Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Spannend in de stad - 10728 keer gelezen
Hoi ik ben Renate en ben 17 jaar oud. Ik ben niet al te groot, zo'n 1,60 en heb een mooie cup C. Ik heb lang donkerblond haar en een lekker kontje. Dit verhaal is puur fictie en zal niet altijd geloofwaardig overkomen omdat het allemaal mijn fantasie is. Ik ben bisexueel en in mijn verhalen kom je vooral lesbiennes tegen. Ikzelf hou wel van plassen enzo dus dit zul je af en toe ook terugzien in het verhaal. Als je niet van plassen enzo houdt raad ik je aan om dit verhaal niet te lezen.

Het was 12 uur en ik zat thuis beneden op de bank tv te kijken. Mijn ouders waren een weekend weg en ik zat mezelf een beetje te vervelen toen ik ineens een appje kreeg van mijn beste vriendin Laura. Heyy Renate heb je zin om mee te gaan de stad in om lekker te shoppen, schreef ze naar me. Oh ja lijkt me leuk, kom je anders eerst even langs mij reageerde ik op haar berichtje en ze stuurde terug dat ze eraan kwam. Ik sprong op en liep naar mijn kamer om maar wat kleren aan te trekken want ik liep nog in mijn ondergoed rond. Ik kwam boven bij mijn kast en kon zo snel niets vinden en besloot maar te wachten op Laura en te vragen wat zij leuk vond.
Niet veel later hoorde ik de bel en liep ik naar beneden en deed ik de deur open. Daar stond Laura, een geweldig mooie meid van 16 jaar. Ze had blond haar tot net over haar schouders en haar lichaam zag er niet verkeerd uit. Een geweldig afgetrainde kont met een goed paar borsten. Ik gokte dat het een goeie C cup was. Ze keek een beetje verbaast op toen ze mij in mijn ondergoed zag staan en ik legde snel uit dat ik niet wist wat ik aan moest doen. Laura kwam binnen en ik sloot de deur achter haar en we liepen naar boven toe. Laura stond nu voor mijn kleding kast en draaide zich ineens om. Wat nou als we het vandaag een beetje anders doen dan normaal zei ze tegen mij. Ik keek verbaast en ze draaide zich weer om en dook half de kast in. Ze pakte panty uit de kast met een lang los shirt en gooide deze naar mij. Trek dat aan maar wel zonder ondergoed zei ze. Ik trok meteen mijn ondergoed uit en trok de panty over mijn blote kont aan. Ik trok het shirt over mijn hoofd en het kwam tot net over mijn kont. Dit zag er uit als een prima outfit maar was toch best opwindend. Laura keek goedkeurend naar mij en trok haar shirt ineens uit en ook haar strakke spijkerbroek. Ze had geen ondergoed aan en stond nu bloot voor me en dook voorover de kast in. Ik keek nu recht tegen haar kont aan en zag haar spleetje tussen haar benen zitten. Ik voelde een nat plekje ontstaan in de panty. Laura draaide zich weer om en had nu een kort jurkje te pakken. Ze trok dit over haar hoofd en het kwam net tot halverwege haar bovenbenen. Het jurkje bedekte alles gewoon maar was toch heel open. Je kon haar tepels net iets door de stof heen zien drukken. Oke laten we gaan zei Laura en liep al richting de deur.

We liepen naar buiten en we sprongen op de fiets richting de stad. Het was heerlijk weer buiten en we waren dus al snel waar we wouden zijn. Bij het afstappen liet ik mijn sleutels vallen en bukte om deze op te rapen. Bij het bukken had ikzelf door dat als je nu voor me zou staan je perfect mijn hangende borsten kon zien achter mijn losse shirt. Snel ging ik weer recht opstaan en ik liep samen met Laura naar onze eerste winkel. Het was een normale kleding winkel en we liepen naar binnen. Het was super rustig in de winkel en konden dus rustig tussen de schappen rond kijken. Laura riep mij en ze had een leuk jurkje gevonden. Nou die moet je dan even passen zei ik tegen haar. Ze wou richting de pashokjes lopen maar ik hield haar tegen. Ik keek eens snel in het rond maar zag niemand in de buurt en daagde haar uit om hier tussen de rekken het jurkje te passen. Ze keek eens om zich heen en besloot om het dan toch maar te doen. Ze trok in 1 haal haar jurkje over haar hoofd en stond nu in haar blootje midden in de winkel. Snel pakte ze het jurkje en trok deze over haar hoofd. Hij was net iets te klein en haar tepels zaten iets naast de stof. Ik stapte naar haar toe en kneep speels in haar tepel. Ze ging met haar hand over mijn kruis en voelde dat er een aardig natte plek in de panty zat. Jij hebt het wel naar je zin volgens mij zei ze. Ik knikte en gaf haar een knipoog. Nou trek je eigen jurkje maar weer aan zei ik tegen haar. Ze keek eens snel in het rond en trok het andere jurkje weer uit. Ze pakte haar eigen jurkje en trok deze in de haast aan. Ze had niet door dat ze hem verkeerd om aantrok en hing nietsvermoedend het jurkje weer in het schap.
Ik keek eens naar haar en omdat de rug van haar eigen jurkje nogal open was had ze een enorme inkijk. Je kon nog net niet haar tepels zien. Ze wou doorlopen en ik liep snel achter haar en trok aan de achterkant van haar jurkje. Hierdoor trok ik het jurkje aan de voorkant opzij waardoor haar borsten ineens naar buiten sprongen. Ze schrok zich dood want ze stond nu weer topless in de winkel. Geschrokken keek ze om zich heen en trok het jurkje weer over haar borsten heen. Ze had nu door dat haar jurkje verkeerd om zat en liet haar schouderbandjes van haar schouders zakken. Ze trok snel het jurkje recht en deed alles weer goed. We besloten om maar naar de volgende winkel te gaan en liepen naar buiten. Ineens zag ik aan de overkant een lingerie winkel. Laten we daar even gaan kijken zei ik tegen Laura en ze stemde in. Samen liepen we de winkel in en keken wat rond. Het was verboden om in deze winkel te passen en ze hadden dus ook geen pashokje. Laura vond wel een leuk slipje maar ze wou dit toch echt even passen. Nou pas het gewoon hier achter het schap, zei ik tegen haar. Waarom ook niet antwoordde ze en trok haar jurkje iets omhoog waardoor ze in haar blote kont stond. Snel stapte ze in het slipje en trok deze naar boven tussen haar benen. Het slipje zat prachtig en hij zat lichtjes tussen haar kont in getrokken. Dit wond me echt op en langzaam drukte ik mijn hand in mijn panty en begon mezelf rustig te strelen midden in de winkel. Ineens zag ik in mijn ooghoek dat er een verkoopster aan kwam lopen. Ik trok mijn hand uit mijn panty en waarschuwde Laura. Ze had geen tijd meer om het slipje uit te trekken en trok maar gewoon haar jurkje naar beneden. De verkoper kwam de hoek om en vroeg of we iets hadden kunnen vinden. We zeiden dat we gewoon even keken in de hoop dat ze weer weg zou lopen. Jammer genoeg bleef ze staan en ging ze een heel gesprek met ons aan. Na een paar minuten zei ze ineens dat als we dat wouden voor deze keer wel wat mochten passen. Laura greep deze kans meteen en pakte een slipje van de muur af. Onopgemerkt pakte ze de hanger waar het slipje aanhing die ze nu aanhad met zich mee. We liepen mee met de verkoopster en ze leidde ons naar een achter kamertje en ze zei dat Laura hier wel even mocht passen en ze liep de kamer weer uit. Als een speer trok Laura haar jurkje omhoog en trok het slipje uit. Er zat een enorme natte plek in het slipje. Ik liep naar haar toe en haalde mijn vingers langs haar spleetje en ik haalde ze doorweekt weer terug. Laura besloot om dat natte slipje maar te kopen omdat het helemaal nat was van haar kut vocht.

Ik stond nog steeds bij Laura achter en besloot dat ik zin had om haar even snel te verwennen. Langzaam legde ik mijn vingers op haar spleetje en begon haar rustig te masseren. Af en toe liet ik een vinger naar binnen glijden en met mijn andere vingers draaide ik rondjes rondom haar clitje. Laure begon zachtjes te kreunen. Na een paar minuten zo te staan hoorde ik ineen gerommel aan de andere kant van de deur. Ik trok mijn hand snel terug en de deur ging open. De verkoopster kwam weer naar binnen en vroeg of het paste en of Laura wat wou kopen. Laura gaf aan het ene slipje te willen kopen en de verkoopster graaide het uit haar hand. Zo je bent wel opgewonden of niet vroeg ze met een glimlach aan Laura. Laura begon helemaal te blozen en de verkoopster keek eens naar ons. Jullie mogen hier nog wel even blijven als jullie willen dan zorg ik ervoor dat er niemand binnen komt. Laura knikte en ze liep de kamer weer uit. Ze had dus doorgehad dat wij supergeil waren en ze gaf ons nu de kans om even lekker los te gaan. Ik had er genoeg van en had zin om klaar te komen. Ik trok meteen al mijn kleren uit en stond naakt in de kamer. Laure trok haar jurkje ook over haar hoofd en stond naakt naast mij. Laura drukte mij op mijn rug op de grond en draaide zich om. Langzaam kwam ze met haar kont boven mijn gezicht hangen en leunde voorover. Ik had nu vol zicht op haar kutje en ze zakte langzaam wat naar beneden totdat ze bijna bij mijn mond zat. Ik greep haar kont vast en spreidde met mijn vingers haar billen wat en drukte mijn mond tegen haar kutje aan. Gretig begon ik haar hele spleetje uit te likken. Ineens voelde ik haar bij mijn spleetje bezig zijn. Ik spreidde mijn benen iets en ze begon nu mij ook te likken.
Zo lagen we even in standje 69 op de grond elkaar te verwennen. Wat voelde dit heerlijk zeg, de opwinding dat ik mijn bff aan het klaar likken was terwijl zij mij ook aan het beffen was. Het genot was overwelmend en hierdoor duurde het ook niet lang voor dat ik luid klaarkwam. Terwijl ik mijn orgasme had begon Laura ook en we zakte slap in elkaar. Ik drukte Laura van mij af en ging rechtop zitten. Laura kwam ook overeind en kwam met haar hoofd naar de mijne. We bewogen onze lippen langzaam naar elkaar toe en gaven elkaar een intense tongzoen. Wat kon ze heerlijk zoenen. Terwijl we elkaar zaten te zoenen proefde ik mezelf terug. Dit gaf me toch wel weer een geil gevoel. Na een paar minuten zoenen stopte we en keek laura me aan. Ik moet echt nodig plassen zei ze ineens. Nou dan laat je het lekker lopen zei ik tegen haar, we gaan hier zo toch weg. Ik stond op en pakte onze kleren van de grond af en Laura spreidde haar benen. Ze ontspande zich helemaal en niet veel later kwam haar plas uit haar spleetje zetten. Terwijl ik naar een plassende Laura aan het kijken was kreeg ikzelf ook heel erg te drang om alles te laten lopen dus ik zakte ook maar door mijn knieŽn. Ik spreidde mijn benen en opende de sluizen. Ik plaste naast Laura op de grond en het voelde heerlijk opluchtend om alles even te laten lopen. Ik gooide het jurkje weer naar Laura en ze trok dit over haar hoofd aan. Ikzelf trok mijn shirt weer aan en trok mijn panty ook aan. Deze was nog helemaal doorweekt van het geil maar dit scheelde me niets. We liepen het hokje weer uit en bedankte de verkoopster en liepen snel de winkel uit voordat we gezeur kregen dat we op de grond hadden geplast.

Eenmaal buiten besloten we om maar gewoon naar mijn huis te gaan. We hadden beide nog maar zin in 1 ding en dat was niet shoppen. We hadden zin in elkaar. Op een rap tempo fietste we naar huis. Thuis aangekomen liepen we snel naar binnen en hup naar boven. Op mijn kamer trok ik meteen al mijn kleren weer uit en Laura trok het jurkje over haar hoofd. Ik heb zin in meer zei ik nu tegen Laura. Ik heb misschien wel een idee zei ze ineens. Lijkt het je leuk om een trio te hebben met mij en nog een jongen vroeg ze. Dit leek me geweldig en ze pakte snel haar telefoon erbij. Ze appte iemand en zei dat we nu maar even moesten wachten. Na een minuut of 10 ging de bel en Laura stond op en liep naakt de trap af. Ik liep achter haar aan en ze deed zo de voordeur open. Ineen zag ik wie daar stond. Laura had haar 1 jaar jongere broertje gevraagd of hij hierheen wou komen. Hij wist blijkbaar niet waarvoor want zijn mond sprong open toen hij zag dat zijn zus en ik naakt voor hem stonden. Laura trok hem naar binnen en zei dat we zin hadden in pik. Hij stond nog verbaast tussen ons in en we liepen de woonkamer in waar Laura haar broertje op de bank drukte. Nou hup uit die kleren riep ze naar hem. Ik drukte ondertussen de gordijnen dicht en draaide me om. Volgens mij had hij er wel zin in ondertussen want binnen no time zat hij in zijn blote lul op de bank. Hij had niet zo'n hele grote, ik schatte hem in op zo'n 14 cm lang.
Ik liep naar hem toe en klom op zijn schoot. Ik had zin om iemand in mij te hebben en pakte zijn pik beet. Ik had geen zin om te beginnen met pijpen enzo dus ik pakte meteen zijn pik vast en drukte hem tegen mijn kutje aan. Ik liet mezelf langzaam zakken totdat hij diep in me zat en begon op en neer de bewegen. Dit voelde echt heerlijk. Ik had al lang geen seks meer gehad en dus ik leefde me uit. Ik bleef hem een paar minuten lang bereidden totdat hij aangaf dat hij dicht bij een orgasme kwam. Ik drukte mezelf meteen van hem af en ging naast hem zitten. Ik zat achterover op de bank en Laura kwam nu naast ons zitten. Ze pakte zijn pik vast en begon hem rustig af te trekken. Ik boog mijn hoofd naar hem toe en gaf hem een snelle zoen waarna ik afzakte naar zijn pik. Terwijl Laura zijn ballen aan het kneden was pakte ik zijn lul in mijn mondje en begon hem rustig af te zuigen. Hij kreunde diep en gaf na een paar minuten al aan dat hij bijna ging komen. Ik keek naar Laura en ze gaf me een goedkeurend knikje. Ik ging door met pijpen en voelde zijn pik na een minuutje samen trekken. Ik trok mezelf terug en begon nu hard met aftrekken en de klodders sperma spoten uit zijn lul over mijn gezicht heen. Na een paar klodders drupte zijn pik nog wat uit en ik likte hem helemaal schoon. Laura bewoog zich naar mij en likte mijn hele gezicht ook schoon.

Terwijl Laura mijn gezicht schoon aan het likken was trok ik rustig haar broertje nog een beetje af. Ik voelde zijn pik alweer stijf worden en ik had toch echt zin om klaar te komen door zijn lul. Ik stond op en ging op handen en voeten op de grond zitten. Hij begreep meteen wat ik wou en kwam achter mij zitten en drukte langzaam zijn pik tegen mijn spleetje aan. Hij drukte hem met 1 haal naar binnen en ik gaf een luide gil. Hij was net klaargekomen dus hij kon nu een stuk langer doorgaan voordat hij weer zou komen. Dit gaf mij genoeg tijd om klaar te komen dacht ik zo. Hard was hij me aan het neuken terwijl Laura naast mij zat en rustig in mijn borstjes zat te knijpen. Wat voelde dit heerlijk aan en na een paar minuten neuken kwam ik dan eindelijk tot een orgasme. Ik zakte in elkaar van genot en keek opzei waar ik zag dat Laura op haar rug op de bank was gaan liggen. Haar broertje zat voor haar en ik zag hoe hij zijn zus aan het neuken was nu. Ik trok mezelf weer omhoog en ging naast Laura op de bank zitten. Ik pakte met mijn ene hand haar borsten vast en begon deze te kneden terwijl ik met mijn andere hand haar clitje aan het verwennen was terwijl haar broertje diep in haar aan het stoten was.

Het duurde niet lang totdat Laura met een harde gil klaar kwam en ze trok helemaal samen. Dit drukte haar broertje ook weer over de rand die net op tijd terug trok en zijn zaad over haar buik en borsten heen spoot. Ik pakte zijn lul beet en zoog de laatste resten sperma op en keek toen naar Laura. Haar hele buik zat onder en ik likte al het zaad op. Het smaakte heerlijk en ik zag dat Laura en haar broertje tevreden voor zich uit keken. We besloten om maar even te gaan douchen met zijn drieŽn. We liepen naar boven en douchte ons af. Die avond hebben we nog we een filmpje gekeken en Laura en haar broertje zijn toen naar huis gegaan. We hadden afgesproken om die dag erop nog wat te doen dus wie weet wat er dan nog allemaal gaat gebeuren. Met dit vooruitzicht in mijn kop heb ik mezelf die avond nog eens heerlijk klaar gevingerd en ben naakt gaan slapen.

Einde van dit verhaal.

XOXOXO Renate


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners