met mijn tong een streep door haar gleuf, waardoor ze opwipt en kreunt, of komt dat door de melkende handen van opa? Maakt niet uit, ze geniet ervan en zeker als ik haar klitje aantip met mijn tong. Mensenlief, wat is dat kind lekker, een beetje pittig maar toch ook wat zoet. Ik pak haar bij haar billen, trek haar vast tegen m'n lippen en zuig haar hele handel in mijn mond. Als ik met het puntje van mijn neus tegen haar sterretje kom, knijpt ze haar billen weer helemaal bijeen. Daar moet ik toch eens iets aan doen, dat kan zo niet meer.

"Ik ga je kutje geselen met dit loof totdat je je kontje ontspant om er de wortel in te steken, met of tegen je zin meisje!", en gelijk knalt de eerste mep op haar open kutje. Na vijf meppen smeekt ze om te stoppen en dat ze zal meewerken. Dat is al beter, want dat spartelen is wel leuk, maar ze moet ook wat meewerken! Ik ben zo vriendelijk om de wortel eerst diep in haar pruim te steken, zodat hij goed nat en glad is en zet hem dan tegen haar sterretje. Ik zie dat ze moeite doet om haar billen niet te spannen en ik zeg dat ik tot drie zal tellen voor ik hem binnen duw. Ze houdt haar adem in, ik zeg "één" en duw hem dan onverwacht knal naar binnen, nog voor ze alles toe kan knijpen. Ze gilt van het schrikken en van die dikke wortel in haar nauwe tunneltje, maar opa zegt dat ze er wel even aan moet wennen. Hij masseert haar kutje en klit, zodat ze wat afleiding krijgt en iets lekkers voelt.
"Weet je wat meid, wij gaan even koffie drinken, dan kan jij ondertussen wat gewoon worden aan iets hard en stijf in je kontje. Niet weglopen terwijl he pop, we hebben jou nog nodig!" En wij naar het huisje, terwijl Kitty hangt te zuchten en te blazen.

Het is lekker als Jaak met mijn kutje begint te spelen. Ik kan me niet bedwingen en wring me in alle bochten van de opwinding, waardoor zijn vinger ook plots helemaal mijn poesje in duikt. Heerlijk is dat om zo machteloos gevingerd en heet gemaakt te worden. Maar dan duwt hij zijn vinger zomaar mijn kontje in, wat helemaal niet zo leuk is en ook helemaal niet hoort.
Maar ik word alweer afgeleid door John die mijn tieten begint te kneden met zijn grove handen. Het is een beetje hardhandig, maar toch ook wel lekker! Ik denk dat ik echt niet normaal ben.
Ik voel hoe Jaak zijn tong door mijn natte gleuf gaat, wat gewoon zaaaaalig is. Hij flippert met zijn tong tegen mijn klitje en zuigt dan plots heel mijn pruim op. Jezus, als die dat zo nog even verder doet kom ik klaar in zeven talen. Maar dan duwt zijn neus tegen mijn sterretje en knijp ik alles samen. Verdorie toch, het was net zo lekker en nu dit weer! Heu ... wat? Gaat hij me geselen met dat loof tot ik mijn kontje ontspan? Dat meen je niet, maar ja hoor, daar knalt de eerste mep op mijn opgewonden open pruim. En nog en nog ... na vijf meppen geef ik me gewonnen en smeek om te stoppen. Hij steekt de wortel eerst in mijn natte kutje, zet hem dan tegen mijn sterretje en zegt dat hij tot drie zal tellen. Bij "één" ontspan ik me nog even maar dan plots knal en de wortel gaat onverwacht helemaal mijn kontje in. Ik gil van die dikke indringer en het schrikken. Maar John masseert direct lekker mijn kut en klitje, wat dan toch wel zalig is. En dan gaan de heren gewoon koffie drinken, dan kan ik even 'wennen' aan die indringer! Leuke jongens zijn dat zeg en ik hang hier heet en bloot!

Ik ben nog maar pas alleen en niet helemaal bekomen, of ik zie een koppeltje de schuur binnen fietsen. Verwonderd zetten ze hun fiets opzij en komen naar mij. "Ik denk dat onze Jaak een vriendinnetje van school heeft meegebracht en zo te zien is hij daar flink mee aan 't spelen geweest. 't Is wel een mooi kind he Misha en lekker helemaal bloot. Oh nee, toch niet, ze heeft een wortel in haar kontje zitten zie ik en het loof hangt over haar kutje. Eens even verwijderen, zodat we alles zien."
Blijkbaar is dat dus een broer van Jaak met zijn liefje, want hij lijkt er helemaal op. En het zit blijkbaar in de familie, want die begint onverstoord met mijn kutje te spelen. "He Jef, mag ik haar kutje eens proeven, dat lijkt me wel leuk bij zo'n jong ding?" Het mag van Jef en even later staat Misha me lekker te beffen en kijk ik onder haar korte rokje vlak voor mijn neus. Jef trekt haar slipje uit, duwt haar met haar kutje op mijn mond en zegt "Likken meid, het ene plezier is het andere waard". Misha likt me verrast verder, maar geniet terwijl duidelijk van mijn mond op haar blote kutje. Ik zie hoe Jef een vinger nat maakt in haar pruim, die dan diep in haar kontje steekt en haar daar vrolijk vingert. Dat lijkt haar goed te bevallen, want haar mond doet overuren op mijn genietende pruim. Ik doe ook mijn best bij haar, maar het is toch raar om vlak voor mijn neus die vinger in en uit haar kontje te zien gaan."He lekkertje, pijp me eens goed stijf schat, want ik krijg goesting van jullie zo bezig te zien." Voor ik het goed besef heeft hij zijn paal in mijn mond geschoven, tussen de benen van Misha door! Mensenlief, ik krijg hier vandaag precies het hele gamma over mij heen! Nu hang ik hier al een wildvreemde jongen te pijpen, terwijl die zijn lat tegelijk ook nog langs de natte gleuf van zijn liefje schuift. Het duurt niet lang of Jef heeft een knoert van een stijve die hij tot aan zijn ballen in Misha haar open kutje duwt. Ik hoor ze snuiven van geilheid en ze duwt haar bekken achteruit om hem helemaal op te vangen.
Plots trekt hij zijn speer er volledig uit en ramt die in één keer in haar kontje. "Zuigen op die pruim van mijn liefje meid, ik wil dat ze maximaal geniet van deze heerlijke rit." Ik zie zijn boor vlak voor mijn neus diep in haar kontje verdwijnen en zij plakt haar pruim op mijn mond. Ik weet niet meer waar ik het heb, want ik zie dat allemaal in makro vlak voor mijn ogen gebeuren. Mijn kutje wordt ook niet gespaard, tot Misha vindt dat mijn kontje allicht ook wat wil en zij een vinger diep naar binnen steekt. Na die dikke wortel voelt dit wel lekkerder aan en ik geniet er zelfs van.
Ik snap mezelf niet meer, maar wordt wel hoe langer hoe heter.

"Nou moe, hier is precies een serieus feestje aan de gang zo te zien!" Ze schrikken zich rot als ik plots met opa bij hen kom staan. Mijn broer en zijn lief hebben zich al helemaal ingeburgerd en geven van katoen met Misha op Kitty geplakt. Blijkbaar waren die elkaar aan 't beffen terwijl Jef zijn lief achterlangs neukte, maar die zijn nu natuurlijk uit hun ritme door onze komst.
"Kom," zegt opa, "we zullen dat lekker ding eens laten zakken zodat haar bloed terug op z'n plaats kan komen. En laat haar maar eens goed op je stengel zuigen Jaak tot hij recht staat en dan neuk je haar doosje eens goed door. Je grote broer gaf het voorbeeld en nu is het aan jou." Tja, daar heb ik nu ook wel reuze zin in en Kitty lijkt het ook wel te zien zitten. Die heeft de smaak hier goed te pakken gekregen.
We maken haar los en ik dirigeer haar op haar knietjes op een baal hooi en houd haar mijn slurf voor. Enthousiast pakt ze hem vast en begint op mijn eikel te sabbelen. Heerlijk is het als zo'n bloot popje je zo lekker afzuigt. Onze Jef gaat achter haar staan, voelt aan haar pruim en zegt "Broertje, ze is zo klaar als ze maar zijn kan man, als ik jou was kwam ik met die stang naar deze kant." Ik volg zijn goede raad op en even later zit ik diep in haar warme kutje te drammen.
"Heeft er iemand vandaag die lekkere tetjes al eens gemolken, want die staan serieus gespannen?" Jef en Misha pakken ieder een tiet en beginnen die stevig te knijpen en te trekken, wat Kitty extra laat kreunen van genot.

Ik ben blij als opa voorstelt om me te laten zakken en los te maken, want dat begon toch lastig te worden. Maar veel tijd om te bekomen krijg ik niet, want ik moet al direct op Jaak zijn piemel zuigen, waar ik gek genoeg ook al zin in had. In recordtempo staat dat ding stokstijf omhoog, terwijl ik hem op mijn knieën pijp vanop een baal. Jef zit terwijl aan m'n neukdoosje te voelen en zegt tegen Jaak dat ik er klaar voor ben om eens goed doorgevogeld te worden. Ik ben ondertussen door alle gebeurtenissen zo heet dat ik me desnoods wel door een paard had laten neuken. Zalig als hij zijn stang bij me naar binnen schuift en me diep en hevig begint te rammen. Dit heb ik echt wel verdient vind ik en ik krijg zelfs Misha en Jef er gratis bij als die me samen beginnen te melken. Heerlijk om zo stevig afgeragd te worden langs alle kanten.

Ik weet niet waarom, maar ergens heel diep vanbinnen zou ik wel willen dat ze me met twee tegelijk zouden neuken, maar dat idee duw ik maar vlug weg, dat kan echt niet meer. Maar alsof ze het gehoord hebben, stelt Jef voor dat hij onder mij komt liggen en ik hem met m'n kutje moet neuken terwijl Jaak dan m'n achterdeurtje kan pakken. Even later zitten er twee stijve jongenspikken in me te beuken, terwijl Jef m'n tetters verder kneed.
Misha en opa staan er wat verloren bij, tot het meisje voor hem knield, z'n broek open doet en hem stevig begint te pijpen. Iedereen is zo heet, dat even later bijna simultaan bij iedereen de stoppen doorslaan. Alle opgekropte energie komt vrij en de jongens spuiten schokkend en bevend de meisjes vol hete room, die daardoor op hun beurt ook denderend klaarkomen.

"En zullen we dan nu even wat gaan drinken, of moet er nog iemand de konijntjes zien?", vraagt opa.
Ik hoop dat ik ook mag komen kijken als die geitjes jongskes hebben!
Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners