Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Tweeling zusjes, deel 13 - 15379 keer gelezen
Een tweeling die na wat erotische experimenten betrapt werden door hun vader….. Deel 12 dateert alweer van 5 Maart 2014, dus voor nieuwe lezers….. Op naar deel 1.

Sophie en Sanne hadden voor het eerst sinds lange tijd, hun papa weer gezamenlijk leeg gezogen en de sperma heerlijk opgesmikkeld.
‘’Mmmmm…lekker papa.’’
‘’Ik..ik wil jullie nooit meer kwijt.’’
‘’Wij jou ook niet hoor.’’
‘’Papa wij hoorde, dat jij Cindy verkracht heb?’’
‘’Ja sorry, papa was zo geil en zag op de computer in de gevangenis die Cindy in een gangbang lijstje en ik ben toen ontsnapt om haar te kunnen grijpen.’’
‘’Ach, ik had gelezen dat alle Cindy’s geil zijn…dus maakt het ook niets uit, papa!’’
‘’En toch ben je nu alweer vrij?’’
‘’Tja, dat was omdat mama in de gevangenis kwam, He en jullie anders in een tehuis moesten.’’
‘’Pfff.. Niet weer een tehuis. Wij gaan nooit meer bij je weg.’’
‘’Nooit meer?’’
‘’Nee, we worde gewoon hele oude mevrouwen en wonen dan nog bij jou.’’ ‘’Maar dan is papa al een super oude man,’’ reageerde Sanne.
‘’Ik heb zin om geneukt te worden,’’ reageerde Sophie. ‘’Ik wil gewoon pik in me natte kutje!’’
‘’Wat ben je toch ook een geil sletje. Jij hebt geluk hij komt alweer omhoog!’’‘’Papa, geile op me.’’
‘’Hee, dat zegt Cindy ook altijd?,’’ reageerde Sanne.

‘’Zijn dat leuke meisjes die Fleur en Sanne 2?’’
‘’Ze doen het ook met hun papa, net zoals wij en Cindy en Nicky!’’
‘’En Aixia en Mandy en Veerle en Floor en Angela en Suzan en Tanja…. Ben ik er nog wat vergeten?’’ Ja Vicky! Papa hield zijn lul omhoog en Sophie liet haar natte kutje over de paal zakken en begon kreunend te wippen. Eindelijk weer hun eigen harde lul.
‘’Mmmm..lekka.’’
‘’Jullie zijn het nog niet verleerd.’’

Het is nu inmiddels 24-2-2016.
Sophie en Sanne waren nu 17 jaar.

Max ontving vandaag een vreemde brief. Hij voelde zich daar erg ongemakkelijk bij, het klopte wel dat hij gematst was, wat zijn vrijlating betrof, want eigenlijk had hij voor het vergrijp aan Cindy gewoon moeten zitten. De hele zaak stonk dus erg en was het nu niet zo dat hij eigenlijk niets meer over zijn eigen leven te vertellen had? Of maakte hij zich nodeloos ongerust.
Hij opende de brief van het m********* van j******** en daarin werd eigenlijk gewoon ge eist, met wat andere woorden, dat hij komend weekend Sophie moest afstaan en dat ze Vrijdagavond opgehaald zou worden.
Hij mocht daar met niemand over praten, alles was strikt geheim…want er stond immers, eventueel nog een straf open van zeker tien jaar en hij wist zelf wel waarvoor.
Max begreep dat hij gewoon gechanteerd werd, maar die gasten gebruikten zoveel dure en vreemde woorden, dat je er gek van werd. Bijvoorbeeld (kleding voorschrift voor Sophie, zoals gebruikelijk) ja ..ja. Natuurlijk bedoelde ze daarmee zo weinig mogelijk, erg kort rokje dus enz.
Max kende die *-R uit, tja dat mocht hij dus alleen maar denken, maar niet zeggen of schrijven, die vent wilde dus Sophie een heel weekend gaan gebruiken. En dat ze vaker op moest draven en ook Sanne, was hem al wel duidelijk.
Sophie was zo geil, dat was nou eenmaal zo, dat ze er waarschijnlijk niet onder zou lijden, maar Max had haar liever gewoon, hier thuis in haar vertrouwde omgeving. Hoe moest hij haar dat vertellen? Ze was net thuis en nu dit weer.

Paar dagen later.
Max had er met de meisjes nog niet over gesproken, maar het was nu al wel Vrijdag en vijf uur.
‘’Sophie, ik vind het moeilijk maar papa wordt gechanteerd door hoge heren uit Den **** en als ik niet meewerk moet ik alsnog tien jaar de bak in!’’
‘’Huh? Dan zijn wij weer alleen.’’
‘’Ja, ik weet het, dus ga jij maar naar boven Sophie en trek je kortste gele rokje maar aan en je strakke shirtje, verder niets en maak twee staartjes in je lange haren en daarin de gele strikjes.’’
‘’Wrom….? Papa’’
‘’Je wordt zo opgehaald en bent voor een weekend het lustmeisje van iemand.’’
‘’Huh?……is dd..dat een keer of….?’’
‘’Ben bang van niet en ook jij Sanne zal wel aan de beurt komen denk ik en ik ben bang dat er meer van die witte boorden criminelen gebruik van jullie willen gaan maken. Jullie zijn helaas zo lekker en geil!’’Sophie keek bedroefd naar haar vader.
Zouden ze hem nu alweer kwijt raken als ze niet deden wat er geëist werd.
‘’Ik..ik kleed me wel om papa,’’ zei Sophie en liep naar boven, die meneer *. R zou haar toch wel netjes behandelen.

14-12-2016 is het nu!
Dat zegt wel wat over de lange stilstand van het verhaal. Waar was ik ook alweer?

Sophie had zich inmiddels omgekleed en zag er verrukkelijk uit, zo verrukkelijk dat papa eigenlijk alweer zin had, dat gele korte rokje was zijn favo, ze was ook nog wat voller in het geile vlees geworden.
Pa zat met een stijve in de broek, zal ik…zal ik, spookte het in zijn hoofd, maar toen werd er aangebeld.
Papa opende de voordeur, er stond een man in chauffeurs pak. ‘’Ik kom ene Sophie ophalen, voor meneer….’’
‘’Ja, ik weet het! Wilt u de naam alstublieft niet uitspreken?’’
‘’Sophie!!’’ Schreeuwde papa en Sophie verscheen. ‘’Deze meneer komt je ophalen!’’
‘’Hallo meisje, ik heet Alex, wat ben je mooi zeg,’’ haar tietjes stonden erg strak in haar shirtje, zag hij. De tepels priemde er stevig in, je zag hem denken, jeetje wat heeft die slet een geile tieten, waarom waren dergelijke meisjes altijd voor de hoge heren?
Hij wist dat ze erg geil was en lekker neukbaar en zijn lul die…….., ‘’ze heeft geen onderbroekje aan, He? Want dat was de afspraak en ik moest dat even controleren, van meneer *……’’
‘’Ik wil die naam in dit huis, niet horen!’’

‘’Oké..oké, ik wist niet dat u kwaad werd?’’
‘’Sorry hoor!’’
‘’Mag ik zien of ze geen onderbroekje aan heeft?’’
Sophie tilde haar rokje op en de chauffeur slikte even, het lekkerste kale bolle kutje wat hij ooit gezien had. Hij kon ook zien dat er wel regelmatig harde lullen hebben in gezeten, want het kutje was duidelijk gebruikt!
‘’Draai je eens om meisje?’’
Sophie deed het, ‘’ooohhhh..ww..wat een lekker rond kontje,’’ en Sophie zag dat in de man zijn terlenka broek wat bewoog. Hij werd geil van haar.
‘’Nou stap maar in jonge dame, wij zullen meneer niet langer laten wachten!’’
‘’Daag Sanne, daag papa tot Maandagmorgen.’’‘’Ik ben nog nooit in Den **** geweest.’’
Ik ben hier waar jij woont nog nooit geweest, als ik geweten had dat hier zoveel van die geile meisjes woonde, gewoon WAUW jij!’’ Reageerde, de chauffeur.
‘’Wat vindt u mooi aan mij?’’
‘’Jou onschuldige pijp smoeltje, ga ik ervan uit dat je goed kan pijpen! Jou mooie ronde kontje, je geile kale bolle kutje, je verdomde stevige geile tiener tietjes, kortom een top seks product!’’
‘’Ik zou je zo willen neuken, maar ja dan kom je bij meneer en dan loopt er sperma uit jou kutje.’’
‘’Is..is dat een bekende meneer?’’
‘’Ja, hoor..echt wel, jou vader wilde zijn naam al niet eens horen.’’ Het rokje kroop wat op en de chauffeur zag haar kale kutje in de spiegel.
‘’Auw….ppfffff.’’
‘’Wat is er?’’ Vroeg Sophie.
‘’Mijn lul doet pijn, zo hard als ie nu is, echt pijnlijk hard!’’

‘’Ik wil u wel even af pijpen hoor.’’
‘’Zou je dat willen doen?……WAUW..te..te gek. Ik zet de wagen wel even aan de kant, anders verongelukken wij nog.’’ Hij reed de wagen in het gras, naast de vluchtstrook. Dat mocht eigenlijk wel niet, maar nood breekt wetten.
Sophie knoopte zijn broek los en haalde, de dikke korte lul door twee gulpen naar buiten, de chauffeur had geen grote lul, maar wel een flinke dikke, met een klein eikeltje, zag Sophie. ‘’Goh d,r is er ook geen een het zelfde.’’ Zei ze.
‘’Heb je er al veel gezien?’’
‘’Best wel, vooral toen we in dat tehuis zaten konden die heilige boontjes niet van ons afblijven!’’ ‘’Ik snap ook niet wrom ik naar die meneer toe moet?’’
‘’Omdat jij zo lekker bent Sophie, daarom!’’
‘’Zuig er maar lekker aan, daar ben ik wel aan toe!’’ Ze opende haar mondje en liet de dikke pik naar binnen glijden, dat gaf een hemels gevoel,’’ mmmmmm..oooooohhhh!’’ Ik had niet in de gaten dat er een politie wagen achter mij stopte en de blauwe knipperlichten zag ik ook niet, met mijn ogen gesloten genoot ik van haar professionele afpijp partij. Er werd op het raam geklopt, ik schrok en opende mijn ogen.
Sophie zoog gewoon door.
Ik opende het raam, ‘’u mag hier niet staan meneer!’’ De agent zag haar hoofdje op en neer gaan en kon wel na gaan dat ze pijpte. ‘’Is ze minimaal achttien? Anders bent u daar ook nog strafbaar mee!’’
‘’Heeft u het nummerbord wel gezien?’’ Vroeg ik, ‘’over****, He?’’ En niet zomaar over****, ‘’O, sorry, ze is wel achttien neem ik aan!’’
‘’Ja, zeker en ik ben voor de veiligheid even hier gaan staan, wil ook wel weggaan, ze pijpt wel door?’’
‘’Nee….nee, veel plezier nog.’’
Ze reden weer weg, weet haast wel zeker dat hij ook best wel graag door dat lekkere blondje gepijpt zou willen worden. Ik sloot mijn ogen weer en concentreerde mij op haar vakkundige pijp werk. Ze pijpte lekkerder dan een hoer.‘’Oemppfffff..aaghhhhhhhhh,’’ kwam ik klaar.
Ze slikte het zonder knoeien door, de meisjes worden door die vitamientjes…eiwitten enz…alleen maar mooier. Ze likte mijn lul goed schoon en nadat het handeltje weer netjes in me slip zat, knoopte ze de broek weer dicht.
‘’Nou dan gaan we maar verder naar Den ****.’’
Ze reden een straat in, in verband met de veiligheid mag die niet genoemd worden. De chauffeur belde aan bij een grote woning en een meneer die Sophie weleens op de tv had gezien deed open.
‘’Papa zet de tv altijd uit als hij er opkomt!’’
‘’Hahahaha, is dat zo,’’ lachte de chauffeur.
‘’Ik heb haar bij me, zoals u had opgedragen meneer!’’
‘’Mooi zo, laat haar maar komen,’’ en hij keek schichtig in het rond.
‘’Kom maar Sophie,’’ riep de chauffeur.
‘’Sssttttttttttttt….,’’ deed de man, geschrokken en hij fluisterde, ‘’de hele straat hoeft het niet te weten hoor.’’ Sophie stapte uit en liep naar de bekende meneer toe, ‘’dat is echt een lekkertje?’’ Fluisterde, de bekende meneer, om geiligheids redenen mag ik niet typen wie het is.

‘’Typte ik echt geiligheid redenen?’’ ‘’Sorry, moet veiligheids redenen zijn!’’

‘’Kom maar gauw naar binnen schatje.’’
Het had haar opa kunnen zijn, qua leeftijd, ‘’wat heb jij een leuk kort rokje aan?’’ en wat heeft een dergelijk sletje van het klootjes volk, al een lekker rond kontje, maar dat zei hij niet, dat spookte er in zijn hoofd, helemaal uit het oosten gehaald, voor hem….VOOR…HEM!
Haar lange blonde haren omzoomde het mooiste gezichtje wat hij ooit gezien had, zo lekker onschuldig nog. Hij was zelf ook behoorlijk onschuldig, maar daar mag ik om veiligheids redenen…..
‘’Je hebt echt al van die stevige leuke tietjes, jij He,’’ natuurlijk bedoelde hij …GEILE, of misschien kende hij dat woord niet eens? Mag daar verder niets over…oké laat maar. Ze had leuke gele strikjes in haar lange blonde haarstaartjes en hij durfde het haast niet te vragen……
‘’Heb je, heb je volgens afspraak? Heb je…hhh..begrijp je wat ik bedoel?’’ Stotterde hij, een weinig.
‘’Ja hoor,’’ zei Sophie en tilde haar rokje op en toonde haar glad geschoren, perzik zachte kale bolle kutje, dat er van de spanning al wat geil strepen over haar dijen liepen.
‘’Oooohhhhh, wat mooi,’’ zei de meneer.


‘’WAT..gebeurd er hier?’’
Hij sloeg van schrik, het rokje weer naar beneden, ‘’mama je zou op je eigen etage blijven! Wat hebben wij nou afgesproken?’’
‘’Sorry hoor, ik kwam even een fles wijn halen en ach jij komt je meeste afspraken ook niet na, He toch?’’ ‘’Ben alweer weg hoor!’’‘’L…laat maar weer zien,’’ en Sophie, tilde haar rokje weer op.
De meneer streek even met wat vingers over haar zijdezachte venus heuveltje en hij dacht, zou daar mijn harde pik wel eens in passen, hij dacht, He…ssssttttt. Hij had ook best van zijn chauffeur gehoord, dat het een van die geile sletjes uit het oosten des lands was en dat die er al meer harde pikken in had gehad, dan sigaretten in een pakje, maar dan zou een nieuwe lezer eerst de hele serie moeten gaan lezen, of je moet net Kerstvakantie hebben.
‘’Echt…echt heel mooi,’’ zei die meneer. Sophie dacht, zou hij weleens geile woorden kennen? Zou zij hem dat dan maar leren, door gewoon te zeggen, als die wat ging doen, of zo?
‘’Doe je shirtje en rokje maar uit!’’ Zei hij en begon zelf zijn pak uit te trekken en zijn overhemd en de stropdas losmaken, daarna trok hij zijn hemd uit en zijn boxerbroekje met bloemetjes er op.
Sophie was al klaar toen hij met zijn sokken bezig was. Hij had niet gezegd dat ie nog maagd was. Hij had van de chauffeur een boekje gekregen waar wat foto’s in stonden met uitleg en die had hij zeven keer gelezen.
Hij kreeg er niet echt een stijve van, van die plaatjes……………maar nu Sophie voor hem stond en hij haar geur opnam, toen gebeurde het volgende wonder zijn lul begon te protesteren en kwam schokkend overeind, wat best een lekker gevoel was.

Zijn pik werd nog behoorlijk dik en hard.
Sophie schatte toch zeker zestien, niet zo dik als die van de chauffeur, maar wel iets langer en ze zag hem verbaasd kijken en hij dacht…dat past nooit, wist hij veel dat dergelijke jonge kutjes best flexibel waren.
‘’Niemand mag het weten He, van jou en mij.’’
‘’Weet ik, ik zeg niks….als papa maar niet meer in de gevangenis hoeft!’’
‘’Nee hoor, dat gaat goed komen, belooft is beloofd.’’ Volgens papa zei die meneer dat wel is vaker, maar ja, de schrijfster mag er om veiligheids redenen en ikke mag er zo niets van zeggen.
‘’Z…..zuigen jullie er ook gewoon aan, net zoals de, He je weet wel dames?’’
‘’Ik vind af pijpen wel lekka geil hoor, zal ik ,m maar gewoon in me mondje stoppen? Ik weet dat mannen dat lekker vinden hoor!’’
‘’Je..je bb..bijt toch niet?’’
‘’Hihihihi….hihihihi..nee hoor.’’
Ze pakte zijn half stijve pik en hij kreunde zachtjes, dit was de EERSTE vrouwelijke hand, aan zijn pik, dat ie vroeger als baby door mama, niet mee gerekend.

Sophie sloot haar warme mondje, om zijn pik.
‘’ Ooohhh…ooohh…oohhhh…’’

Einde deel 13.
***** ****** is om veiligheids redenen!
XXX Angela.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners