Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Open en Bloot - 88790 keer gelezen
Ik zie dat ze het moeilijk krijgt, als ik met een vinger door haar hete open spleet ga. Haar pruimelipjes staan bol van de spanning door mijn heerlijke vingerwerk, terwijl ze helemaal bloot met haar benen open op de leuningen van een zetel hurkt. Mijn bezoeker en ik genieten van het uitzicht op haar jonge naakte lichaam en zijzelf gloeit van de opwinding dat ze er zo wulps bij moet zitten voor ons. Haar pruim staat op een kiertje en ook haar sterretje komt uitnodigend lonken en ze beeft als ik er met mijn vinger over wrijf. Ze geniet met volle teugen van de zalige rillingen die al die vernederingen haar bezorgen en haar zo heet maken dat ze bijna klaar komt. Het maakt haar loeiheet als ze zo beschamend bloot moet zitten en met haar prachtige lichaam laten spelen. Haar tepels staan trots keihard vooruit op haar jonge volle tieten, die bloot en prachtig de wereld in steken. Ze houdt ervan mijn speeltje te moeten zijn, met niks textiel om haar goddelijk knappe lijf, in heel uitdagende houdingen, weerloos en willoos overgeleverd aan mijn wildste wensen en handelingen. Zo is ze nu eenmaal en we genieten er beiden van.

"Zeg John, doet dat kind eender wat jij haar beveelt?", vraagt mijn bezoeker Tony.
"Ja, binnen de afgesproken grenzen moet ze alles doen wat ik haar opdraag en daar houden we ons allebei aan. Doet ze iets fout of niet naar wens, dan heb ik het recht haar te straffen ... en zelfs dat vindt ze opwindend. Hoe meer ik haar verneder en onderwerp, hoe heter ze ervan wordt. Ze schaamt zich soms te pletter, maar te meer windt het haar op. Het is een rare kronkel in haar hersenen, maar ze wil niet liever en verlangt er steeds opnieuw naar, ondanks alles. Ik weet dus dat ik haar niet misbruik, maar haar geef waar ze met heel haar lichaam en geest naar verlangt. Het is misschien allemaal onbegrijpelijk en ik weet ook niet waarom ze daar zo op kickt, maar ze is me ontzettend dankbaar dat ik haar dat ultieme genot telkens opnieuw schenk. Ze kijkt uit naar elk bezoek hier, hopend op een spannende tijd, waarin vernedering en lichte pijn de hoofdrol spelen."
"Jij hebt dan wel ontzettend leuke en opwindende ervaringen met haar, als je zo met haar mag 'spelen'! Dat is dan toch wel een toffe vrijetijdsbesteding dat je daarmee hebt. Ik benijd jou en je lekkere popje wel en ben blij dat ik er eens mag bij zijn."

Kitty staat er wat ongeduldig en geÔrriteerd bij omdat ze wat verwaarloosd wordt door ons gesprek. "Oh, moet de juffrouw moeilijk doen omdat ze even geen aandacht kreeg? Haal het rijzweepje dan maar eens tevoorschijn, dan zullen we dat kutje van jou eens wat 'aandacht' geven!" Ze schrikt een beetje van mijn barse toon, maar haast zich om het zweepje te pakken. Het lederen lapje vooraan is ideaal om haar kutje op te warmen, daar wipt ze wel van op als ze daarmee tikken krijgt!
"Armen tegen de muur, voorover staan met je kontje achteruit, benen wijd open, ik wil je pruim goed kunnen zien en raken!" Het kind doet vlug wat ik beval, nadat ze het zweepje aan mij gaf. Haar tetjes hangen nu ook mooi onder haar bovenlijf te bungelen en haar billen staan mooi open.
"Wat vind je Tony, zou ze zo goed staan om haar mossel eens goed af te stoffen? Ze heeft nu zo lang moeten wachten dat alles onder het stof zit, dus even goed alles opfrissen daaronder!"

Hier sta ik dan weer mooi te koop in m'n blote flikker, heel uitdagend met mijn kontje achteruit en m'n tieten grijpensklaar onder mij. Ik was blijkbaar weer te ongeduldig, toen ik daarjuist met m'n spleet wijd open op de zetel zat. Het was zalig toen Meester me heerlijk vingerde terwijl Zijn bezoeker me met grote ogen aanstaarde. Wel heel beschamend, maar juist daardoor zo opwindend, ik kan er ook niet aan doen dat ik daar op kick. Ik wordt botergeil van al die vernedering en Meester weet dat telkens mooi uit te spelen, zoals nu met een onverwachte bezoeker. Ik zweette me te pletter toen Hij me beval om me poedelnaakt uit te kleden en dan met mijn benen open op de zetelleuningen te hurken, vlak voor hun ogen. Ik voelde me bloter dan bloot, met mijn kutje wat open en mijn kakkertje zo bereikbaar. Maar daar word ik nu eenmaal bloedheet van, ook al schaam ik me een ongeluk.
Maar goed, ik verdien blijkbaar weer straf, want ik moest het rijzweepje aan Meester geven en m'n kutje heel open achteruit steken voor petsen erop. Ja, ook lichte pijn, zoals dit, windt me op. Gelukkig slaat Meester niet door, tenzij ik echt zwaar fout gegaan ben. Maar zo tikken van het zweepje op m'n blote pruim, dat is toch wel op de tanden bijten.
Ik ben bij Meester terecht gekomen omdat ik na schooltijd wat wilde bijverdienen! Daardoor kom ik al bijna een jaar op woensdagnamiddag en zaterdag bij Hem poetsen, afwassen, opruimen en dergelijke. Aangezien ik steeds kortgerokt ben, dat vind ik lekker, had Hij een ruim uitzicht op mijn blote benen en billen als ik op een laddertje stond of voorover aan het poetsen was. Een bh draag ik in de zomer zelden, dus gaf ik soms ook 'ongewild' inkijk in mijn openvallend bloesje. Het wond me enorm op als Hij naar m'n lekkers keek en dat was Hem opgevallen. Van het een kwam het ander en gaandeweg werd ik Zijn erg jong maar gewillig slavinnetje. Ik deed mijn werk, waar ik voor betaald werd, maar het laatste half jaar was dat doorspekt met stoute spelletjes, waarbij ik alsmaar bloter moest, tot Hij me zelfs vingerde en met m'n tieten speelde. Zijn piemel kwam er echter nooit aan te pas en we hadden ook afgesproken dat harde of vieze dingen er niet bij hoorden. En zeker geen naalden of andere prikkende dingen, want daar ben ik doodsbang voor. Gek genoeg hield ik wel van lichte pijn zoals billenkoek, meppen tegen m'n tetjes, lichte zweepslagen of wasklemmen op m'n tepels. Ik zit raar ineen, ik weet het.

"Zeg Tony, zoals ze daar nu staat zou je ze eens stevig kunnen melken. Ik ben er zeker van dat je nog nooit zo'n jonge en malse uiertjes hebt vastgehad. Ga gerust je gang, ze vindt dat lekker, knijp maar naar hartelust in die handel en trek aan die spenen. En jij pop, tel zo dadelijk maar van 10 naar 1 zodat ik de tel niet kwijt raak."
John zegt het allemaal als de normaalste zaak van de wereld, maar ik sta er toch wel serieus opgewonden en verrast bij. Zoiets heb ik nog nooit meegemaakt en dan met zo'n knap jong ding! Man, man, man, wat is ze mooi en lekker, om zo op te eten. En nu mag ik ze nog melken ook, die ruime C-cups die John vlot 'uiertjes' noemt. Tja, die dingen dienen ook om te melken, dus vlug doen terwijl ik die leuke kans krijg.
Haar warme bollen liggen zacht en warm in m'n handen als ik ze vastgrijp en ik voel haar tepels zwellen. Ze zucht diep en genietend als ik begin te knijpen en trekken. God, wat is dat toch een heet ding, ze trilt zelfs een beetje van het genot dat ik haar zo bezorg. Die John heeft het hier wel voor elkaar met zo'n jong gehoorzaam stootje in huis.

Onverwacht hoor ik een mep, een droge snik en zachtjes zegt ze '10'. Oh ja, dat is dat zweepje op haar open kutje! Zou ze dat echt lekker vinden of moet ze dat er maar bij nemen? Maar ik zie haar snuitje glunderen, al is het met haar tanden op elkaar, wachtend op de volgende mep op haar hete pruim. Even lekker doorkneden die uiertjes, dat zal haar plezier doen denk ik, en ja hoor: het zonnetje komt er weer helemaal door. Man, mijn broek is nu veel te klein om al die opgelopen ... heu ... spanning te bevatten. Jezus John, hoe hou je dat uit man om tweemaal per week met zo'n lekker stuk te mogen spelen zonder dat je ... je weet wel? Nou ja, ik zou al best blij zijn als ik haar onder de huidige voorwaarden een keer per week mocht 'lenen'. Onbegrijpelijk dat zij juist leuk vind, waar anderen je een lap voor op je oog zouden geven. Die geniet echt van al die vernedering, straf, super ondeugende houdingen en vingers en handen overal. Zalig om met zo'n lekker ding te kunnen spelen en bijna alles doen wat je maar kan bedenken.

Woeps, ze wipt plots op en zegt zachtjes '9', terwijl ze toch even een pijnlijk snuitje trekt. John ziet mijn bedenkelijk gezicht hierbij en zegt: "Voel maar eens aan haar kutje Tony, dan weet je gelijk of ze dit wel lekker vindt!" Als ik een vinger tussen haar lipjes laat glijden, is die gelijk nat van haar sapjes. Dat kind wordt hier dus blijkbaar echt heet van en ze begint zelf op mijn vinger te rijden, zodat die diep in haar natte pruim schuift. Haar kutje knijpt stevig op mijn vinger en ze hijgt genietend terwijl ze er wild op te keer gaat, zo wild zelfs dat hij onverwacht in haar sterretje schuift en haar daar diep penetreert. Ze wipt op van die onverwachte indringer en dan voel ik kort na elkaar drie tikken van de zweep op haar kutje. Geschrokken knijpt ze haar kontje potdicht en telt met een piepstemmetje vlug verder af. Mijn vinger maakt overuren in haar krappe gaatje en ik besluit een andere vinger in haar noodlijdende kutje te duwen. Blij verrast begint ze opnieuw te wippen en te kreunen en vingert ze zichzelf te pletter op mijn pokende vingers.
Wat een lekkere meid is dat toch en zo heet als lava.

"Zeg poppetje, eigenlijk krijg jij straf, maar je staat jezelf daar zo heet te rijden dat je ervan puft. Tony, hoe leuk je het ook vindt, trek je vingers uit haar dampende gaatjes en laat ze maar even sudderen. En jij popje, doe je rokje en je topje terug aan en dan bezorg je ons maar eens een kop koffie!"
Loeiheet doet ze wat John haar opdroeg en geloof het of niet, zo super summier gekleed ziet ze er nog sexyer uit dan daarjuist helemaal bloot. Haar kontje is maar net bedekt door het erg korte rokje en haar tieten barsten langs alle kanten bijna uit het te kleine topje. Ze zweet als een paard en gloeit van de opgelopen opwinding. Haar ogen stralen en als ze naar de keuken stapt knijpt ze van pure geilheid haar billen bijeen.
God mensen, wat zou ik graag mijn staalharde lul bevrijden en haar achterlangs in die gloeiende spleet pakken. Mijn paal diep in haar zompige pruim duwen en haar dan bij haar lekkere tetjes achteruit trekken. Ik denk dat ze mijn stijve vleespen bijna plat zou knijpen met haar kolkende kutje. En als ik de kans kreeg, dan pompte ik hem ook nog eens in dat strakke kontje van haar, lekker diep in dat krappe sterretje.
Tony, stop met fantaseren man, seffens spuit je je broek nog vol room, verdorie toch!

Als Kitty koffie bij ons inschenkt, zie ik dat ze botergeil is en davert op haar benen. "Pak je pluggen eens uit de schuif schatje, want anders drup je zo dadelijk alles hier nog onder met je hete poes." Gedwee volgt ze m'n bevel op en geeft me de twee pluggen. Eentje is een speelgoedtutter van op de kermis, zo eentje met snoepgoed in en ongeveer zo groot als een ei. De andere is een houten penis, afkomstig ergens uit donker Afrika, zo dik als mijn duim.
"Zet je met je knieŽn op de zetelleuningen, met je kontje naar ons toe, zodat je gaatjes goed open en bereikbaar zijn." Ook dat doet ze vlug en gehoorzaam, wetend dat ze door haar te korte rokje nu met heel haar spleet bloot naar ons zit. Voor de verraste ogen van Tony duw ik de houten penis in haar sterretje. Ik heb er onderaan een schijfje op gevezen, zodat het ding niet helemaal in haar darmen kan verdwijnen. In haar openstaande pruim wurm ik de tutter, tot die er stevig in zit en heel haar kutje opvult.
"De resterende straf scheld ik je kwijt, als je niks meer verkeerd doet en voorlopig blijf je zo maar zitten, tot je wat afgekoeld bent. Je speelgoed heeft wat rust nodig, al wil ik toch nog vlug je tetjes checken en ze even melken." Heel onderdanig laat ze me haar uiertjes grijpen en stevig kneden, wat haar weer kortademig maakt! Lekker ding toch.
Even later gaat de deurbel en moet Kitty gaan open doen. "Het is de postbode met een brief waar je moet voor tekenen Meester", zegt ze als ze terug binnen komt. "Okee meid, laat hem dan maar even binnen komen!" Met grote vragende ogen en toch wat onzeker door haar sexy outfit gaat ze hem halen.
Ook ik kijk verrast dat ze in die minimale kleding en met die attributen in haar gaatjes de man moet binnen laten. John wijst hem een stoel aan en vraagt of hij graag een tas koffie heeft. Hij moet zijn aanbod nog eens herhalen, want de jongeman is volledig de kluts kwijt door Kitty zo sexy te zien paraderen.
Als ze zijn koffie inschenkt zegt John: "Ik zal je nu maar niet vragen of je er melk bij wil zeker, met de lekkere tieten van mijn diensterke zo vlak voor je neus!" De postbode slaat knalrood uit, betrapt als hij zich voelt met zijn gedachten. Vlug vraagt hij John om een formuliertje te tekenen, onwennig schuifelend op zijn stoel.
"Kitty, geef me eens een balpen uit de schuif daaronder!" en bewust doet hij of hij de pen niet ziet die de man hem aanreikt.

Ik zweet water en bloed als ik de postbode moet binnenlaten en van koffie voorzien, waarbij Meester over m'n tieten tegen hem begint. Maar ik krijg het helemaal benauwd als ik een balpen uit de onderste lade moet halen, wetend dat ik dan met mijn kontje kwasi bloot naar die jongeman moet gaan staan. Ik hou van vernedering, maar nu schaam ik me toch te pletter, zeker na al de vorige gebeurtenissen.
Als ik me diep buk aan de schuif, zie ik dat de man heel ongemakkelijk schuifelt in zijn zetel en stiekem naar m'n kutje gluurt. Wat zou die nu denken als die daar wat vreemds in ziet zitten? En wie weet wat is Meester nog van plan, want dit alles valt nog wel binnen de afgesproken grenzen, dus moet ik Hem ook gehoorzamen.
Ik sta al zo heet en nu deze vernedering nog voor een wildvreemde man. Als ik de pen aan Meester geef, trekt Hij onverwacht de tutter uit m'n pruim, vlak voor de jongeman zijn ogen. "Ben je niet wat te oud om nog met een tutter rond te lopen meisje? Wat moet die meneer wel denken van jou?" Ik knal bijna uiteen van schaamte, zeker omdat Meester mijn rokje vooraan oplichtte om die nepdildo eruit te trekken en ik dus met mijn pruim even bloot stond.
"Zo jongeman, kan ik nog iets doen voor jou?" vraagt hij de puffende postbode. Als ik die zijn uitpuilende broek zo zie, weet ik best wat die man nog zou willen, maar ik loods hem vlug naar de voordeur, voor hij een 'ongelukje' heeft.

"Laat Tony nu eens aan je pruim voelen meid, ik denk dat je behoorlijk nat bent door die postbode! Ga maar weer terug gehurkt met je voeten op de leuningen van die zetel zitten, dan kan mijn vriend er goed bij." Ze zet zich zoals bevolen en John doet me teken dat ik haar vochtigheid mag controleren. Knalrood zit ze mijn vingers af te wachten, niet wetend waar kijken van schaamte.
Als ik haar rokje ophef en een vinger in haar gleuf duw, voel ik het houten penisje in haar kontje zitten. Zonder verder navragen trek ik het er een beetje uit, duw het er terug in en herhaal dat een paar keer. Ze snuift van opwinding omdat het onding toch wel stevig klemt in haar krappe sterretje. Met mijn andere hand knijp ik haar kutlipjes bij elkaar en neuk haar dan stevig met het houten ding in haar kontje.
John zit er gemoedelijk op te kijken en moet lachen als hij haar verontwaardigd gezicht ziet. "Ja popje, Tony krijgt de smaak te pakken, geniet ervan!" Dan klinkt de bel weer en John gaat naar de voordeur.

"Kitty, hier zijn een paar jongens van je klas die jou iets willen vragen over een bepaalde les of zoiets! Kan jij hen dat even uitleggen, dan laat ik ze binnen komen." Ik zie dat ze lijkbleek uitslaat en vliegensvlug van de zetel af komt, vergeefs proberend haar rokje wat langer te maken. Ze kijkt nerveus rond of ze iets van kleding ziet die ze nog vlug bij aan kan doen, want haar topje verbergt ook niet echt veel.
"Oh nee Meester, laat hen aub niet binnen zodat ze mij zo kunnen zien, dat overleef ik dan niet op school, ze weten daar van dit alles natuurlijk niks! Doe me dat aub niet aan, U weet dat ik alles voor U doe, maar dat aub niet!"
"Ik weet meisje dat hierover niets gezegd is bij onze afspraken, dus dat je het moet toelaten. Maar ik zal een keukenhanddoek voor je gezicht doen, een hele grote blinddoek dus, zodat ze niet kunnen zien wie je bent. Dan moet het wel kunnen vind ik."
Het kind is in totale paniek, maar beseft dat ze er niet onderuit komt. Vlug doe ik haar dus een blinddoek om en ga dan terug naar de voordeur. "Kom maar even mee naar de living", horen ze me zeggen na wat gefluister.

Het is pas als Meester terug binnen komt dat ik besef dat ik erin getrapt ben met die blinddoek! Die jongens kwamen voor mij en weten dus wie ik ben! Ik weet niet hoe me te houden, maar ik voel dat ik knalrood ben en ik weet niet waar kruipen van pure schaamte. Maar ... ik gloei als een vulkaan van geilheid als ik besef dat ik hier meer dan super sexy en bijna half bloot voor die jongens van mijn klas sta, waar die blinddoek helemaal niks aan verhelpt, behalve dat ze mijn schaamte niet zien.
Tot plots Meester zegt: "Had ik jou toelating gegeven om van die zetel af te komen meid? Maak dat je er terug op zit met je kontje naar ons toe, zodat ik je billen eens rood kan zetten."
Op de tast, met bonzend hart en knikkende knieŽn kruip ik op de zetel, wetend dat mijn rokje nog maar weinig zal bedekken. Maar zelfs dat is me niet gegund, want ik voel hoe dat weinige textiel omhoog wordt gevouwen en ook m'n topje gaat die weg op, waarna er een paar stevige knallers op mijn billen terecht komen. Hier zit ik nu weer zo goed als bloot te blinken.
In gedachten hoor ik al dat die klasgenootjes nu met mij mogen spelen van Meester. Eentje komt voor me staan, de vernedering ten top drijvend door m'n blinddoek af te trekken, me bij m'n tetters te pakken en naar zich toe te trekken, me recht in de ogen kijkend. Terwijl hij m'n pappers kneed en me suf melkt, zit de andere aan mijn kutlipjes te peuteren en begint hij me te vingeren, terwijl hij ook aan het houten ding in mijn kontje prutst.
"Zo meneer, dat is de brief waarvoor je tekende, die was ik nog vergeten af te geven! Dankjewel dat ik jouw mooi popje zo eens helemaal bloot mocht bewonderen, ziet er goed en super sexy uit."
Mensenlief, maar dat zijn dus niet de klasgenootjes maar wel die postbode van daarnet en dus heeft Meester me daarmee bijna de stuipen op het lijf gejaagd. Ik zal Hem maar niet vertellen dat ik er eigenlijk wel loeiheet van geworden ben en zeker niet wat ik er zich allemaal in mijn hoofd afspeelde.
Ik ben echt niet normaal meer.

"Zo poppemie, doe die handdoek maar van je hoofd, het gevaar is geweken." Als ik met een vinger door haar gleuf ga merk ik dat ze, zoals ik al verwacht had, botergeil geworden is door mijn stunt met de zogezegde klasgenootjes. Ik ken haar nu al een beetje en wist wel dat ze ondanks alles zo heet zou worden als wat door die nepsituatie.
Feit is wel dat ze bijna op ontploffen staat van al die opwinding en vernedering, waardoor ze wild op mijn vinger begint te rijden. Ze heeft het wel verdient om eens lekker klaar te komen, dus doe ik teken aan Tony om met haar tetjes te spelen. Die geeft haar resoluut enkele meppen tegen haar lekkere roombollen, rolt vinnig haar gezwollen tepels en kneed intens haar hangende speelgoed. De ruwe aanpak laat het hete popje kirren van genot. Een paar speelse klapjes op haar blote billen, het houten piemeltje eruit, een dikke duim in haar openstaande kont en haar pruim in mijn mond laten haar opwippen. Als ik haar klitje met mijn tong klapjes geef gaat ze gierend en daverend door de genotsmuur, huilend van extase, kronkelend als gek van de heerlijke spasmen door haar jonge lijfje. Minutenlang kunnen we haar laten dansen van geilheid en ontlading, tot ze zielsgelukkig in de armen van John valt, naschokkend van het heerlijke orgasme.
Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners