Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Lekkere Klas - 1 - 13814 keer gelezen
DEEL 1: Het plan

Zoals elk jaar op mijn middelbare school gaan de leerlingen in het examenjaar met elkaar op reis. Die zogenoemde 'Examenreis' is volgende week al. Elk jaar wordt er een andere stad uitgekozen, waar de vier examenklassen een week zullen verblijven. Dit jaar is dat in Barcelona!

Voor het eerst keken we écht uit naar de mentorles. Daarin zouden we namelijk uitleg krijgen over de Examenreis. We wisten dat we naar Barcelona gingen, en dat is natuurlijk super! Onze klas bestaat uit 13 jongens en 15 meiden. Een redelijk volle klas dus! Vóór het mentoruur hadden we nog een les Biologie. Bij Biologie zit ik naast Chantal. Aangezien Biologie mij niet heel erg interesseert, heb ik haar tijdens de lessen uitgebreid kunnen bekijken. Ze is best knap. Ze heeft haar lange blonde haar altijd los of in een staart. Ze heeft voor haar leeftijd best grote borsten. Ze heeft bijna altijd een strakke spijkerbroek aan, waarin haar perfecte kontje erg goed zichtbaar is. Ze is erg goed in Bio, maar ik snap er meestal niet veel van.De minuten kruipen voorbij. Maar dan zijn eindelijk de laatste 5 minuten van de les aangebroken. 'Nou klas. Het wordt weer eens tijd voor een werkstukje' zegt de leraar dan. De klas zucht diep. 'Ahh meneer, moet dat nou!' klinkt er van achteruit de klas. 'Ja dat moet, ik moet me ook aan de planning houden' is het antwoord. Daarna krijgen we nog wat uitleg over het werkstuk en wat er allemaal in moet staan. Blijkbaar moeten we ook een onderzoek uit gaan voeren. 'En voor ik het vergeet, je maakt het werkstuk met degene naast wie je zit' besluit de leraar zijn verhaal. Hier ben ik best blij mee, omdat ik dan met een knappe blondine mag samenwerken, die ook nog eens erg goed is in Bio. Dan gaat eindelijk de bel en is de les voorbij.

We zijn nog nooit zo snel van lokaal verplaatst. Twee minuten later zitten we bij onze mentor (meneer van Houten) in het lokaal. 'Goed, aangezien jullie hier zo snel kunnen zijn willen jullie vast iets weten over de Examenreis.' begon hij het verhaal. 'Zoals jullie weten gaan we een week naar Barcelona. Ons hotel ligt zeer centraal. Het heeft kamers voor vier personen, dus onze klas heeft 7 kamers om de leerlingen over te verdelen. Die zeven kamers liggen naast elkaar. Om onenigheid te voorkomen, heb ik de kamerindelingen al gemaakt. Elke kamer heeft twee jongens en twee meiden, behalve één kamer, daar slaapt één jongen met drie meiden'. Er klinkt gejoel uit de klas, want wie is de gelukkige?

Roland (zo mogen we meneer van Houten noemen), zet het digibord aan en daarop verschijnen de zeven groepen. Ik zit in groep vier. Dat betekent dat ik met David, Chantal en Sofie op een kamer lig. Abel is de gelukkige die als enige jongen in het zevende groepje zit. Hij slaapt met Lieke, Anna en Henna. Na een lange uitleg over wat er te doen is, de indeling van de week en enkele afspraken, is het uur dan eindelijk voorbij. Dit was tevens het laatste uur van de dag.

Nadat ik naar huis ben gefietst en naar mijn kamer ben gegaan, pak ik mijn telefoon. Ik heb wat berichten uit het klassengesprek en een bericht van Chantal in privé: "Heei Robin, misschien kunnen we morgen alvast dat onderzoek doen voor dat bio werkstuk? We kunnen na school wel naar mijn huis toe om er aan te werken." Ik stuur terug dat het goed is en dat ik morgen uit school met haar meega. Ze stuurt terug dat het allemaal prima is en dat ze aan haar huiswerk gaat beginnen. Ik leg ook mijn telefoon aan de kant en maak mijn huiswerk.

Na het avondeten pak ik mijn telefoon pas weer en ik zie dat ik in een nieuwe whatsapp groep zit: 'Neukreis'. Blijkbaar heeft David mij in de groep gestopt. Het blijkt dat alle jongens uit de klas in de groep zitten. Ik vraag wat de bedoeling van de groep is, en David reageert meteen: "We gaan een schema maken waardoor elke jongen tijdens de week dat we op Examenreis zijn, elke meid uit de klas kan pakken!" Onbewust denk ik meteen aan Chantal. Wat zou het eigenlijk heerlijk zijn om haar een beurt te geven. Dan stuurt David nog een bericht: "Als iedereen even stuurt of hij het hiermee eens is, dan ga ik het schema maken!" Ik stuur dat ik het een geweldig idee vind, en leg daarna mijn telefoon weer aan de kant.

Daarna zoek ik wat porno op en begin me af te trekken, met Chantal in mijn achterhoofd.

Einde van deel 1

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners