Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Tara s fotoshoot - 8586 keer gelezen
In mijn vrije tijd ben ik veel bezig met fotografie. Daarbij wordt ik ook regelmatig benaderd door modellen om voor hun foto’s te trekken. Dat vind ik erg leuk om te doen. Het is leuk om te zien hoe iemand begint te stralen als die voor de lens staat. Verlegen meisjes lijken ineens heel anders, waardoor je hen ziet groeien.

Op die manier kwam ik ook in contact met Tara. Tara was net negentien geworden. Ze zorgt in eerste instantie naar een shoot waarbij er mooie foto’s in een park in Brasschaat van haar gemaakt werden, waarop ze een collage voor haar moeder kon maken. Gezien ik daar niet ver vandaan woon, had ik gereageerd op haar oproepje. Nog geen twee dagen later stond ze voor de lens. Tara bleek een leuke meid te zijn. Haar spontane karakter hielp bij de makkelijke shoot. Tijdens de wandeling in het park bespraken we veel zaken. Hier en daar stopten we als we een mooie plek voor foto’s zagen. De winterse look en de pas gevallen sneeuw zorgden voor een mooi geheel. De kleurrijke muts met bijpassende sjaal maakten het plaatje compleet.

Vele foto’s verder vroeg de meid me of ik bij haar thuis nog wat kwam drinken. Dat vond ze wel het minste wat ze kon aanbieden. Ze woonde op loopafstand van dat park. Ik nam het aanbod aan. We liepen al pratend in de richting van haar ouderlijke woning. Daar binnen zette ze gelijk twee warme koppen thee. Daar was ik wel aan toe. Nu Tara haar jas uit had, zag ik dat ze mooi gevormd was. De meid was naar schatting iets onder de 1.70. Haar licht golvende bruine haar stond in mooi contrast met haar lichte huid en haar blauwe, vrolijke ogen. De slanke bouw werd geaccentueerd door rondingen op de juiste plekken. Haar borsten oogden in het zwarte strakke truitje mooi in verhouding tot haar taille. Daarbij zorgde de lichte jeans ervoor dat haar lange benen en strakke kontje ook goed uit de verf kwamen.

Na de kop thee werd er afscheid genomen.

Toen ik een paar dagen later de resultaten naar Tara stuurde, kreeg ik snel bericht terug. Ze meldde dat het erg fijn was en dat ze niet had verwacht dat ze het zo leuk vond om op deze manier in de spotlight te staan. Daar voegde ze aan toe dat ik me altijd vrij mocht voelen haar te benaderen als ik modellen zocht. Dat sprak mij wel aan. Ik bevestigde mijn interesse hierin gelijk per mail, waarna er in een gezellige mailwisseling een nieuwe afspraak werd gemaakt. Ditmaal zou het gewoon om haarzelf draaien.

Twee weken later was het zo ver. Tara belde al vroeg aan bij mij. Ze had een paar tassen met kleding bij. Terwijl ze die wegzette, schonk ik thee in. Daarna gingen we even zitten en genoten we al kletsend van de thee. Ondertussen zat ik te denken wat een invulling van de shoot zou zijn. Tara was een mooie meid en ik wilde haar uiterlijke en innerlijke kenmerken goed laten overkomen. Daarom pakte ze wat kleding erbij. Ze liet een grote diversiteit aan jurkjes, tuniekjes, shirtjes en lingerie zien. Daarbij had ze ook nog veel verschillende schoenen. Uiteindelijk viel mijn oog op een lang shirt.Na de thee liepen we naar boven. De slaapkamer zou het decor zijn van de shoot. Tara ging naar de badkamer om zich klaar te maken. Ondertussen prepareerde ik de slaapkamer en bekeek ik het beste licht. Daar was ik nog helemaal in op aan het gaan, toen Tara alweer binnen stapte.

‘Waar moet ik gaan staan?’

Ik keek naar haar op. Wat een schoonheid. Het lieve gezichtje met de blauwe ogen werd omsloten door haar bruine haren die ze losjes droeg. Hierdoor vielen ze ook nog een deel over haar shirt. Dat lichte shirt kwam tot halverwege haar bovenbenen. Ze had voetbalkousen eronder aangedaan. Dat contrast zorgde voor het speelse effect.

‘Ga maar op bed zitten, waarbij je een hand op het bed zet en je benen naast je legt.’

‘Oké.’

Tara ging vervolgens het bed op en nam direct de pose aan die ik tegen haar had gezegd. Tevreden keek ik langs mijn camera. Toen begon ik wat foto’s te schieten. Ik testte een paar posities en bekeek telkens snel het resultaat. Af en toe keek ik hierbij naar de meid. Zij was in haar element. Ze oogde op haar gemak. Een paar keer ging ze verzitten. Het poseren ging haar goed af. Hierdoor spande op een gegeven moment haar shirtje wat meer om haar borsten. Er bestond geen twijfel dat de dame haar beha had weggelaten. Haar tepels priemden duidelijk door de stof. Een heerlijk beeld. Toch focuste ik me op het geheel.

Na een serie foto’s in de slaapkamer gekleed in het lange shirt, werd het tijd voor iets anders. Tara haalde een groene, felle jurk tevoorschijn. Daar wilde ze wel iets mee doen. Ik stemde hier mee in. Het kleurencontrast zou mooi zijn met een effen muur. Daarom ging ik naar de lege kamer ernaast. In de ruimte waar ik veel foto’s trek vanwege het goede licht en de egaal witte achtergrond zette ik alles klaar. Tara kwam al snel binnen. Ze zag er beeldig uit in de jurk. Hij was dieper uitgesneden dan ik had verwacht. Haar borsten kwamen er mooi in uit. Even stond ik te denken. Ze moest iets vast hebben. Daarom spoedde ik me naar beneden en haalde een boek tevoorschijn. Tara zag dat idee wel zitten.

Nadat ze een paar foto’s had gedaan waarop ze met haar gezicht naar de camera poseerde, draaide ze zich om. Over haar schouder keek ze de lens in. Daarna keek ze weg. Hierbij liet ze haar vrij hand langs de zoom van haar jurk gaan. Deze tilde ze een beetje op. De onschuldige look werd al sneller anders, doordat de meid haar jurk verder dan verwacht omhoog trok. Bijna haar hele linker bil werd zichtbaar. Geen slipje te bekennen. Ondeugend keek ze over haar schouder. Ze tuitte haar lippen. Of ze nu echt deze pose spontaan deed of bewust enorm uitdagend wilde zijn, weet ik niet, maar het wond me enorm op. Deze dame maakte me echt botergeil. Toch moest ik professioneel blijven. Terwijl mijn pik stevig in mijn broek klopte, verborg ik me achter mijn professionele masker.

Tara draaide zich om. Ze boog een beetje naar voren. De camera bleef doorklikken. Met een geopend boek voor zich, poseerde ze alsof ze hieruit op keek. Over het boek heen was een duidelijke inkijk te zien. De mooie borsten van de meid hingen uitdagend in alle vrijheid onder de stof van de jurk. Haar blauwe ogen keken mij strak aan. Ze fonkelden helemaal.

‘Eerst even wat drinken?’ vroeg ik.‘Ja is goed,’ zei ze met een glimlach. ‘Zijn er mooie foto’s bij?’

‘Ik zal ze zo eens nalopen,’ zei ik terwijl ik haar voor ging de kamer uit en de trap af.

Beneden schonk ik twee glazen fris in. Tara kwam daarna naast me op de bank zitten. Ik snoof haar heerlijk frisse geur op. Wat een dame was het toch. Half tegen me aan hangend, bekeek ze de foto’s met mij op het kleine scherm van de Nikon. Soms vroeg ze om te stoppen. Een enkele keer moest ik dan inzoomen op een detail. Tara klonk echter behoorlijk tevreden.

Bij de foto’s met de witte achtergrond liet ze me vaker stoppen. Dat was juist bij de foto’s waarop de meid haar ondeugende karakter naar voren haalde. De Belgische liet me inzoomen op haar billen bij de foto waarbij er een haast geheel ontbloot was.

‘Lekker?’ vroeg ze ineens.

Ik keek haar aan. ‘Wat zeg je?’

‘Vind je het lekker wat je ziet?’

‘Haha. Er zitten hele mooie resultaten bij ja.’

‘Kom op. Je weet wel wat ik bedoel.’ Tara gaf een kleine por in mijn zij. Daarna keek ze me strak aan.

‘..of wordt je hier niet opgewonden van als je dat zo ziet? Ik wel in ieder geval.’

‘Ik ben fotograaf nu he.’

Tara legde de camera aan de andere kant van me en kwam in een wip op mijn schoot zitten met haar gezicht naar mij toe. Ze boog wat voorover. Terwijl ik haar borsten goed kon voelen, voelde ik haar adem bij mijn oor.

‘Jij laat mij zo goed voelen, je windt me op. Dit is voor jou.’

Tara had haar hand al tussen ons in naar mijn kruis gebracht. Nu viel er niets meer te ontkennen. Een heerlijkheid als deze dame die zich zo gewillig openbaarde, dat kon je toch niet laten schieten? Ik draaide mijn hoofd naar de hare en zoende haar op haar mond. Direct opende ze haar lippen om haar tong deel te laten nemen aan het spel der lust. Mijn handen gingen naar haar rug. Zij begon mijn harde staaf steviger te kneden door mijn broek heen. Het voelde geweldig.Ze verschoof wat. Hierdoor kwam er meer ruimte tussen onze lichamen zonder dat onze monden zich van elkaar scheidden. Ik voelde hoe haar hand mijn broek opende. Eerst mijn riem, toen de knopen. Toen deze open waren, gleed haar hand gelijk naar binnen. Een beetje sjorrend haalde ze mijn pik tevoorschijn uit mijn zwarte boxer. Haar lippen lieten de mijne los. Verlekkerd keek ze naar mijn harde staaf. Haar tong gleed langs haar lippen. Toen kroop ze van mijn schoot af. Haar hand bleef mijn pik goed vasthouden. Haar andere hand zorgde ervoor dat mijn broek en boxer nu tot aan mijn knieën schoven. Zelf zat ze inmiddels naast me op de bank. Ze zakte met haar hoofd naar mijn pik. Even trok ze de voorhuid naar achteren. Toen likte ze eraan.

‘Hmm,’ zei ze.

Daarna schoof ze hem een stukje naar binnen. De geile griet begon me heerlijk te pijpen. Steeds dieper nam ze mijn harde staaf in haar mond om hem af en toe even helemaal uit haar mondje te laten glippen. Haar hand speelde met mijn geschoren ballen. Dit was heerlijk. Ik legde mijn handen op haar hoofd. Tara zag dit als een teken om het tempo op te voeren. Daar had ik niets op tegen. Gulzig zoog ze aan mijn staaf. Een hand liet ik nu over haar rug glijden. Eenmaal bij haar billen trok ik haar jurkje een beetje omhoog. Heerlijk was de zachte huid van haar achterste. Zachtjes kneep ik erin. Tara bleef me fanatiek door pijpen. Wat was het heerlijk.

Toen ze even omhoog kwam, pakte ik haar vast. Ik stond op en tilde haar omhoog. Al zoenend draaide ik haar om. Op haar knieën zat ze op de bank met haar armen op de rugleuning. Ik liftte het jurkje omhoog. Even liet ik mijn vingers door haar perfect geschoren lipjes glijden. Veel natter kon ze volgens mij niet. Toen ging ik achter haar staan. Met een hand hield ik haar jurkje omhoog, met de andere leidde ik mijn neuklat naar haar hunkerende kutje. Tara kreunde toen ze mijn eikel tegen haar gezwollen lipjes voelde. Gemakkelijk schoof ik mijn staaf naar binnen. De meid voelde mijn pik gelijk diep naar binnen glijden. Ik pakte haar bij haar heupen en begon ritmisch te stoten. Af en toe keek de meid verlekkerd over haar schouder. Haar strakke kutje was zo nat dat mijn paal gemakkelijk heen en weer ging. Met lange, krachtige halen neukte ik het mooie model.

Ineens duwde ze mij naar achteren. Mijn pik schoof uit haar kutje. Nu nam zij de leiding. De eerst nog onzeker ogende meid had veel aan vertrouwen gewonnen. Ze duwde mij terug op de bank en kwam zelf op mijn schoot zitten. Daarbij leidde zij mijn pik weer haar kutje in. Terwijl ze me begon te berijden, trok ze het felle groene jurkje over haar hoofd. Dat was het enige wat ze aan had. Haar mooie borsten nam ik een voor een in mijn mond. Het was heerlijk. Tara bereed me in een hoog tempo. Ze kreunde nu nog luider.

Ineens zette ze haar handen strak tegen mijn borstkas. Ik voelde ze wat schokken. Met een ferme kreun kwam ze klaar. Haar kutje spande en ontspande zich om mijn pik. Daarop pakte ik de geile meid bij haar billen en begon haar hard onderlangs in haar kutje te neuken. Haar borsten voelden heerlijk tegen me aan. Ze pakte mij stevig vast. Ik deed hetzelfde, en rolde haar nu behendig onder me. Ik kwam een beetje omhoog, steunend op mijn armen, en begon met krachtige halen weer in haar kutje te stoten. Ik voelde dat er iets op komst was. Ik gaf meer gas.

Toen trok ik mijn pik uit haar kletsnatte grotje. Direct vlogen er vele klodders sperma over haar buik en venusheuvel. Ze pakte mijn pik vast en trok er de laatste druppels uit. Die gleden ook op haar kale kutje. Met een tevreden glimlach lag ze op de bank. Ik trok mijn broek op en plofte ook op de bank. Haar benen legde ze over me heen.

‘Wist je dat ik nu zin heb in een sigaret?’ zei ze. ‘En ik rook niet eens.’

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners