Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Lang in het buitenland 1 - 11123 keer gelezen
Voor mijn stages heb ik het kortste eind getrokken.

Waar mijn studiegenoten in de Caraïben en aan de Middellandse zee zitten, zit ik met een klasgenote in Noorwegen.

Prachtig hoor, fjorden, natuur en ruimte, maar er is geen hol te beleven, en het is ook nog eens koud.

Ik ben Merel, 18jr en studeer voor management in de reiswereld.

Hiervoor lopen we elk jaar 2 tot 5 maanden stage in een hotel, of resort, waar we dan op beoordeeld worden samen met onze theorie. Mijn standplaats voor dit semester was bijna op de Noordpool, in Tromsø.

Het is een prachtige omgeving, en het hotel waar ik voor werk, heeft prima slaapplaatsen voor ons, dus daar ligt het niet aan. nog 2 maanden, dan is het voorbij, en ik heb me voorgenomen om door te bijten

Vandaag kwam er weer een nieuwe groep toeristen aan, Natuur, maar vooral het nu voorkomen poollicht zijn de voornaamste onderdelen, waar ik de hele dag over gesproken heb.

Na werktijd sta ik in een bar op een paar honderd meter van 'mijn' hotel, als ik ineens wordt aangesproken in het Nederlands, iets wat ik al maanden niet meer gehoord had in het wild.

"Je ziet er leuker uit, dan in dat hotelpakje!" en als ik me omdraai, staat er een kerel vlak bij me.Grijzende haren, ik schat hem halverwege de 40, maar zijn ogen kijken ondeugend en ik moet er om lachen.

"Vindt je ?" vraag ik, en mezelf quasi bekijkend, zo spannend is het niet, een strakke jeans en blouse.

Het enige 'wilde' zijn mijn haren, die nu lang en los over de schouder hangen.

Ik herken hem als één van de nieuwe gasten, en schud zijn hand "hoi, Merel ..." zeg ik

Hij stelt zich voor, maar ik versta hem niet door de net opgevoerde muziek, maar accepteer een biertje die hij me aanbied.

Ik zoek de ruimte af naar andere 'bekende' gezichten, maar hij lijkt op zichzelf te zijn.

"de rest ligt al op bed, saaie bejaarden!" lacht hij, en ik knik ... 'mijn vaste klantengroep' reageer ik

Veel jeugd komt er niet in deze tijden van het jaar, dus niets gelogen

Vertrouwen in zijn Nederlandse achtergrond, en ik vermoed heimwee geeft een klik, en we praten wat met een paar drankjes erbij. Hij is op doorreis, en wil van noord naar zuid reizen, iets wat ik ooit ook wil bereiken.

Ondanks dat een biertje bijna 70KR kost (7.50euro) bestelt hij er toch verschillende keren één, en mag ik niets teruggeven.

Hij verteld dat hij zijn baan heeft opgegeven, alles verkocht en fulltime traveller is geworden, en laat mij vertellen over mijn opleiding, en toekomstdromen, het is supergezellig.

Als tegen middernacht de bar gaat sluiten, lopen we samen richting het hotel, gemoedelijk slaat hij zijn arm om me heen, en ik voel een warm gevoel van vriendschap diep van binnen.

Ik zeg hem dat we eigenlijk niet samen de lobby in kunnen gaan, omdat ik niet mag omgaan met gasten, en hij knikt, en we nemen afscheid met een hand. "tot morgen dan", zegt hij

Buiten loop ik nog een extra rondje over de parking, en na een minuut of 5 groet ik de portier, en loop direct naar het lifthuis.

Ik druk op de wachtknop, als ik verrast wordt door hem, hij geeft me een klopje op de schouders "gelukt !" zegt hij lachend, en hij stapt achter me aan de lift binnen.

'zullen we er nog één uit de minibar nemen ?' vraagt hij, en tot mijn verbazing knik ik, terwijl ik me had voorgenomen om gelijk naar bed te gaan.

"Tof!" lacht hij, als op de 5e etage de lift stopt, en hij mijn hand neemt, alsof ik nog zou wegrennen.

De kamer is warm, en vele malen groter dan mijn 'staff-room'.

Uit de minibar haalt hij een flesje bier, of wil je wat sterkers ?

Met 2 flesjes wodka in de andere hand pakt hij al de glazen, en lachend knik ik 'doe maar duur !'

Ik leg mijn jas opzij, en pak het glas aan "Skawl fin Jente" zegt hij, en triomfantelijk 'ik leer al Noors!'

Ik voel de wodka gelijk naar mijn hoofd schieten, maar laat me niet kennen als hij een 2e voorsteldeWel voel ik de warmte in de kamer, en met een snelle beweging trek ik 2 knoopjes van mijn blouse wat losser, en hij kijkt met een geïnteresseerde blik toe.

"Toe maar ... maak me gek!'' zegt hij weer lachend, alsof ik me helemaal bloot geef.

Wel gegrepen door het moment maak ik dansende bewegingen, de drankjes, en mijn heimwee hebben me wel geraakt, ik voel me op mijn gemak, en hij zet zelfs wat muziek er bij op ...

"een mooie meid die leuk danst, en dat in mijn kamer ... had ik nooit verwacht" zegt hij, terwijl hij me met wat zacht applaus aan lijkt te moedigen.

Ik speel met mijn haar, en draai met mijn heupen, iets wat ik normaal nooit zo zou doen, maar de situatie, het moment voert me mee.

De muziek uit zijn kleine telefoon wordt exotischer, de Spaanse klanken laten me wat heftiger bewegen, en Martin staat achter me, en danst met me mee.

In een vlaag van verbijstering leun ik achterover, tegen hem aan, zodat hij me opvangt, ik voel me week en warm, mijn hoofd lijkt duizelig van de aandacht, als ik me weer overeind breng en verder dans

Zijn handen gaan echter niet meer weg, ik voel ze op mijn heupen, en alsof hij me weer tegen hem aantrekt, leun ik tegen hem aan.

Hierdoor komen zijn handen meer naar mijn buik, waar hij zijn 'kans' ziet, en ze "per ongeluk" iets verplaatst naar boven.

Een stemmetje in mijn hoofd roept dat ik hem moet stoppen, maar een véél luidere stem in mijn hoofd schreeuwt hoe fijn, hoe lekker en dat ik mezelf moet loslaten nu ... ik luister natuurlijk naar de verkeerde, en laat hem zijn handen vrij langs mijn borsten bewegen.

Ik draai een halve slag, en zijn handen op mijn rug pakken mijn billen, in zijn ogen zie ik een speelse blik, alsof hij me aan het testen is, hoe ver kan hij nog gaan ...

Bijna sensueel breng ik mijnhanden van mijn heupen omhoog, met opzet druk ik mijn borsten wat tegen elkaar, en daarna door mijn haren, hij kijkt me aan, en ik voel zijn handen alweer langs mijn ribbenkast bewegen.

Ik hou mijn handen hoog, achter mijn hoofd, en zijn duimen drukken tegen de zijkant van mijn BH aan, en na een glimlach van mij, voel ik hoe hij zacht maar toch wat reoluut aan de stof van mijn blouse trekt, zodat de middelste drukknoopjes ook losschieten

Nog twee blijven er over, mijn blouse is tot net boven mijn navel losgekomen, maar omdat ik geen defensieve actie onderneem, gaat hij een stapje verder, en kijkt met goedkeuring naar mijn huid, en lichtroze BH, die iets doorschijnend is.

Weer zijn duimen, die de helften van de blouse opzij halen, en ik voel zijn adem langs mijn bovenlijf, als hij een kus drukt op mijn ontblote schouder.

Ik streel zijn achterhoofd, als hij lager gaat, zijn lippen raken de bovenkant van mijn borsten, en zonder moeite trekt hij de voorsluiting ertussen al los.

Mijn BH schiet los, en mijn borsten zakken er uit, niet veel ... mijn tepels verraden mijn opwinding al wel ...

Met zijn zachte handen duwt hij mijn blouse over mijn schouders opzij, en samen met mijn losse BH valt het omlaag tot mijn heupen

Ik voel me in de zevende hemel, zijn tong speelt over mijn huid, hij raakt mijn tepels één voor één, en trekt ondertussen de andere knoopjes van mijnblouse los, zodat ik met ontbloot bovenlijf tegen hem aansta

Alles traag, en beheerst, er voelt geen druk, maar ondertussen maakt hij me warmer en warmer

Kussend knielt hij, en ik maak mijn jeansknoopjes langzaam los, zijn handen trekken de stretchstof omlaag, en hij kijkt me aan, als ik alleen nog in mijn string voor hem sta

Maar ik ben zo opgewonden, dat ik niet meer terug wil ... ik wil hem ... en met kleine stappen achteruit, leg ik mezelf op het grote bed.

Hij trekt zijn hemd en sweater uit, en komt bij me liggen, ik maak aanstalten om zijn broek te lossen, iets wat hij nog even tegenhoudt

Strelend over mijn heupen, zegt hij hoe mooi ik ben, en ik laat hem mijn slipje omlaag trekken, tot ik helemaal naakt naast hem lig

Ik help hem zijn broeken los en uit te doen, en achter zijn boxershort moet ik even slikken van de verrassing ... hij is ECHT volwassen ... meer nog dan mijn ex ... en hij is niet eens helemaal stijf, merk ik op

Ik speel langzaam met hem, en voel het toenemen, "als je zo even doorgaat, dan is het zo klaar hoor ..." glimlacht hij, als ik probeer mijn hand er omheen te sluiten.

Ik beweeg op en neer, en uit een instinct leun ik over hem heen, en lik zachtjes over de eikel.

Hij gromt genoeglijk, en ik ga wat intenser te werk.

Al snel neem ik de dikke eikel in mijn mond, en doe mijn best hem te pijpen.

Voor mij geen dagelijkse bezigheid, ik heb net één vriendje gehad, dus ik kijk hem wat onzeker aan, maar hij knikt met half gesloten ogen, dus ik ga zo verder.

Met mijn hand op en neer, beweeg ik de voorhuid langs de top, hij geniet er van, en speelt ondertussen met mijn borsten en billen, nu ik op mijn knieën naast hem zitHij laat me stoppen, en kruipt nu zelf tussen mijn benen, ik zie zijn ogen me weer aankijken, als ik ineens een ontzettend heerlijk gevoel krijg.

Zijn tong beweegt langs mijn spleetje, en duikt er naar binnen, om over mijn knobbeltje weer tevoorschijn te komen. Een diepe luide kreun ontsnapt er uit mijn keel, als hij dit nog een keer herhaalt

Hij trekt mijn billen van elkaar, en ik voel zijn tong de hele route volgen, mijn kontgaatje verstrakt als hij me daar raakt, om weer heerlijk te ontspannen als hij diep door mijn poesje likt.

Na een paar keer beweegt zijn tong intenser langs mijn kontje, en dan over mijn knopje ... ik tril van opwinding, en zijn lippen sluiten zich om mijn klitje.

Op dat moment voel ik alles van me afvallen, mijn hele lijf begint te trillen en te shaken, en op een korte steek in mijn kontje na, voel ik mijn eerste ECHTE orgasme ...

Hij trekt me in zijn armen, en laat me even bijkomen, ik kijk hem aan, tranen in mijn ogen ... een intens gevoel van ontspanning in mijn hele lijf

Ik draai me langzaam om, en voel zijn harde paal tussen mijn benen ... "hmmmnu jij nog ?" vraag ik naar de bekende weg.

Ik trek één been wat omhoog, en voel zijn pik langs mijn onderlijf bewegen ... ik was geen maagd, maar zijn enorme pik maakte me toch wat ongerust.

Met luid gekreun van mij drukt hij zijn eikel langs mijn schaamlippen, ik voel hem echt in me zitten ..

Hij pauzeert heel even, en streelt mijn rug ... "gaat het, meisje..." en ik kreun zachtjes, terwijl ik ja knik

stukje voor stukje, ik voel elke centimeter ... elke beweging komt hij verder en dieper ...

Na een paar keer voel ik de 'echte' bewegingen, zijn pik glijdt langzaam in me, en terug, en weer in me, bij elke beweging lijkt het soepeler te gaan, maar elke keer weer voel ik het alsof ik elk moment kan uitscheuren.

Hij legt zijn arm om mijn middel, en ik voel zijn hand over mijn schaamheuvel masseren, zijn pik komt weer naar binnen, dit keer iets feller, iets dieper en ik reun diep en luid.

"hmm meisje toch ..." gromt hij opgewonden, als hij zijn heupen weer terugtrekt, en een volgende stotende beweging maakt.

Ik krom mijn lichaam, ik vang zijn stoten nu op, door mijn billen naar hem toe te bewegen, en al snel voel ik dat we in een synchrone beweging terecht komen, zijn pik schuurt nu makkelijker, maar ook dieper bij me naar binnen.

Zijn hand lijkt te knijpen in mijn onderbuik, en het genot schiet weer door mijn lijf, als een achtbaan van mijn hoofd naar mijn tenen, en door mijn buik.

Ik voel me weer klaarkomen, mijn lichaam schudt en mijn benen schoppen ongecontroleerd, met zijn dikke sterke pik nog diep in me.

Nog twee keer stoot hij diep naar binnen, ik kan bijna niet uit mijn ogen kijken, zó lekker voelt het alweer.

Dan trekt hij terug, ik voel een leegte, bijna een koude rilling als zijn paal me verlaat, een ongekend gevoel door mijn onderlijf, als mijn spleetje zichzelf langzaam weer 'dichtvouwt'

Ik kom weer langzaam bij, en draai me om, Hij ligt op zijn zij, en bekijkt me nog een keer.

"lekker ding" gromt hij, als zijn hand over mijn schouder streelt.

Ik merk dat hij nog steeds stijf staat, en leg mijn hand er omheen. 'en jij dan ?' vraag ik bijna schuldig.

Hij lacht alleen maar ... wat jij wilt, lieverd ... ik ben er klaar voor, gromt hij, als mijn hand hem langzaam aftrekt

Ik weet het even niet, wat is nu de bedoeling, die paar keren dat ik het mijn vriendje gedaan had, was hij al klaar voor ik 'opgewarmd' was, maar nu ben ik al twee keer heerlijk verwend ...

Ik buig naar hem toe, en hij draait op zijn rug, zijn pik als een enorme mast omhoog.

Ik kus de eikel, en kijk naar hem 'zal ik mijn mond ...?' ik klink nu als een schoolmeisje, besef ik mijzelf, maar hij streelt mijn haren en knikt "lekker ..." gromt hij.

Iklik en zuig op de eikel, ik probeer hem zo ver mogelijk mijn mond in te krijgen, maar hij is echt te fors.

Zijn vingers spelen met mijn borsten, en ik kruip dichterbij. Nu glijden alletwee zijn handen om mijn borsten, en ik voel zijn vingers om mijn tepeltjes klemmen.

"wat een heerlijk lijf heb je toch" lacht hij, als zijn hand weer omlaag beweegt, en tussen mijn benen speelt.

Alsof hij mijn spleetje als handvat gebruikt, lijkt hij me dichterbij te trekken, en ik kruip over hem heen.Een beetje draaiende met mijn heupen beweeg ik over zijn pik heen en weer, ik voel de hardheid tegen mijn schaamlippen.

Gegrepen door geilheid leg ik mijn hand om zijn eikel, en duw hem tegen mijn poesje, ik geniet van het gevoel van zijn dikke knop die me langzaam opendrukt, ik kreun weer als ik hem in me voel glijden.

Met korte bewegingen laat ik hem dieper in me komen, ik leun voorover om hem te kussen, zijn handen knijpen in mijnborsten en hij kijkt me aan.

"hmm wat een geil ding ben je ... wat een lekkere tietjes..." gromt hij

Zijn stoten gaan sneller omhoog, ik beweeg heen en weer en voel hem heerlijk in me bewegen.

Ik ga weer rechtop zitten, en we gaan sneller, ik voel me weer tegen een opkomend orgasme zitten, maar dit keer merk ik ook dat zijn pik nog een stukje harder en dikker lijkt.

Met luid grommen stoot hij zijn heupen omhoog, en ik voel de warmte diep in me opvullen, iets wat mijn emoties laat ontploffen.

Weer kom ik trillend klaar, mijn poeesje knijpt om zijn dikke paal, en het lijkt in slowmotion te gaan, als hij traag uit mij komt.

Ik voel zijn lading uit me komen, het lekt over mijn bovenbeen, als ik tegen hem aan ga liggen.

Strelend over mijn rug liggen we uit te puffen ... "blijf je ?" vraagt hij, en ik zie dat het al na 1u is geworden.

"ohhgod, nee, sorry ... ik heb morgenochtend balie" zeg ik een beetje geschrokken van de tijd.

Snel zoek ik mijn kleding bij elkaar, en met een kus als afscheid verlaat ik zijn kamer.

In bed val ik vrij snel in slaap ... ik schrik wakker van mijn wekker, en na een douche lijkt het nog steeds of mijn poesje niet in vorm is ... het was een heerlijke nacht.

Als ik na een uurtje balie even naar het toilet loop, voel ik achter me iemand staan, die mij vastneemt.

Ik schrik, van de kus in mijn nek, en de handen om mijn heupen ...

"Wat zie jij er fantastisch uit, in een rokje, en je haren zo opgestoken ..." gromt hij achter me, mijn lover van de vorige avond kijkt naar me in de spiegeling.

Ik weer hem een beetje van me af ... "niet hier ..." zeg ik bijna angstig.

'kom dan NA je werk maar naar mijn kamer ... " gromt hij, met een tik op mijn billenCopyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners