Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Korte tussenlanding - 35592 keer gelezen
Ons vliegtuig maakt en korte tussenlanding in Muscat, op het nationale vliegveld van Oman. We moeten allemaal uit het vliegtuig, door de broeiende hitte naar een gebouw dat veel weg heeft van een uit de kluiten gewassen bushangar. Ondanks mijn summiere kleding, zweet ik als een paard en voel me wat misselijk. Ik val als jong knap meisje wel op in mijn erg kort rokje en luchtig bloesje tussen al die wandelende kledingbergen. Overal hangen pictogrammen die aanduiden dat zowat alles verboden is: geen foto, film, gsm of wat dan ook. Leuke tent is dat hier.
In het gebouw lopen gewapende mannen rond die zo weggelopen lijken te zijn van een filmset over de Amerikaanse burgeroorlog van de jaren stilletjes. Twee jonge gastjes vallen op door hun iets beter uniform, vast rijke kadetten in opleiding. Misschien door mijn rare houding omdat ik wat misselijk ben, of door mijn sexy verschijning, komen ze op me af. Ze beginnen een uitleg tegen mij die lijkt op het menu bij de Turk, waar ik natuurlijk niks van versta. Ze pakken me elk bij een arm en tronen me mee naar een bureeltje, waar ik binnen geduwd word tot voor een dikke chef of zoiets. Ze knallen de deur achter me dicht en de man bekijkt me van aan zijn bureautje met een verwachtingsvolle grijns en likt zich de lippen. De twee jongens beginnen tegen hem te brabbelen en zo te zien krijgen ze goede punten voor hun actie.
De dikkerd vraagt in zijn beste engels 'drugs?' en pakt me mijn handtas af, die hij achteloos op tafel smijt, waar n van de jongens ze doorzoekt. Ik zeg ijverig 'no drugs' en schud 'neen' met mijn hoofd.
*
De chef staat recht en legt mijn handen op mijn hoofd met een hele onverstaanbare uitleg erbij. Hij loopt genietend van het uitzicht om me heen, want hij merkt allicht dat ik geen bh aan heb onder m'n dunne bloesje. Plots pakt hij me los door m'n bloesje bij m'n tepels, lift ze en vraagt "no drugs?". Nee man, natuurlijk heb ik geen drugs of dacht je dat mijn tepels pakjes van dat spul zijn? Hij laat mijn ondertussen gezwollen nippels los, loopt tot achter mij en pakt m'n C-cups in zijn grove handen, weegt ze, kneed ze en vraagt weer "no drugs?".
Ik sta er machteloos bij, met knalrode oren van schaamte en ergernis dat ik zo misbruikt word in een zogenaamde drugscontrole. Hij draait, knijpt en speelt met mijn tieten alsof er daarbij plots pakjes zullen tevoorschijn komen. De kadetten staan er glunderend op te kijken, vooral omdat m'n tepels als twee dikke knoppen los door mijn bloesje naar buiten drukken. Onverwacht trekt hij mijn bloesje uit over mijn hoofd, waardoor mijn tetters vrij de wereld in deinen. De kadetten hun ogen rollen bijna uit hun kassen. Die krijgen anders al een stijve van een blote enkel te zien!
*
Ik word voorover met mijn handen op een tafeltje geduwd en de kadetten krijgen een uitleg te horen, waarbij ze steeds enthousiaster naar mij kijken. Als de chef klaar is komen ze op me af en beginnen mijn bungelende tieten te 'fouilleren'. Jezus mannen, ik heb geen drugs en stop nu eens met me zo te vernederen en te kneden! Maar de jongens laten zich helemaal gaan en maken me ondanks alles loeiheet.
Ondertussen is de chef met zijn stoel tot achter me geschoven en plots plooit hij m'n rokje omhoog en trekt m'n broekje omlaag en steekt het in zijn zak. Als ik wil wegtrekken, houden de kadetten me bij m'n tetters en m'n paardenstaart op m'n plaats en geven met enkele goei meppen op mijn blote billen. De chef trekt een schuif open en haalt er een rubberen handschoen uit, zoals ze gebruiken om te poetsen, met noppen op de vingers voor betere grip. Hij doet ze goed zichtbaar voor mij aan en duwt dan mijn voeten uit elkaar, waardoor hij recht tegen m'n blote pruim en sterretje aankijkt. Ik schaam me rot, zoals ik er nu bij sta en weet wat zijn bedoeling nu is, want hij is zogezegd nog altijd op zoek naar drugs en ik weet waar hij die nu wil gaan zoeken!
*Tergend langzaam komt de 'rubberen' hand tussen mijn billen en spreid achterlangs mijn lipjes. Met een duivelse grijns gaat hij met de handschoen door m'n gleuf, die door de antislip nopjes m'n hele winkeltje meetrekt. Op en neer gaat zijn vinger, tot en met vernederend, maar tegelijkertijd ook kletsnat makend.
De twee knullen zijn me nog steeds onhandig aan 't melken, wat best super lekker is, en als de chef plots zijn vinger in mijn mosseltje duwt en wat heen en weer pompt, ga ik huilend van genot door het lint. Een gigantisch lekker gevoel schiet als een vlam langs mijn wervels, zet mijn hoofd in lichterlaaie en en heel mijn lijf in vuur en vlam. Ik geniet als gek van de handen en vingers die me zo lekker maakten en me laten dansen en beven op mijn benen. Wow, noemen ze dat een 'stripsearch'? Doen ze dat hier bij elke vlucht?
Langzaam kom ik terug op de wereld, terwijl ik half lam van die beuk voorover op het tafeltje lig na te kreunen. Plots krijg ik harde meppen op mijn blote billen tot ik terug voorover sta en op mijn handen steun. Mijn kontje gloeit wat pijnlijk van het geweld en ik besef dat dit onderzoek nog niet gedaan is!
*
De rubbervinger komt terug mijn kutje ingeschoven en maakt me onverbiddelijk terug heet. Net als het lekker wordt, verdwijnt ie en wordt ongevraagd een gaatje hoger binnen gedrukt. Ik gil het uit van frustratie en pijn, want de dikke indringer rekt heel mijn sterretje uit. Een paar meppen manen me aan tot stilte en mijn kontje wordt in alle richtingen tevergeefs onderzocht op aanwezigheid van drugs. Ik kreun van het ruwe geweld in mijn kakkertje, maar er wordt onverdroten en diep verder gevingerd. De jongens denken dat ze kunnen helpen en eentje begint me terug te melken, terwijl de andere mijn kutje begint te doorzoeken.
Ongelooflijk maar waar: door de gecombineerde acties wordt zelfs die vinger in mijn kontje nog lekker. Binnen de kortste keren sta ik alweer te dansen van geilheid en de drie mannen lijken het ook wel leuk te vinden dat ik zo goed meespeel!
En dan gaat de deur open en komt er een officier binnen ... die grote ogen trekt. Er volgt een hele opsomming van kebab-menu's of zoiets, terwijl de man me van onder tot boven bewondert.
*
"Aha, nice babe, checkup for drugs, not bad!", zegt hij in zijn beste engels. Hij duwt de kadetten opzij, grijpt me bij m'n bungelende tieten en kneed ze nog eens voor alle zekerheid. Je weet tenslotte nooit of je mannen niks over het hoofd gezien hebben, alhoewel hij aan mijn gezwollen tepels wel kan merken dat ze het grondig gedaan hebben. Natuurlijk moet ook m'n druppende pruim eraan geloven en wordt ze nog eens in alle hoeken en kanten gecontroleerd terwijl hij mijn billen openspert. Ik stond nog steeds zowat op ontploffen, maar deze nieuwe machteloze vernedering maakt me nog heter. Dan steekt hij twee vingers in m'n pruim en in mijn kontje past zijn duim en terwijl zegt hij dat hij me komt halen, want dat mijn vliegtuig aan 't inschepen is. Als hij met zijn andere hand mijn klitje lekker masseert knal ik voor de tweede keer door de genotsmuur en geniet bevend en daverend van een zalig orgasme.
Terwijl ik nog sta te piepen van de nabranders beveelt hij me mijn bloesje aan te trekken en sleept hij me mee naar de vertrekhal. Ik kan nog vlug mijn handtas mee grissen en met tepels die bijna door m'n dunne bloesje steken en zonder broekje word ik aan de gate gedropt. "Nice to have met you!" jaja, 'k snap het man, me too!
*
Als ik de trap oploop houd ik m'n handtas achter me, want anders kan iedereen achter mij tegen m'n blote gleuf aankijken. Ik plof in het toestel neer op mijn stoel ... tussen twee mannen. Ik zie ze m'n tieten en blote benen viseren en mogelijk hebben ze zelfs iets gemerkt van mijn bloot kontje. En zeggen dat hun handen nu amper een halve meter verwijderd zijn van mijn pulserende kwijlende spleet.
Indien die de helft zouden doen met mij van wat ze nu allicht zitten te dromen, dan was ik binnen de vijf minuten het Alleluia aan 't zingen denk ik. Ik krijg het er helemaal warm van ... als ik fantaseer wat zij misschien allemaal denken! Ik voel hoe mijn pruim begint te druppen van de goesting. Misschien moet ik toch maar wat 'aanleiding' geven die hen tot actie aanzet. Ik ga alvast met mijn benen wijd open zitten, met mijn knien tegen die van hen.
"Fasten your seatbelts". Ik hoop stiekem dat het voor mij nodig zal zijn, sluit mijn ogen en wacht af terwijl het vliegtuig gierend opstijgt. Mijn tieten tintelen zalig na en mijn kutje knijpt opgewonden.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners