Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Ze is een hoer 1 - 8244 keer gelezen
Sedert 4 jaar woon ik nu met haar samen. Ik ben een gescheiden vader van 44 met mijn dochter Marinka van inmiddels 15 jaar. Zij doet VMBO en ik heb een leuke job als huismeester in een seniorenflat.
Haar moeder is gewoon uit ons leven verdwenen, maar daar de band tussen Marinka en mij reeds gesmeed was, was dat ook niet zo heel heftig. Het was meer een kwestie van ongeloof. Een moeder die haar man in de steek laat is 1 ding, maar ook je kind?

Sinds een jaar of 5 was ik in het weekend vrijwilliger bij de plaatselijke voetbalvereniging. Meestal stond ik achter de bar, maar was ook aanwezig bij bestuursvergaderingen. Dat is een mannenwereld en daarin wordt natuurlijk ook het 1 en ander gelachen en over het vrouwelijke gesproken. Naarmate je elkaar langer kent, word je daarin ook vrijer. Hoe dan ook, deze vergadering, ging met name over de onderbezetting aan de bar en alles en iedereen was welkom. om vrijwilliger te worden.Toen ik dit thuis, met Marinka besprak, zo'n 2 jaar geleden, was zij ook razend enthousiast. Zij was bereidt om op zondag mee te helpen op de seniorenavond. Deze was van 17:00 tot ongeveer 22:00 en dat was redelijk verantwoord, voor een meisje die de volgende ochtend weer op school verwacht werd. Ik was super blij met haar aanbod en wist dit goed te verkopen bij het bestuur. De geintjes over vers vlees, kon ik wel waarderen. Marinka zag er voor haar jonge leeftijd best goed uit en haar slonzigheid, gaf haar een bepaalde uitstraling

Het feit, dat ik op jonge meisjes viel, had mij tot dan nog niet verward met mijn kleine meisje. Zelfs niet, toen ik een filmpje had gezien op de smartphone van 1 van de bestuursleden, die wel een heel jong liefje liet zien.
De eerste zondag, was dan ook een feestelijke gebeurtenis en Marinka werd werkelijk onthaald als een prinsesje. In haar spijkershort en club t-shirt had ze indruk gemaakt. Ik zag de mannen van mijn leeftijd en ouder steeds naar haar kijken. Maar het was vooral de manier van kijken, die me in de eerste instantie zorgen baardden. Een t-shirtje zonder bh deed de truc. Ze had wellicht een aa cupje, maar het schommelde als ze liep. Het korte shortje gaf de illusie. De aandacht was haar dan ook niet ontgaan en nog diezelfde avond, liep ze in een houding die je uitdagend zou kunnen noemen. Het leek soms zelfs, alsof ze genoot van haar schuddende tietjes.In het volgende seizoen, had ik weer een vergadering met het bestuur en die was echt niet zo interessant. Tot het moment, dat het ging over de bar bezetting en iemand de term "gleufje' gebruikte. Na wat ontwijkende reacties, werd mij gaandeweg duidelijk, dat men het hier over mijn meisje had. Ik zag het aan hun houding en lichaamstaal. Wat werd er bedoeld met gleufje? Ja, het was mij ook opgevallen, dat Marinka zich brutaler door de senioren bewoog. Dat ze meestal korte rokjes of shorts aanhad en meestal geen behaatje aan. Ik besloot, mijn ogen en oren goed de kost te geven in de komende tijd.

Het was weer een zondag in mei en het toernooi was net ten einde. Marinka had zich op de aangekondigde tijd gemeld en was klaar om de zaal te geven, waar ze voor kwamen. Ik stond in de keuken en dan weer achter de bar en het was een drukte van jewelste. Marinka, liep in de zaal en was vooral druk met bestellingen opnemen en glazen halen. In haar korte rokje, zag ze er fris uit. Daar heb ik voor het eerst gezien, dat een volwassen vent, met zijn hand langs haar been omhoog gaat en eventjes in haar bil knijpt. Emoties maken zich van mij meester en ik kijk naar haar reactie. Ze lacht er hartelijk om en ziet mij dan staan kijken. Ze weet zich geen houding hierdoor en pakt wat lege glazen van de tafel voor haar. Haar hartelijke lach, doet mij besluiten, niet in te grijpen. Sterker nog, het wond mij op zoals zij dat accepteerde. Een puberende 14 jarige meid, die het gewoon leek te vinden, dat een man in haar kont kneep.

Vanaf die avond, heb ik anders geslapen. Ik kreeg het beeld maar niet uit mijn hoofd. Vanaf dat moment, ben ik ook anders naar Marinka gaan kijken. Soms zat ze in een nachthemd tegenover me in de bank en als ze wegliep, zag ik alles schudden. Ik wist me geen raad en ja. rukte me suf. Ze zou toch niet stiekem? Nee, dat doet mijn schatje niet, besloot ik resoluut.

Het zal een dag of 10 later zijn geweest, dat ik op mijn vrije dag bij de club langsging om de komende bestelling op te wachten. Klaas, de voorzitter was reeds aanwezig en was verrast door mijn aanwezigheid. Hai, had hij gezegd. Hai Klaas zei ik; gevolgd door hee Frank... jij ook hier. Toen ik hem uitlegde dat ik een vrije dag had en wist dat er vandaag een bestelling, gaf hij mij een blik van waardering. Tja, zei hij; je dochter is hier ook al om te helpen. In mijn verbazing, heb ik mij slecht aan mijn achterhoofd bekrabt. Het was woensdag en waarschijnlijk had ze en vrije middag en zich gerealiseerd dat er een bestelling aankwam. Ik ging uit van een stuk loyaliteit, het was toeval. Toen ik met de eerste kratjes fris en bier heen en weer liep naar het magazijn, verbaasde het mij dat we het uitladen voorlopig wel met z'n twee├źn deden. Naarmate ik 3 maal heen en weer was gelopen, viel mij een bepaald geluid op. Alsof iemand de mond gesnoerd werd. Toen Klaas naar oven stormde om nog wat te regelen voor de chauffeur, ben ik ook op dat geluid afgegaan. Het kwam uit 1 van de kleedkamers. Ik ken de ruimtes daar en het koste me na 3 ruimtes dan ook niet veel moeite om te aanschouwen wat ik zag. Met een stoel van het terras kon ik door het bovenlichtje kijken. Ik deed het zachtjes, opdat ik niet opgemerkt zou worden. Daar zag ik mijn 14 jarige dochter, wijdbeens zonder slipje een 56 jarige vent aftrekken. Ik was nog net op tijd om te zien, dat hij klaarkwam en zijn zaad op haar kut spoot. Hijgend, puffend en neuk bewegingen makend, bevuilde hij mijn kleine meisje. Gevolgd door de woorden van haar, "oh ja.... kom maar lekker ome Henk" een vinger van zichzelf in haar kut en schokkende bewegingen.Klaas zag mij toen nog van die stoel afstappen en keek mij vol ontzetting aan. Ik kijk hem diep in de ogen en vraag hem doodkalm; "Je wist dit?" Frank luister, zei hij.... ze wil dit zelf. Niemand heeft haar gedwongen. Ik kan mijn oren niet geloven, maar besef me ook wat ik net zag en dat heeft me ook wel opgewonden. Ik kijk naar Klaas met een glimlach en vraag hem op de man af, of hij die geile slet ook al heeft gevoeld. Hij zegt niks, maar knikt en glimlacht terug. Ik zeg hem dat ik het begrijp, maar vraag hem om zijn discretie in deze. Hij gaat hierin mee.

Als marinka bovenkomt, zo'n 2 minuten voor ome Henk, is zij verast mij te zien. Ze geeft mij een dikke kus en vraagt om een fanta. Ik drink een biertje en besluit naar huis te gaan. Marinka en ik stappen op het parkeerterrein aan de achterkant van de velden in. Ze zit voorin naast me en ik kijk naar haar. Ik start de auto niet, maar steek een sigaret op. Ik kijk over mijn sigaret naar haar wulpse benen onder haar rokje en doe vooral niet mijn best om dit te verbergen. Mijn ogen dwalen af naar haar priemende tepeltjes onder haar shirtje en weer verberg ik dat niet. Ze wordt wat ongemakkelijk en vraagt ten slotte, gaat ie goed pap? Ik besluit naar mijn doel te gaan en zeg met mijn breedste glimlach tegen haar... "je bent een geil hoertje". Ze kleurt aan alle kanten en weet zich geen houding en stamelt; "hoe bedoel je?" Ik heb je gezien, met die Henk en je vond het nog lekker ook, sneer ik haar toe... gevolgd door die glimlach. Indringend kijkt ze me nu aan en zegt dat het heus zo erg niet is en dat ik vooral niet zo huichelachtig moet doen, want ze weet heus wel dat papa ook op jonge meisjes valt. Ze had mijn laptop al gezien en was daarin het nodige tegen gekomen.

Ik kalmeerde haar, door te zeggen dat ik het ok vond, maar nog even wennen moest aan het idee. Vind je het echt ok pap? vroeg ze afwachtend. Resoluut zei ik tegen haar; "Doe je rokje is omhoog", ze reageerde traag, maar deed het. In een slipje vol met vlekjes zat ze daar. Wie heb je allemaal al afgewerkt daar? vroeg ik haar. Terwijl ze de namen afriep, deed ik mijn hand aan de bovenkant van haar broekje naar binnen en begon haar wild te vingeren. Ze aarzelde en ik zei, ga door.... wie nog meer? Ze begon te kreunen en na het noemen van 9 namen, zei ze bijna klaarkomend... en u pap. Ik vroeg haar of ze papa al lekker gepijpt had, waarop ze antwoordde... nee nog niet, maar ik wil het wel. Ik deed mijn riem los en maakte mijn knoop en gulp open. Haalde mijn keiharde lul uit mijn broek en dirigeerde haar gezicht naar mijn pik. Zuig je vader dan lieverd. Ze deed wat er van haar verlangt werd. Gulzig, begon ze met te pijpen. Oh Marinka, lekker klein hoertje van me, zuig mijn pik lekker. Even stopte ze, keek me aan en zei, ja pap ik doe alles voor je. In haar mond kwam ik heerlijk klaar.

deel 2 volgt

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners