Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Mijn hete ex 1 - 6194 keer gelezen
We spreken over 1989, ik zit in een pub waar ook enkele sport gelegendheden aan verbonden zijn bowling tennis en zo meer.
na enkele glaasjes met vrienden zie ik daar een geile meid binnen komen, leuke jeans lekkere tieten en een gezichtje die sex uitstraalt .
De avond vordert en onze blikken kruisen elkaar meerdermaal; nog onzeker neem ik geen aktie .
hoe later op de avond en meer drank ga ik toch naar haar toe .
Haar naam is Harrisa (hoe heet kan je heten) we komen aan de praat en blijken beide in de keuken van een restaurant te werken ik als chef (24 jaar) en zij als hulpkok (19 jaar) .

We praten over koetjes en kalfjes maar merk dat ze steeds het gesprek een de richting van de erotiek stuurt, pruuts en naef dat ik ben sla daar weinig acht op .
Het wordt laat en de zaak wil sluiten ; de kelner die haar ook wel zag zitten vraagt ons om ons glas leeg te drinken zodat ze konden sluiten, wat we gewillig deden .

Ons glas leeg vertrekken we en de kelner komt ons achterna, buiten neemt de kelner Harrisa bij de schouders en zegt, en zin in een lekkere avond, waarbij ze kijkend naar mij zegt, die zal ik zonder jou ook wel beleven .

Blijkt dat ze op een 2 tal kilometer van de pub in een hotel, van haar baas die leeg staat, overnacht.
Ik neem haar mee in me auto en wil haar daar afzetten ; je gaat me toch zo niet achter laten zegt ze ; nee ik ga mee naar binnen .
Het is er donker en kil, we komen het restaurant gedeelde binnen ,het restaurant nog steeds in een staat die er aan doet denken dat het morgen kan opengaan .

Verleidelijk loopt ze voor me, kan me ogen niet van haar lekkere kont houden en dat heeft ze blijkbaar gezien .
Het hotel liggend aan een drukke weg en net bij verkeerslichten is donker .
Ze neemt me bij mijn hand en zet zich op n van de tafels .kijk me aan en begint me passioneel te zoenen .
Ik weet niet waar ik het heb, die geile meid van in de pub ziet me blijkbaar zitten .
Het bloed stroomt reeds me broek in, en dat voelt ze .Ze schuurt met haar onderlichaam tegen me kruis aan .
Haar hand is op weg naar mijn bobbel in de broek. Shit denk ik we zitten hier in een restaurant zichtbaar van op de weg aan verkeerslichten maar dat houdt haar niet tegen .

Kan mezelf niet bedwingen en laat me handen ook over haar lijf gaan, Langzaam komen me handen bij haar pronte borsten, stevig en bekroond met ferme tepels .
Gretig neem ik die vast en begin ze te kneden ,
ondertussen zijn haar handen me kruis aan het masseren kan even niet laten om te denken aan die kelner ,jammer wat die moet missen .Langzaam maakt ze haar jeans los en laat die op de grond zakken, ik kijk recht op haar witte string .
Kan enkel maar denken aan het genot wat daar achter zit.
Ze maakt me broek los en rukt die in n beweging af, haar ogen staren op de flinke bobbel in mijn slip.
"Dat ziet er lekker uit " zegt ze en trekt die traag naar beneden .
Met mijn jeans en slip op mijn enkels neemt ze me lul stevig vast, stijf van wat gebeurd hoef ik niet veel massage .Nee ,me pik staat in volle sterkte .

Ze duwt me eikel tegen haar slipje en haalt die door haar lipjes, man wat is dat denk ik 4 jaar jonger en zo hitsig, Ik laat haar doen en geniet, ondertussen rijden de auto's voorbij .
Haar tieten knedend en reeds ontdaan van haar boven kledij geniet ik lustig van haar borsten, blijkbaar geniet ze er ook van want hoor haar steeds luider en sneller ademen wat mij ook hitsig maakt .

Langzaam gaan mijn handen richting haar kutje, mijn, hand verdwijnt in haar string en voel aan haar spleetje .
Nat meer kan ik niet zeggen haar jong kutje wil blijkbaar meer .
Ik zet haar op n van die restaurant tafels en doe haar slipje uit zonder probleem laat ze me recht in haar poesje kijken.
Haar handen duwen me hoofd naar beneden "likken zegt ze " en duwt me mond op haar kut .Mijn tong verkend haar jong poesje, met lange halen verken ik haar volledige spleet, de honing loopt er uit wat ik graag oplik.
Jackpot denk ik bij mezelf .
Hoe meer ik lik en haar klitje bewerk hoe sneller haar lichaam beweegt, ze stoot met haar onderlichaam tegen mijn gezicht .

Mijn pik staat op springen en sta recht, vragend kijkend naar haar beweeg ik mijn staaf richting haar grot vakkundig neemt ze die vast en plaats hem tegen haar lippen .
"duw hem erin " zegt ze me, en in n haal duw ik mijn eikel tussen haar lippen .Een kreun ontsnapt haar .
"Komaan stoot die dieper" beveelt ze me, een beetje geintimideerd doe ik wat ze vraagt .Mijn lul (niet groter dan het gemiddelde maar wel lekker dik) verdwijnt half in haar flamoes .
Stoten beveelt ze wat ik gretig doen, op dat moment zie ik dat de verkeerslichten op rood springen en er een wagen stilstaat het koppel die er in zit kijkt binnen en ziet blijkbaar wat er gaande is, wijzend naar ons zie ik de man zijn handen verdwijnen onder de rok van zijn vrouw .Toch een beetje verlegen vraag ik waar ze slaapt "kom" zegt ze en neemt me mee naar boven .
Met onze kledij onder ons handen gaan we de trap op.
Zij loopt me voor en opnieuw heb ik zicht op haar lekker billen .
Ik kan het niet laten om mijn vrije hand tussen haar benen te steken, voelend aan haar kut komen we 5 treden verder waar ze stopt .
"Doe voort vinger mijn kut" zegt ze .En 2 vingers verdwijnen in haar vochtige spleet ."Duw je lul erin " beveelt ze me en op de trap neuk ik haar .
Door de onconfrontable positie gaan we verder naar haar kamer .
Niets speciaals een bed ,kast gewoon een hotel kamer van de jaren 70tig

Daar aan gekomen smijt ze haar kledij in de hoek van de kamer en legt zich op bed. Ik niet goed wetend wat te doen leg mijn kleren ook weg .
Als ik me om draai zie ik dat ze haar kutlipjes aan het strelen is haar vingers gaan lekker op en neer, met haar
duim duwt ze op haar klit ,Langzaam verdwijnt 1 vinger dan de vinger van haar andere hand .
Haar kut opent trekkend ligt ze op haar bed (waar ben ik belandt denk ik )
Kan mezelf niet in houden en vlieg op dat bed met haar poes open voor me begin ik haar terug telikken .
Het duurt niet lang of ze komt kreunend klaar .

Da was lekker zegt ze me en nu gij, ze leunt richting mijn pik en neemt me eikel in haar mond, als een echte pro begint ze die te likken en voor ik het weet verdwijnt een groot stuk van mijn lul in haar mond .
Mijn lul wordt bewerkt zoals ik nog nooit heb meegemaakt.
Die wordt gelikt, besabbeld en verwent als nooit te voor ,haar handen kneden mijn grote ballen (zegt zij )
Sta op punt haar bek vol te spuiten, en dat voelt ze .
Ze stopt en zegt " wil dat je in mijn kut klaarkomt wil je zaad voelen "

Ze draait haar om en komt met haar lekker kont voor me zitten, kan het niet laten om terug mijn hand tussen haar benen te steken, haar poes is lekker geopend .
Op mijn knien zit ik achter haar en duw mijn stevige pik in haar kut zij duwt haar lichaam achteruit en mijn lul verdwijnt in haar spleet. Samen bewegend en met flinke stoten neuk ik haar .
We zijn hier alleen en ons gekreun en vuile praat kan niemand horen, wat ons nog meer opwind .

Het duurt niet lang of na een aantal flinke halen spuit ik mijn ballen leeg in haar flamoes .Dat was lekker en met haar vinger proeft ze van mijn zaad .
Volgende keer wil ik al je zaad proeven je gaat dan in mijn mondje klaar komen .Al die geile praat en ons jeugde leeftijd zorgde er voor dat ik voelde dat mijn lichaam daar wel klaar voor was .
Ok zij ik neem me lul maar in je mond, wat ze gretig deed .
Direct nam ze me half slappe piemel vast en begon die te likken met haar andere hand masseerde ze mijn ballen in geen tijd stond hij terug op oorlogs sterkte.

Ik stak mijn hand tegen haar kut en begon die flink te strelen, het tikken tegen haar klit zorgde er voor dat ze nog lekkerder ging pijpen, mijn sabel verdween helemaal in haar bek en in geen tijd spoot ik mijn lading in haar keel .Was nog nooit zo lekker klaar gekomen .

Moe en voldaan kropen we in elkaars armen "zie ik je nog terug " vroeg zeCopyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners