Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Redder in nood - 6302 keer gelezen
In juli vindt er in de stad elk jaar een groot meerdaags festival plaats. Een week lang muziek, theater, eten, drinken en veel zweten in de drukke, hete mensenmenigte. Normaal gesproken ga ik hier wel één of twee dagen naartoe, gewoon om even de sfeer te proeven en een beetje te dansen met wat vrienden. Zo ook dit jaar. Mijn ouders waren op vakantie, die trokken hun eigen plan, waardoor ik het huis voor mezelf had en kon doen wat ik wilde. Ik had met een groep vrienden die ik kende van de sportvereniging afgesproken om op deze maandagavond naar één van de locaties te gaan waar een DJ wat oudere, foute popmuziek zou draaien.

Ik zal eerst nog even iets over mezelf vertellen. Ik ben Youri, 21 jaar oud en student. Doordat ik nogal fanatiek sport, heb ik een redelijk atletische bouw. Brede schouders, een platte buik met een sixpack als ik in het wedstrijdseizoen zit, sterke armen en benen, je kunt je er wel iets bij voorstellen. Op het moment ben ik single. Als bijbaantje geef ik wat bijles aan middelbare scholieren die moeite hebben om hun examens te halen.Een van deze leerlingen was Valerie, een 5 havo leerlinge van 17 jaar oud die veel moeite had met natuurkunde. Ik heb haar hier twee jaar lang in begeleid en uiteindelijk slaagde ze voor haar examens. Dit was ook voor mij een enorme opluchting, omdat ik wist hoe onzeker Valerie was geworden van de middelbare school. Tijdens de bijlessen heb ik dan ook vaak geprobeerd om haar zelfvertrouwen op te peppen en haar te helpen om in zichzelf te geloven. Uiteindelijk was dit dus gelukt. De examens waren voorbij, ik had een doos merci en een lieve kaart gekregen met een bedankje voor alle hulp en ik zou haar waarschijnlijk niet meer zien.

Nu was Valerie niet alleen een lieve meid, maar ook nog eens een hele mooie meid die heel spontaan kon zijn als ze goed in haar vel zat. Blond haar, blauwe ogen en een knap, onschuldig gezicht. Het soort meisje dat jongens met 1 blik kan laten smelten. Het verraste me dan ook dat ze, toen ik er toevallig een keer naar vroeg (het gesprek was er bij toeval op gekomen), zei dat ze nog geen vaste relatie had gehad, alleen wat kinderliefdes die dan na 2 weken weer over waren.

Nu wordt er als bijlesleraar natuurlijk van je verwacht dat je een professionele relatie onderhoudt met je leerlingen. Je hebt contact dat over de lesstof gaat en behandelt ze als je klanten, die alleen voor wat extra uitleg naar jou toe komen. Zo heb ik Valerie ook altijd behandeld. We hadden een professionele relatie en mijn baantje was me meer waard dan een persoonlijke relatie met een van mijn leerlingen. Aan de andere kant merkte ik soms wel dat we elkaar erg goed lagen. We hadden een soortgelijk gevoel voor humor en als ik eens iets extra’s vertelde dat een beetje van de lesstof afweek, hing ze vaak aan mijn lippen en wilde ze dat ik zo veel vertelde als ik wist. Die aandacht, in combinatie met haar aantrekkelijke uiterlijk liet mij ook niet onberoerd. Ik kan wel vertellen dat ik soms in slaap ben gevallen met mijn hand om mijn pik en met Valerie in mijn gedachten. Maar zoals ik zei, omdat er van mij werd verwacht dat ik professioneel met haar omging, was ze no-go.

Nu was ik op het festival en zag ik, tot mijn verrassing, Valerie een paar rijen achter me staan. Natuurlijk liep ik even naar haar toe om haar te begroeten en ze vertelde dat ze na haar diploma-uitreiking een weekje met vriendinnen naar Spanje was geweest om het te vieren. Dat verklaarde ook haar zongebruinde huid, die haar goed stond. Ze zag er nog beter uit dan dat ik me kon herinneren. Na een kort gesprekje gingen we weer terug naar onze vriendengroepen, maar ik kon het niet laten om zo af en toe een blik in haar richting te werpen. Wow, ze zag er echt goed uit, in een zomers shirtje en een rokje daaronder. Ik speelde met de gedachte om haar even apart te nemen en een poging te doen om haar mee naar huis te nemen, maar ik was zo veel ouder dan zij en wat moest ze dan wel niet van haar ex-bijlesleraar denken?

Het feest ging door, de drank vloeide rijkelijk en er werd flink gedanst. Ik benoemde eerder al dat het erg warm was, en wat gebeurt er als er te veel mensen met te veel drank te dicht op elkaar staan in de warmte? Precies, dan kunnen de emoties hoog oplopen. Als iemand op de voet van een ander gaat staan, kan dat voor sommige heethoofden al reden genoeg zijn om te gaan meppen. We hadden vanuit de verte al wat van deze vechtpartijtjes gezien, maar nu ontstond er één direct naast ons groepje. Een aantal vrienden van mijn groep sprongen direct er tussen en trokken de ruziemakers uit elkaar, maar ik zag dat Valerie, die een beetje zenuwachtig erbij had staan kijken, per ongeluk een beuk kreeg toen een van de vechtersbazen tegen haar aan knalde. Ze viel hard met haar hoofd op de grond en bleef liggen. Ik was enorm ongerust en liep er zo snel als het kon, door de drukke mensenmassa heen, naartoe. Haar vriendinnen probeerden Valerie bij te brengen, maar dat lukte nog niet. Ik vond dit, midden in het feestgedruis, ook niet de beste plek om te proberen om haar bij te brengen. Ik riep naar mijn vrienden dat ik haar even in veiligheid zou brengen, tilde haar op in mijn armen en droeg haar naar een plek wat verderop, waar geen mensen stonden te springen en te dansen.

Uiteindelijk lukte het mij, samen met haar vriendinnen, om Valerie bij te brengen. Ze was erg verward en gedesoriënteerd, maar herkende ons wel. Ze wist niet goed wat er gebeurd was en kon zich alleen herinneren dat ze had staan kijken bij een gevecht en een duw had gekregen. Ik vond het verstandig om even langs de eerste hulp te gaan. Een van haar vriendinnen, Sonja, ging mee. We namen met zijn drieën de bus naar het ziekenhuis (het was pas 23.00 uur, dus die reden nog gewoon) en zaten 20 minuten later in de wachtkamer van de eerste hulp. Valerie had een flesje water gekregen tegen de schrik en zag er al wel weer iets beter uit, al klaagde ze nog wel over hoofdpijn en duizeligheid. Niet zo vreemd na de val die ze had gemaakt.

Op de eerste hulp werd Valerie onderzocht en werd de conclusie getrokken dat ze vooral een enorme schrikreactie had gehad. De klap op haar hoofd had wonder boven wonder niet gezorgd voor een hersenschudding en ook werden er geen bloedingen geconstateerd. ‘Het beste advies is nu om te rusten, genoeg water te drinken en rustig aan te doen met het bewegen van je hoofd, dan heb je morgenvroeg hoogstens nog een bult op je hoofd’, zei de verpleegkundige op de eerste hulp. Ik regelde een taxi en zou ervoor zorgen dat ze naar huis gebracht zou worden. Valerie wist alleen meteen te melden dat haar ouders ook niet thuis waren, dus dat ze dan alleen zou zijn. Dit leek mij en Sonja geen goed plan, dus stelde ik voor om haar bij mij thuis op bed te leggen. Ik zou bij haar blijven, ik vond het geen probleem om het feest verder te missen, en Sonja zou teruggaan naar het feest om de rest van haar vriendinnen bij te praten.

Een taxirit later liep ik samen met Valerie naar de slaapkamer van mijn ouders, waar ik haar op bed legde, wat kleren van mijn zusje naast haar bed legde en in een stoel naast het bed ging zitten, om er zeker van te zijn dat ze goed sliep en er niets gebeurde. Na een paar uur was ik er zeker van dat ze diep in slaap was en ging ik ook naar bed, voor een resterende nacht van zo’n 4 uur.De volgende ochtend was ik beneden op de bank gaan zitten, toen Valerie naar beneden kwam. Ze had de kleren van mijn zusje inderdaad aan gedaan en zag er, ondanks haar vermoeide gezicht, toch prachtig uit. Ze kwam naast me op de bank zitten.

‘Goeiemorgen Valerie, hoe voel je je nu?’

‘Goeiemorgen Youri, nouja, m’n hoofd is een beetje gevoelig en ik ben moe, maar verder wel prima. Hoe is het met jou?

‘Met mij gaat het prima, ik ben moe omdat ik de halve nacht bij jouw bed heb gezeten, omdat ik heel ongerust was over jou, maar nu je gewoon loopt en praat en zegt dat het verder prima gaat, ben ik een stuk minder ongerust.’

‘Ahh, dat is lief van je. Je hoeft niet meer ongerust te zijn, ik voel me prima. Heel erg bedankt voor wat je hebt gedaan, Sonja heeft me via whatsapp verteld wat er is gebeurd en ik weet niet of ik het er zo goed vanaf had gebracht als je me niet had opgepakt en weggedragen.’

Ze schoof iets dichter naar me toe op de bank.

‘Ach ja, ik ken je, dus ik dacht, beter iemand die je kent dan dat een wildvreemd iemand je daar weghaalt, of dat er iemand per ongeluk op je gaat staan, het was daar zo druk’.

‘Maar dat is precies wat ik bedoel! Je hebt me daar gewoon uit een hele nare situatie gered, daar wil ik je heel erg voor bedanken.’

En voordat ik het door had, leunde ze naar voren en drukte ze haar lippen op de mijne. Ik had dit niet verwacht, en een split second dacht ik: ‘dit is heel erg verkeerd’, maar toen sloeg ze haar arm om me heen, en begon ze kleine kusjes te geven tegen mijn mond. Ik voelde haar arm tegen mijn zij en haar lippen tegen de mijne, rook haar lekkere geur, zag haar gesloten ogen en sloot ook de mijne. Ik trok haar dichter tegen me aan en we zoenden elkaar heerlijk. Geen tong, maar gewoon een zoen waar de dankbaarheid, de passie en de verliefdheid vanaf spatten. Ik voelde de vlinders in mijn buik rondzwermen en voelde haar hartslag snel tegen mijn borstkas. Ik voelde mijn pik groeien in mijn broek, alle gedachten over goed of fout waren verdwenen. Valerie was het enige dat er nog op de wereld bestond. Haar lippen, die zachtjes open en dicht gingen, op de mijne, haar armen om mijn middel, mijn hand in haar lange, blonde haar en mijn andere hand op haar rug.

Na wat wel een uur leek, lieten we elkaar los en keken we elkaar aan.

‘Wow, Valerie, dit had ik niet verwacht, ik weet eigenlijk niet of dit wel verstandig is’, zei ik tegen beter weten in.

‘Hoezo niet?’

‘Nouja, je bent mijn bijlesleerling, ik mag niets met je doen wat dit betreft.’

‘Ik ben je leerling niet meer!’, zei ze vrolijk, ‘ik ben geslaagd en we zijn vrij om te doen wat we willen, en je vond het ook fijn, dat weet ik zeker!’

‘Ja natuurlijk vond ik het lekker, en je hebt in principe gelijk, we zijn vrij, maar dit voelt zo raar’.

‘Ik wil jou Youri, dat wil ik al een hele tijd, en gisteravond toen ik je zag, is dat vuur in me weer opgelaaid’.

‘Nouja, ik kan ook niet zeggen dat je mij helemaal koud laat, Valerie’, zei ik lachend, ‘maar het voelt nog steeds heel vreemd’.

‘Dan denk ik dat we nog maar een beetje moeten oefenen, zodat het normaal gaat voelen’, zei ze zachtjes.

Ik kon het niet helpen. Ze was te leuk, te lief, te mooi en ze zei precies datgene waar ik zo van hield. Een grapje doet op zo’n moment veel meer dan woorden van overtuiging, en al mijn twijfels leken weg te vallen.

Ik glimlachte naar haar, en ik zag ook een glimlach op haar lippen, en haar ogen die fonkelden van verlangen.

Ik leunde naar haar toe, kantelde mijn hoofd en zoende haar op haar mond. Haar arm vloog weer om mijn nek en het was duidelijk dat ze had gekregen wat ze wilde. Ik wist dat ze gewonnen had. Met haar knappe gezichtje, stralende lach en fonkelende ogen was al mijn weerstand verdwenen. Ik wilde nu niets liever dan haar, en ze zou me nooit meer ontsnappen. Ik drukte haar zachtjes achterover op de bank, zodat ze met haar rug op de bank kwam te liggen. Ik ging bovenop haar liggen en bleef haar zoenen. Na een tijdje voelde ik haar mond opengaan en haar tong zachtjes tegen mijn lippen aan tikken. Ik beantwoordde haar tongzoen door ook met mijn tong rustig langs de hare te gaan. Haar handen kropen onder mijn shirt en streelden mijn blote rug, terwijl ik met mijn vingers door haar haar en over haar hals ging. De tongzoen werd heviger en er sprak nu ook lust en verlangen uit, het verlangen naar meer. Toen ze aan mijn shirt begon te trekken om het omhoog te krijgen, zodat ik het uit kon doen, verbrak ik de zoen. Ze keek me beteuterd en verward aan.

‘Later’ zei ik. ‘Laten we eerst even iets gaan eten, dan kunnen we daarna de hele tijd doorgaan.’

Een beetje mokkend stond ze op van de bank, maar ze zag wel in dat ik gelijk had. We aten even een snelle boterham en besloten op mijn slaapkamer verder te gaan. Daar konden we niet gestoord worden en hadden we ook wat meer privacy omdat er niet toevallig iemand door het raam kon kijken.

Valerie ging me voor naar boven, en ik keek even snel naar haar mooie kont. Alles aan haar leek wel perfect, gemaakt om te verleiden en lief te hebben. Op het moment dat ze mijn kamer binnenliep draaide ze zich om en stapte ze weer op me af. Ik deed de deur achter me dicht en zoende haar direct weer. De zoen was wat wilder dit keer, en er kwam veel sneller een tong bij kijken. Ze verbrak de zoen en ging op bed zitten. Ik kwam naast haar zitten, zoende haar en drukte haar weer zachtjes achterover. Ze kwam met haar hoofd op mijn hoofdkussen te liggen, en zo lag ze daar, als een prinsesje, klaar om verder te gaan en smachtend naar meer.

We zoenden elkaar weer, ik lag weer bovenop haar, maar we hadden nu de ruimte om van positie te wisselen als we dat wilden. Zo lag ik dus het ene moment bovenop en zij het volgende moment. Ook het strelen werd ondeugender en we durfden meer van elkaar te ontdekken. Zij lag nu bovenop. Ik greep haar kont beet en kneep er zachtjes in. Daarna ging ik naar haar rug en maakte haar BH los. Ze protesteerde nog steeds niet en drukte zich zelfs nog wat harder tegen me aan, alsof ze bang was dat ik zou ontsnappen als ze mij de kans zou geven. Ik trok aan haar shirtje, dat over haar hoofd schoof toen we elkaars monden even loslieten. Ik vroeg snel aan haar: ‘Weet je zeker dat je dit wilt?’ en haar antwoord volgde in een extra passionele en duidelijke zoen op mijn mond, die zich daarna naar mijn nek verplaatste. Ik haalde haar BH-bandjes van haar schouders, draaide ons weer om en verbrak de zoen.

Valerie lag daar, op mijn bed, compleet naakt van boven, met haar haren uitgespreid als een blonde cirkel rond haar hoofd. De blik in haar ogen was dromerig maar toch vastberaden en seksueel. Ze wist precies wat ze wilde, verder gaan waar we gebleven waren en verder gaan dan ze ooit gegaan was. Ik keek even naar beneden en zag haar borstjes, niet heel groot maar mooi rond en ze pasten perfect bij haar. Ik pakte het sportbroekje wat ze van mijn zusje geleend had vast bij de band en trok het naar beneden. Een simpel zwart slipje kwam tevoorschijn. Ze stopte me nog steeds niet, maar trok juist aan mijn shirt om deze over mijn hoofd te trekken. Ze wilde duidelijk zo ver gaan als maar kon. Ik had dit nooit verwacht van die ooit zo onzekere, weinig zelfvertrouwen hebbende Valerie.‘Weet je dit zeker? Weet je zeker dat je zo ver wilt gaan?’ vroeg ik. Ze knikte en fluisterde: ‘Ja, ik wil jou, ik wil jou als eerste hebben’. Ze ademde snel en zag er zenuwachtig uit, maar ze was vastberaden. ‘Doe alleen wel voorzichtig en langzaam aan, ik weet niet goed wat er gaat gebeuren’.

‘Natuurlijk doe ik voorzichtig schatje, maar dat zou ik ook doen als ik niet je eerste zou zijn’ fluisterde ik.

Ik streelde over haar borstjes, over haar buik, over de binnenkant van haar dijbenen en zoende haar tegelijkertijd weer. Ik merkte dat haar hartslag nog verder opliep, ze was erg nerveus, dus zou ik heel rustig en langzaam aan doen. Ik pakte haar slipje vast, trok deze langzaam naar beneden en liet hem naast het bed vallen. Ze was nu helemaal naakt. Het was een prachtig gezicht, dit zenuwachtige maar geile tienermeisje dat klaar lag om haar eerste ervaring met seks te hebben.

Ik streelde opnieuw de binnenkant van haar dijbenen, en ging langzaam steeds verder omhoog, totdat ik bij haar kutje aan kwam. Ik streelde zachtjes rondom en over haar kutje heen. Ze trok haar rug hol toen ik haar aanraakte op haar meest intieme plekje. Ik voelde het vochtiger worden naarmate ik vaker over haar kutje heen streelde. Ze zuchtte duidelijk als ik haar streelde, en er kwam ook een zacht kreuntje uit haar keel, toen ik met mijn vinger over haar clitje streelde.

Na een tijdje kwam Valerie omhoog. Het was duidelijk dat ik haar niet op deze manier klaar mocht laten komen.

‘Ga op je rug liggen’ zei ze. Dus dat deed ik. Ze streelde me over mijn borst en buik terwijl ze me zoende. Toen ze bij mijn broekje was aangekomen (ook een kort sportbroekje vanwege de warmte) trok ze deze snel omlaag en gooide hem zonder twijfel naast het bed. Het enige dat ons nu nog van elkaar scheidde, was mijn boxershort, maar ook die werd snel omlaag getrokken en op de grond gegooid. We waren helemaal naakt, het zou gaan gebeuren, geen weg meer terug. Ze pakte even kort mijn pik vast, alsof ze voelde hoe groot deze was, en maakte een korte, aftrekkende beweging die totaal onnodig was om mij stijf te krijgen. Ik was van de aanblik van haar naakte, verlangende lichaam al zo stijf als een paal geworden.

Ze kwam weer op me liggen, ik voelde de nattigheid van haar doosje op mijn onderbuik en voelde hoe ze haar borstjes tegen mijn borst aan drukte. Ik pakte haar stevig vast en draaide ons om. Ik lag nu bovenop en keek neer op haar prachtige, naakte lichaam. Ik greep in mijn nachtkastje naar een condoom, deed deze snel om en kwam weer bovenop haar liggen.

‘Doe het, maak me een vrouw’ zei ze. Meer aansporing had ik niet nodig. Ik positioneerde mijn inmiddels enorm harde pik voor haar kutje en duwde hem zachtjes in de richting van haar onderbuik.

‘Als ik je pijn doe of als je iets niet wilt, moet je het direct zeggen hè’, zei ik. Ze knikte kort dat ze het daarmee eens was.

Ik voelde hoe haar doosje zich opende voor mijn paal. Ze haalde diep adem en ik keek haar aan. Ze knikte kort om aan te geven dat het goed was om door te gaan, dus drukte ik mezelf nog iets dieper in haar. Ze snakte naar adem en keek me met haar mond open aan. ‘Ja’, fluisterde ze. Het leek alsof dat het enige was dat ze op dat moment uit kon brengen. Haar hoofd was rood en het was duidelijk dat ze heel erg moest wennen aan dit nieuwe gevoel. Ik zat nu voor ongeveer de helft in haar, en begon heel langzaam in- en uitgaande bewegingen te maken. Ze onderging haar ontmaagding, naar adem snakkend als ik weer iets dieper ging, en hard uitademend als ik naar buiten bewoog.

Het voelde zo goed, het was duidelijk dat ik haar eerste was. De doorgang was enorm krap en het voelde alsof ik mezelf door een tunnel van talloze nauwe handjes bewoog, maar dan gecombineerd met het mooiste en geilste uitzicht dat ik ooit had gehad.

Toen Valerie na een aantal keren een beetje gewend was aan het gevoel van mijn pik in haar poesje, verschoof ze iets op het bed en begon ze een beetje tegen te stoten. Dit zorgde voor duidelijk meer reactie en genot bij haar. Ze had haar G-spot gevonden. We gingen nu sneller in en uit elkaar, en ik voelde haar handen op mijn rug soms samentrekken, waarbij haar nagels zacht in mijn rug prikten. Ze kreunde nu ook een beetje en met elke stoot werden haar kreuntjes harder en duidelijker. Ze ging richting haar orgasme. Ik voelde haar poesje samentrekkende bewegingen gaan maken terwijl haar kreuntjes alsmaar harder en duidelijker werden. Ik zat zelf ook niet ver van mijn orgasme af, en verhoogde het tempo nog iets. Ik wilde haar laten klaarkomen voordat ik het zelf niet meer kon houden.

Op het moment dat ik Valerie’s kutje voelde samentrekken en ze een lange, harde kreun uitliet, hield ik het niet meer. Ik had mijn doel bereikt, had haar laten klaarkomen en spoot nu ook mijn orgasme met een luide kreun in het condoom. Ik liet haar orgasme door haar lichaam razen totdat ze weer gekalmeerd was. Ik gleed uit haar en kuste haar, en ze kuste me een beetje verdoofd terug.

‘Dat… was… fantastisch…’ Bracht ze uiteindelijk uit. Ik keek omlaag naar haar, het meisje waar ik verliefd op was, die ik net haar eerste ervaring met seks had laten beleven. Ze zag er prachtig uit, met een voldaan gezicht en een dromerige, erotische blik in haar ogen. Ik wist dat ik haar nooit meer zou laten gaan.

Even later vielen we samen in slaap. We waren allebei erg moe van de afgelopen nacht, samen met deze sekssessie. We vielen in elkaars armen in slaap en werden pas rond 3 uur ’s middags weer wakker. Omdat we toch allebei de hele week alleen thuis waren, reed ik even met Valerie naar haar huis, waar ze voor een week wat spullen in een koffer stopte en die meenam naar mijn huis. Ze is de rest van die week bij mij blijven logeren, en vanzelfsprekend hebben we nog meerdere keren seks met elkaar gehad, waarbij we steeds iets verder konden gaan in wat we wilden. Al is het ook al gewoon fantastisch om met elkaar te lachen, samen uit te gaan of om elkaar vast te houden, en al helemaal om in elkaars armen in slaap te vallen na een lange, vermoeiende sekssessie.

Dit verhaal is voor een deel gebaseerd op echte personen, maar verder vooral het product van mijn fantasie. Laat vooral weten wat je ervan vond. Dit is mijn eerste verhaal dat ik op deze site heb gezet, en ik ben benieuwd naar de reacties.
Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners