Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Voetbal 2 - 31647 keer gelezen
Ik ben aan 't kijken naar de voetbalmatch van de jongens van coach Frank, een goede vriend van mij. Op een bepaald moment komt hij even bij me staan en beklaagt zich over hun slechte spel. "Ze bakken er niks van John, al een geluk dat de andere ploeg nog geen goal heeft kunnen maken, dank zij onze goed doelman. Ik zou ze met iets moeten kunnen motiveren tijdens de halftime, anders wordt het niks."
Ik stel hem voor om Kitty te laten komen, mijn heu ... nichtje. "Ze is erg gehoorzaam en onderdanig en doet alles wat ik haar beveel. Ik kan bvb de jongens beloven dat ze samen met hen zal douchen als ze winnen en wie een doelpunt maakt mag haar inzepen en wordt zelf ook door haar ingezeept. Opgelopen zwellingen kan ze dan ook handig verhelpen!"
Frank bekijkt me verwonderd en ongelovig en vraagt of ik dat echt meen. "Ja man, als ik hen dat beloof, dan zal het ook gebeuren, maar daar moeten ze dan de tweede helft wel voor werken he!"

Met de rust is het nog steeds 0-0 en de jongens komen ontmoedigd hun kleedruimte in gesleft. Hun ogen worden groot als ze midden in de ruimte Kitty zien staan! Ik heb haar gebeld en opgedragen te komen in een super kort rokje, een topje en haar schoentjes, verder niks. Ze weet zich geen houding te geven als de jongens haar aangapen en langs alle kanten bewonderen.
"Zo jongens, dit is Kitty mijn gehoorzaam nichtje die zich komt voorstellen. Als jullie beter spelen en winnen, dan zal ze mee komen douchen met jullie. Wie een doel maakte wordt door haar ingezeept en die mag haar ook inzepen, overal!! Als jullie seffens op het veld zijn en je ziet de bal, denk dan aan wat je nu te zien krijgt! Kitty, laat hen je tieten maar eens bewonderen."
Met een rode kop trekt Kitty haar topje omhoog, waardoor haar stevige C-cup vrolijk de vrijheid tegemoet wipt. Alle jongens gaan op de rand van hun bankje zitten en likken zich onbewust de lippen. "Laat ze maar een bewegen Kitty, dat doet de bal ook altijd." Het kind doet braaf wat ik haar opdraag en die deinende melkerij drijft hun verlangen naar een leuke douche nog meer op. Die gaan zich vast afsloven om die inzeepbeurt te verdienen.

"Als jullie in de buurt van het doel komen, dan kan dit beeld misschien helpen om de bal erin te krijgen!" Ik ben al knalrood van schaamte en dan moet ik van Meester op een bankje gaan zitten met mijn benen gespreid, waardoor ze recht tegen mijn blote pruim aankijken. "Denk eraan jongens, dat is nu jullie beeld van het doel, om hem daarin te krijgen en de trofee binnen te halen." Menig broekje wordt nu even te krap met dit aanlokkelijk uitzicht.
Ik ben al zo heet als lava door al die jongens die nog jonger zijn dan ik en me hier straffeloos zitten te begapen. Dat zien ze ook niet alle dagen: een knap jong popje met haar tieten bloot en haar benen wijd. Ik besterf het bijna van schaamte, maar tegelijk word ik er botergeil van om zo vernederd te worden, en zeker voor zo'n snotapen. Ik mag er niet aan denken dat ik binnen zo'n drie kwartier waarschijnlijk poedelnaakt met hen in de douches moet en er ene (of meer) moet inzepen en hem aan m'n lijf laten zitten. De gedachte alleen al maakt me loeiheet en dan daarbij nog al dat bloot en allicht stijf jongensvlees overal rond mij! Sport is toch een mooi gebeuren!

De jongens lopen zich te pletter en geven alles ... met die blote beelden van daarnet voor hun ogen. Ze lijken allemaal in overdrive te staan en geven katoen. De andere ploeg laat zich niet verrassen, maar moet wel alles inzetten op verdediging, want verder komen ze niet. Het verdikt op het einde van het spel luidt dan ook 2-0 in ons voordeel.
Enthousiast en vol verlangen komen ze de kleedruimte ingestormd, met de twee glunderende doelmakers Hans en Marc op kop. Ik wens ze proficiat met hun doelen en de overwinning voor heel het team. "Zoals beloofd komt Kitty de twee kampioenen inzepen en laat ze zich ook inzepen door hen, maar ... er wordt niet gepijpt of geneukt! Als iemand dat toch probeert is het game over en is de pret zo gedaan. De coach en ik blijven hier in de kleedkamer zitten en n kreet van Kitty is genoeg om alles te laten stoppen! Capiche?"
Er wordt ijverig 'ja' geknikt en hun kleren vliegen alle kanten op als Kitty uitdagend haar topje en rokje uittrekt. Met een paar stevige meppen op haar blote kontje rent ze de douches in. De eerste pietjes rijzen alvast de pan uit bij dat prettig uitzicht en even later dartelen ze achter het blote grietje aan.
Het team is blij met de overwinning en ze kijken uit naar mij, hun trofee! Als ze allemaal in de kleedruimte zijn, moet ik van Meester voor hen strippen en jaagt Hij me met enkele rake klappen op mijn blote billen de doucheruimte in. Ik heb nog maar zelden blote piemels gezien, maar nog nooit heb ik er zoveel tegelijk gezien, in alle maten en toestanden. Enkele staan al als een paal boven water, andere zijn nog in het begin van de zwelfase.
Marc heeft een kanjer van een fluit met twee forse meatballen eronder, Hans is een laatbloeier denk ik. Maar allebei komen ze wild met hun zeep op me af en worden m'n tieten en m'n kutje direct geviseerd om te gewassen te worden. De stevige knuisten van Marc kneden m'n zware melkerij, terwijl Hans zijn zeep bijna in m'n pruim duwt. Het duurt niet lang of ik ben een grote hete schuimbel, zeep die ik dan gebruik om hun lijf in te zepen.
Ik pak Hans bij zijn klein pietje en trek hem flink op dreef, waardoor hij even later trots met een paal van jewelste staat te glunderen. Marc doet met zijn joekel wat uit de hoogte, waardoor ik hem wel een lesje wil leren. Voor de joelende bende kom ik achter hem staan en begin hem stevig af te trekken terwijl ik met mijn zwaaiende tieten zijn rug bewerk. Vol ontzag kijken ze naar zijn stijve lat ... tot die onverwacht begint te spuiten als een fontein. Hij wordt knalrood en vlucht weg onder het gelach van zijn makkers.

Vlug geef ik Hans een body-to-body massage, waarbij zijn stijve pietje lekker tegen m'n kutje schurkt. Als hij achter me staat, pak ik zijn handen en masseer daarmee mijn zwiepende tetters. Hij snapt het en even later begint hij me stevig te melken, onder mijn armen door. De piemels die nog niet helemaal opgerezen waren, staan nu allemaal fier omhoog, met jongetjes eraan vast die niet weten wat hen overkomt.
Maar Hans weet verrassend goed wat hij met me moet en werkt me recht naar een gloeiend orgasme. Zijn handen op m'n tieten en zijn zwaaiende stijve lat tegen m'n kontje maken me bloedgeil. Enkele jongens hebben al de hand aan zichzelf geslagen en anderen zitten met hun handen aan m'n hete pruim te pulken.
Plots draait Hans me om, duwt me voorover en grijpt naar m'n zwaaien tetten. Enkele handen verdwijnen tussen mijn billen en vinden daar mijn dampende gaatjes, waarin meerdere vingers verdwijnen. Tegen zoveel overtuigende argumenten ben ik niet opgewassen en gillend, kreunend en daverend ga ik door het zeeplint. Heel mijn lijf gloeit van de heerlijke spasmen en ik pak me vast waar ik kan om overeind te blijven. Laat nu een van die houvasten de lat van Hans zijn, die door mijn knijpende hand dolgelukkig ook alles afvuurt wat hij in huis heeft, samen met enkele andere.

Heel bereidwillige handen helpen me om alle zeep af te spoelen en elk hoekje en kantje van mijn blote lijf proper te krijgen. Het duurt niet lang of ik ben weer loeiheet van al dat gepeuter, geknijp en gestoei van al die gezamenlijke handen en vingers.
"Kitty, kom eens tot hier meid, de coach heeft ook wel gewonnen he!?" God nee, moet ik nu voor die oudere man ook nog eens bloot gaan staan wezen? Gehoorzaam ga ik naar hen toe en zet me, zoals van mij verwacht wordt, in slavinnenhouding voor de coach. Ik sta alweer gloeiend heet en dat wordt er nu niet beter op door hier zo vernederend te moeten staan blinken.
"Voel maar eens aan die lekkere tetters Frank, die smeken jou toch om eens goed gemolken te worden, zo'n volle melkerij!" Ik schaam me te pletter, want ik sta ik hier poedelnaakt te koop voor die twee oudere mannen, maar de jongens komen ook allemaal kijken naar dit voor hen best prettige vervolg. Terwijl zij zich afdrogen en aankleden, word ik stevig onder handen genomen door hun coach.
"Draai je eens een kwart meid en buig voorover met je handen in je nek, dan kan Frank je beter melken. Als je wil kan je haar ook op die lekkere billen slaan Frank, dat heeft ze graag." Ja, verneder me nog maar wat meer voor heel die bende hier, ik schaam me nog niet genoeg! Maar juist daardoor word ik ook zo heet, en dat weet m'n Meester maar al te best.

De coach melkt me ongelooflijk lekker en na mijn billen rood gemept te hebben, verdwijnt zijn hand in mijn spleet. Ik sta te hijgen en te puffen en zucht en kreun me te pletter. De jongens beginnen te scanderen 'hup coach, laat ze zingen' en bekijken me met geile blikken. M'n tieten worden super lekker gekneed, mijn kutje gek gevingerd en de vernedering is immens met heel die joelende meute erbij.
In een waas van oneindig lekkere energiescheuten, vlammen en lichtjes in mijn hoofd en een gloeiend bekken, kom ik terug gillend klaar. Onder hun luid applaus sta ik te dansen van geilheid en opwinding van de daverende klimax door mijn hele lijf.
Meester trekt me voorover over Zijn knien en geeft me enkele meppen op mijn bloot kontje, wat me een flinke nabrander bezorgt.

Voetbal heeft toch echt wel zijn mooie kanten vind ik!

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners