Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Meisjes ontvoeren, een buurjongen voor seks - 18196 keer gelezen
Verhaal is opnieuw geschreven en nu deed ook de zus van Tinus mee…..Samantha!

Paula, een rode langharige, stevig gebouwd met een lekkere cup D en pas zeventien jaar had een plan om een jongen tijdelijk te ontvoeren om hem als lust object plat te neuken.
Ze besprak haar plan, met haar buurmeisje Charlotte, een zestien jarige..lang harig blondine, met een B cupje.
Charlotte moest lachen, toe ze met het idee kwam. Maar Paula was bloedserieus, haar kutje jeukte als een gek, ‘’normaal,’’ zei Paula, ‘’zijn het altijd meisjes die ontvoerd worden en als lust object door meerdere mannen gebruikt worden, tot op het bot!’’ ‘’Wij doen het andersom.’’
‘’Nou hoeft die jongen, niet in een snuf movie hoor!’’ Lachte ze.
‘’Nee, we neuken hem alleen maar helemaal plat, dan loopt hij maar een paar dagen moeilijk, dat geeft niks!’’

Charlotte en Paula, waren al vriendinnen vanaf de kleuterschool, toen hadden ze een geheime club. De zwarte hand, noemde ze het. Het stelde niets voor. Ze stuurde elkaar geheime briefjes…die ze achter een plank of zo plakte.
Paula kwam nu ff met een veel wilder idee, waarvan Charlotte de consequentie niet kon overzien. ‘’Weet je eigenlijk wel wat je zegt?’’ Vroeg ze dan ook.
‘’Ach, voor jongens is het lang niet zo erg als voor meisjes!’’ Zei ze, vol overtuiging. Ja, dat jongens het neuken met meisjes over het algemeen wel lekker vonden, wist ze ook wel. Maar ze had het hier wel over een ontvoering en een week lang opsluiten. Of een jongen het na een paar uur nog zo leuk vond, betwijfelde ze dan ook.
‘’Zal er over nadenken,’’ zei Charlotte, dan ook.

Weken gingen voorbij en Charlotte dacht dat haar vriendin Paula het vreemde idee al lang vergeten was.
Paula lag zich wild te vingeren.
Ze snakte naar een pik, waar zij de baas over was en die ze kon gebruiken wanneer ze wilde! Gillend kwam ze klaar, ‘’huhuhuhu…mmmmm..oooooohhh!!’’
Charlotte hoorde haar gillen. Haar moeder vroeg nog. ‘’Wat is die Paula in hemelsnaam aan het doen!’’ Charlotte ging kijken, daar lag haar vriendin uit te hijgen met een druipende kut, haar geil lekte op de grond. ‘’Kan je niet wat rustiger aan doen, de hele straat hoort je!’’
‘’Heb je nog over mijn idee na gedacht?’’
‘’Je kunt er toch ook gewoon een vibrator of een nep lul in douwen?’’ Reageerde, Charlotte.
‘’Nee! Het moet een echte pik zijn….dat is veel geiler. Vooral als hij niet meer kan en toch van ons moet!’’
‘’O, je wilt ,m echt afbeulen?’’ Zei Charlotte.
‘’Leeg melken…plat neuken, opbranden!! Wil ik!’’

‘’Wie had je eigenlijk in gedachten?’’
‘’Tinus, onze buurjongen van zestien jaar.’’
‘’Dat meen je niet? Volgens mij is die nog maagd!’’
‘’Ja, dat is het geile juist! Toe nou, zeg nou..ja!’’
‘’Oké,’’ zei Charlotte maar, dan kan ik haar in de gaten houden, want ze zou het toch wel doen.
‘’Ik heb al een mooi plekje bedacht! Daar heeft niemand last van ons en hij kan schreeuwen wat hij wil!’’
‘’O, ja…waar dan?’
‘’De oude fabriek!’’
‘’Daar van zitten de deuren op slot,’’ zei Charlotte.
‘’Ik heb de sleutels!’’ Nou, dacht Charlotte, dat heeft ze al aardig voorbereid allemaal.De volgende dag liepen ze allebei overdreven heupwiegend in hun korte rokjes langs Tinus heen. Tinus kan dan nog wel maagd zijn….maar zijn pik werd wel hard, toen hij die twee geile sletjes voorbij zag lopen. Wat zien die twee er geil uit, vond hij. Zijn pik klopte….. Wat zou hij graag hun kutjes zien! Zijn vrienden pochten al over van alles en hij wist eigenlijk nog van niets, ja de plaatjes in een catalogus van W…..of… N, dus hij wist wel een beetje. Maar kutjes, nee die had ie nog niet gezien.
Tinus liep achter ze aan.
Paula en Charlotte hadden dat al lang door. ‘’Zag je dat?’’ Zei Paula.
‘’Wat?’’
‘’Hij heeft een harde pik door ons, ik zag de bobbel in ze broek!’’ Bij de oude fabriek stopten ze om de hoek en Tinus liep ook om de hoek en botste tegen Paula aan.
‘’Sorry!’’ Zei hij, van schrik.
‘’Ben je ons aan het volgen of zo?’’
‘’Nee…ik…ik…!’’
‘’Durf je mee naar binnen?’’ Vroeg Paula aan hem. Natuurlijk durfde hij dat wel. Hij was een jongen en jongens zijn NERGENS bang voor.
Paula ontsloot de deur en Charlotte en Tinus liepen naar binnen. Paula sloot de deur weer achter haar, dat had Tinus niet gezien, die vond het maar wat spannend….dat hij met, in zijn ogen twee geile meisjes alleen was.
Paula liep een wankele trap op, ‘’loop maar achter mij aan, want ik weet de weg,’’ zei ze, overtuigend. Op de bovenste verdieping lagen wat matrassen, zag Charlotte en er stonden stoelen, een tafel en een bank. ‘’Hoe komt dat dan allemaal hier?’’ Vroeg Charlotte.
‘’Dat heb ik allemaal naar binnen gesleept!’’ Reageerde Paula.
‘’Huh??? Hoe heb je dat in godsnaam allemaal naar boven gekregen?’’
‘’Wat moet je ermee dan?’’ Vroeg Tinus ook nog, ja wist hij veel. Er bleek een soort van katrol aan de achterkant boven het raam te zitten. Daar had die gekke Paula het hele tweedehands zooitje, mee naar boven gehesen in haar uppie. Ze was dus al een tijdje haar plan aan het voorbereiden.

‘’Tinus?’’ Zei Paula, met een piep stemmetje en een vinger in haar mondje. ‘’Ik wil dat jij mij neukt!’’
Verstond Tinus dat nu goed? Zei die slet, daar net, dat ze geneukt wilde worden.
Tinus keek Charlotte aan, ‘’en jij?’’ Vroeg hij.
‘’IK? He, ja…ik ook, maar je moet haar eerst neuken, het was haar idee!’’
‘’Ik heb zelf nog nooit geneukt,’’ bekende Tinus. ‘’Ik heb zelfs nog nooit een kutje in het echt gezien!’’
‘’Dat geeft niet,’’ zei Paula.
‘’Ik zeg wel wat je moet doen. Kom schiet nou maar op. Trek je broek nou maar uit…ik wil jou pik zien!’’ Paula werd er onrustig van. Haar kutje was al drijfnat en het geil liep haar al langs haar dijen af.
‘’Kleed je nou maar uit!’’ Riep Charlotte, ook maar eens. Ze moesten immers overwicht op Tinus zien te krijgen. De meiden wilde immers de baas zijn….over de pik van Tinus. Als Tinus had geweten wat hem allemaal te wachten stond, was hij beslist niet mee naar binnen gegaan.
Tinus begon zijn riem los te maken en ritste zijn spijkerbroek open en trok hem naar beneden en stapte er uit. Hij twijfelde even…….
‘’Je slip ook! Schiet nou maar op!’’ Drong Paula aan.
Tinus trok met een kop als een rode biet, zijn slip naar beneden en de meisjes zagen zijn harde pik omhoog stuiteren. Paula likte haar lippen af…….o, wat was ze geil en daar was dan eindelijk een harde pik…..haar harde pik! Ja, Charlotte mocht ,m ook wel ff lenen, maar het was HAAR harde pik.Tinus was ook best wel geil, dat die sletjes zijn pik wilde zien, wond hem enorm op.
Paula trok haar klets natte onderbroekje…over haar stevige ronde kontje en volle dijen. Tinus keek met grote ogen toen ze haar onderbroekje……en zijn pik schokte.
Paula liep op hem af en trok haar rokje op.
‘’Zo, nu zie je een echt kutje…..ik ben erg geil, zie je wel, het loopt me al af en me onderbroekje is zeiknat!’’ Ze drukte Tinus het natte onderbroekje, in zijn gezicht……de vreselijk geile lucht trok hem in de neusgaten, Zijn lul verharde en verdikte nog eens! Zo hard en dik was zijn pik nog nooit geweest, het deed gewoon zeer….
‘’Ooohhhhh….,’’ wat ruikt zo een sletje, lekker geil
‘’Mag ik er aan likken?’’ Vroeg hij.
‘’Je moet er aan likken, lik al me geil uit me onderbroekje!’’ Commandeerde Paula. Gretig slobberde hij, het geil met zijn tong….uit het onderbroekje en zijn gezicht zat onder, ‘’mmmmmmmmmm.’’

Charlotte stond er maar een beetje naar te kijken.
Ze wist eigenlijk niet precies waar ze moest beginnen! Het was voor haar de eerste keer dat ze een harde pik zag. Ze was al wel ontmaagd……maar toen had ze de pik alleen maar naar binnen voelen stoten en spuiten, het was te donker geweest om wat te zien.
Haar papa was in het donker bij haar in bed gekropen…..

Dat die Paula, dat zo allemaal durfde.
Ze stond als een snollenbak voor Tinus te draaien en haar kutje te tonen….ze spreidde haar benen en trok haar kut lipjes open. Tinus zag het geil glinsteren, in zijn hoofd tolde het. Dat hij dat zomaar allemaal meemaakte.
Hij mocht haar zo neuken….echt neuken…..
Paula trok haar onderbroekje uit zijn handen en gooide dat van zich af. Hij had nu wel genoeg aan haar onderbroekje zitten likken. ‘’Ne…neuken! Kom!’’ Paula trok hem mee naar een van de matrassen en ze ging liggen.
Ze spreidde haar benen, ‘’kom op me liggen!’’ Zei ze hees, van geilheid.
Tinus ging wat onzeker tussen haar benen liggen, natuurlijk wist hij wel dat zijn pik in haar kutje moest, maar hoe begin je zoiets?
Paula greep zijn harde schacht……, ‘’WAUW,’’ er zat een meisjes hand aan zijn pik, wat voelde dat lekker aan. Het geile slettebakkie hield zijn pik op haar gleufje.
Tinus voelde de warmte van haar kutje, aan zijn eikel, ‘’kom op joh! Nu er in drukken, je bent toch geen watje?’’ Dat liet hij zich geen tweemaal zeggen. Hij drukte hard en zeer gemakkelijk gleed zijn paal door haar geil naar binnen.
‘’ZO….HEEEE,’’ wat is dat lekker, dat naar binnen dringen…je voelde gewoon de wanden van haar kutje strak om je pik zitten.
‘’Nu stoten…nu stoten!’’ Smeekte Paula bijna.
Tinus begon stevig en diep te poken, in haar natte genots gaatje, ‘’O..ja ga door, mmmm zo is het goed….st..st..stoot maarrrr…oooohh goed diep…mmmmm!’’

Paula had even geen oog voor Charlotte.
Ze was uitzinnig van vreugde, dat er nu eindelijk een echte pik in haar kutje aan het stoten was. Dit was een stuk lekkerder dan die harde vibrator.
Tinus deed zijn best, het voelde heerlijk aan en hij was nu geen maagd meer en ook geen jongetje. Hij was nu een echte man….
Paula kreunde.
Ze was al zo geil en had dus weinig nodig. Ze kwam al bijna klaar toen hij bij haar naar binnen drong. Tinus voelde dat haar kut begon te knijpen rond zijn pik……ze begon hem af te melken. Hij voelde ook dat ze begon te trillen en te schokken.
‘’Hummmmmmm…huh…oooohhhhhhmmmmm..ooohhh verdorie lekkerrrr..ooooohhhh!!’’ Dat hield Tinus natuurlijk niet lang en zijn pik zwol op en zijn eerste sperma verdween in een kutje, geen vieze natte zakdoeken bij mama in de wasmand meer. Samen kwamen ze kreunend en hijgend klaar. Straal na straal sperma spatte er naar binnen. Dat wilde Paula zo….niks geen condoom. Ze wilde het spuiten goed voelen.
‘’Ooohhhhh, wat is dat lekker!’’ Schokkend schoot hij zijn zak leeg…Met rode konen van opkomende geilheid, zag Charlotte haar vriendin en de buurjongen neuken en klaar komen! Dat wilde ze nu eigenlijk ook wel.
‘’Nu ik!’’ Riep ze dan ook.
‘’Ik..ik ben al klaar?’’ Zei Tinus.
‘’Nee, je kunt nog wel een keer!’’ Zei Paula. Ze pakte zijn verslappende pik en begon er aan te zuigen. Dat vond Tinus ook wel erg lekker, die warme lippen om zijn van sperma en geil plakkende pik.
Haar grote tieten…..zag hij bungelen.
Paula zoog zijn pik weer keihard. ‘’Kom Charlotte, nu jij!’’
Charlotte kroop op hem en zette haar handen naast zijn lichaam, keek hem geil aan en liet haar strakke natte kutje, over zijn harde lul zakken en begon hem te berijden. ‘’Zo hee..aaaggg,’’ kreunde Tinus, dat voelde ff lekker strak aan om zijn pik. Ze wipte snel op en neer over zijn lul.
Hij kon nu mooi bij haar tietjes komen en kneed haar tepeltjes tussen zijn vingers.
Charlotte kwam als eerste klaar, haar geil perste zich een weg langs de harde pik terwijl ze nog onregelmatig door wipte, ‘’oooooohhhh..ooooooooohhhhh,’’ kreunde ze zachtjes en haar orgasme raasde door haar lijfje.
Tinus die al een keer was klaar gekomen….genoot. Hij kon nu goed haar trillende en schokkende lijfje zien. Zo zag het klaar komen van een meisje er dus uit. Haar gezichtje vertrok in een geile grimas, haar mondje stond open en ze rolde kreunend van hem af.

Zijn lul stond nog fier overeind.
Paula drukte haar grote tieten tegen zijn pik…(haar pik) en bewoog ze op en neer, na een tijdje begon hij te kreunen.
Paula opende haar mondje en de sperma spoot pulserend uit zijn pik omhoog, een gedeelte ving ze op in haar mond en rest kletterde op haar tieten.

Charlotte was eigenlijk wel benieuwd, hoe haar vriendin dat zo dadelijk ging aan pakken. Want Tinus wilde natuurlijk gewoon weer naar huis.
‘’Was erg lekker, ik wil volgende week wel weer?’’ Zei, Tinus.
‘’Je deed het best wel goed!’’ Reageerde Paula, ‘’maar jouw pik is nu van mij!’’
Tinus hoorde het wel, wat ze zei. Maar hij besefte nog niet de rijk wijdte van die opmerking. Hij wilde zijn slip weer aantrekken.
‘’Nee! Ik wil nog een keer neuken!’’
Paula begon hem weer te pijpen! ‘’Dat..dd..dat gaat niet meer?’’ Zei hij.
‘’Moet wel, ik wil neuken!’’ Zei ze en pijpte weer verder. Ze kreeg ,m wel overeind. Gauw dook ze op hem en drukte zijn lul in haar hunkerende kutje. Nu begon zij te stoten. Ze plette bij elke beuk zijn ballen, om de pik zo diep mogelijk in haar kutje te ontvangen…..na tien minuten kwam ze kreunend klaar op zijn pik! Ze bleef hem door neuken, tot er weer een orgasme door haar lichaam raasde, ‘’ooggh huhhuhuhuhuh…..!’’
Tinus kwam na een half uur….pijnlijk klaar, er zat niets meer in en toch kreeg hij het klaarkom gevoel, was niet echt fijn meer voor Tinus.
Paula bleef door stoten…

Charlotte zat op een stoel naar hen te kijken.
Tinus werd nu gewoon gebruikt voor haar genot…keer op keer kwam ze klaar op zijn pik, die ze in haar kutje wist te houden. Tinus zijn pik deed zeer en hij wilde niet meer.
Charlotte, geef mij die plastic tas even die daar ligt!’’ Vroeg ze.
Charlotte gaf haar de tas aan en er kwam stalen boeien uit, die met elkaar verbonden waren…door een ketting. Na een korte worsteling, waarbij Paula verrassend sterk bleek, zaten bij Tinus de handen op zijn rug en waren zijn enkels ook geketend.
Hij kreeg een leren hondenhalsband om zijn nek en die band werd aan een dikke ijzeren ring in de vloer vastgeketend.
‘’Hee? Godverdomme, maak me los gek!’’ Schreeuwde hij.
‘’Nee, jij blijft hier en als IK wil neuken, dan neuk ik jou!’’
‘’Ik..ik kan niet meer….maak me los??’’

‘’Kom Charlotte, we laten hem hier! Je kunt rustig schreeuwen, geen hond die je hoort!’’
Paula en Charlotte liepen de wankele trap af. Paula deed de hoofdschakelaar uit en daar lag hij in het donker. De deur werd ontsloten en weer gesloten….
‘’Ik breng hem wel af en toe wat eten,’’zei Paula.‘S nachts, tegen twaalven bracht ze een bord met zes belegde boterhammen, naar hem. Natuurlijk neukte ze haar pik slaaf weer en het kleine beetje sperma wat hij weer had aangemaakt, werd uit zijn schrale lul getrokken…door haar knijpende kutje.
Ze zette het bord bij zijn hoofd. Hij kon nu net met zijn mond bij de boterhammen.
‘’Ik moet plassen?’’ Riep hij.
‘’Je plast maar waar je ligt,’’ zei ze.
‘’Wil morgen weer een paar keer neuken! Jij bent van mij…jouw pik is van mij, om lekker op klaar te komen!’’

De volgende morgen nog voor schooltijd, was Paula weer present.
Tinus lag in zijn eigen urine.
‘’Ik ga jou neuken,’’ zei ze. Natuurlijk werd Tinus zijn pik wel hard, toen hij Paula naakt zag…..maar hij had geen zin in neuken. Zijn pik was erg schraal en de vellen hingen er nog net niet bij.
‘’Ik heb geen zin en je moet mij NU losmaken en laten gaan. Dan zal ik er niets van zeggen!’’
‘’Jou pik is mijn eigendom!’’ Zei ze, hees.
Paula liet haar drijfnatte kutje, over zijn schacht zakken en begon hem te neuken.
Tinus kreunde niet van geilheid, maar van de pijn. Zijn pik was echt gewoon veel te schraal…dat deed zeer. Paula trok zich daar niets van aan en ze beukte haar kutje over zijn lul. Ze wilde nog voor het naar school gaan klaar komen.
Tinus werd keihard diep in het matras gedrukt, door de wild stotende Paula, haar tieten slingerde heen en weer. Kreunend kwam Paula klaar op zijn pik, ‘’mmmmmm..oooooooohhh!’’ Tinus kwam ook, maar pijnlijk klaar, zijn zak werd leeg gemolken.

‘’Vanmiddag na schooltijd, kom ik weer samen met Charlotte!’’ Beloofde ze hem, van hem had dat echt niet gehoeven.
Tinus had nog twee boterhammen, daar moest hij het blijkbaar maar mee doen.
Paula goot wel een glas cola in, die ze had meegebracht. Ze stak er een rietje in en zette dat voor zijn mond neer.
‘’Ik wil dat jij mij onmiddellijk losmaakt!’’ Probeerde hij, nog eens.
‘’Tot vanmiddag!’’ Zei Paula echter en liet hem achter. Hij kon zich ook niet fatsoenlijk bewegen, omdat het bandje om zijn nek strak zat en tegen de vloer was geketend.
Zijn hele lichaam deed pijn in de houding waar hij lag.
Zijn pik was belangrijk, als zij daar maar bij kon, maakte de rest niet uit…..

Op school verliep de tijd langzaam.
Charlotte zag dat haar vriendin, met het uur onrustiger op haar stoel zat. Eindelijk ging de zoemer.
Paula smoesde even met Samantha en gedrieën liepen ze gelijk naar de oude fabriek. Boven gekomen, riep Tinus vertwijfeld, ‘’ik moet poepen verdorie!’’
Paula maakte alleen het halsbandje van de ring los en hielp hem mee om op de kapotte wc pot te komen, een zucht van opluchting ontsnapte er bij Tinus…..als de meiden een uur later waren gekomen dan had hij nu in zijn eigen stront gelegen.
‘’Hallo…..broertje,’’ riep Samantha en gaf hem wat wc papier….
‘’Wat…wat..ddd..doe jij dan hier?’’ Alsof hij nog niet erg genoeg vernederd werd, stond ook nog eens zijn blonde zus van achttien voor zijn neus, jeetje daar had hij al constant een harde pik van gekregen thuis en er nat van gedroomd en af en toe had hij haar horen kreunen, als ze door haar vriend werd geneukt en nu keek ze hem meelijwekkend aan. ‘’Broertje is een pik slaafje, hoorde ik!’’ ‘’Klopt dat? Broertje, ben jij er zo een?’’
Tinus werd weer ruw door Paula naar zijn plek getrokken en tegen de grond gewerkt. Paula bleek gewoon een stuk sterker, bovendien was hij geketend.
‘’Wij gaan jou neuken!’’
‘’Nee, niet weer? Hoelang ga je mij nog vasthouden? Samantha zeg er eens wat van?’’ Probeerde hij.
‘’Heeft hij, een lekkere pik?’’ Vroeg Samantha, want het was al twee weken uit met haar vriendje, die kon haar niet genoeg bevredigen.
‘’Best wel,’’ zei Paula.
‘’Je mag de pik wel ff lenen hoor!’’‘’He….?’’ Zei Tinus, toen hij zag dat zijn eigen blonde zus, haar slipje uit trok en zich klaar maakte om haar kut over zijn pik te laten zakken, ‘’nee, He…jij ook al en ik heb al zo een pijn aan me lul!’’
‘’Huh..hum…als je goed bent, mag je thuis mijn pik slaafje worden,’’ kreeg hij te horen. Zijn zus zag er super geil uit…..dus stond zijn pik zeer pijnlijk gespannen….dik en hard….en liet ze met een zucht, haar kutje over haar broertjes harde lul zakken….
‘’Ze wil jou neuken, dus gaat ze jou neuken!’’ Commandeerde Paula. ‘’Mannen neuken meisjes ook massaal als ze zin hebben en gebruiken ons als lust object!’’ Gooide Charlotte er nog een schepje boven op.
Samantha begon haar broertje ruw af te neuken, ‘’oooohhh.dd..dat heb ik gemist,’’ kreunde ze.
Charlotte trok haar slipje uit en ging wijdbeens over zijn hoofd zitten en drukte haar natte kutje op zijn mond, ‘’likken! Goed diep likken!’’ Commandeerde ze, de macht over dat buur jongetje beviel haar wel.
Tinus likte haar kutje uit en liet zijn tong diep in haar spleetje rondporren, het was best wel een lekker smakend kutje. Alleen de situatie waar in dit zich afspeelde benarde hem.
Hij voelde het beuken over zijn pik…..wat steeds pijnlijker werd. Hij hoorde nu zijn eigen grote zus klaar komen op zijn pik, maar ook zij bleef door neuken. Haar kut molk zijn pik af en het duurde een tijd voordat Tinus heel pijnlijk klaar kwam. Hij stopte met likken en kreunde zachtjes……
Charlotte nam daar geen genoegen mee en drukte haar kutje fel en hard op zijn mond, wat hem de adem benam. ‘’Door likken, verdorie!’’
Tinus hervatte gauw zijn befwerk en kreeg weer wat lucht.

Samantha kwam nogmaals klaar op de pik van haar broertje en kroop van hem af en gelijk kroop Paula op hem en liet haar kutje, ‘’neee..neee..neee,’’ schreeuwde Tinus en Charlotte drukte gelijk weer haar kutje fel op zijn mond.
Paula martelde met haar kutje..zijn pik….terwijl zijn zus hem zeer gemeen in de ballen kneep en een vibrator in zijn kont duwde, wat echt allemaal heel ruw gebeurde.
Hij werd weer gedwongen te likken, kreunend en kirrend kwam Charlotte uiteindelijk op zijn tong klaar. ‘’OOhhh.ooohh..ooohhhhh,’’ haar geil liep hem in de mond en over zijn gezicht.
Paula had intussen een speciale pomp op zijn pik gezet om hem groter te maken. ‘’AU..AU..GODV….AI,’’ schreeuwde hij, het uit van de pijn.

‘’Sorry, ik moet helaas nog ergens heen vanavond,’’ zei Samantha en trok haar slipje weer aan.
Tinus was blij toe, dat scheelde er weer een.
‘’Broertje, je bent vanaf nu! Thuis mijn pik slaafje en voor alle zekerheid maak ik nog wat foto’s!’’
‘’Foto’s?’’ Hoorde Tinus, dat allemaal goed en nadat Paula hem van de ijzeren ring los maakt en hij haar op zijn hondjes moest neuken, met zijn pijnlijk opgepompte pik en Charlotte er met een zweep bij stond en iedere keer als Paula het niet goed vond wat hij deed, riep ze. ‘’SLAAN!’’ En sloeg Charlotte hem met de zweep over zijn billen.
Charlotte begon het allemaal steeds leuker te vinden en werd er zelfs geil van, het liep haar langs haar dijen af.
‘’Ik ga!’’ Riep Samantha, nadat ze zo een dertig foto’s had gemaakt.
Tinus neukte als een bezetene, zijn pijnlijke pik…..diep in Paula en iedere keer bij een wat mindere diepe stoot, ‘’SLAAN!’’ En hoorde hij de zweep suizen….

Dag in, dag uit werd hij gebruikt.
Hoe vaak hij wel niet had moeten neuken, wist hij niet meer, had ook geen idee meer van de tijd. Zijn pik was helemaal rood en op meerdere plekken ontvelt…
Duurde zeven dagen, wist hij later en behalve zijn zus, hadden ook de meisjes foto’s gemaakt en als hij dus het lef had om er iets van naar buiten te brengen, zouden de foto’s verspreid worden en kon hij zich nergens meer vertonen.
Elke dag hoorde hij weer……..ik wil neuken, ik wil neuken, ik wil neuken, ik wil neuken, ik wil neuken, ik wil neuken….zijn ballen waren blauw door het vele knijpen. Hij had zelfs tand afdrukken in zijn pik staan.
Hij had er jaren later nog enge dromen van en werd zwetend wakker, als hij weer meende te horen, IK WIL NEUKEN…JOU PIK IS VAN MIJ! Zo durfde hij een relatie niet aan en bleef vrijgezel…

Het was Zondag, althans dat zeiden de meiden, die de nacht bij hem waren gebleven.
Paula was net wakker en hij werd dus weer geneukt.
‘’Paula ik kan niet meer, mijn pik is echt op!’’ Riep hij vertwijfeld.
‘’Deze dag is de laatste! Maar ik………..wil wel neuken!’’ Dus werd zijn pik weer hard gemaakt en liet ze haar natte kutje er overheen glijden en reed ze zich kreunend klaar.
Tinus werd plat gefickt, een week lang en kon inderdaad moeilijk lopen en nu moest hij ook nog thuis uitleggen waar hij de hele week geweest was, ja wat moest hij daar nou op zeggen, ook een week school verzuim!
Een week later, na gebruikt te zijn als lust object, vroeg Charlotte gemeen aan hem. ‘’En? Zin in neuken? Ik wel hoor?’’
Tinus had er geen zin meer in en nadat zijn grote zus hem inderdaad als pik slaafje in gebruik nam voor thuis gebruik……melde hij zich aan bij een klooster ergens ver in Frankrijk.

Einde verhaal.
XXX Angela.

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners