Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Treinshow - 37894 keer gelezen
Het is woensdagnamiddag en dus geen school! Ik moet met Meester mee naar een vriend die ergens op een landweg langs een spoorlijn woont, heel landelijk maar wat verlaten. Zoals altijd moet ik een kort rokje aandoen, een luchtig bloesje en geen bh, zodat mijn ruime C-cup losjes met me mee wiebelt. Ik vraag me af wat nu weer Zijn plan is, maar ik weet wel dat ik het weer zal mogen uitzweten. Ik hou van lichamelijke vernedering, veel bloot en stout, ook al schaam ik me soms een ongeluk. Onderdanig en gehoorzaam moet ik alles doen wat binnen mijn grenzen valt, hoe vernederend ook ... maar daar word ik bloedgeil van, ondanks alles.
*
"Dag John en schoonheid, kom binnen en zet u. Dit zijn mijn broer Frank en zijn zoon Jef, die onverwacht vandaag ook langskwamen. Ik hoop dat hun aanwezigheid niet stoort voor onze afspraak." God nee, wie weet wat Meester met mij van plan was en nu zitten die twee hier nog eens extra bij, terwijl Jef nog een stuk jonger is dan ik. Al houd ik van vernedering en stoute toestanden, zo'n jong gastje erbij maakt het wel enorm beschamend.
"Nee Tony, dat stoort niet echt, Kitty houdt wel van wat publiek en Jefke kan er allicht wat van leren. Hij is nog wel wat jong, maar eens zal hij er toch achter moeten komen hoe alles in elkaar zit!" Ja Meester, doe Jij maar luchtig, maar ik ben toch weer de pineut en ik weet zeker dat Jij me weer niet zult ontzien.
"Vertel eens Jefke, is het geen mooi popje met haar kort rokje en sexy topje? Heb jij ooit zo'n lekker ding van dichtbij kunnen bekijken? Draai eens rond Kitty, zodat we jou eens van alle kanten kunnen bewonderen. En doe je handen in je nek, dan steken je tieten mooi vooruit." Ja, en ik weet dat mijn bloesje half doorschijnend is, zodat mijn tetters in tegenlicht allicht al goed te zien zullen zijn. Die jongen zal niet weten wat hem overkomt.
*Nou, ik ben hier met mijn zoon precies op een goed moment gekomen, al is hij misschien wel wat jong voor wat hij hier te zien krijgt. En ik heb zo'n vermoeden dat het hier niet bij zal blijven als ik hoor wat die John over Kitty haar outfit zegt. Het is een bloedmooi kind, nog piepjong maar wel al ouder dan Jefke, en ze heeft alles in huis wat een man gelukkig kan maken. Ik schat haar tieten op een C-cup, alhoewel er van een cup niks te zien is, die lekkere melkerij zit blijkbaar helemaal losjes in de bijna-doorkijkbloes.
God jongens, wat is het een lekkere poes, die zou ik best eens aan mijn steigerende paal willen rijgen. En dan eens stevig die dikke prammen knijpen en trekken, er lekker op zuigen en dat kind laten genieten op mijn stang.
Oeps, zit ik hier nu geil te dromen als een puber? Stop ermee Frank, voor je in affronten valt met je stijve lat.
Mannen toch, als ze tegen licht in profiel staat, lijkt het wel of ze geen bloesje aan heeft. Haar stevige tetters zijn gewoon zo te zien en mijn zoon kijkt zich de ogen bijna uit. Haar benen zijn onder het te korte rokje te zien tot aan haar lekkere billen, haar slipje is nog net buiten beeld. Zou ze dat wel aan hebben trouwens? Je weet nooit met zo'n heet katje! Ze heeft vast ook een lekker kontje. Als je daar je stang eens mag insteken!! Verdomme, stop Frank, voor je begint te vuren!
*
Amai, ik ben met papa op bezoek bij nonkel Tony, als daar plots een meneer binnen komt met een meisje, iets ouder dan ik zo te zien. Maar is me dat een hete poes zeg: super kort gerokt zodat ik bijna haar broekje kan zien, prachtige lange benen met mooie billen en een luchtig bloesje dat half doorschijnt. Ik zie haar dikke tetten bijna los door de stof zitten, want ze heeft ook geen bh aan! Wat een stoot zeg, dat geloven m'n makkers uit de klas nooit als ik hen dat vertel.
Dan moet ze van die meneer waar ze bij is ook nog eens een rondje draaien, zodat we haar rondingen van alle kanten kunnen bewonderen. Ze zucht en bloost en ik heb de indruk dat ze er dik mee zit dat ik er bij ben. Wel leuk dat zo'n knappe pop die me op straat nog niet eens zou zien staan, nu hier zo sexy moet showen voor mij! Alhoewel: papa en nonkel Tony steken hun ogen toch ook niet in hun zakken, die zien dat precies ook wel graag. En dat mokkeltje maar blozen en zweten.
Maar nu begrijp ik een beetje wat oudere jongens op school bedoelen, dat het lekker in de broek is om zo'n knap mokkeltje te zien. Ik ben al een paar keer wakker geworden met mijn pietje helemaal stijf en dat is nu ook een beetje het geval. Ik ben helemaal opgewonden, gewoon van haar zo te zien. Vroeger vond ik aan meisjes maar niks, gewoon vervelende wichten, maar dit is wel lekker nu! Ze is ook wel een beetje ouder dan de meisjes van de klas natuurlijk en ze heeft al joekels van tetten. Als ik al eens in het bloesje van een meisje kon kijken, dan waren dat nog maar dikke muggenbeten dat die had ... in het beste geval.
*
"Frank, denk jij dat Jefke al oud genoeg is om wat meer over meisjes te leren of houden we dit onderonsje met Kitty voor een andere keer?" Ik denk dat het goed is om me eerst te informeren bij de vader van die jongen, voor ik m'n slavinnetje dingen laat doen waar die knaap volgens hem nog niet aan toe was. Hij moet dat voor zijn zoon beslissen natuurlijk.
Over Kitty maak ik me geen zorgen, ik besef dat die nu al de meest waanzinnige fantasietjes heeft gehad met die jongen erbij. Die is al gloeiend heet van het idee alleen al dat ze zich bloot zal moeten laten bekijken door zo'n snotneus. Ze schaamt zich dan wel rot, maar word er botergeil van en natuurlijk ook van die drie volwassen mannen die er dan op zitten te kijken.
"Tja John, hij zal het ergens moeten leren, dan maar beter hier terwijl ik erbij ben en niet met die veel jongere popjes van zijn klas!" Ja, daar zit wel wat in en bij Kitty kan het geen kwaad, die kan er weer wat super stout mee beleven! Die is nu vast al zo geil dat haar kutje bijna in brand staat, terwijl ze in de grond zou willen kruipen van schaamte. 't Is een raar kind op dat gebied: hoe meer vernederend en beschamend, hoe heter ze wordt.
*
"Kitty, ga eens voor Jefke staan en vraag hem om jouw bloesje uit te doen zodat hij je lekkere melkerij eens kan bekijken. Hij zal vast nog nooit zoiets moois van dichtbij gezien hebben!"
Lap, daar begint het al en moet ik heel braaf zo'n snotneus m'n tietenvlees aanbieden. De jongen zijn neusvleugels trillen van de spanning als ik op hem toestap. "Jefke, wil jij aub mijn tetjes uit de verpakking halen, dan kan je ze eens goed bewonderen en als je wil mag je er ook mee spelen!"
Ik weet wat Meester van me verwacht, dus gebruik ik alvast stoute woordjes en nodig de jongen ineens uit voor meer. Met trillende handen maakt hij de knoopjes van mijn bloesje los, terwijl het zweet op zijn bovenlip komt. Vrolijk steekt mijn tweeling bloot de wereld in als hij het bloesje van mijn armen stroopt. Ook de oudere mannen likken zich de lippen bij het zien van mijn dikke roomsoezen mét topjes erop. Ja, mijn tepels staan al gespannen van de opwinding en priemen recht vooruit! Jefke is zo van de wereld dat hij vergeet dat hij er ook mag mee spelen. En ik sta me hier weer suf te schamen, maar wel zo heet als lava.
*
"Aangezien Jefke nog even moet wennen aan het prachtige uitzicht, kan Tony misschien achter Kitty gaan staan, haar handen in haar nek plaatsen en haar dan onder haar armen door bij haar dikke uiers pakken. Een goeie kneed en melkbeurt zal ze wel weten te appreciëren en zo leert Jefke ook nog iets, met zijn neus er bovenop!"
Ze puft en zucht als Tony haar deskundig begint te melken en Jefke zit er met wijd open ogen vlak voor. "Zeg Jefke, voel eens onder haar rokje aan haar pruim of die al nat is, jij zit er het dichtst bij! Maar vraag haar eerst of ze dat wel goed vindt he, je moet beleefd blijven."
Kitty wordt zo mogelijk nog roder van schaamte als Jefke aarzelend vraagt of hij aan haar pruim mag voelen. Ze knikt en zegt gesmoord 'ja', waarna de jongen heel onzeker haar rokje vooraan opheft en met zijn andere hand aan haar kutje voelt. "Amai John, dat is hier kletsnat, dat meisje is vast lek!" Ik wist wel zeker dat ze nat zou zijn, maar als zo'n snotneus aan haar pruim komt voelen, dan wordt ze nog veel heter ... en natter!
"Doe haar broekje dan maar uit jongen, dat is ongezond zo nat aan de kont!", raad ik hem aan. Kitty weet niet meer waar ze het heeft van schaamte door die ultieme vernederingen, maar moet de jongen laten doen. Onhandig en een beetje bevend trekt hij het slipje omlaag en kijkt vol bewondering tegen de prachtige blote mossel die tevoorschijn komt.
"Mooi he jongen, zo'n lekker kutje van een knap wicht! Kitty, bedank hem maar he meisje, dat hij dat natte geval wou uitdoen. 't Is toch wel een lieve jongen, vind je niet?" Kitty moet moeite doen om verstaanbaar te antwoorden, want dit is toch wel extreem vernederend, zelfs voor haar!
*
"John, 't is tijd voor de treinshow, hij gaat zo dadelijk komen!" Frank trekt een gordijn open van een portaal-venster dat recht op het spoor uitkijkt. Die venster is anderhalve meter breed, loopt tot op de grond en is bovenaan met een boog. Alleen de straat en een berm scheiden die venster van het dichtstbij liggende treinspoor, op zo'n 30m afstand ongeveer. "En hier vertraagt hij extreem, want hier moet hij zwaar wisselen van spoor!"
Als Kitty hoort wat Frank zegt tegen haar Meester, panikeert ze en zegt: "Neen Meester, dat toch niet, voor zoveel reizigers!" Ik zeg niets, maar pak haar bij een pols, trek haar over m'n knie en stroop haar rokje af en uit. Dan mep ik stevig op haar blote billen, waarbij ze hevig tegenspartelt, maar niet opgewassen is tegen mijn kracht.
Met knalrode billen staat ze terug recht en zegt "Sorry Meester, ik zal gehoorzamen", terwijl ze over haar pijnlijke kontje wrijft. "Dat zou ik ook denken meid, en nu vlug voor die venster gaan staan, benen wijd en handen voor je gezicht ipv in je nek. Ik gun je jouw privacy, zo herkent niemand jou." Onderdanig gaat ze naar de venster, met gloeiende oortjes van schaamte en zet ze zich zoals bevolen.
*
Ze staat nog maar net poedelnaakt voor de venster of er komt een passagierstrein aangereden, inderdaad heel erg traag. Je ziet de rijtuigen schommelen als ze over de wissels gaan, maar ook de verbaasde gezichten van de inzittenden die Kitty ontdekken. Die zullen ook niet verwacht hebben dat ze zoiets leuk te zien zouden krijgen, een blote meid in al haar glorie! Kitty puft en zucht, want tussen haar vingers door ziet ze de vele gezichten, jong en oud, die haar stomverbaasd of heel opgewonden aangapen.
Maar ook wij hier binnen genieten van het uitzicht. De rode blote billen, de lichtjes vooruitstekende dikke prammen, het is allemaal heel appetijtelijk om zien. Mijn zoontje zit er stokstijf op te kijken en ook ik ben stokstijf ... in mijn broek. Als ik hier nu alleen was met haar, dan prikte ik haar achterlangs in haar natte pruim en dan spoot haar vol room. Jongens toch, wat een lekkere brok en die tetten vragen gewoon om gekneed en gemolken te worden. En als mijn wapen daarna terug wat op dreef kwam, dan naaide ik haar ook nog eens in dat lekker kontje. God, wat moet dat daar nauw en heet zijn!
"Tony, denk je dat je het zal overleven", vraagt John plots. Beschaamd voel ik me betrapt, maar John glimlacht begrijpend.
*
Als de eerste trein voorbij is gesukkeld, gaat John stilletjes naar Jefke en fluistert hem iets in het oor. De jongen is een brave leerling, want hij hurkt achter Kitty, gaat met zijn hand tussen haar benen en begint met haar hete kutje te spelen. De onzeker zoekende hand en vingers van de jongen maken Kitty haast gek van geilheid, zeker omdat ze weet dat het die knaap is die aan haar kutje rommelt. En ze weet dat er allicht zo dadelijk een volgende trein aan komt gereden.
"Ga maar eens met een vinger tussen haar lipjes Jefke, dat heeft ze graag en je mag er ook best eens aan trekken. Als je wat experimenteert met haar hete speelgoed, dan zal je ontdekken dat er helemaal vooraan, vanboven in haar spleetje, een hard knopje tevoorschijn zal komen. Dat mag je extra masseren, dan begint ze allicht te wippen, want dat is super lekker voor haar, dat is haar klitje."
Frank weet wel zeker dat zijn neefje weer veel bijgeleerd heeft vandaag, maar of die vannacht een oog zal dicht doen, dat is nog niet zeker. Wie weet wat zo'n puberke dan allemaal droomt!? En wie weet wat ik zelf droom! Ik wou dat ze me eens lekker stijf pijpte en dat ik haar dan helemaal suf kon neuken. Ik zou dat hete gaatje wel weten te vinden! Oeps Frank, bij de les blijven man voor er ongelukken gebeuren.
Mama mia, waar ben ik toch weer in terecht gekomen. Eerst word ik hier bijna dood vernederd met die snotneus, tot en met mijn broekje dat hij mag uittrekken. Dan moet ik bloot voor de venster gaan staan in afwachting van een traag passerende trein. Als ik dat even in vraag stelt, dan krijg ik stevige klappen op mijn bloot kontje tot mijn billen gloeien.
Ik zie van tussen mijn vingers hoe de mensen op de trein verrast zitten te gapen naar mij in mijn blootje. Ik schaam me suf, maar mijn hormonen razen zalig door mijn lichaam, ondanks (of juist door) al die vernedering. En dan hoor ik Meester iets tegen Jefke fluisteren en even later zit die vrolijk met zijn handje en vingers aan mijn pruim te frutselen. Zijn onzeker gefoefel maken me compleet gek, terwijl de volgende passagierstrein voorbij schuifelt.
Tot mijn ontsteltenis begint Jefke dan ook nog mijn klitje te viseren, wat me ongewild laat wippen van geilheid. En dan vraagt het ventje of ik graag heb dat hij een vinger in mijn sterretje steekt en hoe hij dat best doet. Moet ik daar nu echt op antwoorden, dat is toch om dood te vallen van schaamte en ergernis. Ik heb dat nu eenmaal niet graag!
*
"Kitty, draai je om meid", zeg ik het suffende kind. Verstrooid draait ze zich om en ik geef haar direct lappen met de paddle op haar zwaaiende tieten. Ze schrikt zich rot en krimpt in elkaar. "Rechtstaan en vooruitsteken die handel meid, je had maar eerder moeten antwoorden op een vraag.' Onwillig doet ze wat ik haar beveel en pets ik haar roombollen van links naar rechts en ook enkele klappen van onder naar boven. Vlug zegt ze dat ze zal antwoorden als ze daartoe even de kans krijgt.
Ze draait zich terug naar de venster en vraagt jefke of hij aub zijn duim in haar kontje wil steken. Maar of hij eerst zijn duim in haar kutje wil insmeren met kutsap, zodat hij beter glijdt in dat kleine sterretje. En als hij hem diep daarin schuift, of hij dan tegelijk twee vingers in haar kutje wil duwen.
Jefke is blij met al die uitleg en doet naarstig wat hem zo lief gevraagd is. Hij doet het zo enthousiast, dat Kitty binnen de kortste keren staat te wippen van geilheid. Die staat nu vast zo heet dat je een omelet op haar kutje kan bakken.
"Draai eens een kwartje Kitty, en buig wat voorover, dan kan Frank je tetters eens aanpakken en je wat afmelken voor die joekels ontploffen van geilheid. En Jefke kan jou achterlangs verder plezieren, dat zullen de passagiers ook graag zien."
*
Frank knijpt en trekt aan m'n dikke prammen tot ik sta te puffen van opwinding. Natuurlijk is het stuntelige gedoe van Jefke aan m'n kutje en kontje ook om gek van te worden. Die peutert en kotert er maar op los en al dat chaotische geklungel maakt me bloedgeil. Zijn vingertjes zitten diep in mijn kutje en hij wringt er ook eentje in mijn krappe sterretje. En dan te weten dat die treinreizigers ook nog eens meekijken tussendoor, wat me ook enorm opwindt.
Heel mijn lijft staat in brand van al die meppen, die zoekende en knijpende vingers en handen en al die ogen die op me gericht zijn. Het gekke is dat ik van al dat gedoe wel botergeil word, maar er is niemand die me over de streep trekt, waardoor ik bloedheet sta te wippen en dansen en met al die opgehoopte energie geen weg weet.
En dan is er weer een trein voorbij en zegt Meester dat ik bij die venster weg mag. "Zet je hier maar eens netjes voor ons in slavinnenhouding, dan kan je bekomen van de opgelopen spanning!"
Wat, wablieft, moet ik zo heet als lava hier gewoon wat staan mooi wezen voor de heren? Dat is onmenselijk, dat doe je toch niet als ik bijna ontplof, dat is tegen de mensenrechten! Ik zou nu eender wat doen om eindelijk een orgasme te krijgen!
*
"Jefke, pak jij eens de fiets van nonkel Tony en ga een toertje rijden. Hier is wat geld, ga je in de winkel in 't dorp maar een frisko of ijsje kopen!" Frank stuurt zijn zoon even weg, want die heeft nu wel genoeg geleerd en dan zijn wij eindelijk met de volwassenen even alleen met Kitty. "Was wel eerst je handen he jongen, er hangt nu teveel meisjessap aan."
*
"Zo lekker poppetje, wat zou je ervan denken dat we jou nu eens goed langs alle kanten doorsmeren? We zijn met drie en je hebt drie gewillige gaatjes beschikbaar."
Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners