Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Theekransje - 22754 keer gelezen
"Hey lekker popje, jij loopt er blijkbaar graag erg kort gerokt en sexy bij he! Hou je ook van een pittig stout intermezzo en wil je graag eens een spannende, leuke en hete namiddag bij enkele dames beleven?"
Het is woensdagnamiddag, dus heb ik geen school en alle tijd vrij. De dame die me aanspreekt is een stuk ouder dan ik en ze lijkt me wel sympathiek. Mijn fantasie slaat op hol door haar opwindende voorstel, mijn hormonen beginnen te razen en geven me een lekker gevoel in mijn buikje. Zonder er verder over na te denken stem ik in en vraagt ze me haar te volgen naar haar vriendinnen een straat verder, terwijl ze me wat uitleg geeft.
*
Als ik de living binnen kom, kijken drie paar ogen me verwachtingsvol aan. M'n korte rokje en m'n losjes wippende tieten in m'n luchtig dun bloesje vallen duidelijk in de smaak bij de dames, die me allemaal in de 20 of 30 jaar lijken te zijn, dus een stuk ouder dan ik.
"Dames, dit lekker popje wil zichzelf en ons wat amuseren en daarom biedt ze ons dit mooie lijfje aan. Ze heet Kitty zei ze en ze wil hier wel wat stoute spelletjes van jullie doen." Alle ogen glinsteren en tongen gaan onbewust langs de lippen bij dit leuke voorstel. Die zien het wel zitten en eigenlijk vind ik het ook best wel bangelijk om hier zomaar middenin een blijkbaar geile situatie terecht te komen.
"Om haar alvast in de juiste stemming te brengen zal ik haar slipje maar uittrekken", en de dame die me aanklampte grijpt resoluut onder m'n rokje en daar gaat mijn broekje. Een bh had ik al niet aan, dus rest me alleen mijn rokje en mijn bloesje, waar m'n stevige tieten losjes inzitten. Ondanks mijn jeugdige leeftijd is het al een forse C-cup waar ik terecht fier op ben.
Ze dirigeert mijn handen in mijn nek en grijpt onder m'n armen door mijn melkerij in beide handen, vlak voor de ogen van de overige dames. "Jij houdt wel van een stevige aanpak he meid, zo lekker ruw en brutaal ligt jou wel denk ik."

Nou moe, die laten er hier ook geen gras over groeien. Ik ben nog maar net binnen of ik ben m'n broekje al kwijt en even later worden m'n tieten stevig gekneed. Zulke brutale aanpak had ik eerder van mannen verwacht, maar zij weet er blijkbaar ook wel wat van en ik vind het wel lekker. Snel trekt ze m'n bloesje over m'n hoofd uit, zodat ik met blote tetters voor de dames sta. "Wat vinden jullie ervan dames, heb ik iets lekker meegebracht of niet?" Ze knijpt m'n tieten zo hard dat mijn tepels er dik en stijf van vooruit gaan staan. De dames vinden het allemaal heel leuk en appetijtelijk en genieten van het uitzicht en mijn schaamte. Ondanks dat ik het lekker vind ben ik toch wat verlegen om er zo bloot, gewillig en onderdanig bij te staan.
"Komaan meid, eens even voelen of je jonge pruim hier al wat nat van werd." Ze pakt me bij mijn hoge paardenstaart en trekt me ruw mee naar een zetel, waar ze me over de rugleuning drapeert met mijn handen op de leuningen en mijn kontje naar de dames. Ze doet het beetje textiel dat mijn blote billen nog bedekt omhoog en gaat met haar hand tussen mijn billen. "Wow, dat kind staat hier ferm te genieten, die is al goed nat hieronder in die lekkere gleuf". Gelijk duwt ze een vinger helemaal naar binnen, wat me wild doet opwippen.
*
Ann, een andere dame komt voor me staan met een zweepje in haar hand en knijpt in mijn hangende tieten. Ze petst met het zweepje tussen en onder m'n tetters waardoor ik kreun van die lichte pijn en wegtrek. Gelijk slaat ze me op mijn gezwollen tepels en zegt dat ik moet blijven staan of dat er ergere dingen volgen. Ze speelt met het zweepje rond mijn tieten en ik word er botergeil van, ook omdat ik terwijl duchtig in mijn kutje gevingerd word.
Plots gaat de deur open een komt er een jongetje binnen die verrast blijft staan kijken! "Mama, waarom zit tante Julia met haar hand tussen de billen van dat meisje en slaat Linda op haar blote borsten?" Zijn mama schrikt dat haar zoontje hierop uit kwam en wil hem vlug buiten werken, maar Julia vindt dat hij het toch ooit zal ontdekken en het dus beter nu kan leren.
"Kom eens hier jongen, dan leg ik jou wel eens uit wat je over meisjes moet weten!" Met grote ogen staart hij naar m'n blote onderdelen, niet wetend waar eerst te kijken. Ik schaam me ondertussen zowat compleet te pletter met die snotneus erbij. Dat was niet de bedoeling dat zo'n gastje die nog een stuk jonger is dan ikzelf hier zo staat te gapen. Hij kijkt m'n melkerij er bijna af en bewondert m'n blote billen. Ondanks alles windt het me behoorlijk op om onmachtig voor zo'n bengel poedelnaakt te koop te staan.

"Dat gerimpeld sterretje hier, dat is het kakgaatje, waar de meeste meisjes liefst van hebben dat je er niet aankomt." Ze steekt de jongen zijn wijsvinger in haar mond en begint er sensueel op te zuigen, wat de andere dames doet schuifelen op hun stoel. Goed nat duwt ze zijn vingertje pardoes diep in Kitty haar kontje, waardoor die geschrokken gilt en haar billen bijeen knijpt.
"Wow, dat is leuk zeg en heet dat het daarbinnen is tante, maar waarom knijpt ze nu zo hard?" Julia slaat Kitty met de hand hard op de billen en maant haar aan om te ontspannen. "Dat is omdat ze schrok jongen, want als je nu je vinger in en uit dat gaatje laat gaan, dan zal ze dat wel leuk vinden, is het niet Kitty!" Het kind zucht gelaten met een knalrode kop, want dit is toch echt wel heel beschamend voor haar. Linda knijpt haar plots keihard in een tepel en vraagt of ze kan antwoorden als haar iets gevraagd wordt. Een beetje onwillig zegt ze kort 'ja', wat haar petsen met het zweepje op haar bungelende tieten oplevert. Vlug zegt ze "Ja Julia, dat is waar", al hoor je wel dat ze het niet echt meent.
"Mama, waarom moet Linda op dat meisje haar borsten slaan voor ze antwoord, hoort ze niet goed soms?" Tja, kleine jongetjes moeten nog veel leren over meisjes natuurlijk.

"Okee kleine man, we gaan verder met de les, maar laat je vingertje nog maar even in dat hete gaatje zitten! Het gleufje hieronder is het poesje, want meisjes hebben geen piemeltje zoals jij. En dit hier zijn de twee kutlipjes die een gaatje afsluiten waarlangs meisjes plassen en waar later jouw pietje in past." Peter fronst de wenkbrauwen, want hij heeft daar al wel van gehoord maar snapt nog niet goed hoe dat nu juist in zijn werk gaat. "Dat leg ik je later nog wel eens uit, als je pietje wat gegroeid is, daar heb je nu nog niks aan. Ga nu met je duim maar eens over die lipjes, dat hebben meisjes graag, dat is lekker voor hun kutje en geeft heerlijke kriebels in hun buikje!"
Gehoorzaam doet Peter wat ze zegt, tot groot genoegen van een nu hijgende Kitty, maar dan vraagt hij: "Waarom noem je dat de ene keer poesje en dan weer kutje, zijn dat dan twee verschillende dingen?" Ann helpt Julia even door te vertellen dat poesje, kutje, mossel, gleufje, muis, pruim, grotje, neukgaatje, spleetje, foef, trut en nog zoveel andere namen allemaal hetzelfde betekenen.
Kitty staat ondertussen zowat te trillen op haar benen, want het duimpje van Peter maakt haar al bijna gek van genot ... maar dan onverwacht ook nog naar binnen floept, recht haar hunkerende pruim in. Ze snuift luid en staat op de toppen van haar tenen te trillen. Het is enorm beschamend dat zo'n snotneus haar zo heet maakt.

"Kijk jongen, als ik haar lipjes open trek, zie je dan dat harde knopje daar bovenin komen piepen? Dat is haar klitje, dat groter werd doordat je haar kutje zo lekker maakte met je duim. Je zou het een mini-pietje kunnen noemen, maar wel heel klein dus. Als je dat gaat masseren, dan wordt ze helemaal gek van genot. Wrijf er maar eens voorzichtig over met een vinger, je zal het wel merken als je het goed doet."
Peter is een goede leerling en even later sta ik bijna te dansen van geilheid. "Dit is niet enkel jouw verdienste hoor jongen, het is ook omdat Ann zo fijn met haar dikke tieten speelt, dat vindt ze heel lekker. Als je graag even op haar tepels sabbelt, dan zal ze dat ook wel lekker vinden, die dingen dienen daar tenslotte ook voor. Zuig op de ene tepel en knijp terwijl met een hand in haar andere tiet, misschien zwellen ze dan nog wat in je mond."
Ik weet niet waar ik het heb, nu ik zo vernederend maar zo zalig overal bespeeld word. Ik ben zo heet als lava door al dat gepeuter in m'n gaatjes, het vingerwerk, het lekkere zuigen op m'n uiers, de mepjes en de ogen van de toeschouwsters.
"Okee Peter, de les is voorbij, nu willen we ons speeltje terug voor onszelf, wegwezen jongen." Gehoorzaam vertrekt de jongen terug naar zijn kamer, waarschijnlijk niet goed snappend waarom hij plots weg moest. Ik ben ontgoocheld dat alles plots stopt, net nu ik zo dicht bij een vlammend orgasme zat.
Ann laat me rechtstaan voor hun tafel met de handen achter mijn hoofd, de benen gespreid en stopt het zweepje tussen mijn tanden. Julia geeft me een paar klinkende meppen op mijn blote billen en onder m'n tetters en dan zetten de dames zich rustig aan tafel om iets te drinken. Ik staat er loeiheet bij te puffen, doodsbeschaamd, maar durf niks zeggen.

Even later, nadat ze mij ook iets hebben laten drinken, moet ik wijdbeens op handen en knieŽn op de tafel gaan zitten, met mijn kontje naar Inge en Lisa. Lisa, de moeder van de kleine jongen, heeft wasspelden tevoorschijn gehaald met daaraan stevige elastieken waaraan gewichtjes hangen. Op elk kutlipje en tepel komt zo'n klemmetje, waardoor die stevig gerokken worden. In mijn kontje wordt de steel van een korte plumeau gestoken, zodat ik nu zelfs een staartje heb.
Iedereen heeft iets om te meppen in zijn handen, gaande van het zweepje, een houten latje, een stokje tot een vliegenmepper. Er word een leeg glazen flesje tussen mijn knieŽn gezet en ik krijg de opdracht mezelf daarop te neuken. Makkelijker gezegd dan gedaan, als ze je terwijl langs alle kanten meppen en petsen en die verrekte gewichten zwaar slingeren door mijn wegtrekken.
Ik zweet me te pletter en zweef tussen lichte pijn, wat ook wel opwindend is, en pure geilheid. Het is niet makkelijk om mijn kutje recht boven de flessenhals te krijgen en natuurlijk proberen de dames dat met hun meppen zoveel mogelijk te voorkomen. Gelukkig houdt Inge het flesje met ťťn hand vast, anders had het al lang om gelegen. Tussendoor worden mijn tetters met de hand gekneed en wordt de plumeau in en uit m'n kontje gepompt, zodat alles blijft tintelen.

Na veel meppen en pogingen om het flesje in mijn kutje te krijgen om mezelf te neuken, is het me dan toch gelukt. Wild wip ik op de nepdildo en voel me in nog hogere sferen komen.
Plots worden alle klemmetjes los gemaakt en de plumeau verwijderd. Vier paar handen beginnen me te melken, te petsen en me te vingeren in kutje en kontje. Als ook iemand mijn klitje masseert knal ik los door de genotsmuur en ga ik gillend, bevend en schokkend door een beuk van een orgasme. Ze hebben me zo heet gemaakt dat heerlijke vlammen langs mijn wervels scheuren, in mijn hoofd vuurwerk afgeschoten wordt en heel mijn lijf zalig in brand staat. Minuten lang lig ik op de tafel te stuiptrekken van genot, terwijl de dames me zalig overal zachtjes masseren. Wow, dat noem ik nog eens klaarkomen! Met knikkende knieŽn, meppen op mijn kontje en nog een korte melkbeurt geraak ik na een tijdje van de tafel. Ik krijg nog enkele nabranders van hun grijpende handen en heel mijn lichaam zindert van het genot.

"Kitty, als je nog eens een keertje wil langskomen voor een vervolg, hier is mijn kaartje, bel me dan maar! Ik denk dat je genoten hebt en wij ook, dankjewel."


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners