Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Werkstuk voor school - 10571 keer gelezen
Hoi Mijn naam is Merel en ik ben er 16 jaar weeg 50 kg en heb een 75c cup . Enkele dagen terug schreef ik hier een verhaal 'van neuken met een Nerd'.

Sinds ik het met hem gedaan heb. krijg ik hem niet uit mijn hoofd. Vanmiddag had ik hem dan ook bij mij thuis uitgenodigd om verder te werken aan een duo taak die we moeten maken voor school. Normaal nodigde ik jongens zoals Jef niet uit bij mij thuis. Maar sinds dit weekend was Jef meer dan welkom. Om iets over 12 vanmiddag reden Jef en ik samen naar mij thuis. Het is woensdag en dan hebben we steeds een halve dag. Hij vroeg gelijk of mijn ouders niet thuis waren. Maar ik vertelde hem dat ze moesten werken tot zes. 'Moet jij op een bepaald uur thuis zijn?' 'Mijn ouders werken tot zes en zijn pas om half zeven thuis.'

Onze fietsen zetten we in de garage en liepen vandaar rechtstreeks naar de keuken. Ik nam twee borden uit de kast en dekte de tafel. Jef nam ondertussen al een map uit zijn schooltas en liet me al zien wat hij had gedaan voor onze duo taak. Nagenoeg alles had hij al gedaan. Juist moesten we hier en daar nog enkele aanpassingen doen. En van de voordelen om met een Nerd een schooltaak te maken. Die doen toch nagenoeg alles. Bang dat hun cijfers slecht zouden zijn. Voor mij kwam dit goed uit want ik had andere plannen met hem!

Mijn laatste boterham was ik net aan het opeten. Toen Jef al begon over de school taak. Alles wat hij voorstelde vond ik goed, hij haalde altijd goede cijfers dus waarom zou ik me vragen stellen. En hij kriebelde vlot op de papieren met wat pijlen hier en daar. 'Zo is de schikking veel beter en hebben we een inleiding, onze uitwerking en een slotwoord. Ik heb het je doorgestuurd als je wil kunnen we het gelijk aanpassen. We moeten dan juist nog de verdeling doen wie wat gaat zeggen' 'Doe jij dat maar, mij is het eender' En ik stond recht om de tafel af te ruimen. Tijdens hij bezig was dacht ik aan zijn lul van 16 cm die me laatst zo verwend had. En ik voelde mijn kutje nat worden.

'Boven staat mijn laptop dan kunnen we het aanpassen.' Hij nam de papieren bij elkaar en volgde me naar mijn kamer! Aan mijn bureau had vanmorgen al een tweede stoel gezet. Op mijn bureau legde hij de papieren. 'Zo ik stel voor dat we eerste de aanpassingen doen en erna de schikking' 'voor mij is het allemaal goed' Geconcentreerd paste hij nu nog enkele dingen aan. Mijn hand legde ik voorzichtig op zijn knie. Waarna ik met mijn hand naar zijn kruis ging. Zijn gezicht werd roder toen ik met mijn hand bijna aan zijn kruis was. 'we moeten wel werken voor school h' stamelde hij. Mijn hand trok ik terug weg maar in zijn broek zag ik een bobbel komen. 'Wat vind je hiervan deze verdeling?, Merel?' Met een dwaze blik keek ik naar het scherm. Mijn gedachten hadden heel de tijd bij zijn lul gezeten 'Jij zat precies wel ver met je gedachten. Goed ik zal het nog is laten zien' Hij scrolde over het document en naast elke titel had hij een naam geschreven. 'Ik heb het zo eerlijk mogelijk verdeeld' 'Oke' 'Goed dan zijn we klaar'

'Wil jij wat drinken?' Jef keek naar me en ik voelde op dat moment zijn rechterhand mijn knie vastnemen. Hij draaide zijn hoofd naar mij en keek recht in mijn ogen. Ik boog naar hem toe en kust hem vol op zijn mond. Zijn tong voelde ik nu tegen mijn lippen komen. Onze tongen speelden nu even met elkaar. Mijn bureaustoel draaide ik nu meer naar hem tijdens we kusten. Zachtjes voelde ik hoe hij mij borsten begon te strelen. Hij ging met zijn handen onder mijn roze shirt. En voelde hoe hij deze omhoog trok. Ik had een flashy blauwe bh aan. De knopen van zijn hemd maakte ik los en trok het haastig uit. We stonden nu recht en hij trok met hevig tegen zich aan en kuste me zoals ik nog nooit was gekust. Overal voelde ik zijn handen. Het maakte me gek van verlangen.Ik maakte zijn broek en mij broek los. Hij liet me los en trok zijn broek uit. Dit keer had hij een boxershort aan en zijn stijve lul was goed zichtbaar. Snel deed ik ook mijn broek uit. Maar hij stond al achter me en ik voelde zijn handen over mijn slipje gaan. Zijn vingers raakte nu mijn kutje. 'zullen we het uitdoen voor het nog verder nat word' Ik liet hem gewillig mijn slipje uit doen terwijl ik mijn bh los maakte. Zachtjes begon hij mijn tepeltjes te likken. Ik duwde hem wat van mij af en trok zijn boxershort een beweging naar beneden. Zijn dikke lul was paal hard. Hij trok me mee naar mijn bed en begon me toen heerlijk te vingeren. Terwijl mijn handen zijn lul zochten en vonden. Waarna ik hem begon te rukken.

Wild draaide hij mij om en begon weer mijn borsten te kussen erna naar beneden ging. Mijn benen duwde hij open en begon met te befffen. Ik was dan wel al een paar keer gebeft maar nog nooit zo heerlijk als nu. Het ging niet lang duren of ik ging klaarkomen. Mijn lichaam spande zich op en kreunend kwam ik heerlijk klaar. Al mijn kut sappen likte hij op. En mijn kutje brandde. Jef kwam recht en vroeg me of ik het ooit al had gedaan vlak na een orgasme. 'Nee' zei ik en ik voelde mijn hart bonzen. Hij kwam terug op mij liggen en ineens voelde ik zijn lul mijn kutje zoeken. 'Je maakt me helemaal gek' kreunde ik. Zijn lul ging er in een beweging in. En ik voelde mijn kutje branden. Hevig begon hij me te nemen. Mijn benen sloeg ik om hem heen en ik voelde zijn zak tegen mijn kutje komen. 'Vind je het leuk sletje van mij' 'jaaa, neem me harder' kreunde ik. En hij begon me nog harder te nemen. 'oooh met een kreun voelde ik zijn sperma in mijn kutje komen.' Nadat het laatste druppeltje sperma uit zijn lul was bleef hij doorgaan en ik voelde dat ik weer ging komen. Gillend kwam ik klaar en ik zag precies sterren.

Hijgend lagen we nu naast elkaar. Mijn hart bonsde in mijn keel. 'Nog nooit heb ik zo zalig geneukt' Jef keek me aan en drukte zijn lippen op de mijne. Zijn hand ging weer onder het laken en ik voelde hem spelen met mijn tepeltjes. Waarna hij met zijn vinger naar mijn kutje ging. 'Nu even niet ik sta in brand' en nam zijn hand vast om het daar weg te doen. Toen ik opdat moment iets hard weer tegen mijn been voelde. Ik kust Jef op zijn mond en streelde met mijn hand zijn gezicht. Tijdens het kussen liet ik mijn hand onder het laken zakken en nam ik zijn lul vast. Hij draaide op zijn rug en bleef zijn lul vasthouden en trekken. Het laken was warm over ons heen. En ik sloeg het met mijn benen weg. Fier zag ik nu zijn piemel paal hard staan. Waarna ik op hem ging liggen en al kussend naar beneden ging. Zijn lul nam ik mijn mondje en gretig ging ik met mijn tong over zijn eikel. Ik zoog zo hard ik kon. 'ik ga komen' riep Jef en nam daarom hem nog dieper in mijn mond. 3 krachtige stralen vulde mijn mond. Zijn zaad smaakte lekker zoet en slikte alles door. Erna likte ik zijn lul helemaal schoon. Op mijn knien zat ik nu voor hem op bed en zijn hand ging weer naar mijn kutje. Toen hij het zachtjes streelde zei 'volgende week weer samen een school opdracht doen'. 'Ja is goed en je zaad is vanaf nu alleen voor mij.'
Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners