Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Vingeren en Neuken op school - 21690 keer gelezen
Mijn schooldag duurde al lang, maar de laatste twee uur aardrijkskunde is al helemaal saai. De leraar ziet er wel leuk uit. Hij is niet te oud heeft mooi halflang zwart haar en is niet zo stoffig als veel andere leraren op mijn school. Hij kan er ook niks aan doen dat zijn les mij niet boeit. Ik zit helemaal achterin het lokaal en speel wat met mijn pen. Ik kijk om me heen en zie dat de meeste het kennelijk wel boeiend vinden. Dan zie ik Leroy die met zijn telefoon aan het spelen is. Ik zit schuin achter hem en kan precies zien wat hij doet.

Op het scherm van zijn telefoon zie ik een meisje in een heel kort jurkje, zelfs korter dan die van mij. Ze is aan het schoonmaken maar ik zie meteen dat het een pornofilmpje is. Het duurt niet lang voor een man met een enorme lul verschijnt en het meisje hem begint te pijpen. Ik betrap mezelf erop dat ik opgewonden begin te raken en kijk snel weg.

Ok probeer me te concentreren op iets anders en luister naar de leraar. Ik zie zijn mond bewegen maar hoor niet wat hij zegt. Ik vraag me af of hij ook zo groot geschapen is als de man in het filmpje. In mijn hoofd zie ik hem naakt voor mij staan. Een enorme lul bungelt tussen zijn benen terwijl hij op me af komt lopen. Mijn ogen gaan weer naar de telefoon van Leroy. Het meisje wordt inmiddels door de groot geschapen man en twee net zo groot geschapen vrienden genomen. Ze geniet zichtbaar terwijl ze in haar kut en kont geneukt wordt terwijl ze de laatste man pijpt. Leroy beweegt en ik kijk snel weer weg. Ik staar uit het raam maar kan mijn opgewondenheid niet meer onderdrukken. Een hand ligt op mijn been en voorzichtig ga ik ermee onder mijn jurkje. Mijn hand glijd over mijn stringetje. Ik doe mijn benen een beetje uit elkaar en mijn hand glijd ertussen. Ik voel een warme natte plek. Ik duw wat harder zodat mijn schaamlippen wat uit elkaar gaan en wrijf op en neer. Het voelt zo lekker. Ik kijk weer naar de telefoon en zie dat het meisje haar gezicht onder het zaad zit terwijl ze nu door 2 pikken in haar kut geneukt wordt. Ik schuif mijn stringetje wat opzij en voel mijn natte geil op mijn schaamlippen. Ik duw een vinger bij mezelf naar binnen. Dit voelt zo lekker dat ik een kreun niet kan onderdrukken.Gelukkig heb ik het zelf al door en heb ik mijn hand onder mijn jurkje vandaan voor iemand omkijkt. Uiteindelijk is het alleen Leroy die omkijkt. Ik haal mijn schouders naar hem op alsof ik van niks weet. Hij kijkt met een glimlach en een blik van ongeloof terug en draait zich weer terug. Hij doet het beeld van zijn telefoon weer aan en het meisje is de 3 mannen nu om en om aan het pijpen terwijl ze zichzelf vingert. Ik kan mezelf er niet van weerhouden om weer met mijn hand onder mijn jurkje te gaan. Mijn doorweekte stringetje zit nog opzij en ik duw mijn vinger opnieuw bij mezelf naar binnen. Ik hou mijn kreunen nu binnen. Met moeite, maar het lukt... eventjes. Er ontglipt me weer een kreun en weer is mijn hand onder mijn jurkje vandaan voor iemand het door heeft. Deze keer kijken er wel meer klasgenoten om. De leraar kijkt me ook recht aan en ik voel dat ik rood wordt. "Gaat het?" vraagt hij. Ik lieg dat het een kramp was en dat ik last heb van mijn maandelijkse probleem. Een paar klasgenoten lachen. De leraar zegt dat ze normaal moeten doen. Ik vraag of ik naar de wc mag en gelukkig mag dat. Ik sta op en zie Leroy me vol ongeloof aankijken. Ik pak mijn tas en loopt snel het lokaal uit.

Terwijl ik richting de deur van het lokaal loop merk ik pas hoe doorweekt mijn string echt is. Dit loopt echt vervelend. Ik loop de klas uit en ga richting de wc. AnneMarie staat verderop op de gang en roept mijn naam. Ik roep terug dat ik zo naar haar toe kom. Die string moet nu echt uit. Ik loopr snel de wc in en ga het eerste hokje in wat ik zie.

In het hokje trek ik mijn string onder mijn jurkje vandaan en stap eruit. Wauw wat is die nat zeg. Ik gooi het stringetje op de grond en til mijn jurkje aan de voorkant omhoog. Met mijn andere hand wrijf ik door mijn kut. Glimmend van mijn geil komt mijn hand onder mijn kutje vandaan. Ik ga nu met beide handen onder mijn jurkje en laat mijn handen langs mijn zij omhoog glijden naar mijn borsten. Ik draag geen BH en kan makkelijk bij mijn borsten. Mijn tepels zijn hard en ik knijp even hard in mijn borsten. Ik kreun maar het maakt niet uit want ik ben alleen in de wc. Mijn handen glijden weer naar beneden en ik duw twee vingers bij mezelf naar binnen. Mijn andere hand glijd tussen mijn billen. Ik voel mijn anus en duw voorzichtig het topje van mijn vinger naar binnen. Als ik mijn vinger dieper mijn anus induw doet het best pijn. Ik vraag me af hoe het meisje uit het filmpje zo kon genieten van zoŽn enorm geval in haar kont. Ik haal mijn vinger weer uit mijn anus pak mijn borst beet. Ik schijf mijn jurkje wat een de kant zodat mijn borst bloot is en knijp er nog een keer hard in terwijl ik mijn twee vingers steeds sneller bij me naar binnen duw. Dan gaat de deur van de wc open.

Ik blijf mezelf doorvingeren maar hou me stil om niet op te vallen. Twee meiden die ik ken uit een andere klas, Rosa en Sammie hoor ik binnen komen en staan voor de spiegel te praten. Ik moet elke keer stoppen met vingeren om geen geluid te maken. Nog iemand komt de wc binnen. Ik weet niet wie maar ze gaat in het hokje naast me zitten en ik hoor haar plassen. Ik vinger door met korte onderbrekingen om niet te kreunen. Het meisje naast me trekt door en gaat weg. Sammie en Rosa lopen kort daarna ook de wc uit.

Opgelucht haal ik adem en ik begin mezelf weer heftig te vingeren. Ik kreun het uit. Dan wordt er op de deur van het hokje geklopt. Ik verstijf. Shit! Betrapt! Ik heb geen idee wat ik moet doen. Ik kijk door het kiertje van de deur. Daar staat Leroy. "Lilly" fluistert hij. "Ik weet dat je hier zit" Ik weet niet wat ik moet zeggen. "Rot op" floep ik eruit. "Waarom doe je zo?" zegt Leroy "Ik heb je net ook met mij mee laten kijken". Shit. Had hij dat al de hele tijd door? "Nou en? Ga gewoon weg!" zeg ik. "Je bent echt niet ongesteld. Ik zag dat je met jezelf zat te spelen. Laat me gewoon kijken. Het blijft ons geheimpje" zegt Leroy. Ik wil hem zeggen dat hij op moet rotten maar eigenlijk vind ik het best een geil idee dat hij wil kijken.

Ik zeg hem dat hij het hokje in mag als hij met zijn poten van me af blijft. Hij belooft dat hij me niet aan zal raken. Ik doe mijn jurkje goed en haal het slot van het hokje. Hij stapt naar binnen met een flinke bobbel in zijn broek.

Ik kijk hem aan en hij kijkt mij aan. Ik glij met mijn handen over mijn jurkje en volg de vormen van mijn lichaam. De bobbel in de broek van Leroy groeit nog. Leroy wrijft met zijn hand over de bobbel in zijn broek. Hij ziet mijn doorweekte string op de grond liggen en raapt hem op. Hij snuift en likt eraan. Hierdoor raak ik nog meer opgewonden. Ik doe de voorkant van mijn jurkje wat omhoog en Leroy heeft nu goed zich op mijn kutje. "Wauw jij bent nat" zegt hij. Ik haal twee vingers door mijn kut en hou die voor zijn gezicht. "Je hebt geen idee" zeg ik. Voor hij aan mijn vingers kan ruiken lik ik ze schoon. Daarna duw ik opnieuw twee vingers bij mezelf naar binnen en begin me te vingeren. Ik blijf Leroy strak aankijken. Hij maakt zijn broek los en haalt zijn lul eruit. Hij is niet zo groot als de mannen in het filmpje maar ook echt niet klein. Ik trek nu mijn jurkje over mijn hoofd en hang die aan het haakje in het hokje. Ik sta nu naakt tegenover Leroy. Zijn stijve pik wijst naar me. Ik pak mijn borsten beet en knijp er weer hard in. Ik buig voorover tot mijn gezicht vlakbij Leroy zijn pik is. Dan blaas ik naar zijn pik en kijk lachend naar zijn teleurstelling. "Had je wel gewild he?" vraag ik hem. Ik duw mijn vingers weer bij mij naar binnen en ga rustig in en uit."Ik had nooit verwacht dat jij zo sexy en geil zou zijn" zegt Leroy.

Hij pakt zijn pik in zijn hand en begint zichzelf te trekken. Zijn broek zakt verder omlaag.

Dit is zo'n geil gezicht. Dan gaat de deur open. Leroy verstijfd maar ik blijf weer doorvingeren. Druppels geil druipen langs mijn dijen naar beneden. Ik ben zo ontzettend opgewonden. In het hokje naast ons zit weer een meisje te plassen. Ik draai me om en buig me voorover zodat Leroy goed zich heeft op mijn kont. Achterlangs duw ik een vinger in mijn kont terwijl ik met mijn kutje blijf spelen. Ik kijk over mijn schouder en zie hoe Leroy moeite staat te doen om zich in te houden. Ik doe een stap naar achter. Zijn eikel is nu vlakbij mijn kutje. Ik blijf over mijn schouder naar Leroy kijken en hij heeft het echt heel moeilijk. Aan het plassen van het meisje in het hokje naast ons lijkt geen einde te komen. Dan ga ik nog iets naar achter. Ik voel Leroy zijn eikel tegen mijn kutje. Het is zo geil om te zien dat hij me zo graag wil maar niks durft te doen. Nog iets meer en het puntje van zijn eikel zit in mijn kutje. Als het meisje eindelijk doortrekt laat ik me naar achteren vallen over zijn pik heen. Leroy zijn pik zit nu in een keer helemaal in me. Rustig beweeg ik heen en weer zodat zijn pik in en uit me schuift.

Wanneer het meisje dan eindelijk de deur achter zich dicht trekt pakt Leroy mijn billen vast en begint hij zijn pik in me te stoten. Het voelt geweldig om zijn harde pik in mij te voelen bewegen. Ik ben zo geil dat ik snel al kom. Terwijl ik daar schokkend van mijn orgasme sta spuiten straaltjes geil uit mijn kut. Leroy blijft stoten. Als ik helemaal gekomen ben doe ik een stap naar voren en Leroy zijn stijve en nu kletsnatte pik glijd uit me. Ik draai me om en geef een kus op zijn wang. "Dankjewel" zeg ik en ik pak een wc papiertje om alle vocht van mijn benen en mijn kutje weg te halen. "En ik dan?" vraagt Leroy. "Je wou alleen kijken toch? Volgens mij heb je meer gehad dan waar je om gevraagd hebt." Leroy weet niet hoe hij moet reageren. Ik lach naar hem "grapje" zeg ik. Ik buk opnieuw voorover en begeleid zijn pik mijn kutje in. Het voelt nog steeds geweldig en hij begint weer hard te stoten. De deur van de toilet gaat weer open en we houden ons stil. Er staat iemand voor de spiegel. Plagerig beweeg ik heel voorzichtig over zijn pik heen. Het meisje bij de spiegel is niet lang bezig en nog voor de deur achter haar dichtvalt stoot Leroy zijn pik weer hard in me. Hij stoor nog een paar keer voor hij aankondigt dat hij gaat klaarkomen. Snel haal ik zijn pik uit me en ga ik op mijn knieen voor hem zitten. Ik trek hem hard terwijl ik hem aan blijf kijken. Dikke klodders sperma vliegen uit zijn stijve pik en over mijn lichaam. Ik schrik als een dikke straal zaad in mijn gezicht spuit. Leroy lacht en zegt sorry. Ik zeg hem dat het niet uitmaakt en blijf trekken. Ik melk zijn ballen helemaal leeg over me heen. Als hij leeg is sta ik op. Ik haal met mijn vingers het sperma uit mijn gezicht en veeg het aan mijn jurkje af. Er zit teveel op mijn lichaam om het goed schoon te kunnen maken. Ik veeg het even snel af met wc papier en gooi daarna mijn jurkje weer over mijn hoofd.

Leroy staat zijn broek nog dicht te ritsen maar ik loop het hokje al uit. Bij de spiegel maak ik mijn gezicht met water en de onderkant van mijn jurkje schoon. "Hebben we nu... verkering?" vraagt Leroy achter me. Ik moet lachen en zeg van niet. "Oh..." zegt hij. "Gaan we dit vaker doen?" vraagt hij. "Nee." antwoord ik meer vastbesloten dan ik had verwacht. "Oh..." zegt Leroy teleurgesteld. "En deze?" vraagt Leroy. Ik kijk om en hij wil me mijn doorweekte string aangeven. "Hou maar." De schoolbel klinkt. Ik loop het toilet uit en laat Leroy daar achter. Op naar huis. Deze schooldag is eindelijk voorbij!Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners