Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Liza op donker avontuur - 5145 keer gelezen
Liza is wat je kan noemen een feestbeest. Ze gaat bijna elke week stappen met vriendinnen, die vinden dat Liza nog wel eens te ver gaat. Als ze in de stad gaat stappen drinkt ze veel en als ze naar grote dancefeesten gaat, gebruikt ze best veel drugs. Ook is ze totaal niet moeilijk met mannen, maar over aandacht heeft ze ook niet te klagen. Met haar 19 jaar is ze een leuke verschijning en is ze ook niet bang om wat uitdagende kleding aan te trekken, zo ook deze keer. Ze had een strak nepleren broek aan en een strak zwart topje waarbij haar mooie ronde borsten goed in uitkwamen. Ze is niet groot, maar door haar verschijning viel ze altijd wel op.

Deze nacht was ze met 2 vriendinnen naar een dancefeest geweest in Amsterdam. En ze had veel aanspraak bij de mannen, dit tot ergernis van haar vriendinnen. De halve nacht was Liza een beetje aan het flirten met 2 sportschool types, Mike en Jake. Ze waren groot, breed en donker en elke man die maar bij Liza in de buurt kwam, duwden ze discreet weg. Liza had dit totaal niet door. Het feest was 7 uur afgelopen, maar haar vriendinnen wilden al om 6 uur gaan, om de eerste trein naar huis te kunnen pakken. Maar daar had Liza helemaal geen zin in en Liza en haar vriendinnen gingen met ruzie uit elkaar. Hierdoor bleef ze met de 2 vrienden over.

Toen het feest was afgelopen, was ze nog helemaal niet klaar met feesten. De 2 vrienden besloten een kleine after te houden bij Mike thuis. Mike woont toch in Amsterdam en met een korte taxirit kwamen ze bij hem huis aan. De mannen gingen om de beurt even douchen. Liza was ook aardig bezweet dus vroeg of ze even mocht douchen en of er wat oude kleren waren die ze kon lenen. Dit was geen probleem. Mike legde een trui, joggingbroek en sokken voor haar klaar. Eenmaal uit de douche, kwam ze de woonkamer binnenlopen ‘Zo, dat was lekker, dank je Mike’ ‘Geen probleem hoor, ik heb liever een schone dan een stinkende Liza naast me op de bank. Wat wil je drinken?’ Zei Mike met een glimlach.

‘Ja, wat heb je?’

‘Ik heb wat fris, bier, wijn of sterkedrank.’

‘Doe maar een cola, ik hoef even geen drank.’

Mike stond op en liep naar de keuken om het drinken te pakken. Ondertussen plofte Liza neer op de bank naast Jake. ‘Wil je nog wat Liza?’ Zei Jake wijzend naar de vele zakjes met drugs op de tafel. ‘Pak maar hoor.’ Er lag van alles, XTC, coke, speed, en nog wat andere dingen die ze niet kont thuisbrengen. Ze twijfelde, want ze was nog behoorlijk in de wolken. Niet veel later kwam Mike terug met wat drinken en wat kwark, iets wat Liza wel zou weg krijgen. Vast voedsel ging vast niet lukken. Mike ging aan de andere kant zitten en alle drie aten rustig hun kwark op. Liza bleef naar de zakjes met drugs kijken. Ze pakte een zakje ‘Wat is dit?’

‘Dat is ketamine’. Zei Mike ‘Lekker spul, probeer het maar.’ Hij gaf haar een sleutel en ze schepte een beetje een beetje op de sleutel en snoof het op. Binnen een paar minuten voelde ze zich licht in haar hoofd en ontspande zich heerlijk. ‘Wow, dit is lekker zeg.’ Zei ze euforisch. Mike en Jake deden met haar mee en even later lagen ze te spacen op de bank. Toen het effect bijna was uitgewerkt pakte Mike nog een schep met de sleutel, alleen nu wat meer dan de vorige keer. Braaf snoof Liza het op en toen was Liza helemaal van de wereld. Ze zag kleuren en vormen die ze nog nooit had gezien. Mike en Jake zaten glimlachend naar haar te kijken.

‘Liza.’ Zei Jake, maar ze reageerde niet. ‘Liza!’

‘He wat?’

‘Heb je het warm?’‘Ja, ik zweet me rot.’

‘Doe dan je trui uit.’

Raar genoeg had Liza daar geen probleem mee en trok haar trui uit. Ze zat daar nu half naakt tussen de 2 vrienden in.

‘Voelt het beter nu?’ Vroeg Mike.

‘Ja, veel beter, dank je.’

‘Weet je wat pas lekker?’ Vroeg Mike.

‘Nou?’

Mike masseerde zachtjes haar schouder en Jake deed het aan de andere kant.

‘Oh ja, dat is lekker. Ga door!’

Om de beurt masseerde de vrienden de schouders en haar hoofd. Liza liet zich verwennen. Uiteindelijk durfde Mike met zijn andere hand naar haar borsten te gaan. Eerst heel voorzichtig daalde hij af naar haar borsten en kneep er zachtjes in. Liza reageerde niet afkeurend dus Mike ging verder. Hij kneep wat harder en Jake volgde zijn voorbeeld. Beide vrienden masseerden haar borsten en knepen zachtjes in haar tepels. De vrienden keken elkaar lachend aan toen Liza zachtjes aan het kreunen was. Beide namen een tepel in hun mond en zogen er zachtjes op, waardoor Liza nog harder ging kreunen. Mike besloot een stapje verder te gaan, zijn hand daalde af naar beneden en gleed onder de rand van de joggingbroek. Ze droeg geen slipje dus hij kwam snel aan bij haar kutje. Zachtjes raakte hij haar klitje aan en voelde dat ze al een beetje nat was. Hij draaide zachtjes rond over haar klitje en Liza bewoog haar heupen mee. Hij draaide steeds iets sneller over haar klitje terwijl hij en Jake samen haar tepels aan het likken waren. Liza liet het allemaal over haar heen komen, nog high van de ketamine maar ook steeds geiler door de 2 vrienden. Mike stopte een vinger in haar steeds nattere kutje en begon haar te vingeren. Eerst zachtjes, maar steeds iets sneller. Het enige wat Liza kon uitbrengen was ‘Oh, ja. Oeh lekker!’

Beide vrienden genoten van deze jonge dame die volop genoot. ‘Wil je verder?’ Vroeg Jake.

‘Ja, ga door!’ Zei Liza.

Op dat moment trok Mike haar joggingbroek naar beneden en ging tussen haar benen inzitten. Hij vingerde haar door en begon haar klitje te likken. Jake masseerde haar borsten en zoog om de beurt haar tepels. Hij begon haar te zoenen in haar nek naar boven en raakte toen haar lippen aan. Liza opende haar mond en hun tongen verstrengelde zich. Ze zoenden hevig en Liza bleef maar kreunen, omdat ze genoot van beffen en vingeren. Ze spreidde haar benen en gaf Mike beter toegang tot haar kutje. Hij likte haar klitje en stopte 2 vingers in haar kutje. Hij vingerde haar steeds sneller en liet ook steeds sneller zijn tong z’n werk doen. Liza kreunde hard en werd volop verwend. Jakes’ handen masseerde nog steeds haar borsten en tepels. Kneep er zachtjes in en tongde ondertussen hevig met Liza. Ze werd natter en geiler. Haar ademhaling versnelde en kreunde harder. Ineens begon haar lichaam te schudden en te trillen. Haar orgasme kwam op, zo erg had ze het nog nooit meegemaakt. Ze gilde het bijna uit en van genot kwam ze omhoog. Haar hele lichaam was nog aan het natrillen en liet zich toen, met een glimlach van oor tot oor, zakken op de bank. Daar lag ze nog nagenietend voor een paar minuten met een druipende kut.

Eenmaal bij zinnen schrok ze. ‘Wat…wat is er gebeurd?’

Jake zei lachend. ‘Je bent heerlijk klaargekomen.’

Liza keek de beide mannen glimlachend aan. ‘Ja, dat was heerlijk. Maar ik heb nog wel zin in meer hoor.’

‘Wat zou je dan willen Liza?’ Vroeg Mike.

‘Ik wil je jullie.’ Ze gleed met haar handen naar hun broek. Ze gleed onder de broekband van de beide broeken en greep van beide de lul beet. Ze waren beide al aardig opgewonden. ‘Hmm, dat voelt goed mannen, nu zijn jullie aan de beurt.’Ze stond op van de bank en ging op haar knieën zitten en de mannen schoven wat dichter naar elkaar toe. Ze ontdeed de mannen van hun broek en zelf deden de mannen hun shirt uit. Beide lullen waren half stijf en nu al een aardig formaat. Synchroon begon ze de mannen af te trekken en als snel werden ze hard. Ze trok de voorhuid naar onderen en weer naar boven. Soms kneep ze zachtjes in de harde lul en dan ontsnapte er een kreun van 1 van de mannen. Eerst nam ze de lul van Jake in haar mond. Ze zoog zachtjes en draaide rondjes met haar tong over zijn eikel. Ondertussen bleef ze Mike af trekken. Ze nam zijn lul steeds dieper in haar mond. Toen wisselende ze en nam daarna de lul van Mike in haar mond en herhaalde ze wat ze bij Jakes’ lul deed. Ze wisselde af en met pijpen met aftrekken. Jake ging wat meer onderuit zitten in de hoek terwijl Liza zijn lul in haar mond haar. Liza bewoog mee. Mike ging achter haar staan en ze spreidde haar benen. Hij zetten zijn lul tegen haar kutje en schoof langzaam naar binnen. Hij kreunde ‘Oh, wat is ze strak zeg!’

Mike schoof zo ver mogelijk zijn lul naar binnen en trok zijn lul weer terug. Zijn lul werd kletsnat van haar vocht en hij schoof zijn lul weer terug en begon haar zachtjes te stoten. Liza kreunde met Jakes’ lul in haar mond. Ze likte zijn lul van de stam tot zijn eikel helemaal nat. Mike verhoogde ondertussen het tempo en hij voelde en hoorde zijn ballen tegen haar kutje aan ketsen. Jake pakte haar hoofd beet en duwde haar hoofd verder over haar lul. Zijn lul gleed in haar keel en hield haar daar even vast en liet haar toen los. Happend naar adem en tranen in haar ogen kwam ze omhoog. Maar daardoor liet ze zich net afschrikken. Ze likte zijn lul vanaf zijn eikel naar beneden en begon toen zijn ballen om en om te likken.

Mike was ondertussen steeds woester zijn lul in haar kutje aan het stoten. Hij pakte haar bij haar heupen stevig beet en met harde stoten kwam hij diep in haar. Met een vinger raakte hij zachtjes haar kontgaatje aan en duwde die langzaam naar binnen. Hij wachtte af wat haar reactie was en hoopte niet dat ze afkeurend zou reageren. Maar dat was totaal niet het geval, ze duwde haar kontje verder naar achteren en kreunde zachtjes, ‘Oh ja.’ Hij duwde zijn vingen dieper in haar kontje en begon die zachtjes te vingeren. Ondertussen bleef hij stoten en bleef Liza maar complimenteren met haar strakke kutje. Liza had nog steeds de lul van Jake in haar mond en hand en deed haar uiterste best om zijn lul te verwennen terwijl je hevig werd geneukt. Alle 3 lagen te kreunen van genot. Mike vingerde nog steeds haar kontje en even later voelde hij zijn orgasme opkomen. ‘Ik ga dat kutje van je heerlijk volspuiten.’ Gromde hij. Hij gaf nog een paar harde stoten en met een laatste harde stoot spoot hij diep zijn zaad naar binnen. Liza kneep haar kutspieren samen en ze voelde zijn warme zaad diep in haar kutje. Mike liet nog even zijn lul in haar zitten en de laatste druppels zaad dropen uit zijn lul. Uitgeput liet hij zich zakken op de bank. Zijn lul nat van haar vocht en de laatste druppels zaad nog op zijn lul. Liza draaide zich om en likte zijn slapper wordende lul schoon. Ze proefde daarbij zijn zaad en haar eigen vocht.

Toen Mikes’ lul schoon was wendde ze zich tot Jake. ‘Nu ben jij aan de beurt.’ Mike ging recht opzitten en ze kroop bovenop hem. Een paar druppels zaad dropen uit haar kutje. Ze hing met haar zaadkutje boven de lul van Jake en liet zich er toen overheen zakken. Meteen begon ze hem te bereiden. Zijn lul kwam diep in haar en uit haar kutje droop vocht en nog een beetje zaad over zijn lul. Jake greep haar borsten en kneep erin en draaide zachtjes aan haar tepels. Liza werd hier helemaal wild van en zakte toen zover mogelijk over zijn lul heen. Ze begon rondjes te draaien met haar heupen en Jakes’ lul raakte elke mm van haar kutje. Ze boog voorover en zoende Jake op zijn mond. Ondertussen pakte Mike zijn telefoon en zette zijn camera aan. Hij filmde hoe zijn maat werd geneukt door deze geile meid.

Jake sloeg zijn armen om haar heen en duwde haar tegen zich aan. Hij zette zich schrap en begon haar zachtjes te stoten, maar al snel voerde hij dat tempo op. Met harde woeste stoten neukte hij haar kutje. Beide kreunden hard en Mike genoot van het schouwspel met zijn telefoon in zijn hand. Mikes’ ballen ketste tegen haar aan. Niet veel later voelde hij zijn zaad borrelen in zijn ballen en met nog een paar stoten te gaat zette hij zich schrap. Hij duwde Liza nog steviger op zijn lul en kwam toen kreunend klaar. Ook zijn zaad kwam diep in haar kut en weer voelde Liza zijn warme zaad in haar neukgrotje. Hij perste de laatste druppels eruit en zakte toen na hijgend onderuit met nog steeds zijn lul in haar kutje. Zijn lul werd slapper en gleed tegelijk met een paar druppels zaad uit haar kutje. Liza kroop van hem af en likte ook zijn lul schoon. Ook zij was aardig uitgeteld en ging naast Jake op de bank zitten met haar benen wijd. Ze wreef nog even over haar kutje en een paar druppels zaad kwamen uit haar kutje. Mike zette zijn camera weer aan en zoomde op haar in. ’Wat heb je net gedaan Liza?’

‘Ik ben net geneukt door 2 geile negers!’ Schreeuwde ze uit. Mike zoomde nog even in op haar druipende kutje.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners