Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Spannend stranddagje - 12745 keer gelezen
Hoi ik ben Renate en ben 17 jaar oud. Ik ben niet al te groot, zo'n 1,60 en heb een mooie cup C. Ik heb lang donkerblond haar en een lekker kontje. Dit verhaal is puur fictie en zal niet altijd geloofwaardig overkomen omdat het allemaal mijn fantasie is. Ik ben bisexueel en in mijn verhalen kom je vooral lesbiennes tegen. Ikzelf hou wel van plassen enzo dus dit zul je af en toe ook terugzien in het verhaal. Als je niet van plassen enzo houdt raad ik je aan om dit verhaal niet te lezen.

Het is begin van de zomer en ik zit thuis op mijn kamer in een klein broekje met een losse croptop aan. Het is hartstikke benauwd op mijn kamer en ik zweet me kapot. Ik zit rustig een beetje te appen met wat vriendinnen totdat ik in eens een appje krijg van mijn bff Kim. Kim is een jaar ouder dan mij en is ongeveer 1,70 m lang. Haar borsten zijn vrijwel dezelfde maat als de mijne. De opbouw van haar bovenlichaam komt heel erg overeen met die van mij wat handig is want dan kunnen we gewoon bh's en topjes van elkaar lenen. Haar kontje is ook niet al te slecht en ze heeft mooi lang bruin haar met blauwe ogen. Ze vraagt of ik zin heb om naar het strand te gaan want zij heeft het ook heel erg warm. Natuurlijk had ik daar zin in en stuurde terug dat me dat een geweldig idee leek. Mooi antwoordde ze weer terug. Ze kwam met ophalen over een half uurtje. Kim was al 18 en had haar rijbewijs dus konden we mooi met de auto naar het strand toe. Hoefde we ook lekker niet te fietsen in die hitte.Ik stond op en pakte een tasje waar ik mijn bikini in deed en een schoon slipje mocht dit nodig zijn. Ik dacht van wel want het slipje dat ik nu aan had was doorweekt van het zweet. Ik pakte nog een flesje water en stopte dit bij de tas in. Een bh nam ik niet mee want die had ik toch al niet aan. Dat zit veels te warm en plakkerig met dit weer. Voordat ik het wist stond Kim voor mijn huis te toeteren. Ik had er nog aan zitten denken om thuis al mijn bikini aan te doen maar nu was Kim er al en had ik hier geen tijd meer voor. Ik rende naar buiten en sprong in de auto. Ik merkte meteen dat ik wat vergeten was, namelijk naar de wc te gaan. Toen ik ging rennen merkte ik dat ik heel erg nodig moest plassen. Nou maar snel naar het strand en het water in dacht ik bij mezelf. Toen ik in eenmaal zat kreeg ik eerst een dikke kus van Kim op mijn wang en gaf haar er snel 1 terug. Ze reed meteen weg met de auto en ik keek eens naar haar. Je kon zien dat zij ook geen bh'tje aan had onder haar jurkje want haar tepels priemden stijf door haar jurkje heen. Ik vroeg me af of ze al haar zwem slipje aan had of dat ze nog haar onderbroek aan had. Dit ging ik wel zien bij het strand dacht ik bij mezelf.

Al pratend met Kim waren we in no time bij het strand aangekomen. Het was hartstikke druk maar we konden nog wel ergens midden op de parkeerplaats een plekje vinden voor de auto. De parkeerplaats bij dit strand zat onder de boven op stukken gras dus het voelde heel fijn aan toen we uitstapten. Heerlijk in de schaduw. We pakten onze tassen uit de auto en ik kwam er toen al achter dat ik mijn handdoek vergeten was. Kim had er gelukkig aan gedacht en had wat extra mee genomen. Heb jij je zwemspullen al aan of moet je je nog omkleden vroeg ik aan Kim. Ze had nog niets aan antwoordde ze en ik zei hetzelfde. We kunnen misschien beter hier tussen de auto's even omkleden dan zei ik tegen haar. Dit vond ze een goed plan en pakte haar zwemspullen uit de tas. Ze had een harstikke klein zwemslipje bij haar. Het leek meer een string zo in haar hand. Ikzelf had een normaal zwemslipje bij me en een leuk topje. Kim had ook een leuk topje in het wit bij zich. Ik twijfelde nog even met het uittrekken van mijn kleren en keek naar Kim. Ik zag haar ook twijfelen en we lachte beiden om onszelf dat we hier te bang voor waren. Laten we het maar gewoon doen zei ik tegen haar en zij stemde hier mee in. Zonder te twijfelen trok ze nu haar jurkje over haar hoofd uit. Ik schrok iets want blijkbaar was ze poedelnaakt onder haar jurkje dus ze stond ineens in haar blootje voor me. Waar wacht je nog op zei ze grinnikend. Ik trok snel mijn topje en broekje uit en stond nu ook naakt tussen de auto's. Beiden trokken we snel onze zwemspullen weer aan en we liepen naar het strand toe. Kim liep voor me en ik had nu perfect zicht op haar kontje. Ze had echt een zwemstring mee genomen want haar hele billen kon je zien deinsen bij elke stap die ze zette. Dit wond me wel een beetje op en voelde wat extra nattigheid tussen mijn benen opkomen.

Bij het strand stopte we even en zochten we een plekje op. Toen we een plekje hadden gevonden legde we alles snel neer en ik wou eigenlijk meteen het water in want ik moest nog steeds super nodig plassen. Alleen toen ik naar het water keek was het zo druk dat je elkaar eigenlijk alleen maar in de weg zou lopen in het water. Ik zat nu dus een beetje wiebelend op de handdoek mijn plas in te houden. Ineens kreeg ik een ideetje. Kim had een tijdschrift mee genomen en was deze aan het lezen en lette dus niet op. Ik veegde met mijn handen naast de handdoek een klein beetje zand naar de kanten en ging heel on opgemerkt naar de handdoek op het zand zitten. Ik keek eens om me heen en niemand letten op dus ik deed heel iets mijn benen uit elkaar waardoor alleen ik net mijn eigen kruis kon zien. Net toen ik mijn plas wou laten lopen in het zand dacht ik bij mezelf dat het misschien wat geiler zou zijn als ik ook mijn slipje iets aan de kant zou schijven. Heel onopgemerkt schoof ik met 1 hand mijn slipje voor mijn spleetje vandaan en haalde snel mijn hand weer tussen mijn benen vandaan. Ik keek stiekem nog even tussen mijn benen en had nu zicht op mijn lekkere kale spleetje. Ik vond het nog wel spannend maar toen ik nog 1 keer om me heen had gekeken besloot ik het te laten lopen. Ik stopte met tegen houden en een klein straaltje plas kwam tussen mijn lipjes naar buiten zetten het zand in. Ik voelde me nu op mijn gemak en besloot de volle poorten open te zetten. Dit was niet zon slim idee want ik moest blijkbaar zo nodig dat het er bijna uitspoot. Er schoot dus een straal plas zo tussen mijn benen door iets verderop in het zand. Ik schrok me dood en hield mijn plas snel weer in hopend dat niemand het had gezien.Voor zover ik kon zien was het niemand opgevallen en ik trok snel weer mijn slipje voor mijn spleetje. Terwijl ik weer op de handdoek ging zitten veegde ik met mijn hand wat schoon zand over de plek waar ik net had geplast waardoor het niet meer te zien was. Ik moest nog steeds nodig maar op het zand vond ik nu echt te riskant. Ik kreeg een ander idee, ik kon prima tussen de auto's op de parkeerplaats in het gras plassen. Hier had ik me ook omgekleed dus waarom niet. Ik vroeg aan Kim de autosleutels omdat ik zogenaamd mijn mobiel in de auto was vergeten. Ze gaf deze aan mij en zo had ik een mooi excuus om naar de parkeerplaats toe te lopen. Met een snelle stap liep ik naar de auto. Ik drukte de auto open en trok snel mijn slipje helemaal uit en legde die op de stoel in de auto met de sleutel. Ik liep snel tussen de auto door naar voren dat je tussen alle auto's in stond en hurkte neer. Ik spreidde mijn benen weid en liet alles naar buiten stromen. Een harde straal plas kwam tussen mijn lippen doorzetten en omdat ik achterover leunde iets ging de straal met een leuk boogje een meter verder op het gras in.

Ineens hoor ik achter me: Wat doe jij nou?? Ik kijk verschrikt om en zie daar Kim staan kijken. Van schrik stop ik met plassen en zie haar grinnikend kijken. Laat maar lekker lopen hoor zei ze, voor mij hoef je je niet te schamen. Ik voelde lichtte oplichting en plaste de rest het gras in. Ik keek naar Kim en zag tot mijn verbazing dat zij haar string naar beneden trok. Ze liep naar me toe en hurkte naast me neer. Terwijl ze naar beneden kwam liet ze langzaam haar hand vanaf mijn knie naar mijn heupen toe lopen en bij het laatste stuk haalde ze langzaam haar vingertopjes langs mijn lipjes heen. Ik voelde een diepe rilling door me heen gaan en keek naar haar. Wedden dat ik verder kom zei ze met een twinkeling in haar ogen. Ze ging met haar blote kont in het gras zitten en ik zag haar even rillen. Toen ik tussen haar benen keek zag ik waarom. Een paar lange gras sprieten waren langs haar lipjes gegleden. Ik ging met mijn had tussen haar benen en trok het gras weg terwijl ik met mijn duim iets tussen haar lipjes door gleed. Ze leunde nu achterover tegen haar auto aan alleen bleef iets haken met de bandjes van haar topje. Zonder na te denken trok ze deze over haar hoofd en ze zat nu naakt tussen de auto's in. Ze spreidde haar benen weid uit elkaar waardoor haar lipjes van elkaar af werden getrokken. Ze trok haar kont iets van de grond en ineens kwam er een harde straal plas uit haar spleetje zetten. Zo plaste ze bijna 3 meter van ons vandaan en ik zat haar met grote ogen aan te kijken. Na heel even stopte ze alweer en ik keek haar vragend aan. Misschien voor zo nog zei ze met een knipoog. Ze trok haar topje weer aan en haar slipje ook. Ik liep naar de auto en trok ook mijn slipje weer aan.

Toen we terug liepen naar onze handdoeken kneep ik speels in haar kontje die zo goed zichtbaar was bij haar. Ze draaide zich om en greep me vast en ik probeerde weg te komen waardoor ze me van achter in de houdgreep te pakken kreeg. Ze kneep met beide handen eens goed in men borstjes en gaf me een speels kusje in mijn nek. Bij de handdoeken keek in richting het water en zag dat het nu weer een stuk rustiger was geworden. We besloten om maar even te gaan zwemmen.

Na een minuut of 10 zwemmen kwamen we een beetje bij elkaar dobberen in wat dieper water waar we nog net konden staan. Ik werd ineens in mijn kont geknepen en zag Kim grinnikend kijken. Ik ging naast haar staan en liet mijn hand in haar slipje zakken en begon haar spleetje lekker te masseren. Zacht stond ze in het water te kreunen. Ineens voelde ik haar hand ook mijn slipje in komen en ze drukte meteen een vinger bij me naar binnen. Ik kon nog net een klein gilletje onder drukken. Kim grinnikte want ze had wel door dat ik schrok. Ik ging op mijn beurt ook bij haar naar binnen met mijn vingers en zo stonden we bij elkaar in het water elkaar rustig te vingeren zonder dat iemand het door had. Na 5 minuten zei Kim ineens: Ik heb zin in je met een knipoog. Ik knipoogde terug en we gingen het water weer uit. Bij onze handdoeken aangekomen begon Kim alles in te pakken en ik volgde wat zei deed. We liepen snel weer terug naar de auto en deponeerde alles in de kofferbak. Ik was nog helemaal nat dus trok mijn slipje en topje uit en gooide deze in de achterbak en sloeg een handdoek om me heen. Kim kwam bij me staan en trok de handdoek van me af en begon me af te drogen. Ze was lekker ruw bezig en bleef extra lang met de handdoek tussen mijn benen wrijven. Dit voelde echt heerlijk aan. Ik was nu helemaal droog en pakte een droge handdoek uit de tas terwijl Kim haar spullen ook uit trok. Snel droogde ik haar ook af terwijl ik ook even lekker extra lang tussen haar benen bleef wrijven.

Nu we allebei droog waren wou ik mijn schone kleren pakken maar Kim hield me tegen. Ze gooide de achterklep dicht en trok de achterdeur open. Ik had door wat ze wou en klom op de achterbank en zij klom achter mij aan. Ze trok de deur achter zich dicht en duwde mij op mijn rug over de lengte van de bank. Ze drukte mijn benen uit elkaar en zonder te twijfelen schoot ze naar mijn kutje toe. Heftig begon ze me te likken over en tussen mijn lipjes door. Al het vocht wat er nog zat likte ze weg en verving ze met haar eigen speeksel en mijn nieuwe kutvocht. Ik vond het echt heerlijk wat ze aan het doen was en was heerlijk aan het kreunen. Ik kon het echt niet meer houden en alles trok samen. Ik kwam heftig klaar terwijl Kim maar bleef door likken. Ik lag voor een gehele minuut te schokken van genot op de achterbank totdat ze uiteindelijk toch haar hoofd tussen mijn benen vandaan trok. Terwijl ik lag uit te hijgen van de befpartij klom ze half op me en lagen we nu met onze borsten tegen elkaar aan met haar gezicht millimeters van mijn gezicht af. Langzaam kwam ze dichterbij totdat onze lippen elkaar raakte en we in een diepe tongzoen belandde. Tijdens deze heerlijke zoen kon ik mijn eigen kutje proeven in via haar lekkere mondje.

Ik was weer bijgekomen van haar likfestijn en duwde haar van me af. We draaiden om en ik drukte haar benen weid uit elkaar. Ik dook naar haar kutje toe en begon deze ijverig te likken. Met diepe halen likte ik haar hele kutje schoon tussen haar lipjes door. Terwijl ik haar druk aan het likken was drukte ik mijn wijsvinger ook haar kutje in en begon haar nu ook hard te vingeren terwijl ik haar nog steeds druk aan het likken was. Het duurde niet lang totdat zij ook kronkelend op de achterbank lag. Ik besloot ook om niet te stoppen en bleef gulzig doorgaan met likken en vingeren. Na een paar minuten besloot ik haar toch maar even te laten rustig en liet haar even met rust. Ik klom ook op haar en terwijl ik naar haar mond toe ging likte ik even snel haar lekkere kleine tepeltjes af om daarna door te gaan naar haar eigen mondje. Ik zette een intense zoen in en zo lagen we een paar minuten.We stopte met zoenen en gingen even rechtop zitten. Kim klom half over de achterbank heen en trok een handdoek uit de kofferbak. Deze legde ze neer op het zitvlak en ze liet mij op mijn rug liggen met mijn hoofd op de handdoek. Ik keek haar vragend aan. Voor het geval dat, zei ze met een knipoog. Ik had al een beetje door wat ze van plan was en ik had er deze keer niets op tegen. Ze klom nu andersom op me en ze hing nu met haar blote kont boven mijn lekkere borstjes. Ik kneep haar speels in haar kont en ze leunde voorover. Ze trok mijn knieŽn omhoog en spreidde mijn benen uit elkaar. Ze liet haar hoofd zakken en begon me weer heerlijk te likken. Ik had haar kont nu recht boven mijn gezicht hangen met gespreide lipjes en kon alles perfect zien. Ik trok haar kont naar beneden en begon haar ook ijverig te likken. Na een paar minuten heerlijk zo te likken stopte ze even en vroeg of ze zichzelf mocht laten gaan van mij als ze bij haar hoogtepunt kwam. Ze zei dat ze dit altijd echt heerlijk vond en ik zei dat ik het geen probleem vond deze keer. Ik was zo geil ondertussen dat het mij weinig kon schelen. We gingen weer ijverig door met likken. Mag ik wat gewaagdst doen vroeg ik haar snel tussen het likken door en ze kreunde half uhu. Ik ging snel door met likken en tijdens het likken haalde ik mijn wijsvinger langs haar kutje waardoor deze doorweekt was en langzaam zette ik mijn wijsvinger tegen haar kontgaatje aan. Ik voelde een klein schokje dat ze schrok maar ze hield me niet tegen. Langzaam drukte ik mijn vinger naar binnen en terwijl ik haar kutje aan het likken was begon ik haar kontje rustig te vingeren. Dit gaf haar echt de druppel want ze trok helemaal samen. Ze kwam ongelofelijk hard klaar en ik bleef door likken. Ik hou het niet meer gilde ze ineens en ineens begon ze vol op te squirten. Ik likte zoveel mogelijk op maar kon niet alles in mijn mond houden. Haar hele lichaam verslapte nu en ze lag als het ware op me en ik lag nu de hele tijd met mijn mond tegen haar spleetje aan. Langzaam bleef ik haar door likken. Laat je maar lekker gaan kon ik nog net zeggen toen ze zo slap lag en nu ze zichzelf helemaal ontspande kon ze niets meer inhouden. Er kwam nu weer een hoop vocht tussen haar lipjes vandaan maar dit keer was het haar plas. Ik slikte zoveel mogelijk door om het niet in de auto te laten komen maar het was wel handig dat die handdoek daar lag. Gelukkig had ze veel water gedronken waardoor haar plas goed schoon was en het nog wel te doen was in mijn mondje. Ze was zo doodop van al haar orgasmes dat ze zichzelf helemaal leeg liet lopen. Ik vond het vandaag niet erg.

Ze kwam weer wat bij en klom van me af. Sorry zei ze, het was niet mijn bedoeling om in je gezicht te plassen. Haha maakt niet uit hoor vandaag, grinnikte ik, het was best wel geil eigenlijks. Moet jij niet meer plassen dan vroeg ze ineens aan mij. Na al haar geplas was er bij mij inderdaad wel weer een druk opgekomen en ik zei dat ik eigenlijks wel weer moest. Ze drukte me aan de kant en ging op haar rug op de handdoek liggen. Kom maar zei ze, dat is wel net zo eerlijk grinnikte ze. Weet je het zeker, vroeg ik, want ik kan zo naast de auto gaan hoor. Ze lag nu toch al zei ze grinnikend. Ik besloot om andersom boven haar te gaan hangen. Dus met mijn borsten naar haar gezicht toen, dat ze met haar neus tegen mijn clitje aanzat. Langzaam liet ik mijn kutje tegen haar mondje aan zakken en stopte net boven haar. Ze pakte mijn heupen vast en trok me helemaal naar beneden waardoor ik bijna op haar gezicht zat en zij diep tussen mijn benen in mijn kutje zat gedrukt. Ze gaf me een knipoog wat ik als teken zag dat ik kon en liet me gaan. Langzaam begon ik haar mondje vol te plassen en gulzig begon ze alles door te slikken. Dit voelde echt heerlijk ook met haar gezicht zo dicht tegen mijn spleetje aan. Langzaam liet ik al mijn plas lopen en ze kon zo goed als alles doorslikken. Toen ik klaar was wou ik van haar af klimmen maar ze hield me tegen. Ik voelde ineens haar tong uit haar mondje komen en ze begon me diep tussen mijn lipjes in te likken. Dit voelde echt heerlijk en na dat plassen van net kwam ik echt binnen no time klaar.

Na even op adem te zijn gekomen klom ik van haar af en Kim kwam rechtop zitten. Dat was echt heerlijk zei ik tegen Kim. Haha ja inderdaad antwoordde ze, je plas was nog niet eens zo super erg. Zullen we maar naar huis gaan vroeg ik, dan kunnen we even douchen. Goed plan, zei Kim en we klommen snel voorin de auto. Zullen we gewoon poedelnaakt in de auto blijven zitten vroeg ik geil aan haar. Ze grinnikte en startte de auto al. Dit nam ik als een ja en trok mijn gordel om. De gordel ging precies mooi tussen mijn tietjes door en bij Kim ook. Wat zag dit er alweer geil uit en ik voelde het alweer nat worden tussen mijn benen.

Snel reden we naar huis. Gelukkig waren mijn ouders er niet en konden we snel naar binnen glippen. Snel renden we naar boven en sprongen met zen tweeŽn onder de douche. De maakte elkaar goed schoon met zeep en tussen de benen bleven we allebei wat langer wrijven. Blijkbaar was het bij Kim nog supergevoelig want ze kon nog net blijven staan. Verlekkerd keek ze naar me en we stapte uit de douche. Ik pakte een handdoek en begon haar goed af te drogen. Toen ik haar droog had wou ze een droge handdoek pakken maar ik hield haar tegen. Ik ging met mijn mond naar haar borstjes toe en begon heerlijk te sabbelen op haar tepels. Ze had heerlijk kleine ronde tepeltjes en ze begon heerlijk te kreunen terwijl ik op haar tepeltjes zoog. Ineens drukte ze me van haar af en pakte een handdoek. Ze droogde mij snel af en trok me mee naar mijn slaapkamer. In de slaapkamer duwde ze me achterover op bed en liep naar de andere kant toe. Als ik nu naar boven keek zag ik haar boven me staan en ze leunde nu voorover. Haar lekkere borstjes kwamen boven mijn gezicht te hangen en ik begon weer aan haar tepeltjes te zuigen. Ze kun nu ook bij mijn tepels en begon ook aan mijn borstjes te likken. Zo zaten we even heerlijk aan elkaars tepeltjes te zuigen. Dit voelde echt heerlijk en wou niet dat het ooit zou stoppen. Maar naar een minuut of 10 ging Kim toch rechtop zitten. Schat ik moet nu echt gaan, zei ze bedroeft. Ik vond het ook super jammer maar ik kon er niets aan doen. Ze gaf me nog een diepe zoen en rende naakt mijn kamer uit. Bij haar auto trok ze snel een jurkje aan en ik zag haar weg rijden.

Het was een heerlijke ervaring geweest en dit smaakte zeker naar meer. Wie weet binnenkort een vervolg <3Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners